Άπαξ παπατζής...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Re: Άπαξ παπατζής...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 20 Απρ 2024, 13:30

:smt005::smt005::smt005:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 20 Απρ 2024, 14:49

Jimmy81 έγραψε:
20 Απρ 2024, 13:30
:smt005::smt005::smt005:

Εικόνα
:smt005:

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 20 Απρ 2024, 20:13

micmic έγραψε:
20 Απρ 2024, 09:36
Green Dragon έγραψε:
20 Απρ 2024, 08:28
Αυτή η παπαργιά που έκανε θα τον κυνηγάει για πάντα. Και είναι αναμενόμενο.
Καμμία σχέση. Το λάθος του τώρα ήταν που ασχολήθηκε. Αυτός δεν έπρεπε να λέει κουβέντα, ακόμη κι αν του το κοπανάγανε συνέχεια.

Άλλωστε υπάρχει και το παράδειγμα του νανογιλέκου. Που είναι εξίσου άχρηστο με τις δήθεν επιστολές του Ιησού, αλλά πολύ ακριβότερο. Και δεν έχει στοιχίσει στον Άδωνι καθόλου.

Μη σου πω ότι τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί και να το επανέφερε επίτηδες ο Βελόπουλος για να αυξήσει τα ποσοστά του. Σε αυτήν την κατηγορία ψηφοφόρων, είτε 1) δεν ενδιαφέρεσαι αν έκανε απάτη είτε 2) το θεωρείς προσόν του το ότι έκανε απάτη είτε 3) θεωρείς ότι δεν έκανε τίποτα κακό, ίσα-ίσα.
Εγώ πάντως που τον είχα ψηφίσει με ενοχλούσε και μάλιστα πολύ, σε σημείο σχεδόν να μην τον ψηφίσω.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 20 Απρ 2024, 20:16

Ναύτης έγραψε:
20 Απρ 2024, 11:19
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
20 Απρ 2024, 09:44
Πάντως αυτές οι επιστολές κυκλοφορούσαν κατά καιρούς και στις εκκλησίες.
Στις κανονικές , τις ορθόδοξες του νέου ημερολογίου. (Για του παλαιού δεν το συζητώ, είναι νορμάλ)

Φαίνεται να είναι κείμενα 18ου-19ου αιώνα που έγραψε κάποιος φανατικός τρελακιας. Μίλα σε πρώτο πρόσωπο ως Ιησους και λέει πως θα βασανίσει και θα κάψει τους αμαρτωλούς αν δεν μετανοήσουν.
Στο μυαλό του τρελακια έπαιζε το σενάριο θα τους τρομάξω και θα τους σώσω.
Από τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες κυκλοφορούσαν ένα σωρό τέτοιες αγυρτείες κι ο σκοπός ήταν πάντοτε ο ίδιος: να εκστασιάζονται τα γίδια και να κονομάνε οι πονηροί και τα λαμόγια, ρασοφόροι και λαϊκοί. Αλάνθαστη συνταγή αιώνων, άλλωστε για κάθε κορόιδο που πεθαίνει γεννιούνται δέκα. Το εντυπωσιακό δεν είναι ο πολιτικός αγύρτης, το εντυπωσιακό είναι ότι, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, σχεδόν το 10% του εκλογικού σώματος είναι τελειωμένοι ηλίθιοι. Είχε πλάκα παλιότερα, με τον Λιακόπουλο, αλλά τώρα πια η ηλιθιότητα αναδεικνύεται σε καθοριστικό πολιτικό παράγοντα. Όχι η πολιτική ηλιθιότητα,, η ατόφια, μασίφ, 24 καρατίων ηλιθιότητα.
Θα πρέπει να το εξετάσεις και με βάση του τι εναλλακτικές υπάρχουν αλλά και με βάση πρακτικά θέματα του τύπου 'αν θα πιάσει κάποιο τόπο η ψήφος μου'. Κακώς είσαι τόσο αφοριστικός. Τι επιλογές έχει κάποιος που δεν θέλει να ψηφίσει αριστερά; Πέραν της αποχής.

Άσε με εμένα που ρίχνω και Εθνικό Μέτωπο αν γουστάρω, οι περισσότεροι δεν θέλουν να κάψουν την ψήφο τους σε κόμμα που δεν θα καταγραφεί καν και αυτό είναι κατανοητό.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 20 Απρ 2024, 20:27

Green Dragon έγραψε:
20 Απρ 2024, 20:16
Ναύτης έγραψε:
20 Απρ 2024, 11:19
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
20 Απρ 2024, 09:44
Πάντως αυτές οι επιστολές κυκλοφορούσαν κατά καιρούς και στις εκκλησίες.
Στις κανονικές , τις ορθόδοξες του νέου ημερολογίου. (Για του παλαιού δεν το συζητώ, είναι νορμάλ)

Φαίνεται να είναι κείμενα 18ου-19ου αιώνα που έγραψε κάποιος φανατικός τρελακιας. Μίλα σε πρώτο πρόσωπο ως Ιησους και λέει πως θα βασανίσει και θα κάψει τους αμαρτωλούς αν δεν μετανοήσουν.
Στο μυαλό του τρελακια έπαιζε το σενάριο θα τους τρομάξω και θα τους σώσω.
Από τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες κυκλοφορούσαν ένα σωρό τέτοιες αγυρτείες κι ο σκοπός ήταν πάντοτε ο ίδιος: να εκστασιάζονται τα γίδια και να κονομάνε οι πονηροί και τα λαμόγια, ρασοφόροι και λαϊκοί. Αλάνθαστη συνταγή αιώνων, άλλωστε για κάθε κορόιδο που πεθαίνει γεννιούνται δέκα. Το εντυπωσιακό δεν είναι ο πολιτικός αγύρτης, το εντυπωσιακό είναι ότι, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, σχεδόν το 10% του εκλογικού σώματος είναι τελειωμένοι ηλίθιοι. Είχε πλάκα παλιότερα, με τον Λιακόπουλο, αλλά τώρα πια η ηλιθιότητα αναδεικνύεται σε καθοριστικό πολιτικό παράγοντα. Όχι η πολιτική ηλιθιότητα,, η ατόφια, μασίφ, 24 καρατίων ηλιθιότητα.
Θα πρέπει να το εξετάσεις και με βάση του τι εναλλακτικές υπάρχουν αλλά και με βάση πρακτικά θέματα του τύπου 'αν θα πιάσει κάποιο τόπο η ψήφος μου'. Κακώς είσαι τόσο αφοριστικός. Τι επιλογές έχει κάποιος που δεν θέλει να ψηφίσει αριστερά; Πέραν της αποχής.
Δεν ξέρω, πάντως κοίτα, αν κάποιοι τον ψηφίζουν ελλείψει εναλλακτικής ας πούμε ότι τους καταλαβαίνω, άλλωστε κάπως έτσι ψηφίζω κι εγώ τον Γιάνη. Αλλά πόσοι είναι αυτοί, που λένε εντάξει ρε παιδί μου, είναι γελοίος και λαμόγιο, αλλά δεν βρίσκω κάτι άλλο για να ψηφίσω, ανάμεσα στις 600Κ που αναμένεται να πάρει;

Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 20 Απρ 2024, 20:31

Ναύτης έγραψε:
20 Απρ 2024, 20:27
Green Dragon έγραψε:
Δεν ξέρω, πάντως κοίτα, αν κάποιοι τον ψηφίζουν ελλείψει εναλλακτικής ας πούμε ότι τους καταλαβαίνω, άλλωστε κάπως έτσι ψηφίζω κι εγώ τον Γιάνη. Αλλά πόσοι είναι αυτοί, που λένε εντάξει ρε παιδί μου, είναι γελοίος και λαμόγιο, αλλά δεν βρίσκω κάτι άλλο για να ψηφίσω, ανάμεσα στις 600Κ που αναμένεται να πάρει;
Ο Βελόπουλος έχει μπόλικη ψηφο που είναι χαλαρή και κάπως βεβιασμένη. Τι να κάνουμε :102:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 20 Απρ 2024, 20:34

Green Dragon έγραψε:
20 Απρ 2024, 20:31
Ναύτης έγραψε:
20 Απρ 2024, 20:27
Green Dragon έγραψε:
Ο Βελόπουλος έχει μπόλικη ψηφο που είναι χαλαρή και κάπως βεβιασμένη. Τι να κάνουμε :102:
Τίποτα ρε συ, απλώς λέω ότι είναι αγύρτης ο τύπος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών