Αν όλοι που δεν ψηφίζουμε το πάρουμε απόφαση ότι κάτι πρέπει να ψηφίσουμε επιτέλους και όλοι ψηφίσουμε ο καθένας ότι πιστεύει καλύτερο.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 21:18Οκ, το σέβομαι αυτό που μου λες. Απλά να ξέρεις εκ των προτέρων, οτι θα φας απογοήτευση.Niki έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 21:08Έχω μικρά παιδιά πρέπει να σώσουμε την χώρα καιγόμαστε χρειαζόμαστε αλλαγή.Πασιφάη έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 21:06
Η Ζωή όμως ρε κορίτσι μου, δεν είναι ελαιοχρωματιστής, αλλά πολιτικός. Υπάρχει μεγάλη διαφορα στην όποια σύγκριση.
Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω, που εκτελούν εργασίες και είναι επαγγελματίες, σωστοί. Οι παπατζήδες, κάνουν κρα. Δεν ξέρω την ηλικία σου, σε κάνω γύρω στα 35. Απ'την στιγμή όμως που ψάχνεις το βέλτιστο για την επιχείρησή σου, γιατί δεν μπορείς να διαχωρίσεις με λογική, τον εκάστοτε πολιτικό, που θα σου πουλήσει φύκια, για μεταξωτές κορδέλες; Η τιμιότητα στην πολιτική κονίστρα είναι σαν να λέμε, οτι πιάνουμε τον πρώτο τυχάρπαστο, κρεμιόμαστε απ'όσα μας αρέσουν και μας βολεύουν, και κρίνουμε, δίχως να βλέπουμε τις παραμέτρους.
Ετσι είναι η πλειονότητα των πολιτικών. Ο σανός που μοιράζεται, ειναι το πρόβλημα.Και κυρίως η όρεξη για να τον φας.
Το ψάχνω 4 χρόνια σαν εμένα πολλοί δεν ψηφίζουμε και το ψάχνουμε το ψάχνουμε.
Το τοπίο θολό , όσο το ψάχνουμε βγαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι γιατί εμείς δεν ψηφίζουμε και τα πράγματα πηγαίνουν στο χειρότερο.
Κάποτε πρέπει να αποφασίσουμε 4 χρόνια είναι πολύ ψάξιμο.
Κάτι πρέπει να αλλάξει.
Αν ήταν να αλλάξει κάτι, θα το είχαμε δει ήδη. Πενήντα χρόνια απραξίας, η νοοτροπία παραμένει η ίδια. Έχω βρεθεί στην θέση σου, σαν ονειροπόλα, πως μπορώ να αλλάξω τον κόσμο και διαφορες τέτοιες ρομαντικές παπάρες περί καλλιτερευσης. Δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο. Deal with it.
Τότε το ψεύτικο 41% της ΝΔ θα γίνει 24% και με την πτώση που έχει ακόμα πιο κάτω.
Για αρχή θα τους φύγει η μεγάλη αλαζονεία εμείς είμαστε και κανείς άλλος.
Λάθος δεν θα τους φύγει απλά δεν θα μπορούνε να την εκφράζουν θα την κρύβουν.
Ξέρω θα μου πεις είναι σαν να πετάς μια πέτρα στον βούρκο και περιμένεις με την μπόχα που βγάζεις να ξεβρωμίσει.
Ναι το καταλαβαίνω αλλά εδώ θα πετάξουμε πολύς κόσμος πέτρες πολλές πέτρες και ελπίζουμε κάποιες να βρούνε και κεφάλια.
Ελπίζουμε γιατί κάτι κάνουμε ,τέρμα στην απραξία.
Υ.Γ το συνεργείο από την Θεσσαλονίκη είναι άψογο πολύ επαγγελματίες.