Χαχαχα γαλόνι;
Τί πίνουμε σήμερα;
-
- Δημοσιεύσεις: 22884
- Εγγραφή: 19 Σεπ 2018, 10:47
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Eίμαστε πτωχοι. Ουζο σε προσφορα, κατα προτιμηση πλωμαρι που ειναι πιο απαλο, συνδυασμενο με φρουλαιτ που πρεπει να εχει ως συστατικο το βύσσινο, το γνωστο ως "κοκτειλ του κεατζη".
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Το καινούργιο θα βγει σε 20 μέρες περίπου έχω περσινή γραπα διπλόβραση 21 γραδα
Πέσιμο ή χεσιμο;
-
- Δημοσιεύσεις: 17003
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:22
- Τοποθεσία: Λαρισα-Ορεινη Καλαμπακα
-
- Δημοσιεύσεις: 17003
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:22
- Τοποθεσία: Λαρισα-Ορεινη Καλαμπακα
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Φιλαρακι εχεις πραγματα να μαθεις ακομη.Υστερεις.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα κατεβαζεις βαθμους στο τσιπουρο που εχεις αποθηκευμενο.
Θα το αφηνεις οπως το πηρες απο το καζανι και θα κατεβαζεις ΜΟΝΟ την ποσοτητα που θες να καταναλωσεις σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα.
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Τύπε, ούζο με χυμούς έπινα μικρός στο X Club! Γαμούσε!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 21:39Eίμαστε πτωχοι. Ουζο σε προσφορα, κατα προτιμηση πλωμαρι που ειναι πιο απαλο, συνδυασμενο με φρουλαιτ που πρεπει να εχει ως συστατικο το βύσσινο, το γνωστο ως "κοκτειλ του κεατζη".
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
stergiosbik έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 22:20Φιλαρακι εχεις πραγματα να μαθεις ακομη.Υστερεις.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα κατεβαζεις βαθμους στο τσιπουρο που εχεις αποθηκευμενο.
Θα το αφηνεις οπως το πηρες απο το καζανι και θα κατεβαζεις ΜΟΝΟ την ποσοτητα που θες να καταναλωσεις σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα.
Για πιο λόγο να το κάνεις έτσι;
Πέσιμο ή χεσιμο;
-
- Δημοσιεύσεις: 22884
- Εγγραφή: 19 Σεπ 2018, 10:47
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Και εγω τωρα στα κλαμπ αυτο πινω, ωστοσο το κουβαλαω σαν παω και το μπαζω κρυμμένο , και για οικονομια, και γιατι δεν ειναι τοσο ακομπλεξαριστοι να φτιαξουν τοσο φτηνο και μοναδικης γευσης κοκτειλFeindflug έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 22:22Τύπε, ούζο με χυμούς έπινα μικρός στο X Club! Γαμούσε!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 21:39Eίμαστε πτωχοι. Ουζο σε προσφορα, κατα προτιμηση πλωμαρι που ειναι πιο απαλο, συνδυασμενο με φρουλαιτ που πρεπει να εχει ως συστατικο το βύσσινο, το γνωστο ως "κοκτειλ του κεατζη".
-
- Δημοσιεύσεις: 17003
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 13:22
- Τοποθεσία: Λαρισα-Ορεινη Καλαμπακα
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Τι γιατι ρε;LEONAS έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 22:28stergiosbik έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 22:20Φιλαρακι εχεις πραγματα να μαθεις ακομη.Υστερεις.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα κατεβαζεις βαθμους στο τσιπουρο που εχεις αποθηκευμενο.
Θα το αφηνεις οπως το πηρες απο το καζανι και θα κατεβαζεις ΜΟΝΟ την ποσοτητα που θες να καταναλωσεις σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα.
Για πιο λόγο να το κάνεις έτσι;
Με την παροδο του χρονου το τσιπουρο "ξεθυμαινει",χανει βαθμους δηλαδη.
Δεν ειναι καθολου δυσκολο π.χ. να κατεβαζεις μια 5λιτρη ματζανα (νταμιτζανα) στους βαθμους που θες εσυ (21 ειναι πολυ καλα) και ν αφησεις το αλλο απειραχτο και μολις το καταναλωσεις φτιαχνεις αλλο.
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Είσαι ωραίος, δικέ μου!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 22:36Και εγω τωρα στα κλαμπ αυτο πινω, ωστοσο το κουβαλαω σαν παω και το μπαζω κρυμμένο , και για οικονομια, και γιατι δεν ειναι τοσο ακομπλεξαριστοι να φτιαξουν τοσο φτηνο και μοναδικης γευσης κοκτειλFeindflug έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 22:22Τύπε, ούζο με χυμούς έπινα μικρός στο X Club! Γαμούσε!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 21:39Eίμαστε πτωχοι. Ουζο σε προσφορα, κατα προτιμηση πλωμαρι που ειναι πιο απαλο, συνδυασμενο με φρουλαιτ που πρεπει να εχει ως συστατικο το βύσσινο, το γνωστο ως "κοκτειλ του κεατζη".
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
stergiosbik έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 22:37Τι γιατι ρε;LEONAS έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 22:28stergiosbik έγραψε: ↑08 Οκτ 2019, 22:20
Φιλαρακι εχεις πραγματα να μαθεις ακομη.Υστερεις.
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα κατεβαζεις βαθμους στο τσιπουρο που εχεις αποθηκευμενο.
Θα το αφηνεις οπως το πηρες απο το καζανι και θα κατεβαζεις ΜΟΝΟ την ποσοτητα που θες να καταναλωσεις σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα.
Για πιο λόγο να το κάνεις έτσι;
Με την παροδο του χρονου το τσιπουρο "ξεθυμαινει",χανει βαθμους δηλαδη.
Δεν ειναι καθολου δυσκολο π.χ. να κατεβαζεις μια 5λιτρη ματζανα (νταμιτζανα) στους βαθμους που θες εσυ (21 ειναι πολυ καλα) και ν αφησεις το αλλο απειραχτο και μολις το καταναλωσεις φτιαχνεις αλλο.
Δεν μένει πάνω από χρόνο το τσίπουρο οπότε άντε να χάσει μισό γραδο
Πέσιμο ή χεσιμο;
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Εσύ μη μιλάς
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- perseus
- Δημοσιεύσεις: 15265
- Εγγραφή: 01 Μάιος 2018, 08:58
- Phorum.gr user: Perseus
- Τοποθεσία: Ιωαννινα
Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Μου κανει