Αλλα καποιο επελεξαν να διαδηλωσουν ετσι

Τι μπαρμπουτσαλα μου αραδιαζεις;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 20:16Το καταλαβαίνω, ξέρεις πόσα χρόνια μιλάνε οι πρωτοπόροι εργάτες για ζητήματα ασφαλείας στους χώρους δουλειάς και πιο συγκεκριμένα στον σιδηρόδρομο; μπορεί να ερχόταν αντιμέτωποι με τέτοια αντίδραση "και τι με νοιάζει εμένα" κτλπ. Επιβεβαιώθηκε όμως με τον πιο θανατηφόρο τρόπο. Ξέρεις γιατί δεν πτοούνται από τους εργατες που κυριαρχεί στη συνείδηση τους η ιδεολογία της αστικής τάξης; Γιατί έχουν δίκαιο, το ΔΙΚΑΙΟ του αγώνα τους δίνει δύναμη να συνεχίζουν και όχι τα νούμερα. Ξέρεις πόσοι ήταν οι μπολσεβίκοι το 1914; πιο λίγοι και από το 7-8%, ξέρεις πόσοι επαναστάτες έφτασαν στην κούβα και απέφυγαν την σύλληψη; μετρημένοι στα δάχτυλα κυριολεκτικά.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 19:50Φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω,αλλά σε όλους αυτούς τους χώρους εργασίας που αναφέρεις κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν ασχολείται με την απεργία.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 19:43Θα είμαστε και τότε εκεί όμως όχι μόνο εκείνη τη μέρα, η απεργία θα συζητιέται σε κάθε γιαπί, σε κάθε γραφείο, αίθουσα διδασκαλίας, σε κάθε σουπερ μαρκετ, πλατεία, στάση μετρό και λεωφορείων πριν και μετά την απεργία.
Ίσα ίσα που ρίχνουν κατάρες όταν κλείνουν τον δρόμο μερικοί αργοσχολοι.
Οι πρωτοπόροι εργάτες ξέρουν πολύ καλά πως το εργατικό κίνημα έχει τα πάνω του και τα κάτω του, δεν σκιάζονται όμως από τα ποσοστά των εκλογών, γνωρίζουν πως η κοινωνία "κιόμως κινείται".
κι οταν λεμε "σε καθε" εννοουμε σε κανενα, εκτος του περισσου.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑14 Μαρ 2025, 19:43Θα είμαστε και τότε εκεί όμως όχι μόνο εκείνη τη μέρα, η απεργία θα συζητιέται σε κάθε γιαπί, σε κάθε γραφείο, αίθουσα διδασκαλίας, σε κάθε σουπερ μαρκετ, πλατεία, στάση μετρό και λεωφορείων πριν και μετά την απεργία.
Esperos @ Το έγκλημα στα Τέμπη δε θα ξεχαστείΛηστοσυμμορίτης έγραψε: ↑11 Μαρ 2025, 00:14Προκήρυξη απεργίας στις 9 Απρίλη
Η πασκε στη ΓΣΕΕ καταψήφισε
Δεν έχει, για την ΑΔΕΔΥ δεν απεργώ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑17 Μαρ 2025, 18:33Στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 9 Απρίλη συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στο δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε συνεδρίασή της, η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την Τετάρτη, 9 του Απρίλη του 2025.