Τέλος η μουσική στα μαγαζιά μετά τις 10 μ.μ. - Επιστρέφει το αυτόφωρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Ορέστης 35

Re: Τέλος η μουσική στα μαγαζιά μετά τις 10 μ.μ. - Επιστρέφει το αυτόφωρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 12 Νοέμ 2019, 02:37

Αν παιζει χαμηλα η μουσικη θα μπορω να πηγαινω κι εγω

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 12 Νοέμ 2019, 07:53

Feindflug έγραψε:
11 Νοέμ 2019, 21:59
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
11 Νοέμ 2019, 21:51
Feindflug έγραψε:
11 Νοέμ 2019, 21:48

Πολύ ήσυχο το έβρισκα αυτό. Δεν μου πολυάρεσε. Αλλά είναι κλασική αξία στην πλατεία.
Το πιο καλό είναι το απέναντι. Jolity νομίζω. Ποτό γεμάτο μέχρι επάνω, στο δεύτερο τοστάκια και λουκανοπιτάκια, το τρίτο κέρασμα.
Τελευταία φορά είχα πάει στο Jollity πριν καμμία 2 χρόνια, αρκετά σουρωμένος, για ένα τελευταίο σφηνάκι και καλά, μετά τις 4.00. Βασικά, δεν θυμάμαι πώς βρέθηκα στον Εύοσμο εκείνο το βράδυ. Την έπεσα στον μισό γυναικείο πληθυσμό του μαγαζιού κι αποχώρησα προσπαθώντας να μην φαίνομαι τόσο ζάντα, όσο ήμουν.
Σε θαυμάζω νέε μου. Για εμένα δυστυχώς έχει περάσει η ηλικία που έκανα τέτοιες μαλακίες.
Ορέστης 35 έγραψε:
12 Νοέμ 2019, 02:37
Αν παιζει χαμηλα η μουσικη θα μπορω να πηγαινω κι εγω
Σοβαρά τώρα. Κι εμένα με ενοχλεί η δυνατή μουσική.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 12 Νοέμ 2019, 07:58

11 Νοέμ 2019, 21:32
Περνώντας σήμερα από πλατεία Ευόσμου παρατήρησα δύο περίεργα.

α) Στο εσωτερικό των καφέ, ταβερνών κανείς δεν κάπνιζε.

β) Η μουσική από τα μαγαζιά στην πλατεία ήταν κατά πολύ χαμηλωμένη.
Τελικά δεν έκλεισαν ακόμα τα καφέ εξαιτίας του αντικαπνιστικού; Λειτουργούν; :smt047

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 12 Νοέμ 2019, 08:14

stavmanr έγραψε:
12 Νοέμ 2019, 07:58
11 Νοέμ 2019, 21:32
Περνώντας σήμερα από πλατεία Ευόσμου παρατήρησα δύο περίεργα.

α) Στο εσωτερικό των καφέ, ταβερνών κανείς δεν κάπνιζε.

β) Η μουσική από τα μαγαζιά στην πλατεία ήταν κατά πολύ χαμηλωμένη.
Τελικά δεν έκλεισαν ακόμα τα καφέ εξαιτίας του αντικαπνιστικού; Λειτουργούν; :smt047
Ποιος είπε ότι θα κλείσουν; Όπως και να 'χει είναι ακόμα νωρίς, κάνει ζέστη κι ο κόσμος μπορεί να κάθεται έξω. Όταν θα πιάσουν τα κρύα θα δείξει. Βέβαια όσοι θέλουν να καπνίσουν μπορούν μια χαρά να πετάγονται έξω για ένα τσιγαράκι, κανείς δεν τους σταματά. Εμείς οι μη-καπνιστές θα επιστρέψουμε στα καφέ όμως. Κι εμείς οι μη-καπνιστές δεν πιπιλάμε ένα φραπέ 2 ώρες. Ακουμπάμε χρήμα ζεστό με ποτά των 8,5 ευρώ και ενίοτε κοκτέηλ με ομπρελίτσες.

Για τα της χαμηλής μουσικής, δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει, θα το επιβεβαιώσω την Πέμπτη. Σημειωτέων, στην πλατεία Ευόσμου, όπως και σε άλλες πλατείες ευόσμου, εκτός από τα καφέ υπάρχουν σχολές χορού και ωδεία που φυσικά δεν μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά όταν ο από κάτω βαράει την μουσική στη διαπασών.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 14 Νοέμ 2019, 19:16

Επιβεβαιώνω ότι η ένταση της μουσικής έχει χαμηλώσει αισθητά. Εσωτερικά κανείς δεν καπνίζει.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 14 Νοέμ 2019, 23:17

14 Νοέμ 2019, 19:16
Επιβεβαιώνω ότι η ένταση της μουσικής έχει χαμηλώσει αισθητά. Εσωτερικά κανείς δεν καπνίζει.
Θα μπορουσες την επομενη φορα να μετρησεις τα db με την εφαρμογη ηχομετρο; Ευχαριστω.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 15 Νοέμ 2019, 09:12

Ορέστης 35 έγραψε:
14 Νοέμ 2019, 23:17
14 Νοέμ 2019, 19:16
Θα μπορουσες την επομενη φορα να μετρησεις τα db με την εφαρμογη ηχομετρο; Ευχαριστω.
Σκοπεύω ούτως ή άλλως να το κάνω και εξωτερικά σε κεντρικό σημείο της πλατείας διότι τα παιδιά μου φοιτούν σε ωδείο που βρίσκεται άνωθεν καφετερίας που επανειλημμένως έχει γίνει πηγή οχλήσεως αλλά και εσωτερικά των μαγαζιών τοιούτων διότι από κάποια ντεσιμπέλ και πάνω αρχίζει να βλάπτεται το αυτί. Θα σε πληροφορήσω περί τούτου την επόμενη Πέμπτη.
Εχθές, ωστόσο όλα ήσαν ήρεμα εντός της πλατείας και οι καπνισταί εκτός μαγαζιών. Όποιος δε ήθελε να καπνίσει εκ των εσωτερικών θαμώνων έσπευδε προς την έξοδο, στεκόταν μόνος και ορθός ωσάν σε γκούλαγκ και κάρφωνε ένα ακόμα καρφί πίσσας και νικοτίνης στο φέρετρό του χωρίς να υποβάλλει σε παθητικό κάπνισμα τους συνδαιτυμόνας του.

Εκτός αυτών έχω παρατηρήσει τελευταίως την έλλειψη διαφόρων ταραχοποιών στοιχείων που δρούσαν εις τα πέριξ της πλατείας. Από την πλατεία λάμπουν δια της απουσίας των ένας χοντρός γύφτος που απειλούσε σε σκοτεινές γωνίες ανύποπτους πολίτες και οι λεγόμενες μικροπορείες των ανθρώπων του ΚΚΕ που συχνά διέσχιζαν την πλατεία φωνάζοντας συνθήματα δια την εργατιά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών