Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
georgebi
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από georgebi » 15 Μάιος 2024, 17:01
micmic έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 16:40
Στη γιορτή του νηπιαγωγείου για την 25η Μαρτίου είχα δει και κάτι παιδάκια ντυμένα τσολιάδες που είχαν βγάλει τα τσαρούχια τους και τα πέταγαν το ένα στο άλλο. Οι γονείς τους, αντί να τα μαζέψουν, τα έβλεπαν και χασκογελούσαν ενώ εκείνα βεβήλωναν τα
ιερά τσαρούχια.
Καλά ....για να τα λέμε όλα...έχουμε και απ την από δω πλευρά ενα ποσοστού πηχτής βλακείας
Τουλάχιστο κάποιοι από μας (ελπίζω λίγοι) θεωρούνε βεβήλωση αν πειράξει κάποιος τη συγκεκριμένη παντόφλα
και όχι να θεωρούμε ιερές όλες τις παντόφλες αυτού του τύπου
επειδή έτυχε να φοράει τέτοιες ο Παισιος..... μεγάλη η χάρη του
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
georgebi
από georgebi » 16 Μάιος 2024, 13:12
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Ερμής
από Ερμής » 16 Μάιος 2024, 13:21
Τι επαθε ο γαρουφαηλ και μιλάει λογικά;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Dorian
από Dorian » 18 Μάιος 2024, 11:39
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 15:30
Σιγά το κωλοπανο που είναι και ιερό.
Μας δουλεύετε ρε απλυτοι;
δεν ειχαν κάψει το κέντρο για το "κοράνι" που έκανε έλεγχο ένας αστυνομικός που το είχε σε ζελατινες κάτι κολες στην κωλότσεπη και έψαχνε μήπως είχε ναρκωτικά; Πάνε χρόνια πρέπει να ήταν πριν τα μνημόνια τότε που μας έλεγαν οι αριστεροί ότι πρέπει να ανεβούμε ολοι επίπεδο και να ανεβάσουμε τους λάθρο να ζουν και αυτοι. Τελικά ήρθαν τα μνημόνια κατέρρευσαν τα εργασιακά και είμαστε οι χειρότεροι εργαζόμενοι στην ΕΕ. Ακόμη με αυτές τις μαλακίες ασχολούνται. Εξυπνοι στην Νουδου για αυτό τους αφήνουν για "αντιπάλους" αριστερούς αναρχικούς κουκουέδες. Τον πραγματικό για αυτούς κίνδυνο τον απαγόρευσαν.
-
Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
από Esperos » 18 Μάιος 2024, 12:02
Aυτό το τσογλάνι, αύριο μεθαύριο μπορεί να το δούμε και πρόεδρο σε κάνα δικαστήριο και να μας δικάζει.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
-
Dorian
από Dorian » 18 Μάιος 2024, 12:08
georgebi έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 17:01
Στη γιορτή του νηπιαγωγείου για την 25η Μαρτίου είχα δει και κάτι παιδάκια ντυμένα τσολιάδες που είχαν βγάλει τα τσαρούχια τους και τα πέταγαν το ένα στο άλλο. Οι γονείς τους, αντί να τα μαζέψουν, τα έβλεπαν και χασκογελούσαν ενώ εκείνα βεβήλωναν τα
ιερά τσαρούχια.
Καλά ....για να τα λέμε όλα...έχουμε και απ την από δω πλευρά ενα ποσοστού πηχτής βλακείας
Τουλάχιστο κάποιοι από μας (ελπίζω λίγοι) θεωρούνε βεβήλωση αν πειράξει κάποιος τη συγκεκριμένη παντόφλα
δεν είναι αρκετά σικ για σένα;
-
Ληστοσυμμορίτης
από Ληστοσυμμορίτης » 18 Μάιος 2024, 12:08
Esperos έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 12:02
Aυτό το τσογλάνι, αύριο μεθαύριο μπορεί να το δούμε και πρόεδρο σε κάνα δικαστήριο και να μας δικάζει.
ιδεολογική ηγεμονία της αριστερα και στις εδρες των δικαστηρίων
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Μάιος 2024, 12:14
Σε κάθε περίπτωση, η λύση είναι να χαρακτηρίζεται η κάθε ενέργεια
ως καλλιτεχνική ή ακτιβιστική δράση.
Και αφήστε τους ψαγμένους να ψάχνονται.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42
Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 18 Μάιος 2024, 12:49
georgebi έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 14:29
Δηλαδή για να καταλάβω.... το να πιάνουν οι ΜΑΤατζιδες τη κεφίγια
ειναι και αυτό βεβήλωση ιερού συμβολου...σαν το κοράνι να πούμε;
Απο Παλαιστίνια (ή εστω μουσουλμάνα) φοιτήτρια την αρπαξε την κεφίρ πως λεγεται, ο τσαίος, και την πεταξε? Αν οχι, δεν βλεπω καποια βεβήλωση.
Περισσότερο βεβήλωση ειναι απο την πλευρά της φασαίας που τη φορούσε. Το να φοράς κατι οταν δεν εισαι αυτό το κάτι, μαλλον αυτο ειναι η πραγματικη βεβήλωση.
Ποιος ειναι πιο βέβηλος, εγω αν φορέσω ενα εβραϊκό σκουφάκι ενω δεν ειμαι εβραιος, ή αυτος που θα μου το βγάλει και θα με επαναφέρει στην ταξη τραβώντας μου το απο το κεφαλι?
-
georgebi
από georgebi » 18 Μάιος 2024, 12:52
Dorian έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 12:08
georgebi έγραψε: ↑15 Μάιος 2024, 17:01
ιερά τσαρούχια.
δεν είναι αρκετά σικ για σένα;
κανένα πρόβλημα
να προσκυνάς ότι γουστάρεις....ακόμα και σαγιονάρες
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 18 Μάιος 2024, 12:54
Πως την αναζήτησες για να τη βρεις αυτη τη φωτο, η αληθεια ειναι οτι μου δημιουργείται μια απορια.
-
Ερμής
από Ερμής » 18 Μάιος 2024, 12:55
vantono έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 12:54
Πως την αναζήτησες για να τη βρεις αυτη τη φωτο, η αληθεια ειναι οτι μου δημιουργείται μια απορια.
Αν δε κάνω λάθος ο γαμιας του καρπουζιού είναι θείος του Τοτσικα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
georgebi
από georgebi » 18 Μάιος 2024, 12:59
vantono έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 12:54
Έλα μου ντε....την ίδια απορία εχω και γω
Έκανα αναζήτηση watermelon sex και μου έβγαλε κατι άκυρα
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 18 Μάιος 2024, 13:05
vantono έγραψε: ↑18 Μάιος 2024, 12:49
Απο Παλαιστίνια (ή εστω μουσουλμάνα) φοιτήτρια την αρπαξε την κεφίρ πως λεγεται, ο τσαίος, και την πεταξε? Αν οχι, δεν βλεπω καποια βεβήλωση.
Περισσότερο βεβήλωση ειναι απο την πλευρά της φασαίας που τη φορούσε. Το να φοράς κατι οταν δεν εισαι αυτό το κάτι, μαλλον αυτο ειναι η πραγματικη βεβήλωση.
Ποιος ειναι πιο βέβηλος, εγω αν φορέσω ενα εβραϊκό σκουφάκι ενω δεν ειμαι εβραιος, ή αυτος που θα μου το βγάλει και θα με επαναφέρει στην ταξη τραβώντας μου το απο το κεφαλι?
Θα επαναλάβω, οι υστερικοί γκερίλας όταν βρίσκονται σε ακτιβιστική έξαρση (κοινωνικού ή καλλιτεχνικού τύπου)
δεν βεβηλώνουν. Απλώς
καταδεικνύουν, επισημαίνουν, διακατέχονται από την έμπνευση/ιερή μανία της δημιουργικής καταστροφής, όπως όλοι οι καθωσπρέπει επαναστάται.
Αλλά σιγά μην πιάνουν κάτι τέτοια ψιλά γράμματα οι συντηρητικοί κυρπαντελήδες.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42
Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
27 Μαρ 2023, 09:43
-
-
- 19 Απαντήσεις
- 592 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
15 Απρ 2024, 13:02
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
26 Σεπ 2023, 21:04
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 850 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
26 Μάιος 2024, 15:24
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.