Αν πας με τέτοιο ύφος λογικόGewponos90 έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 00:08Την βίασα κύριε πρόεδρε αλλά τα ήθελε ο κωλος της. Έπρεπε να δείτε τι φορουσεAwesomatic έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 00:01Αυτό ισχύει. Αν είσαι ευγενικός και δεν εμπλέκεσαι κανένας "μπάτσος" δεν σου χώνεται. Στην χειρότερη περίπτωση είναι απλά τυπικοί. Προφανώς αν πας με ύφος θαμαςτακλασειςμπατσε πας γυρεύοντας.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 23:48Σε κάθε περίπτωση, θα έπρεπε ήδη να ξέρεις όταν πάει η αστυνομία να σε συλλάβει και εσύ χτυπιέσαι και ουρλιάζεις, είναι αντίσταση κατά της αρχής. Στην Αμερική θα φας μερικά volt να στανιαρεις.
Τα ξέρεις αυτά, γι'αυτό και στο εξωτερικό που είσαι κανεις τουμπεκί. Μόνο στην Ελλάδα οι αριστερατζες νομίζετε ότι σας χρωστάει το σύμπαν.
Εμένα πάντα μου μιλάνε ευγενικά γιατί μιλάω ευγενικά και σέβομαι τη δουλειά τους. Έχω περάσει δίπλα από ματαζήδες σε Δεκεμβριανά την ώρα που έπεφταν δακρυγόνα από τη μια και μολότοφ από την άλλη και ούτε ασχολήθηκαν μαζί μου. Τις σπάνιες φορές που με έχουν σταματήσει από ΟΠΚΕ μέχρι τροχαία (για να μην πιάσω μια φορά τα ΕΚΑΜ, υπάρχουν ακόμα;) είναι κύριοι και κάνουν τη δουλειά τους.