Πάει το έχασε τελείως ο Έκτορας
O Otto Weininger, με είπε νούμερο.
ιζι λαικ σαντει μορνινγκ εδω,
Κλεμμενο ειναι, δεν ειμαι τοσο ευφυης
ενταξει, δεν εισαι και νδ
Πότε είπα οτι πρέπει να φας μόνιμο μπαν; Μόνο για έναν έχω προτείνει μπαν, για να τον προστατέψω κυρίως.Γάταρος έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 20:48Εδώ να κάνω μια διόρθωση σε όσα γράφω πιο πάνω. Ποτέ δεν τον έλεγα παιδεραστή, πάντα τον έλεγα κατηγορούμενο για παιδεραστία. Φυσικά τώρα θα τον λέω παιδεραστή σκέτο.Lord Brum έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 20:44πλέον τον λες παιδεραστή και με τη βούλα δικαστηρίου. εκτός αν αθωωθεί σε δεύτερο βαθμό. Μέχρι τότε τον λέμε παιδερα και όποιος έχει πρόβλημα τα παράπονά του στην ελληνική δικαιοσύνη. Όπως και ο παπακωνσταντίνου είναι απατεώνας με τη βούλα, ο άκης και ο παπαγεωργο κλέφτες κλπ.Γάταρος έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 20:43Όταν έλεγα παιδεραστή τον παιδεραστή, ο talaipwros απαιτούσε να διαγραφεί το νήμα και προειδοποιούσε το φόρουμ για ποινικές ευθύνες. Τελικά η Cecily Anne διέγραψε το νήμα μου και έλεγε ότι ήταν απαράδεκτο και το νήμα και οι πηγές που παρέθεσα. Φυσικά δε σταμάτησα ποτέ να λέω παιδεραστή τον νεοδημοκράτη κι ας έφαγα ban γι' αυτό.
Την ίδια περίοδο ο Ερμής ο Otto Weininger και διάφοροι άλλοι έλεγαν ότι έπρεπε να φάω μόνιμο ban επειδή "εδώ είμαστε μια παρέα που γνωριζόμαστε καιρό και κάποιοι μπαίνουν μόνο και μόνο για να μας δημιουργήσουν προβλήματα".
Δεν είχε χωθεί με τσαμπουκα στην ΝΔ ο τύπος. Δεξί χέρι του Κούλη ήταν και ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις τον προωθούσε παρασκηνιακά σε θέσεις κλειδιά. Ίσα ίσα που θα έπρεπε να σας ανησυχεί περισσότερο που ο Κούλης έχει συμβούλους στην γραμμή Τσίπρα για τα εθνικά θέματαLugozzi έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 09:51Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 08:56Αυτός ο Νίκος Γεωργιάδης τι έιναι; Παρασκηνιακά συνέχεια προωθείται σε θέσεις κλειδιά και απολαμβάνει σκανδαλωδη ασυλία και στήριξη.
Κανονικά θα έπρεπε να του πούνε "συγνώμη αφού εμπλέκεσαι σε τέτοια υπόθεση δε μπορούμε, είσαι εκβιάσιμος". Τι γίνεται με αυτον;
Οταν λέω για βύσματα, πόσο δίκιο έχω?ΓΕΣΑΡ έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 10:55Δεν είχε χωθεί με τσαμπουκα στην ΝΔ ο τύπος. Δεξί χέρι του Κούλη ήταν και ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις τον προωθούσε παρασκηνιακά σε θέσεις κλειδιά. Ίσα ίσα που θα έπρεπε να σας ανησυχεί περισσότερο που ο Κούλης έχει συμβούλους στην γραμμή Τσίπρα για τα εθνικά θέματαLugozzi έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 09:51Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 08:56Αυτός ο Νίκος Γεωργιάδης τι έιναι; Παρασκηνιακά συνέχεια προωθείται σε θέσεις κλειδιά και απολαμβάνει σκανδαλωδη ασυλία και στήριξη.
Κανονικά θα έπρεπε να του πούνε "συγνώμη αφού εμπλέκεσαι σε τέτοια υπόθεση δε μπορούμε, είσαι εκβιάσιμος". Τι γίνεται με αυτον;
Χονταίος