Είμαι τσαντισμένος με αυτές τις αναρτήσεις, όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο, αλλά γιατί μας καύλωσαν χωρίς κανένα αντίκρισμα. Δηλαδή επειδή έκανε μια εκπομπή στην οποία πήρε συνεντεύξεις από παραγωγούς και πρωταγωνιστές τσοντών, την κάνουν και αυτή αυτομάτως τσοντόβια; Να θυμίσω για την προπαγάνδα, πως στην ίδια εκπομπή είχε κάνει ένα επεισόδιο για τους μπάφους, φαντάζομαι αυτό αυτομάτως την κάνει και μπαφιάρα.
Και φαντάσου τί θα γίνει όταν μάθουν οτι χόρεψε pole dancing σε στριπ κλαμπ, προς χάριν της εκπομπής της.
Είμαι τσαντισμένος με αυτές τις αναρτήσεις, όχι για κανέναν ιδιαίτερο λόγο, αλλά γιατί μας καύλωσαν χωρίς κανένα αντίκρισμα. Δηλαδή επειδή έκανε μια εκπομπή στην οποία πήρε συνεντεύξεις από παραγωγούς και πρωταγωνιστές τσοντών, την κάνουν και αυτή αυτομάτως τσοντόβια; Να θυμίσω για την προπαγάνδα, πως στην ίδια εκπομπή είχε κάνει ένα επεισόδιο για τους μπάφους, φαντάζομαι αυτό αυτομάτως την κάνει και μπαφιάρα.
Και φαντάσου τί θα γίνει όταν μάθουν οτι χόρεψε pole dancing σε στριπ κλαμπ, προς χάριν της εκπομπής της.
Έχουμε βίντεο;
Για έναν φίλο ρωταω
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Έχουμε βίντεο;
Για έναν φίλο ρωταω
Εκεί ήμουν.... (για επαγγελματικούς λόγους) και μπορώ να σου πω πως ειχε εργαστεί πολύ σκληρά ώστε το αποτέλεσμα να μην ειναι ντροπιαστικό
Όπως επίσης ήταν και πολύ σωστή στις δηλώσεις της μετά
Αλλά είπαμε ...αριστερουληδες....ευαίσθητουληδες....υποκριτικουληδες... σιχαμερουληδες
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Έχουμε βίντεο;
Για έναν φίλο ρωταω
Σου απάντησε ο άλλος.
Έχει και βίντεο που κάνει πεζοδρομιο στην Συγγρού με τραβέλι.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Καλά, έτσι κι αλλιώς σημειολογικές παπαριές είναι όλα αυτά. Λες και θα κάνει καμμιά διαφορά αν πάει η Μελέτη ή ο Μπελέρης ή η κυρά-Κατίνα η παραδουλεύτρα στην Ευρωβουλή. Απλά διαλέγουμε ποιό λαμόγιο επιθυμούμε να πληρώνεται αδρά για να μην κάνει απολύτως τίποτα.
Αυτό που βλέπω ως πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που είχα πει και παλιότερα: Ότι με τόσες επιλογές από το παράθυρο, τα παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ εκτοπίζονται σιγά-σιγά. Και κάποια στιγμή θα τσινίσουν. Νομοτελειακά. Όταν από Σεπτέμβριο πέσουν σημαντικά τα ποσοστά της ΝΔ, θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα πρώτα δείγματα.
Εγώ είμαι υπέρ της συμπεριπληπτικότητας για τέτοιους ανθρώπους (το απορρόφησα) αλλα είμαι κατά της Μελέτης η οποία στις εκπομπές της έχει μετατραπεί σε παπαγαλάκι νέων άθλιων ηθών
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Ο Μητσιότο έχει να συνεισφέρει πολλά στο ΠΑΣΟΚ
προφητική εκπομπή για τους τριανταεννιά Πασοκους από τους σαράντα υποψήφιους
(βλέπουμε και τον Κυριάκο να κρατάει σημαία του Μπασοκ , κάτι ανάλογο με τη σχέση Μελέτης με τη Συρίνα)
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εκεί ήμουν.... (για επαγγελματικούς λόγους) και μπορώ να σου πω πως ειχε εργαστεί πολύ σκληρά ώστε το αποτέλεσμα να μην ειναι ντροπιαστικό
Αυτό μου θύμισε μια συνέντευξη του Σβαρτσενέγκερ που τον ρώταγαν οι τρελαμένοι φανς, "πρέπει να ήταν πολύ σκληρή δουλειά τότε που προετοιμαζόσασταν για το Ολύμπια, με διπλές προπονήσεις καθημερινά και αυστηρή δίαιτα". Και τους λέει κι ο Άρνολντ "κοιτάξτε, δεν ένιωσα καποια στιγμή ότι κακοπερνάω επειδή έκανα χαβαλέ 4-5 ώρες στο γυμναστήριο με φιλαράκια και όλη την υπόλοιπη ημέρα ηλιοθεραπεία στην παραλία και μετά να ξεσκιζόμαστε στα κοτόπουλα και τις μπριζόλες.... αν θέλετε να σας μιλήσει κάποιος για σκληρή δουλειά, πάτε να βρείτε κανέναν ανθρακωρύχο".
Έτσι και η Μελέτη... δούλεψε σκληρά το κορίτσι αλλά στο τέλος τα κατάφερε. Άλλη στη θέση της θα τα είχε παρατήσει
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.