Πώς μας βλέπουν οι γυναίκες
Re: Πώς μας βλέπουν οι γυναίκες
πριν μπω σε κάποιο ντέιτιγκ έκανα γυναικείο λογαρισμό. Παιδιά αν το κάνετε δεν θα το πιστεύετε . Μπαίνουν χιλιάδες άντρες σε μερικές ώρες και στέλνουν μυνήματα που η γυναίκα δεν μπορεί οχι να τα απαντήσει αλλά ούτε να τα διαβάσει. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες νομίζει κάποιος οτι τον επέλεξε μια γυναίκα για κάτι.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Ισχύει. Για πατέρες και μάνες αλλά και για άντρες και γυναίκες. Από τα γονεϊκά πρότυπα εμφάνισης και συμπεριφοράς καλλιεργούνται οι πρώτες απόψεις για την επιλογή ερωτικών και συντροφικών προτύπων. Οι υπόλοιποι μεταγενέστεροι επηρεασμοί, σπανίως επιδρούν ουσιαστικά σ' αυτόν τον βασικό πυρήνα αυτοεκτίμησης.Dorian έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 16:39Σε redpillαδικα κυκλοφορούσαν πολλά τέτοια διαγράμματα παλαιότερα, κάποια φαινόταν πιο σοβαρά και από papers. Τώρα τα πιο πολλά τετοια σαιτ έχουν απαγορευτεί/ εξαφανιστεί. υποτίθεται ότι είχε να κάνει με την ασυμμετρία γεννετικής στρατηγικής θηλυκού-αρσενικού φύλου. Low cost/ low investment, high cost/high investment.
Θεωρώ όμως ότι έχει προχωρήσει μετά από δεκαετίες φεμινισμού σοσιαλ μεντια, πλύση εγκεφάλου από μμε, ταινίες σειρές κλπ. καθώς πολλές γυναίκες δεν αποκτούν οπως είναι φυσικό ποτέ τον μυθικό τελειο πλουσιο, ευαισθητο αλλά και ισχυρο, κοινωνικό αλλά και αφοσιωμένο σε αυτές, πάνω από 185 κλπ που τους αξίζει, αλλά ζουν κυριολεκτικά σε κατάσταση ονειροφαντασίας. Προτιμούν το τίποτα από το κάτι.
ενα ευκολος τρόπος απομυθοποιησης της γυναικας που το παίζει ντίβα, είναι να κοιτάξεις τον πατέρα της, 99.9% φορές θα είναι ένας τυπικός μετριος ανδρας, κοντός ή μεσου ύψους, με την κοιλιά του, τιποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά, με την τυπική μέση ασήμαντη δουλειά του. Αν η μανα της δεν καταδεχόταν να γυρίσει να τον κοιτάξει αυτό τον απλό τυπικό άνθρωπο, δεν θα υπήρχε καν αυτή.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
- hellegennes
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά στατιστικά αυτός είναι ο πατέρας της οποιασδήποτε, όχι απλώς της ντίβας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ρε σεις καμια γυναίκα δεν θα πει με ειλικρινια πως βλεπει τους αντρες -ουτε η γαλη
και κανενας ανδρας δεν ξερει τι σκέφτεται μια γυναικα
και κανενας ανδρας δεν ξερει τι σκέφτεται μια γυναικα
Μα οι πιο πολλοί άντρες είναι όντως άσχημοι.hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 13:55
Άουτς. Αυτά είναι δεδομένα από το OKCupid, που είναι dating app. Όπως βλέπουμε, η πιθανότητα ένας άντρας να πάρει βαθμολογία πάνω από 3.0 είναι πολύ μικρή. Αντιθέτως, οι προτιμήσεις των αντρών είναι μια πολύ φυσιολογική καμπύλη.
- hellegennes
Αυτό που λες δεν βγάζει νόημα.foscilis έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 22:50Μα οι πιο πολλοί άντρες είναι όντως άσχημοι.hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 13:55
Άουτς. Αυτά είναι δεδομένα από το OKCupid, που είναι dating app. Όπως βλέπουμε, η πιθανότητα ένας άντρας να πάρει βαθμολογία πάνω από 3.0 είναι πολύ μικρή. Αντιθέτως, οι προτιμήσεις των αντρών είναι μια πολύ φυσιολογική καμπύλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί δε βγάζει νόημα; Ποιος σου είπε ότι είναι υποχρεωτικό μια μεταβλητή να ακολουθεί κανονική κατανομή; Οι περισσότεροι άντρες είναι άσχημοι εμφανισιακά.
Speak for yourself, τύπε.foscilis έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 22:50Μα οι πιο πολλοί άντρες είναι όντως άσχημοι.hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 13:55
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Δεν είναι υποχρεωτικό αν δεν είναι τυχαίο δείγμα. Εδώ το δείγμα είναι τόσο μεγάλο που είναι όντως τυχαίο.
Συγκεκριμένα εδώ μιλάμε για το ποιοι άντρες έλκουν τις γυναίκες. Είναι γενετικά αδύνατον οι περισσότεροι άντρες να μην είναι εμφανισιακά ελκυστικοί για τις γυναίκες γιατί εξέλιξη και σεξουαλική επιλογή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, ομολογώ με πάρα πολύ ντροπή και αίσθηση κατωτερότητας απέναντι σε όλους εσάς ότι δε γουστάρω άντρες.Feindflug έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 23:26Speak for yourself, τύπε.foscilis έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 22:50Μα οι πιο πολλοί άντρες είναι όντως άσχημοι.hellegennes έγραψε: ↑29 Σεπ 2024, 13:55
- hellegennes
Είσαι όμως εκτός θέματος. Σε κάθε περίπτωση, έχω ξαναπεί ότι αυτή η πρεμούρα που έχουν κάποιοι να δηλώσουν ότι όλοι οι άντρες είναι άσχημοι και ότι αν ήταν γυναίκες θα ήταν λεσβίες πηγάζει κατά την γνώμη μου από την ανάγκη να διακηρύξουν ότι είναι στρέιτ, μη τυχόν τους περάσει κανείς για ντιντήδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
Dorian έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 16:39Σε redpillαδικα κυκλοφορούσαν πολλά τέτοια διαγράμματα παλαιότερα, κάποια φαινόταν πιο σοβαρά και από papers. Τώρα τα πιο πολλά τετοια σαιτ έχουν απαγορευτεί/ εξαφανιστεί. υποτίθεται ότι είχε να κάνει με την ασυμμετρία γεννετικής στρατηγικής θηλυκού-αρσενικού φύλου. Low cost/ low investment, high cost/high investment.
Θεωρώ όμως ότι έχει προχωρήσει μετά από δεκαετίες φεμινισμού σοσιαλ μεντια, πλύση εγκεφάλου από μμε, ταινίες σειρές κλπ. καθώς πολλές γυναίκες δεν αποκτούν οπως είναι φυσικό ποτέ τον μυθικό τελειο πλουσιο, ευαισθητο αλλά και ισχυρο, κοινωνικό αλλά και αφοσιωμένο σε αυτές, πάνω από 185 κλπ που τους αξίζει, αλλά ζουν κυριολεκτικά σε κατάσταση ονειροφαντασίας. Προτιμούν το τίποτα από το κάτι.
ενα ευκολος τρόπος απομυθοποιησης της γυναικας που το παίζει ντίβα, είναι να κοιτάξεις τον πατέρα της, 99.9% φορές θα είναι ένας τυπικός μετριος ανδρας, κοντός ή μεσου ύψους, με την κοιλιά του, τιποτα ιδιαίτερο εμφανισιακά, με την τυπική μέση ασήμαντη δουλειά του. Αν η μανα της δεν καταδεχόταν να γυρίσει να τον κοιτάξει αυτό τον απλό τυπικό άνθρωπο, δεν θα υπήρχε καν αυτή.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δε νομίζω ότι έχεις καταλάβει πολύ καλά τι σημαίνει κατανομή πιθανότητας και ότι υπάρχει παραπάνω από μία εκεί έξω στον κόσμο.hellegennes έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 23:33Δεν είναι υποχρεωτικό αν δεν είναι τυχαίο δείγμα. Εδώ το δείγμα είναι τόσο μεγάλο που είναι όντως τυχαίο.
Έστω -χωρίς βλάβη της γενικότητας- πληθυσμός που το 90% είναι απόγονοι του τύπου που έπαιζε τον Σλοθ στα Γκούνις και το 10% είναι απόγονοι δεν ξερω ποιο icon έχετε εσύ και τα κορίτσια στο μυαλό σας, ας πούμε του μπιριγκόκου του Λέγκολας. Κι αυτό συμβαίνει γιατί την προηγούμενη πενταετία έπεσε μετεωρίτης στην ήπειρο των Λέγκολας. Τυχαία η κατανομή 90-10 της ομορφιάς σε αυτό το δείγμα; Προφανώς. Ομοιόμορφη; Καθόλου.
Ε παίζουν πολλά τέτοια. Κοίτα τι διαφορετικές καμπύλες υπάρχουν:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_p ... tributions
Προφανώς οι γκόμενες σκέφτονται τους όμορφους άντρες σαν τυχαία συμβάντα που προκύπτουν με περίπου σταθερό ρυθμό στη ζωή σου και εντελώς ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Έλα πες μου ότι δε σκέφτονται έτσι όταν μου το ζωγραφίζεις σε καμπύλη.
Φυσικά έχουν κι αυτές άδικο γιατί η ορθή κατανομή είναι ότι εγώ είμαι γαμώ τους γκόμενους και κυριολεκτικά όλοι οι υπόλοιποι είναι μπάζα αλλά όχι τόσο άδικο όσο εσύ.
^^^^^^^κοιτάχτε λαέ μου πώς ρίχνει το επίπεδο ο αγεωμέτρητος. "Πρεμούρα εγώ να διακηρύξω" ενώ εσείς κράζετε τις γυναίκες γιατί δεν αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν περίπου 30% περισσότεροι ελκυστικοί άντρες. Μου λες -και ο άλλος- ότι βρίσκετε ελκυστικούς περίπου 800.000.000 περισσότερους άντρες απ' ό,τι η θεριζοαλωνισμένη γκόμενα που ψαχνόταν στο OkCupid*. Και εγώ είμαι που διακηρύττω.hellegennes έγραψε: ↑30 Σεπ 2024, 23:47Είσαι όμως εκτός θέματος. Σε κάθε περίπτωση, έχω ξαναπεί ότι αυτή η πρεμούρα που έχουν κάποιοι να δηλώσουν ότι όλοι οι άντρες είναι άσχημοι και ότι αν ήταν γυναίκες θα ήταν λεσβίες πηγάζει κατά την γνώμη μου από την ανάγκη να διακηρύξουν ότι είναι στρέιτ, μη τυχόν τους περάσει κανείς για ντιντήδες.
* πολύ πιο σεβαστή σαν άτομο, εννοείται
- hellegennes
Μα τι "έστω" τσαμπουνάς; Ο τωρινός πληθυσμός δεν προέκυψε από κατακλυσμό, από σεξουαλική και φυσική πιλογή προέκυψε. Θα ήταν αδύνατον να μην έχει κανονική κατανομή ο πληθυσμός με βάση αυτό το κριτήριο. Ακόμη κι αν βάλεις σαν υπόθεση τις κοινωνικές συνθήκες και πεις ότι π.χ. λόγω πατριαρχίας οι γυναίκες δεν επέλεγαν στ' αλήθεια τους συζύγους τους, αυτό είναι ένα εξαιρετικά μικρό κομμάτι της εξέλιξης του είδους. Για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες επέλεγαν αυτούς που τους ελκύουν για να κάνουν παιδιά, τουτέστιν είναι αδύνατον βιολογικά η μέση γυναίκα να θεωρεί μη ελκυστικούς το 90% των ανδρών.foscilis έγραψε: ↑01 Οκτ 2024, 00:03Έστω -χωρίς βλάβη της γενικότητας- πληθυσμός που το 90% είναι απόγονοι του τύπου που έπαιζε τον Σλοθ στα Γκούνις και το 10% είναι απόγονοι δεν ξερω ποιο icon έχετε εσύ και τα κορίτσια στο μυαλό σας, ας πούμε του μπιριγκόκου του Λέγκολας. Κι αυτό συμβαίνει γιατί την προηγούμενη πενταετία έπεσε μετεωρίτης στην ήπειρο των Λέγκολας. Τυχαία η κατανομή 90-10 της ομορφιάς σε αυτό το δείγμα; Προφανώς. Ομοιόμορφη; Καθόλου.
Ο λόγος που το γράφημα είναι έτσι είναι καθαρά κοινωνικός και πολύ πρόσφατος, γιατί το δείγμα είναι νεαρό σε ηλικία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
21 Απρ 2024, 19:11
-
- 6 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από killzone
23 Φεβ 2023, 23:24
-
-
Νέα δημοσίευση Γυναίκες vs Άνδρες
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 03 Μάιος 2023, 22:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
14 Μάιος 2023, 16:19
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρχηγός
13 Απρ 2023, 16:58