Δεν περιμένω να συμφωνώ σε όλα με αυτόν που ψηφίζω και πάντως όχι στους επικήδειους που βγάζουν για κάποιον.
Θυμάμαι πολύ καλά τι έγινε με αυτόν.Όλοι οι προοδευτικοί μαιντανοί που τότε ήσαν βασικά όργανα του μεγάλου ΠΑΣΟΚ έπαιξαν την κασέτα ότι η Θεσσαλονίκη είναι πολύ εθνικιστική και δεξιά και αυτό είναι κάποιου είδους πρόβλημα και για να αλλάξει πρέπει να φύγουν ο Παπαγεωργόπουλος και ο Ψωμιάδης και να έλθει ο Μπουτάρης.Δε νομίζω να περίμενες από εμένα να φάω αυτές τις ιστορίες. Η επιχείρηση αποδεξιοποίησης της Θεσσαλονίκης με τη φυλάκιση Παπαγεωργόπουλου ήταν κανονικό κυνήγι μαγισσών.
Τώρα θα μου πεις πολλοί από αυτούς τους μαιντανούς δοξάζουν Μητσοτάκη.Τι να κάνουν και αυτοί αφού το μεγάλο ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε με τα μνημόνια;
Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ τουλάχιστον ξεχνάω τι έλεγαν παλιά.Ξέρω άλλωστε πολύ καλά ότι έτοιμοι ήσαν ι να την κάνουν γυριστή εάν έβγαινε αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ ο Γερουλάνος ή η Διαμαντοπούλου.Απλά οι ηρωικοί παλαιοπασόκοι τους χάλασαν προσωρινά τα σχέδια επιμένοντας στον αντιτουριστικό Ανδρουλάκη.