Στο ματι πηγαμε τωρα; τισχεση εχει εκτος απο οτι τους πεταξε τα ματια εξω;Athina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 20:15Αυτά ήταν παραδείγματα γύρω από τις προτεραιότητες των μποτ. Αν σου κάνει αυτό που βλέπεις ως κατάσταση, ΟΚ, πάσο.Naida έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:58Εσύ πως γίνεται σε ένα νήμα που αφορά την ασέλγεια ενός πολιτικού σε ανήλικα να θες να το στρέψεις προς την Τουρκία, το Μάτι, το ταχύπλοο κτλAthina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:35
Δεν συνηθίζω να ανοίγω τέτοια θέματα. Απλά παρατηρώ. Όπως παρατήρησα ότι όταν η επικαιρότητα είχε Μάτι, υπήρχαν μποτ που δεν ασχολιόντουσαν ΠΟΤΕ με κάτι εκτός γραμμής και ξαφνικά άνοιγαν θέματα:! Έσκισε ο Τσιτσιπάς! Ε, κάτι λένε όλα αυτά για το πού βρίσκονται οι προτεραιότητες του καθενός. Αφού γράφουνε, μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Σας πληγώνει η δεξιά παράταξη και αντιδράτε σαν εγκλωβισμένα πουλάκια.
Ενημέρωσα και το θέμα, για να μην πετάγομαι εδώ. Έτυχε να πληροφορηθώ κάτι και μου έκανε εντύπωση και θα ενημέρωνα το θέμα έτσι και αλλιώς. Πχ δεν πετάχτηκε κανείς να πει γιατί μιλάνε για την Καλιφόρνια τα μποτ όταν το θέμα ήταν το Μάτι! Πετάχτηκε κανείς, γιατί δεν θυμάμαι! Κανείς δεν μάζεψε το μποτ που γύριζε το θέμα στην Καλιφόρνια! Όταν τυγχάνει να κάνει κάτι ανάλογο το μη μποτ, είναι εκτός θέματος!
Athina__P @ Πυρκαγιες στην Αττική
Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους
- Υδράργυρος
Re: Η ναυαρχίδα του αστισμού προσφέρει άρθρο-μνημείο χυδαιότητας
Re: Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους
πλήρωσε ανήλικο πόρνο, το ότι είναι ανήλικος αυτομάτως και δικαιολογημένα συν τοις άλλοις οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είνα θύμα τραφικινγκ, κάποιοι λένε ότι είναι δευτερεύον το ότι είναι ανήλικος, κάποιοι λένε ότι είναι ομοφοβικό να τον κράζουμε, άλλοι λένε ότι ο συριζα είχε τον καρότο άρα συμψηφισμός (λες και είναι το ίδιο να βιάζεις ανήλικα έστω και επ αμοιβή με το να επιδεικνύσεις την ανωμαλία σου στο διαδίκτυο). Εν τέλει ενα μη πολτικό θέμα όπως είναι η με παράνομο τρόπο ικανοποίηση της διαστροφής ενός πολιτικού ανήχθη σε πολιτικό θέμα επειδή κάποιοι έπσευσαν να στηρίξουν τον φίλο τους τον οποίο απομάκρυναν επισήμως αλλά διατήρησαν ανεπισήμως στο κόμα, ενώ κάποιοι άλλοι σαν εμένα αρνήθηκαν να προσποιηθούν ότι δεν τρέχει τίποτα ότανστο περιβάλλον του μελλοντικού πρωθυπουργού υπάρχουν άτομα τέτοιας ηθικής. Τεσπα ούτε ο ίδιος ο ΝΓ δεν ασχολείται πλέον, η συνέχεια στην έφεση.enaon έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 20:13οκ, οπότε λάθος κατάλαβες, δεν το πήγα εγώ στις εκλογές. Οπότε γιατί μου τα λες αυτά τώρα, δεν ψηφίζω φίλε, δεν με νοιάζει ποιος θα βγει στις εκλογές.Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 20:11και ανήθικος είναι και ανώμαλος είναι και για φυλακή είναι εφόσον τέλεσε όσα του αποδίδονται. Αυτό δεν έχει ιδιαιτερη σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς ο κόσμος πρωτίστως καταψηφίζει το κυβερνόν κόμα. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί δυσκολεύονται οι ΝΔτες να αποκαλέσουν τον ΝΓ με τον χαρακτηρισμό που του αξίζει τη στιγμή που οι ζαίοι ουδέποτε δνε αισθάνθηκαν την ανάκγη να αποστασιοποιηθούν από δηλώσεις στελεχών τους υπέρ δολοφόνων τύπου κουφοντίναenaon έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 19:44
καλά αλλά το ξεχείλωσες. Η πραγματικότητα που θα έρθει αυριο δεν είναι πραγματικότητα σήμερα, είναι επιθυμία. Όταν έρθει βέβαια θα έχεις δίκιο, αλλά πάλι άλλο πράγμα εννοούμε.
Εγώ λέω για εκείνη που λέει οτι προσπαθούμε να εξηγήσουμε οτι ειναι ανήθικο να λέμε τον γεωργιάδη ανήθικο, την πραγματικότητα ενός νδκράτη σήμερα.
εγώ δεν έχω καταλάβει τι του αποδόθηκε ακόμα. Αν έχω ένα πρόβλημα ειναι αυτό, οτι δεν μας νοιάζει που δεν ξέρουμε.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
αθηνά μπορείς σε παρακαλώ να συσχετίσεις και με το μονόκυκλο κάπως, γενικά με τα ηλεκτρικά οχήματα και την Κίνα;
Προφανώς, δεν έχεις διαβάσει κανένα από τα ποστ όπου εκφέρω την προσωπική μου άποψη για τον Γεωργιάδη.enaon έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 20:10έρχεσαι, μαλώνεις στον πληθιντικό γενικά και αόριστα όσους δεν απαντήσανε σε νήματα που άνοιξες και έχουν το θράσσος να λένε την γνώμη τους χωρίς να περάσουν απο την κρίση σου, μετά το κάνεις και σε κάθε έναν ξεχωριστά, συνεχίζεις να μιλάς για τους πολλούς όταν νικάς την ηθική, σε ρωτάει ένας ποιοι ειναι οι πολλοί, και λες οτι θα ισοπεδώσεις κάτι.
ε μετά οκ, δίκιο έχεις, ο γεωργιάδης ειναι μιά χαρά.
Ή το έχεις διαβάσει με αυτόματο μεταφραστή παραποίησης εννοιών.
Δεν θα μπω στη διαδικασία επαναφοράς ποστ, για να αποδείξω κάτι.
Οπότε, μπορείτε να πιστεύετε ό,τι θέλετε για το σκεπτικό, την κρίση και τις προθέσεις μου, καλά μου παιδιά.
Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ.
Είναι μια απολύτως δημοκρατική διαδικασία.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
όλα αυτά που λες είναι πρόβλημα. Τα ακούω και γεμίζω ενδείξεις λάθους λογικής, μου σπάνε τα νεύρα. Αν υπάρχει ένα θέμα, είναι πληροφόρησης, Δεν έχουμε ιδέα τί έχει γίνει, η υπόθεση ειναι 10ετίας, και ακόμα παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο. Πολύ εκνευριστική πραγματικότητα.Lord Brum έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 20:19πλήρωσε ανήλικο πόρνο, το ότι είναι ανήλικος αυτομάτως και δικαιολογημένα συν τοις άλλοις οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είνα θύμα τραφικινγκ, κάποιοι λένε ότι είναι δευτερεύον το ότι είναι ανήλικος, κάποιοι λένε ότι είναι ομοφοβικό να τον κράζουμε, άλλοι λένε ότι ο συριζα είχε τον καρότο άρα συμψηφισμός (λες και είναι το ίδιο να βιάζεις ανήλικα έστω και επ αμοιβή με το να επιδεικνύσεις την ανωμαλία σου στο διαδίκτυο). Εν τέλει ενα μη πολτικό θέμα όπως είναι η με παράνομο τρόπο ικανοποίηση της διαστροφής ενός πολιτικού ανήχθη σε πολιτικό θέμα επειδή κάποιοι έπσευσαν να στηρίξουν τον φίλο τους τον οποίο απομάκρυναν επισήμως αλλά διατήρησαν ανεπισήμως στο κόμα, ενώ κάποιοι άλλοι σαν εμένα αρνήθηκαν να προσποιηθούν ότι δεν τρέχει τίποτα ότανστο περιβάλλον του μελλοντικού πρωθυπουργού υπάρχουν άτομα τέτοιας ηθικής. Τεσπα ούτε ο ίδιος ο ΝΓ δεν ασχολείται πλέον, η συνέχεια στην έφεση.
Μα φυσικά δεν με ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο.
Ως μια γενική εικόνα που δείχνει ξεκάθαρα το ευρύτερο επίπεδο σε όλους τους χώρους, είναι απολύτως απογοητευτική.
Οι συνειρμοί που προκύπτουν από αυτό, είναι επίσης προσωπική άποψη την οποία δεν θέλω να γράψω, για ευνόητους ή μη λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αν αντέχεις συνέχισε πάντως, κάντο για εμάς που λες, πλάκα έχεις.
Δεν ξέρω, σε ποιο θέμα ανήκει ένα συμπέρασμα που έχει βγάλει κάποιος, ότι ό,τι και να κάνει ένα κόμμα είναι καλό και δεν το ελέγχουμε, γιατί πιστεύουμε σε ένα κόμμα, όλα σωστά τα κάνει; Αυτό δεν είναι τελικά που καταλήγει η κάλπη; Ζυγίζω διάφορα πράγματα, ο,τι έχει σημασία για τον καθένα, απλά αναρωτιέμαι πως ένα μη μποτ, όπως πχ η Νάιδα, υποθέτω και τη Νάιδα ως μη μποτ καθώς είναι παλιό νικ, είναι ΤΟΣΟ σίγουρη, μετά από τόσα μνημόνια, κωλοτούμπες, ότι πρέπει να υποστηρίζει με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ποιος είναι πιο καλός when all is said and done. Με ποια κριτήρια. Δεν πρέπει να αναρωτηθεί ΠΟΤΕ κανείς σε καθένα θέμα, κάποια στιγμή και για αυτό; Δηλαδή είναι κριτήριο για κάποιον τι θα ψηφίσει ΜΟΝΟ τι έκανε ο Γεωργιάδης, ή ΜΟΝΟ το Μάτι, ή ΜΟΝΟ τα Ελληνοτουρκικά και απαγορεύεται να θίξει κανείς το σκεπτικό γιατί μετά από όσα έχουν γίνει τα τελευταία 8 χρόνια κάποιος είναι σίγουρος είτε για σκίσιμο μνημονίων είτε ποιος είναι πιο άξιος τελικά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 04 Μαρ 2019, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
με αγνοείς αλλά σιγά, το κάνω μόνος μου.Athina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 20:33Δεν ξέρω, σε ποιο θέμα ανήκει ένα συμπέρασμα που έχει βγάλει κάποιος, ότι ό,τι και να κάνει ένα κόμμα είναι καλό και δεν το ελέγχουμε, γιατί πιστεύουμε σε ένα κόμμα, όλα σωστά τα κάνει; Αυτό δεν είναι τελικά που καταλήγει η κάλπη; Ζυγίζω διάφορα πράγματα, ο,τι έχει σημασία για τον καθένα, απλά αναρωτιέμαι πως ένα μη μποτ, όπως πχ η Νάιδα, είναι ΤΟΣΟ σίγουρη, μετά από τόσα μνημόνια, κωλοτούμπες, ότι πρέπει να υποστηρίζει με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ποιος είναι πιο καλός when all is said and done China will be number one. Με ποια κριτήρια. Δεν πρέπει να αναρωτηθεί ΠΟΤΕ κανείς σε καθένα θέμα, κάποια στιγμή και για αυτό; Δηλαδή είναι κριτήριο για κάποιον τι θα ψηφίσει ΜΟΝΟΚΥΚΛΟ τι έκανε ο Γεωργιάδης, ή ΜΟΝΟΚΥΚΛΟ το Μάτι, ή ΜΟΝΟΚΥΚΛΟ τα Ελληνοτουρκικά και απαγορεύεται να θίξει κανείς το σκεπτικό γιατί μετά από όσα έχουν γίνει τα τελευταία 8 χρόνια κάποιος είναι σίγουρος είτε για σκίσιμο μνημονίων είτε ποιος είναι πιο άξιος τελικά;
Athina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 20:15Πχ δεν πετάχτηκε κανείς να πει γιατί μιλάνε για την Καλιφόρνια τα μποτ όταν το θέμα ήταν το Μάτι! Πετάχτηκε κανείς, γιατί δεν θυμάμαι! Κανείς δεν μάζεψε το μποτ που γύριζε το θέμα στην Καλιφόρνια! Όταν τυγχάνει να κάνει κάτι ανάλογο το μη μποτ, είναι εκτός θέματος!
+1 για αυτό, εγώ νομίζω οτι τα μπότ και οι νδημοκράτες πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. Η αρχή είναι η ίδια, στηρίζουμε τυφλά ό,τι πει ο αρχηγός, γιατί να υπάρχει άλλη αντιμετώπιση;
Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι βάσει αυτής της αρχής τα μποτ έχουν περισσότερες ομοιότητες με τους βουλευτές του σύριζα παρά με τους νδκράτες.enaon έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 21:43Athina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 20:15Πχ δεν πετάχτηκε κανείς να πει γιατί μιλάνε για την Καλιφόρνια τα μποτ όταν το θέμα ήταν το Μάτι! Πετάχτηκε κανείς, γιατί δεν θυμάμαι! Κανείς δεν μάζεψε το μποτ που γύριζε το θέμα στην Καλιφόρνια! Όταν τυγχάνει να κάνει κάτι ανάλογο το μη μποτ, είναι εκτός θέματος!
+1 για αυτό, εγώ νομίζω οτι τα μπότ και οι νδημοκράτες πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. Η αρχή είναι η ίδια, στηρίζουμε τυφλά ό,τι πει ο αρχηγός, γιατί να υπάρχει άλλη αντιμετώπιση;
Επίσης σαφές δημοκρατικό δικαίωμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν ξέρω, ευτυχώς δεν είμαι μπότ ή νδμοκράτης. Ίσα χάλια μου μοιάζουν πάντως.
Ε όλο και κάποιο κουσούρι θα έχεις. Μπορεί να γλίτωσες από αυτά που είναι βαριά ομολογουμένως αλλά... Μη μας το παίζεις τέλειος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 04 Μαρ 2019, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ελα ρε το κάνω για το χατίρι της γαλής, μετά 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Γεωργιάδης: Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής για την ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων
από Eθνικοκοινωνιστης » 26 Οκτ 2023, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 34 Απαντήσεις
- 1256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 21:21
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
20 Μαρ 2025, 18:50
-
-
Νέα δημοσίευση Έρευνα-βιτρίνα από το ΓΕΣ σε ανήλικους μαθητές – Τι τους ρωτάνε
από nikos p 2020 » 16 Απρ 2025, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 59 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
16 Απρ 2025, 20:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο διασημότερος φαν του Βαρουφάκη κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους
από Σενέκας » 17 Σεπ 2023, 22:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
01 Οκτ 2023, 09:32
-