Απαράδεκτο! Έδιωξαν ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ από σχολείο με παρέμβαση της.... αστυνομίας για να μη σπάσουν τμήματα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Στύξ

Re: Απαράδεκτο! Έδιωξαν ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ από σχολείο με παρέμβαση της.... αστυνομίας για να μη σπάσουν τμήματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 27 Σεπ 2024, 16:57

Ερμής έγραψε:
27 Σεπ 2024, 16:33
Στύξ έγραψε:
27 Σεπ 2024, 16:29
Ερμής έγραψε:
27 Σεπ 2024, 16:18

Αυτο ακριβώς. με μια μικρή προσθήκη
Όταν αυτός μπορεί και όταν αυτός θέλει. Γιατί υπάρχουν πολλοί, μα πάρα πολλοί που απλά πάνε στο σχολείο για να περάσουν οι ώρες, οι μέρες, οι βδομάδες, μέχρι να πληρωθεί. Όταν κάποιος προσπαθήσει να κάνει σωστά τη δουλειά του, πολλές φορές τρώει πόλεμο απο τους συναδελφου γιατί χαλάει την πιάτσα.
Δε μπορείς να σταθείς στην τάξη φίλε,αν δεν κάνεις μάθημα . Οι μαθητές δεν είναι "χάπατα" κι οι καταγγελίες πλέον πολύ εύκολες.
Κι ο ίδιος ο εκπαιδευτικός μπορεί να υποστεί αναφορά και διοικητικές κυρώσεις.
άλλο το κάνω μάθημα και άλλο το κάνω ανάγνωση για να περάσει η ώρα.
Ας μη μιλήσω για βαθμούς.
Στο σχολείο της ανιψιάς μου (δημόσιο των ΒΠ) τα 3/4 της τάξης είχαν όλα δέκαρια.
Πολλά απο αυτά δε ξέρουν να κάνουν ούτε την προπαίδεια,σε άλλα τους ρώταγε στο μάθημα της Κ.Π.Αγωγής τι είναι το Σύνταγμα και απαντούσαν (σοβαρά) πως είναι η πλατεία. Και πήγε η άλλη και τους έχωσε δεκάρια στα πάντα όλα.
Κρίμα , γιατί γω φέτος κάνω "παπάδες" με τους διαδραστικούς και κινητοποιώ την τάξη ( όσους ρομά εμφανίζονται) να συμμετέχει με ενθαρρυντικά αποτελέσματα.
Κάποιοι δειλά εμφανίζονται σαν "κομήτες" στο μάθημά μου,χάνονται μετά και ξαναεμφανίζονται σε ώρες άωρες και παράωρες

Νομίζω ότι το δημόσιο πρέπει να μου δώσει τιμητική σύνταξη και τον Μεγαλόσταυρο του Εκπαιδευτικού :lol:

Φροντιστήριο- Ιδιωτικό Σχολείο - Δημόσιο: Γυμνάσιο - Λύκειο - Επάλ - Ρομά.

Τα έχω κάνει ΟΛΑ

Στύξ

Re: Απαράδεκτο! Έδιωξαν ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ από σχολείο με παρέμβαση της.... αστυνομίας για να μη σπάσουν τμήματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 27 Σεπ 2024, 22:15

βοθρατζης έγραψε:
27 Σεπ 2024, 21:17
ερε κάτι κορόιδα που υπάρχουν
"25 χρονάκια θητεία ,στραβάδια....δεν απολύομαι" :011:

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 27 Σεπ 2024, 22:27

Έχω κάτι Νορβηγούς πελάτες που τα παιδιά τους τελείωσαν όλο το δημοτικό με το διαδίκτυο.
Για το γυμνάσιο έπρεπε να βρούνε συγγενή να φιλοξενήσει τα παιδιά και επειδή δεν μπορούσε ο ίδιος να φιλοξενήσει και τα δύο δίδυμα, τα χώρισαν.
Στην ίδια πόλη στο ίδιο σχολείο σε διαφορετικούς συγγενείς.
Μια ειλικρινή συγνώμη που στήριξα και ψήφισα ΝΔ.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 01 Οκτ 2024, 23:18

Isildur έγραψε:
26 Σεπ 2024, 14:15
Οργισμένος έγραψε:
26 Σεπ 2024, 13:44
Isildur έγραψε:
26 Σεπ 2024, 13:43

Δημοκράτης, βγες γρήγορα απ' το ακάου τού Οργισμένου!

Για το μπλε είχα αμφιβολίες, μπορεί όντως να εννοεί "παιδεία" κι όχι παιδιά.
Μην αλλαζεις το κειμενο μου διχως την αδεια μου. Ειναι παρανομο.
Ναι, άλλη όρεξη δεν είχα, να κάθομαι και να προσπαθώ να αποδείξω ότι έχεις τρικυμία στο κρανίο. Τα καταφέρνεις μια χαρά, μην ανησυχείς.

Ότι ήσουν παπάρας το ήξερα, ότι κάνεις και πουστιές, όχι. Κι αν θες να το πάμε στην κόντρα και να μού λες για παράνομα κλπ, να ξες ότι άσχετα αν δεν φαίνεται το edit που έκανες στο αρχικό σου κείμενο, επειδή πρόλαβες και το ολοκλήρωσες πριν ποστάρω το δικό μου, το ιστορικό για την επεξεργασία υπάρχει και παραμένει. Θες ακόμα να λες για παρανομίες, ή θα ζητήσεις συγγνώμη και θα πεις ότι έκανες πλάκα; Πώς θα το συνεχίσεις;
A, το 'χει ξανακάνει. Του την είπα για λάθη που έκανε, και έτρεξε και τα έκανε έντιτ, και μετά έλεγε οτι του τα άλλαξα εγώ.
Είναι μεγάλη αδερφή.
Αλιόσα έγραψε:
14 Μάιος 2024, 14:52
Μια φορά ριξαμε για πλάκα και αβολιδωτο, τοσο αρχιδια ειχαμε.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 01 Οκτ 2024, 23:21

Kauldron έγραψε:
01 Οκτ 2024, 23:18
Isildur έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
26 Σεπ 2024, 13:44

Μην αλλαζεις το κειμενο μου διχως την αδεια μου. Ειναι παρανομο.
Ναι, άλλη όρεξη δεν είχα, να κάθομαι και να προσπαθώ να αποδείξω ότι έχεις τρικυμία στο κρανίο. Τα καταφέρνεις μια χαρά, μην ανησυχείς.

Ότι ήσουν παπάρας το ήξερα, ότι κάνεις και πουστιές, όχι. Κι αν θες να το πάμε στην κόντρα και να μού λες για παράνομα κλπ, να ξες ότι άσχετα αν δεν φαίνεται το edit που έκανες στο αρχικό σου κείμενο, επειδή πρόλαβες και το ολοκλήρωσες πριν ποστάρω το δικό μου, το ιστορικό για την επεξεργασία υπάρχει και παραμένει. Θες ακόμα να λες για παρανομίες, ή θα ζητήσεις συγγνώμη και θα πεις ότι έκανες πλάκα; Πώς θα το συνεχίσεις;
A, το 'χει ξανακάνει. Του την είπα για λάθη που έκανε, και έτρεξε και τα έκανε έντιτ, και μετά έλεγε οτι του τα άλλαξα εγώ.
Είναι μεγάλη αδερφή.
Είπαμε, άλλο πράμα να έχει κάποιος αρχίδια κι άλλο να είναι αρχίδι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 01 Οκτ 2024, 23:37

Isildur έγραψε:
01 Οκτ 2024, 23:21
Kauldron έγραψε:
01 Οκτ 2024, 23:18
Isildur έγραψε:

Είναι μεγάλη αδερφή.
Είπαμε, άλλο πράμα να έχει κάποιος αρχίδια κι άλλο να είναι αρχίδι.
:g030:
Αλιόσα έγραψε:
14 Μάιος 2024, 14:52
Μια φορά ριξαμε για πλάκα και αβολιδωτο, τοσο αρχιδια ειχαμε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών