- Είναι κ. Εισαγγελέα.
- Με αυτή την κάρτα πληρώσατε στην τάδε εταιρεία την αγορά για να κάνετε αποστολή μολυσμένων sms του Predator προς τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, τον πρώην Πρωθυπουργό, 5-6 Υπουργούς, τον Αρχηγό του Στρατού, τον δημοσιογράφο Κουκάκη, δικαστές, επιχειρηματίες κ.α.
- Όχι εγώ, κ. Εισαγγελέα. Δεν τη χρησιμοποίησα εγώ τη κάρτα. Την έχω χάσει.
- Πότε τη χάσατε;
- Δε θυμάμαι.
- Δηλώσατε απώλεια;
- Μάλιστα κ. Εισαγγελέα.
- Πότε δηλώσατε την απώλεια;
- Μετά που με βρήκαν οι δημοσιογράφοι και μου είπαν ότι με αυτή την κάρτα πληρώθηκαν τα sms του Predator.
- Ποιος φόρτισε την προπληρωμένη κάρτα με 500 ευρώ;
- (υπάλληλος τράπεζας:) Έγινε με κατάθεση μετρητών από ΑΤΜ, κ. Εισαγγελέα.
- Υπάρχει υλικό από κάμερα;
- Όχι, κ. Εισαγγελέα γιατί μετά από τόσον καιρό έχει διαγραφεί το υλικό.
- Άρα όλα καλά. Στο αρχείο οι μηνύσεις.
Πώς μπορεί κ. Εισαγγελέα να πάρει κάποιος μια ξένη κάρτα, της οποίας δεν έχει PIN και να πάει σε ΑΤΜ να βάλει λεφτά, να βγάλει λεφτά, να πληρώσει διαδικτυακά;
Δηλαδή κ. Εισαγγελέα κινδυνεύουμε όλοι να μας πάρουν την κάρτα και να μας αδειάσουν λογαριασμούς, να μας χρεώσουν πιστωτικές, να μας εμπλέξουν ακόμα και σε κακούργημα;;;
Εσύ Εθνική Τράπεζα τι λες;
Ισχύουν αυτά που λέει ο κ. Εισαγγελέας;;;
Εθνική Τράπεζα: για να χρησιμοποιήσει κάποιος προπληρωμένη κάρτα πρέπει να έχει το PIN που εστάλη με φάκελο στον κάτοχο και πρόσβαση στο κινητό τηλέφωνο του κατόχου που είναι καταχωρημένο στα αρχεία της τράπεζας.
Επίσης, για οποιαδήποτε φόρτιση ή πληρωμή απαιτείται το σωστό PIN.
Λένε ότι όνομα Ndragheta είναι ελληνικής ετυμολογίας αλλά καλό είναι να αρχίσετε να μαθαίνετε και ιταλικά.