70 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από τρόφιμα κομματικού ντόγκ της ΝΔ
Re: 70 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από τρόφιμα κομματικού ντόγκ της ΝΔ
κάτω από το αυτοκόλλητο έχει άλλη ημερομηνία.έχει λήξει αυτή η κυβέρνηση
-
Θα το είχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες
αυτόν και όλους τους υπεύθυνους αλλά εκεί όλες
οι επιχειρήσεις είναι στην δικαιοδοσία του κράτους
σε αυτό λογοδοτούν.
Mitharadir έγραψε: ↑06 Νοέμ 2024, 01:22Τελος οι εκλογές παιδιά. Η Καμαλα Χάρις νέα Πρόεδρος. Καλο βράδυ. Αυριο τυπικά αναμένουμε την ανάδειξη της Χάρις ως νέας Προέδρου.
- Frappezitis
Η ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ LOGISTICS Α.Ε. διατηρεί το “FRESH CATERING”. Είναι η εταιρεία όπου γονείς καταγγέλλουν ότι δηλητηριάστηκαν 70 παιδιά. 3 παιδιά και 1 ενήλικας πήγαν Νοσοκομείο.Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αναλάβει (ότι κινείται)τη σίτιση μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών
Η εταιρεία ανήκει σε τοπικό στέλεχος της ΝΔ. Μάλιστα στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο Σταϊκούρας. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αναλάβει Δημόσια Νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γυμνάσια, Λύκεια, Περιφέρεια και πολλά άλλα...
Κατσουνάς@katsounades
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 6094607884
Η εταιρεία ανήκει σε τοπικό στέλεχος της ΝΔ. Μάλιστα στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο Σταϊκούρας. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει αναλάβει Δημόσια Νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γυμνάσια, Λύκεια, Περιφέρεια και πολλά άλλα...
Κατσουνάς@katsounades
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 6094607884
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
- Υδράργυρος
Τοπικος κομματαρχης που παιρνει ολες τις δουλειες με απ ευθειας αναθεση. Μαυρογιαλουρισμος
Ο κομματαρχης ακομα δεν εχει συλληφθει;
Ο κομματαρχης ακομα δεν εχει συλληφθει;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είναι τόσο θρασείς που παίζει να ισχυριστούν ότι φταίνε τα κυλικεία, δεν έκαναν καλή συντήρηση. Όλα συγχρόνως, την ίδια μέρα.hellegennes έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 03:21Ούτε κατά διάνοια ασφαλιστική δεν πρόκειται να πληρώσει για αυτό το πράγμα εκτός αν παρέμβει η ΝΔ.Green Dragon έγραψε: ↑20 Μάιος 2024, 15:23Φαντάσου τι γινόταν εκεί μέσα. Θα τολμήσει τουλάχιστον η ασφαλιστική να του πει 'πάρε τα @@ μου';
Ο δε ιδιοκτήτης πρέπει να πάει άμεσα σε δίκη. Σύμπτωση τέτοιου βαθμού είναι αστείο και να το συζητάμε. Πρόκειται για δύο εγκληματικές ενέργειες μαζί (η δηλητηρίαση και η πυρκαγιά).
Θέλω να δω πόσες σελίδες θα πάρει για να εμφανιστεί νεοδημοκράτης
Aυτόν πρέπει να τον υποχρεώσουν να φάει-σε ζωντανή μετάδοση -όσες μερίδες περίσσεψαν,να πάθει σταφυλόκοκκο,σαλμονέλα κι ό,τι άλλο υπάρχει.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι ότι αυτά δεν γίνονται και αλλού, αλλά αν πχ στην Κίνα συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα την πληρώσουν πολύ ακριβά και ο αντίστοιχος Γιαννίτσης-Lee και ο αντίστοιχος Σταϊκούρας-Lee. Εδώ it's business as usual.
Δεν ξέρω τι θα τους είχαν κάνει.Chupacabra έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 06:27Θα το είχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες
σε αυτό λογοδοτούν.
Ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα. Είμαστε ένα ισλαμικου τυπου κράτος, με πολίτες χαμηλού επιπέδου και ολιγαρχες-φυλαρχους.
Και δε φαίνεται να νοιάζεται κάνεις.
-
Σε οποιαδήποτε άλλη δημοκρατική χώρα θα είχε παραιτηθεί μέχρι και ο υπουργός που έκανε τα εγκαίνια μόνο και μόνο επειδή βγήκε φωτογραφία μαζί του για λόγους ευθιξίας. Στην Ιαπωνία θα είχε κάνει και χαρακίρι.nyxtovios έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 09:42Δεν ξέρω τι θα τους είχαν κάνει.Chupacabra έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 06:27Θα το είχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες
σε αυτό λογοδοτούν.
Ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα. Είμαστε ένα ισλαμικου τυπου κράτος, με πολίτες χαμηλού επιπέδου και ολιγαρχες-φυλαρχους.
Στο πρώην οθωμανικό πασαλίκι όχι μόνο δεν παραιτείται κανείς αλλά ούτε καν τα ΕΚΑΜ δεν έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του τύπου που δηλητηρίασε τον κόσμο και έπειτα έκαψε τα στοιχεία.
Το έχω αποδεχτεί. Δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά κάτι δυστυχώς. Τουλάχιστον με εκλογές.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 09:57Σε οποιαδήποτε άλλη δημοκρατική χώρα θα είχε παραιτηθεί μέχρι και ο υπουργός που έκανε τα εγκαίνια μόνο και μόνο επειδή βγήκε φωτογραφία μαζί του για λόγους ευθιξίας. Στην Ιαπωνία θα είχε κάνει και χαρακίρι.nyxtovios έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 09:42Δεν ξέρω τι θα τους είχαν κάνει.Chupacabra έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 06:27
Θα το είχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες
σε αυτό λογοδοτούν.
Στο πρώην οθωμανικό πασαλίκι όχι μόνο δεν παραιτείται κανείς αλλά ούτε καν τα ΕΚΑΜ δεν έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του τύπου που δηλητηρίασε τον κόσμο και έπειτα έκαψε τα στοιχεία.
Αλλιώς τα τριτκοσμικά κράτη δεν θα μέναν τριτοκοσμικά.
Δεν έχω αποδεχτεί όμως γιατί πρέπει να πληρώνουμε παράλληλα μισθούς 5Κ+ σε δικαστικούς για παράδειγμα και να μην τα δίνουμε αλλού. Εκεί μπορεί να αλλάξει κάτι. Βέβαια πάλι συσχετίζεται με την τριτοκοσμικότητα της περίπτωσης οπότε ίσως όχι.
Συμπτωματικά το ανέφερα σήμερα σε άλλο νήμα: Η Ελλάδα είναι ίσως η μόνη χώρα της ΕΕ στην οποία οι ευρωβουλευτές δεν πληρώνουν εγχώριο φόρο για τα εισοδήματά τους. Αυτό θεσπίστηκε με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.nyxtovios έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 10:02Το έχω αποδεχτεί. Δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά κάτι δυστυχώς. Τουλάχιστον με εκλογές.
Δεν έχω αποδεχτεί όμως γιατί πρέπει να πληρώνουμε παράλληλα μισθούς 5Κ+ σε δικαστικούς για παράδειγμα και να μην τα δίνουμε αλλού. Εκεί μπορεί να αλλάξει κάτι. Βέβαια πάλι συσχετίζεται με την τριτοκοσμικότητα της περίπτωσης οπότε ίσως όχι.
Είναι προφανές νομίζω το γιατί πληρώνουμε τέτοιους μισθούς σε δικαστικούς. Για την ακρίβεια νομίζω ότι οι μισθοί των δικαστικών είναι το πιο ακλόνητο, το πιο σίγουρο, το πιο αδιαπραγμάτευτο δεδομένο σ'αυτήν την χώρα. Και σε 200 χρόνια, αν υπάρχει ακόμα Ελλάδα, κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα.
-
Όχι μόνο πληρώνουμε 5+ σε δικαστικούς αλλά απολαμβάνουν ένα σωρό προνόμια που είναι σε αξία τριπλάσια από τα χρήματα που τους δίνονται με νόμιμο τρόπο. Προσωπική φύλαξη, οδηγό, ενίωτε και όχημα, επιδόματα που απαλλάσονται των φόρων και μειωμένο ωράριο.nyxtovios έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 10:02Το έχω αποδεχτεί. Δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά κάτι δυστυχώς. Τουλάχιστον με εκλογές.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑21 Μάιος 2024, 09:57Σε οποιαδήποτε άλλη δημοκρατική χώρα θα είχε παραιτηθεί μέχρι και ο υπουργός που έκανε τα εγκαίνια μόνο και μόνο επειδή βγήκε φωτογραφία μαζί του για λόγους ευθιξίας. Στην Ιαπωνία θα είχε κάνει και χαρακίρι.
Γιατί βγάζουμε νόμιμη και συνταγματική την εξαήμερη εργασία αλλά όχι για τους δικαστικούς...
Τα βλέπαμε σε σενάρια σε ταινίες, τα βλέπουμε και στην πραγματικότητα. Μόνο που δεν έχουμε τον μπατμαν να μας σώσει.
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 35 εποπ με τροφική δηλητηρίαση στο ΚΕΕΔ
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Δεκ 2022, 10:13 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
18 Δεκ 2022, 10:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντροπη.Συνελαβαν ξενοδοχο για δηλητηριαση 14 πελατων απο CO.
από SeaHawk » 27 Οκτ 2024, 08:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 154 Απαντήσεις
- 2987 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
30 Οκτ 2024, 07:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση "ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ" είπε συνταξιούχος εκπαιδευτικός (κομματικό ντόγκ ΝΔ) στη Καρυστιανού
από Kauldron » 03 Ιουν 2024, 11:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 66 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
08 Ιουν 2024, 15:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νεκρός από δηλητηρίαση Ρώσος επιστήμονας υπεύθυνος για τη συντριβή του διαστημόπλοιου στη Σεληνη
από Ίακχος » 01 Σεπ 2023, 18:36 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
01 Σεπ 2023, 19:36
-