Κρίμα , γιατί γω φέτος κάνω "παπάδες" με τους διαδραστικούς και κινητοποιώ την τάξη ( όσους ρομά εμφανίζονται) να συμμετέχει με ενθαρρυντικά αποτελέσματα.Ερμής έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 16:33άλλο το κάνω μάθημα και άλλο το κάνω ανάγνωση για να περάσει η ώρα.Στύξ έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 16:29Δε μπορείς να σταθείς στην τάξη φίλε,αν δεν κάνεις μάθημα . Οι μαθητές δεν είναι "χάπατα" κι οι καταγγελίες πλέον πολύ εύκολες.Ερμής έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 16:18
Αυτο ακριβώς. με μια μικρή προσθήκη
Όταν αυτός μπορεί και όταν αυτός θέλει. Γιατί υπάρχουν πολλοί, μα πάρα πολλοί που απλά πάνε στο σχολείο για να περάσουν οι ώρες, οι μέρες, οι βδομάδες, μέχρι να πληρωθεί. Όταν κάποιος προσπαθήσει να κάνει σωστά τη δουλειά του, πολλές φορές τρώει πόλεμο απο τους συναδελφου γιατί χαλάει την πιάτσα.
Κι ο ίδιος ο εκπαιδευτικός μπορεί να υποστεί αναφορά και διοικητικές κυρώσεις.
Ας μη μιλήσω για βαθμούς.
Στο σχολείο της ανιψιάς μου (δημόσιο των ΒΠ) τα 3/4 της τάξης είχαν όλα δέκαρια.
Πολλά απο αυτά δε ξέρουν να κάνουν ούτε την προπαίδεια,σε άλλα τους ρώταγε στο μάθημα της Κ.Π.Αγωγής τι είναι το Σύνταγμα και απαντούσαν (σοβαρά) πως είναι η πλατεία. Και πήγε η άλλη και τους έχωσε δεκάρια στα πάντα όλα.
Κάποιοι δειλά εμφανίζονται σαν "κομήτες" στο μάθημά μου,χάνονται μετά και ξαναεμφανίζονται σε ώρες άωρες και παράωρες
Νομίζω ότι το δημόσιο πρέπει να μου δώσει τιμητική σύνταξη και τον Μεγαλόσταυρο του Εκπαιδευτικού
Φροντιστήριο- Ιδιωτικό Σχολείο - Δημόσιο: Γυμνάσιο - Λύκειο - Επάλ - Ρομά.
Τα έχω κάνει ΟΛΑ