αστους να λενε για αντρεα, μας δουλευουν, η ΝΔ τωρα ειναι το πασόκ του σημίτη οχι του αντρεα, πιασε εναν που κοροιδέυει τον ανδρέα και τσιγκλα τον για τον σημίτη, θα καταλαβεις.
70 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από τρόφιμα κομματικού ντόγκ της ΝΔ
Re: 70 παιδιά με τροφική δηλητηρίαση από τρόφιμα κομματικού ντόγκ της ΝΔ
Και λόγω αυτού θα πέσουν με πάταγο. Είναι ήδη προφανές ότι δεν μπορούν να βολέψουν όοοοοοολα τα λαμόγια που έχουν περιμαζέψει. Κάποια στιγμή θα φύγουν πολλοί δυσαρεστημένοι και θα φτιάξουν κάτι άλλο ακριβώς εκεί που αλωνίζει τώρα η ΝΔ. Απλά δεν έχει έρθει ακόμα το πλήρωμα του χρόνου, αλλά δεν θα παραξενευτώ αν έρθει πριν τις επόμενες εθνικές εκλογές. Αν πχ δυσαρεστηθεί ο Δένδιας, δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να δημιουργήσει άλλο δεξιό πόλο.nyxtovios έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:14Εντάξει όπως το βλέπεις. Και ο σύριζα όταν ήταν ίδια κριτική έκανα. Βέβαια εδώ το έχουν ξεφτιλίσει οι συγκεκριμένοι.
Δεν είναι τυχαίο που η ροή στελεχών είναι σχεδόν πάντα από άλλο κόμμα προς τη νδ.
Απορροφούν και συγκεγκρντρώνουν συστηματικά τον αφρό από όλους τους υπόλοιπους.
ρε παιδια τι σημασία εχει αν θα πέσουν, ο δημόσιος διαλογος εχει παει στον πάτο, οι μισοι ελεγαν ζητω στον πολάκη που εβριζε τους κακους, οι αλλοι μισοι ζητω στον αδωνη που εβριζε τον πολάκη. Τελικά γεμισαμε καφρους και χειροκροτητες. Τωρα δεν μαζευεται αυτο, οι επόμενοι θα ειναι χειρότεροι, τα καναμε μπαχαλο.
- Praetoriae
Αυτά συμβαίνουν γιατί οι Ελληνίδες μάνες σταμάτησαν να μαγειρεύουν σπίτι και προτιμούν να δουλεύουν όλη μέρα υπηρέτες στο κεφάλαιο, στέλνοντας τα παιδιά τους από βρεφική ηλικία να τα μεγαλώνουν παιδικοί σταθμοί και να τα ταιζει το κράτος σκουπίδια.
Φεμινισμός και καριέρα η μεγαλύτερη παπάτζα του γυναικείου φύλου, η ταφόπλακα της οικογένειας.
Φεμινισμός και καριέρα η μεγαλύτερη παπάτζα του γυναικείου φύλου, η ταφόπλακα της οικογένειας.
Εννοείται, αλλά δεν είναι καινούριο αυτό. Έτσι μεγάλωσαν και έτσι γαλουχήθηκαν οι σημερινοί Έλληνες. Δεν είναι κάτι που έγινε επί κάποιας συγκεκριμένης κυβέρνησης. Αυτή είναι η πολιτική παιδεία των Ελλήνων.enaon έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:25ρε παιδια τι σημασία εχει αν θα πέσουν, ο δημόσιος διαλογος εχει παει στον πάτο, οι μισοι ελεγαν ζητω στον πολάκη που εβριζε τους κακους, οι αλλοι μισοι ζητω στον αδωνη που εβριζε τον πολάκη. Τελικά γεμισαμε καφρους και χειροκροτητες. Τωρα δεν μαζευεται αυτο, οι επόμενοι θα ειναι χειρότεροι, τα καναμε μπαχαλο.
οχι δεν ειναι ετσι, ποτε δεν ηταν οκ να εισαι κομματοσκυλο απροκαλυπτα. Τωρα ειναι τιμη, εισαι καλος πολεμιστής, σου λενε οι φίλοι μπράβο, δεν εχουμε ξαναφτάσει εδώ οσο θυμαμαι.
ειχαμε παντα μαλακες, αλλα απο το μπλα μπλα του βενιζέλου ,πηγαμε στο α υθ νδφουκου του αδωνι, αλλο επίπεδο.
ειχαμε παντα μαλακες, αλλα απο το μπλα μπλα του βενιζέλου ,πηγαμε στο α υθ νδφουκου του αδωνι, αλλο επίπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Μάιος 2024, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
είναι το μόνο κόμμα εξουσίας. Για δεκαετίες φωνάζανε κάποιοι για το δικομματισμό και τώρα έχουμε μονοκομματισμό. Ο Μητσο έχει πάρει πασοκους και λαοσίτες και κυβερνάει. Από δεξιά του δεν υπάρχει κανένα κόμμα εξουσίας και αριστερά του υπάρχει το ΣΥΡΙΖΑ το οποίο απευθύνεται στους Ελληνες με συνθήματα όπως δεν υπάρχουν φύλα, δεν υπάρχει οικογένεια, δεν υπάρχουν Ελληνες, δεν υπάρχει δουλειά αν δεν είσαι στο δημόσιο.stergiosbik έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:16Mα η ΝΔ δεν ειναι ειναι ΝΔ.Σέλευκας έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:12Επειδή πάλι τίθεται το θέμα τι είμαι ας αυτοπροσδιοριστώ για πολοστή φορά. Εγώ είμαι πιο ΝΔ απο τη ΝΔ αλλά έφτασα να μην την ψηφίζω σε διάφορες εκλογές. Ειδικά τώρα που ο Μιτσιότο το έχασε με τον ομογάμο δεν πάει το χέρι στη ΝΔ γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει και ποιον έχω . Επίσης δεν καταλαβαίνω τι θα πει είμαι, το μόνο που είμαι είναι Ολυμπιακός και τον υποστηρίζω οπου παίζει, δεν μπορώ να είμαι κόμμα όμως όπως εσείς. Μπορώ να κρίνω έξω απο το κόμμα.
Πως ενας λογικος ανθρωπος μπορει να ψηφισει αυτο το εκτρωμα που ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικη ΝΔ;
Πόσους θα συγκινήσει αυτό; Δεν λέω να μην υπάρχει δημοκρατία έχουμε, αλλά αυτοί νομίζουν οτι όλοι τους αγαπάνε και θα ελευθερώσουν τους δούλους από το Μητσοτάκη. Ναι, παράνοια λέγεται.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
ε οκ, και οι αλλοι που νομιζουν οτι ο Μητσοτακης ειναι σβαρος ανθρωπος, ειναι λογικοι δηλαδη, μας δουλευεις; Αν δεν ηταν ο αδωνις θα ηταν ο πιο καφρος πολιτικος που εχει περάσει απο την ΝΔ, πιο κατω δεν εχουμε βρεθει.
Από την άνοδο του ΠΑΣΟΚ και μετά, μια χαρά ήταν να είσαι κομματόσκυλο. Πράσινα και μπλε καφενεία παντού, όλοι έπρεπε να αυτοπροσδιοριστούν αλλιώς τους πέρναγαν για ζαβούς. Από τότε άρχισε να γίνεται κανονικό επάγγελμα. Από τότε υπήρχαν γονείς που θεωρούσαν ως το μεγαλύτερο εφόδιο του παιδιού τους να πλευρίσει ένα κόμμα. Ακόμα και το ΚΚΕ, δεν περάσαν καθόλου άσχημα οι επαγγελματίες ΚΚΕδες.
βρε φιλε, εδω το φορουκακι εχει ιστορία πολυ μεγάλη, ειχαμε πολεμους παντα, αλλα ποτε δεν ειχαμε το σημερινο χαλι. Κραταγαμε προσχήματα, ημασταν κομματόσκυλα αλλα δεν το αποδεχόμασταν, δεν ηταν σωστό και καλα, δεν ηταν της μοδας, ημασταν οκ δεν λεω, αλλα δεν το φωναζαμε με υπερυφάνεια. Εχει αλλαξει αυτο, τωρα το λεμε ανετα, τιμη μας.micmic έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:35Από την άνοδο του ΠΑΣΟΚ και μετά, μια χαρά ήταν να είσαι κομματόσκυλο. Πράσινα και μπλε καφενεία παντού, όλοι έπρεπε να αυτοπροσδιοριστούν αλλιώς τους πέρναγαν για ζαβούς. Από τότε άρχισε να γίνεται κανονικό επάγγελμα. Από τότε υπήρχαν γονείς που θεωρούσαν ως το μεγαλύτερο εφόδιο του παιδιού τους να πλευρίσει ένα κόμμα. Ακόμα και το ΚΚΕ, δεν περάσαν καθόλου άσχημα οι επαγγελματίες ΚΚΕδες.
-
Σέλευκας έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:32είναι το μόνο κόμμα εξουσίας. Για δεκαετίες φωνάζανε κάποιοι για το δικομματισμό και τώρα έχουμε μονοκομματισμό. Ο Μητσο έχει πάρει πασοκους και λαοσίτες και κυβερνάει. Από δεξιά του δεν υπάρχει κανένα κόμμα εξουσίας και αριστερά του υπάρχει το ΣΥΡΙΖΑ το οποίο απευθύνεται στους Ελληνες με συνθήματα όπως δεν υπάρχουν φύλα, δεν υπάρχει οικογένεια, δεν υπάρχουν Ελληνες, δεν υπάρχει δουλειά αν δεν είσαι στο δημόσιο.stergiosbik έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:16Mα η ΝΔ δεν ειναι ειναι ΝΔ.Σέλευκας έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:12Επειδή πάλι τίθεται το θέμα τι είμαι ας αυτοπροσδιοριστώ για πολοστή φορά. Εγώ είμαι πιο ΝΔ απο τη ΝΔ αλλά έφτασα να μην την ψηφίζω σε διάφορες εκλογές. Ειδικά τώρα που ο Μιτσιότο το έχασε με τον ομογάμο δεν πάει το χέρι στη ΝΔ γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει και ποιον έχω . Επίσης δεν καταλαβαίνω τι θα πει είμαι, το μόνο που είμαι είναι Ολυμπιακός και τον υποστηρίζω οπου παίζει, δεν μπορώ να είμαι κόμμα όμως όπως εσείς. Μπορώ να κρίνω έξω απο το κόμμα.
Πως ενας λογικος ανθρωπος μπορει να ψηφισει αυτο το εκτρωμα που ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικη ΝΔ;
Πόσους θα συγκινήσει αυτό; Δεν λέω να μην υπάρχει δημοκρατία έχουμε, αλλά αυτοί νομίζουν οτι όλοι τους αγαπάνε και θα ελευθερώσουν τους δούλους από το Μητσοτάκη. Ναι, παράνοια λέγεται.
Ξέρεις τί ιστορία έχει ο Άδωνις; Ή ο Αυτιάς; Έχουν τεράστια δημοφιλία εδώ και δεκαετίες. Το να ψηφίζεις Άδωνι και Αυτιά δεν είναι οξεία ασθένεια, είναι χρόνια και ανίατη. Τώρα τα υπόλοιπα για το αν το λέγαμε ή δεν το λέγαμε ή δεν τσακωνόμασταν τόσο πολύ ή ντρεπόμασταν κτλ, είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Δεν γίνεται να κάνεις έναν λαό να ψηφίζει Άδωνι μαζικά μέσα σε 5-10 χρόνια. Χρειάζονται δεκαετίες συστηματικής δουλειάς.enaon έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:38βρε φιλε, εδω το φορουκακι εχει ιστορία πολυ μεγάλη, ειχαμε πολεμους παντα, αλλα ποτε δεν ειχαμε το σημερινο χαλι. Κραταγαμε προσχήματα, ημασταν κομματόσκυλα αλλα δεν το αποδεχόμασταν, δεν ηταν σωστό και καλα, δεν ηταν της μοδας, ημασταν οκ δεν λεω, αλλα δεν το φωναζαμε με υπερυφάνεια. Εχει αλλαξει αυτο, τωρα το λεμε ανετα, τιμη μας.micmic έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:35Από την άνοδο του ΠΑΣΟΚ και μετά, μια χαρά ήταν να είσαι κομματόσκυλο. Πράσινα και μπλε καφενεία παντού, όλοι έπρεπε να αυτοπροσδιοριστούν αλλιώς τους πέρναγαν για ζαβούς. Από τότε άρχισε να γίνεται κανονικό επάγγελμα. Από τότε υπήρχαν γονείς που θεωρούσαν ως το μεγαλύτερο εφόδιο του παιδιού τους να πλευρίσει ένα κόμμα. Ακόμα και το ΚΚΕ, δεν περάσαν καθόλου άσχημα οι επαγγελματίες ΚΚΕδες.
πως πω αρχαιολογίες βαζει ο ταλ παλι, αυτο ακου Σέλευκα, πολυ καλυτερο.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ξέχασες τα εισαγωγικά στον 'αφρό'nyxtovios έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:14Εντάξει όπως το βλέπεις. Και ο σύριζα όταν ήταν ίδια κριτική έκανα. Βέβαια εδώ το έχουν ξεφτιλίσει οι συγκεκριμένοι.Green Dragon έγραψε: ↑22 Μάιος 2024, 12:10Είναι πολύ μεγαλύτερη γιατί οι άλλοι (οι τωρινοί, όχι αυτοί που μας τελείωσαν) είναι νουμπάδες. Αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι κολλάει η βελόνα και σε σένα αρκετές φορές. Δεν σε έχω δει ποτέ να μην γκρινιάζεις για τη ΝΔ
Δεν είναι τυχαίο που η ροή στελεχών είναι σχεδόν πάντα από άλλο κόμμα προς τη νδ.
Απορροφούν και συγκεγκρντρώνουν συστηματικά τον αφρό από όλους τους υπόλοιπους.
πως δεν ξερω, ο αδωνις ηταν ενας γραφικός κόπανος, τον ακουγε ο πεθερός μου και οταν τον δουλευα γελαγε, ΝΔ ηταν τότε, ο αδωνης λαος κλπ. Ολοι το ξεραμε οτι ειναι βλαμμενος, απλα ηρθε ο συριζα, θελαμε καποιος να τον βρίσει , και το εκανε ωραια. Νομιζαμε θα γινει για λιγο και μετα ολα καλα, τελικα γιναμε ολοι σαν τον αδωνι.
καποτε το φορουμ το λεγαμε ασυλο, γιατι αληθεια λεγαμε κουλαμαρες εδω μεσα. Τωρα τις ακουμε απο την βουλή, ειμαστε νορμαλ, και γιναμε χειρότεροι απο τοτε, φαντάσου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 35 εποπ με τροφική δηλητηρίαση στο ΚΕΕΔ
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Δεκ 2022, 10:13 » σε Εθνικά Θέματα - 0 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
18 Δεκ 2022, 10:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ντροπη.Συνελαβαν ξενοδοχο για δηλητηριαση 14 πελατων απο CO.
από SeaHawk » 27 Οκτ 2024, 08:49 » σε Κοινωνικά θέματα - 154 Απαντήσεις
- 2987 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
30 Οκτ 2024, 07:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση "ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ" είπε συνταξιούχος εκπαιδευτικός (κομματικό ντόγκ ΝΔ) στη Καρυστιανού
από Kauldron » 03 Ιουν 2024, 11:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 66 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
08 Ιουν 2024, 15:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νεκρός από δηλητηρίαση Ρώσος επιστήμονας υπεύθυνος για τη συντριβή του διαστημόπλοιου στη Σεληνη
από Ίακχος » 01 Σεπ 2023, 18:36 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 774 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
01 Σεπ 2023, 19:36
-