Οι Ρώσοι αρνούνται να κάνουν οποιοδήποτε εμβόλιο του Sputnik συμπεριλαμβανομένου, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω έχει μεγαλύτερη απήχηση στην Ελλάδα παρά στην Ρωσία.Multitasker έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 07:26Maspoli έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 07:22Το sputnik έχει εξαχθεί ή παράγεται σε μια σειρά από χώρες. Υπάρχουν δηλαδή και εκτός Ρωσιας περιπτώσεις που μπορείς να δεις την αποτελεσματικότητά του σε όσους εμβολιάστηκαν αν το θες. Προφανώς δεν θες αλλά αρκεί σαι στο να πετάς σχόλια για κάποιους που δεν ξέρεις καν αν εμβολιάστηκαν με αυτό.
Δεν διαφημιζεις ενα εμβολιο το οποιο αρνουνται να κανουν οι κατοικοι της χωρας η οποια το εβγαλε
Πρεπει να εισαι τελειωμενος ρωσοφιλος για κα το κανεις
Κουλης:«Αν αγοράσω το εμβόλιο Sputnik θα πέσει η κυβέρνησή μου»
Re: Κουλης:«Αν αγοράσω το εμβόλιο Sputnik θα πέσει η κυβέρνησή μου»
-
Ναι οι Ρωσοι αρνουνται να κανουν οποιοδηποτε ρωσικο εμβολιο
Στα υπολοιπα δεν εχουν προσβαση
Και ο Γερμανός μπορεί να ήθελε να κάνει Sputnik, αλλά δεν έχει πρόσβαση.Multitasker έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 07:52Ναι οι Ρωσοι αρνουνται να κανουν οποιοδηποτε ρωσικο εμβολιο
- Λίνο Βεντούρα
ΙσχύειEchelon έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 08:02Και ο Γερμανός μπορεί να ήθελε να κάνει Sputnik, αλλά δεν έχει πρόσβαση.Multitasker έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 07:52Ναι οι Ρωσοι αρνουνται να κανουν οποιοδηποτε ρωσικο εμβολιο

Βλέπουμε δηλαδή πως ο γερμανικός λαός δεν έχει ελεύθερη βούληση να εμβολιαστεί με ότι επιθυμεί. Μάλιστα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 08:09ΙσχύειEchelon έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 08:02Και ο Γερμανός μπορεί να ήθελε να κάνει Sputnik, αλλά δεν έχει πρόσβαση.Multitasker έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 07:52Ναι οι Ρωσοι αρνουνται να κανουν οποιοδηποτε ρωσικο εμβολιο
Υπάρχει η περίπτωση της Σερβίας όπου υπήρξε ταυτόχρονη χρησιμοποίηση του Pfizer, του Astrazeneca, του Sinopharm και του Sputnik V (το οποίο και παράγει και τοπικά πια)
Η Σερβία πλέον, εδώ και κάμποσο καιρό, τα παει καλύτερα από την Ελλάδα.
Προφανώς στο phorum υπήρχαν οι ορθολογιστές που ήθελαν όσο το δυνατόν περισσότερα και σε μεγαλύτερη διαθέσιμη γκάμα εμβόλια και οι ανορθολογιστές, στους οποίους μετά λύπης μου βλέπω να συγκαταλέγεται ο ΓΓ, οι οποίοι δεν το ήθελαν κάτι τέτοιο είτε από ρατσιστική ρωσοφοβία είτε για φτηνά πολιτικά παιχνίδια.
Η Σερβία πλέον, εδώ και κάμποσο καιρό, τα παει καλύτερα από την Ελλάδα.
Προφανώς στο phorum υπήρχαν οι ορθολογιστές που ήθελαν όσο το δυνατόν περισσότερα και σε μεγαλύτερη διαθέσιμη γκάμα εμβόλια και οι ανορθολογιστές, στους οποίους μετά λύπης μου βλέπω να συγκαταλέγεται ο ΓΓ, οι οποίοι δεν το ήθελαν κάτι τέτοιο είτε από ρατσιστική ρωσοφοβία είτε για φτηνά πολιτικά παιχνίδια.
-
Βασικα την περασαμε την Σερβια σε εμβολιαστικη καλυψη
προς το παρον δεν υπάρχει υγειονομικό κριτήριο που κόβεται κάποιο εμβόλιο που κυκλοφορεί. Εμπορικά κριτήρια υπάρχουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Mα να πεσει η κυβερνηση για μια ''κωλογυναικα'' ?
από Μαδουραίος » 03 Απρ 2024, 09:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 110 Απαντήσεις
- 2768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
09 Απρ 2024, 07:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα για οχτώ κωλοχιλιαρικα θα πέσει η κυβέρνηση;
από Μαδουραίος » 05 Φεβ 2025, 14:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 661 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
05 Φεβ 2025, 23:47
-
-
- 39 Απαντήσεις
- 2173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksmyrn
19 Σεπ 2023, 13:58
-
-
Νέα δημοσίευση ΨΆΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΤΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΊΑ..
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 14 Ιαν 2024, 00:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
14 Ιαν 2024, 13:23
-