Νοίκια στο Θεό

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νοίκια στο Θεό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Οκτ 2024, 19:37

Στύξ έγραψε:
07 Σεπ 2024, 13:18
stergiosbik έγραψε:
06 Σεπ 2024, 20:51
Στύξ έγραψε:
06 Σεπ 2024, 20:46

Γω κληρονόμησα σπίτι από θεία ,σιγά μην έφτιαχνα κάτι μόνος μου. :102:
Γνωστός μου κληρονόμησε πολύ πρόσφατα από θεία,ακίνητο στην Τζαβέλλα ( το οποίο το πούλησε 300 χιλιάρικα),γκαρσονιέρα κοντά στον Άγιο Νικόλαο στην παλιά αστυνομία και εξοχικό στον Άι Γιάννη στο Πήλιο!
Είπες τίποτα;
Συνάδελφος μαθηματικός βγήκε στη σύνταξη τώρα Σεπτέμβριο ,62 χρονών ως παλιός ασφαλισμένος.
Ο άλλος συνάδελφος κι εγώ κάναμε μια προεργασία για τον ΕΦΚΑ.
Μας έλεγε: "είμαι 2 φορές παντρεμένος και χωρισμένος, παιδιά δεν έχω ,πούλησα 2 σπίτια και μάζεψα 500 χιλιάρικα. Θα τα φάω μέχρι σέντσι ,δε θα αφήσω τίποτα στους συγγενείς".

Υποκλίθηκα ταπεινά :blm:
Σε ποιους συγγενείς να τ' άφηνε, αν δεν έχει παιδιά; Και για ποιο λόγο να τα αφήσει, στην τελική; :lol:

Στην τελική, 500.000 για ξόδεμα αν με το καλό ζήσει ακόμη 15 ή 20 χρόνια δεν είναι κάποιο μυθώδες ποσό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 19 Οκτ 2024, 19:38

Στύξ έγραψε:
07 Σεπ 2024, 13:18
Συνάδελφος μαθηματικός βγήκε στη σύνταξη τώρα Σεπτέμβριο ,62 χρονών ως παλιός ασφαλισμένος.
Ο άλλος συνάδελφος κι εγώ κάναμε μια προεργασία για τον ΕΦΚΑ.
Μας έλεγε: "είμαι 2 φορές παντρεμένος και χωρισμένος, παιδιά δεν έχω ,πούλησα 2 σπίτια και μάζεψα 500 χιλιάρικα. Θα τα φάω μέχρι σέντσι ,δε θα αφήσω τίποτα στους συγγενείς".

Υποκλίθηκα ταπεινά :blm:
Δεν ξεκαθάρισε όμως αν θα αφήσει τίποτα στις πρώην.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 21 Οκτ 2024, 20:43

October 18, 2024
Η Ελλάδα κατέχει την τελευταία θέση στην Ευρώπη σύμφωνα με την προσιτότητα των ενοικίων σε σύγκριση με τους μισθούς.

Εικόνα

Έρευνα της Eurostat αποκαλύπτει ότι οι Έλληνες αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις όσον αφορά την οικονομική στέγαση, με πάνω από το 26% να δυσκολεύεται ή να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος ενοικίασης κατοικιών. Η Ελλάδα κατατάσσεται τελευταία στην Ευρώπη για την αναλογία μισθών προς ενοίκια.

Οι δυσκολίες εντείνονται από τους χαμηλούς μισθούς, τις συνεχιζόμενες οικονομικές δυσκολίες και το αυξανόμενο κόστος των βασικών ειδών και της στέγασης. Σύμφωνα με τη Eurostat, το 40-50% του μέσου εισοδήματος ενός νοικοκυριού δαπανάται για έξοδα στέγασης.

Οι οικογένειες με παιδιά και οι συνταξιούχοι πλήττονται ιδιαίτερα από αυτές τις συνθήκες.
Οι φοιτητές έχουν επίσης διαδηλώσει ενάντια στην έλλειψη χώρων σε κοιτώνες, με ορισμένους να επιλέγουν να διακόψουν τις σπουδές τους λόγω έλλειψης προσιτών επιλογών στέγασης.

Σε απάντηση, η ελληνική κυβέρνηση εισήγαγε ένα πρόγραμμα που προσφέρει άτοκα δάνεια σε ιδιοκτήτες αχρησιμοποίητων κατοικιών για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.
https://www.novinite.com/articles/22892 ... ordability

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 26 Οκτ 2024, 22:24

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 03 Νοέμ 2024, 19:25

02/11/2024
Ενοίκια: Που θα φτάσουν το 2025- Οι πίνακες με τιμές για όλη την Ελλάδα.

Εικόνα
https://primenews.press/enoikia-pou-tha ... tin-ellada

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών