Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Η ναυαρχίδα του αστισμού προσφέρει άρθρο-μνημείο χυδαιότητας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 04 Μαρ 2019, 20:19

Athina__P έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:15
Naida έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:58
Athina__P έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:35

Δεν συνηθίζω να ανοίγω τέτοια θέματα. Απλά παρατηρώ. Όπως παρατήρησα ότι όταν η επικαιρότητα είχε Μάτι, υπήρχαν μποτ που δεν ασχολιόντουσαν ΠΟΤΕ με κάτι εκτός γραμμής και ξαφνικά άνοιγαν θέματα:! Έσκισε ο Τσιτσιπάς! Ε, κάτι λένε όλα αυτά για το πού βρίσκονται οι προτεραιότητες του καθενός. Αφού γράφουνε, μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Εσύ πως γίνεται σε ένα νήμα που αφορά την ασέλγεια ενός πολιτικού σε ανήλικα να θες να το στρέψεις προς την Τουρκία, το Μάτι, το ταχύπλοο κτλ
Σας πληγώνει η δεξιά παράταξη και αντιδράτε σαν εγκλωβισμένα πουλάκια.
Αυτά ήταν παραδείγματα γύρω από τις προτεραιότητες των μποτ. Αν σου κάνει αυτό που βλέπεις ως κατάσταση, ΟΚ, πάσο.

Ενημέρωσα και το θέμα, για να μην πετάγομαι εδώ. Έτυχε να πληροφορηθώ κάτι και μου έκανε εντύπωση και θα ενημέρωνα το θέμα έτσι και αλλιώς. Πχ δεν πετάχτηκε κανείς να πει γιατί μιλάνε για την Καλιφόρνια τα μποτ όταν το θέμα ήταν το Μάτι! Πετάχτηκε κανείς, γιατί δεν θυμάμαι! Κανείς δεν μάζεψε το μποτ που γύριζε το θέμα στην Καλιφόρνια! Όταν τυγχάνει να κάνει κάτι ανάλογο το μη μποτ, είναι εκτός θέματος!

Athina__P @ Πυρκαγιες στην Αττική
Στο ματι πηγαμε τωρα; τισχεση εχει εκτος απο οτι τους πεταξε τα ματια εξω;

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Καταδικάστηκε ο Νίκος Γεωργιάδης της ΝΔ για ασέλγεια σε ανηλίκους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 04 Μαρ 2019, 20:19

enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:13
Lord Brum έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:11
enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 19:44

καλά αλλά το ξεχείλωσες. Η πραγματικότητα που θα έρθει αυριο δεν είναι πραγματικότητα σήμερα, είναι επιθυμία. Όταν έρθει βέβαια θα έχεις δίκιο, αλλά πάλι άλλο πράγμα εννοούμε.

Εγώ λέω για εκείνη που λέει οτι προσπαθούμε να εξηγήσουμε οτι ειναι ανήθικο να λέμε τον γεωργιάδη ανήθικο, την πραγματικότητα ενός νδκράτη σήμερα. :011:
και ανήθικος είναι και ανώμαλος είναι και για φυλακή είναι εφόσον τέλεσε όσα του αποδίδονται. Αυτό δεν έχει ιδιαιτερη σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς ο κόσμος πρωτίστως καταψηφίζει το κυβερνόν κόμα. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί δυσκολεύονται οι ΝΔτες να αποκαλέσουν τον ΝΓ με τον χαρακτηρισμό που του αξίζει τη στιγμή που οι ζαίοι ουδέποτε δνε αισθάνθηκαν την ανάκγη να αποστασιοποιηθούν από δηλώσεις στελεχών τους υπέρ δολοφόνων τύπου κουφοντίνα
οκ, οπότε λάθος κατάλαβες, δεν το πήγα εγώ στις εκλογές. Οπότε γιατί μου τα λες αυτά τώρα, δεν ψηφίζω φίλε, δεν με νοιάζει ποιος θα βγει στις εκλογές.

εγώ δεν έχω καταλάβει τι του αποδόθηκε ακόμα. Αν έχω ένα πρόβλημα ειναι αυτό, οτι δεν μας νοιάζει που δεν ξέρουμε.
πλήρωσε ανήλικο πόρνο, το ότι είναι ανήλικος αυτομάτως και δικαιολογημένα συν τοις άλλοις οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είνα θύμα τραφικινγκ, κάποιοι λένε ότι είναι δευτερεύον το ότι είναι ανήλικος, κάποιοι λένε ότι είναι ομοφοβικό να τον κράζουμε, άλλοι λένε ότι ο συριζα είχε τον καρότο άρα συμψηφισμός (λες και είναι το ίδιο να βιάζεις ανήλικα έστω και επ αμοιβή με το να επιδεικνύσεις την ανωμαλία σου στο διαδίκτυο). Εν τέλει ενα μη πολτικό θέμα όπως είναι η με παράνομο τρόπο ικανοποίηση της διαστροφής ενός πολιτικού ανήχθη σε πολιτικό θέμα επειδή κάποιοι έπσευσαν να στηρίξουν τον φίλο τους τον οποίο απομάκρυναν επισήμως αλλά διατήρησαν ανεπισήμως στο κόμα, ενώ κάποιοι άλλοι σαν εμένα αρνήθηκαν να προσποιηθούν ότι δεν τρέχει τίποτα ότανστο περιβάλλον του μελλοντικού πρωθυπουργού υπάρχουν άτομα τέτοιας ηθικής. Τεσπα ούτε ο ίδιος ο ΝΓ δεν ασχολείται πλέον, η συνέχεια στην έφεση.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 20:20

αθηνά μπορείς σε παρακαλώ να συσχετίσεις και με το μονόκυκλο κάπως, γενικά με τα ηλεκτρικά οχήματα και την Κίνα;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2019, 20:22

enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:10
έρχεσαι, μαλώνεις στον πληθιντικό γενικά και αόριστα όσους δεν απαντήσανε σε νήματα που άνοιξες και έχουν το θράσσος να λένε την γνώμη τους χωρίς να περάσουν απο την κρίση σου, μετά το κάνεις και σε κάθε έναν ξεχωριστά, συνεχίζεις να μιλάς για τους πολλούς όταν νικάς την ηθική, σε ρωτάει ένας ποιοι ειναι οι πολλοί, και λες οτι θα ισοπεδώσεις κάτι.

ε μετά οκ, δίκιο έχεις, ο γεωργιάδης ειναι μιά χαρά. :011:
Προφανώς, δεν έχεις διαβάσει κανένα από τα ποστ όπου εκφέρω την προσωπική μου άποψη για τον Γεωργιάδη.
Ή το έχεις διαβάσει με αυτόματο μεταφραστή παραποίησης εννοιών.
Δεν θα μπω στη διαδικασία επαναφοράς ποστ, για να αποδείξω κάτι.

Οπότε, μπορείτε να πιστεύετε ό,τι θέλετε για το σκεπτικό, την κρίση και τις προθέσεις μου, καλά μου παιδιά.
Το ίδιο ακριβώς κάνω κι εγώ.

Είναι μια απολύτως δημοκρατική διαδικασία. :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 20:24

Lord Brum έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:19
πλήρωσε ανήλικο πόρνο, το ότι είναι ανήλικος αυτομάτως και δικαιολογημένα συν τοις άλλοις οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είνα θύμα τραφικινγκ, κάποιοι λένε ότι είναι δευτερεύον το ότι είναι ανήλικος, κάποιοι λένε ότι είναι ομοφοβικό να τον κράζουμε, άλλοι λένε ότι ο συριζα είχε τον καρότο άρα συμψηφισμός (λες και είναι το ίδιο να βιάζεις ανήλικα έστω και επ αμοιβή με το να επιδεικνύσεις την ανωμαλία σου στο διαδίκτυο). Εν τέλει ενα μη πολτικό θέμα όπως είναι η με παράνομο τρόπο ικανοποίηση της διαστροφής ενός πολιτικού ανήχθη σε πολιτικό θέμα επειδή κάποιοι έπσευσαν να στηρίξουν τον φίλο τους τον οποίο απομάκρυναν επισήμως αλλά διατήρησαν ανεπισήμως στο κόμα, ενώ κάποιοι άλλοι σαν εμένα αρνήθηκαν να προσποιηθούν ότι δεν τρέχει τίποτα ότανστο περιβάλλον του μελλοντικού πρωθυπουργού υπάρχουν άτομα τέτοιας ηθικής. Τεσπα ούτε ο ίδιος ο ΝΓ δεν ασχολείται πλέον, η συνέχεια στην έφεση.
όλα αυτά που λες είναι πρόβλημα. Τα ακούω και γεμίζω ενδείξεις λάθους λογικής, μου σπάνε τα νεύρα. Αν υπάρχει ένα θέμα, είναι πληροφόρησης, Δεν έχουμε ιδέα τί έχει γίνει, η υπόθεση ειναι 10ετίας, και ακόμα παίζουμε χαλασμένο τηλέφωνο. Πολύ εκνευριστική πραγματικότητα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 20:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:22
ετσι ειναι, και έχει πλάκα αν δεν σε ενοχλεί.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2019, 20:32

enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:22
ετσι ειναι, και έχει πλάκα αν δεν σε ενοχλεί.
Μα φυσικά δεν με ενοχλεί σε προσωπικό επίπεδο.

Ως μια γενική εικόνα που δείχνει ξεκάθαρα το ευρύτερο επίπεδο σε όλους τους χώρους, είναι απολύτως απογοητευτική.

Οι συνειρμοί που προκύπτουν από αυτό, είναι επίσης προσωπική άποψη την οποία δεν θέλω να γράψω, για ευνόητους ή μη λόγους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 20:33

αν αντέχεις συνέχισε πάντως, κάντο για εμάς που λες, πλάκα έχεις.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 04 Μαρ 2019, 20:33

enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:20
αθηνά μπορείς σε παρακαλώ να συσχετίσεις και με το μονόκυκλο κάπως, γενικά με τα ηλεκτρικά οχήματα και την Κίνα;
Δεν ξέρω, σε ποιο θέμα ανήκει ένα συμπέρασμα που έχει βγάλει κάποιος, ότι ό,τι και να κάνει ένα κόμμα είναι καλό και δεν το ελέγχουμε, γιατί πιστεύουμε σε ένα κόμμα, όλα σωστά τα κάνει; Αυτό δεν είναι τελικά που καταλήγει η κάλπη; Ζυγίζω διάφορα πράγματα, ο,τι έχει σημασία για τον καθένα, απλά αναρωτιέμαι πως ένα μη μποτ, όπως πχ η Νάιδα, υποθέτω και τη Νάιδα ως μη μποτ καθώς είναι παλιό νικ, είναι ΤΟΣΟ σίγουρη, μετά από τόσα μνημόνια, κωλοτούμπες, ότι πρέπει να υποστηρίζει με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ποιος είναι πιο καλός when all is said and done. Με ποια κριτήρια. Δεν πρέπει να αναρωτηθεί ΠΟΤΕ κανείς σε καθένα θέμα, κάποια στιγμή και για αυτό; Δηλαδή είναι κριτήριο για κάποιον τι θα ψηφίσει ΜΟΝΟ τι έκανε ο Γεωργιάδης, ή ΜΟΝΟ το Μάτι, ή ΜΟΝΟ τα Ελληνοτουρκικά και απαγορεύεται να θίξει κανείς το σκεπτικό γιατί μετά από όσα έχουν γίνει τα τελευταία 8 χρόνια κάποιος είναι σίγουρος είτε για σκίσιμο μνημονίων είτε ποιος είναι πιο άξιος τελικά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 04 Μαρ 2019, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 20:35

Athina__P έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:33
enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 20:20
Δεν ξέρω, σε ποιο θέμα ανήκει ένα συμπέρασμα που έχει βγάλει κάποιος, ότι ό,τι και να κάνει ένα κόμμα είναι καλό και δεν το ελέγχουμε, γιατί πιστεύουμε σε ένα κόμμα, όλα σωστά τα κάνει; Αυτό δεν είναι τελικά που καταλήγει η κάλπη; Ζυγίζω διάφορα πράγματα, ο,τι έχει σημασία για τον καθένα, απλά αναρωτιέμαι πως ένα μη μποτ, όπως πχ η Νάιδα, είναι ΤΟΣΟ σίγουρη, μετά από τόσα μνημόνια, κωλοτούμπες, ότι πρέπει να υποστηρίζει με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ποιος είναι πιο καλός when all is said and done China will be number one. Με ποια κριτήρια. Δεν πρέπει να αναρωτηθεί ΠΟΤΕ κανείς σε καθένα θέμα, κάποια στιγμή και για αυτό; Δηλαδή είναι κριτήριο για κάποιον τι θα ψηφίσει ΜΟΝΟΚΥΚΛΟ τι έκανε ο Γεωργιάδης, ή ΜΟΝΟΚΥΚΛΟ το Μάτι, ή ΜΟΝΟΚΥΚΛΟ τα Ελληνοτουρκικά και απαγορεύεται να θίξει κανείς το σκεπτικό γιατί μετά από όσα έχουν γίνει τα τελευταία 8 χρόνια κάποιος είναι σίγουρος είτε για σκίσιμο μνημονίων είτε ποιος είναι πιο άξιος τελικά;
με αγνοείς αλλά σιγά, το κάνω μόνος μου.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 21:43

Athina__P έγραψε:
Πχ δεν πετάχτηκε κανείς να πει γιατί μιλάνε για την Καλιφόρνια τα μποτ όταν το θέμα ήταν το Μάτι! Πετάχτηκε κανείς, γιατί δεν θυμάμαι! Κανείς δεν μάζεψε το μποτ που γύριζε το θέμα στην Καλιφόρνια! Όταν τυγχάνει να κάνει κάτι ανάλογο το μη μποτ, είναι εκτός θέματος!

+1 για αυτό, εγώ νομίζω οτι τα μπότ και οι νδημοκράτες πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. Η αρχή είναι η ίδια, στηρίζουμε τυφλά ό,τι πει ο αρχηγός, γιατί να υπάρχει άλλη αντιμετώπιση;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Μαρ 2019, 22:39

enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 21:43
Athina__P έγραψε:
Πχ δεν πετάχτηκε κανείς να πει γιατί μιλάνε για την Καλιφόρνια τα μποτ όταν το θέμα ήταν το Μάτι! Πετάχτηκε κανείς, γιατί δεν θυμάμαι! Κανείς δεν μάζεψε το μποτ που γύριζε το θέμα στην Καλιφόρνια! Όταν τυγχάνει να κάνει κάτι ανάλογο το μη μποτ, είναι εκτός θέματος!

+1 για αυτό, εγώ νομίζω οτι τα μπότ και οι νδημοκράτες πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. Η αρχή είναι η ίδια, στηρίζουμε τυφλά ό,τι πει ο αρχηγός, γιατί να υπάρχει άλλη αντιμετώπιση;
Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι βάσει αυτής της αρχής τα μποτ έχουν περισσότερες ομοιότητες με τους βουλευτές του σύριζα παρά με τους νδκράτες.

Επίσης σαφές δημοκρατικό δικαίωμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 22:50

δεν ξέρω, ευτυχώς δεν είμαι μπότ ή νδμοκράτης. Ίσα χάλια μου μοιάζουν πάντως.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 04 Μαρ 2019, 22:52

enaon έγραψε:
04 Μαρ 2019, 22:50
δεν ξέρω, ευτυχώς δεν είμαι μπότ ή νδμοκράτης. Ίσα χάλια μου μοιάζουν πάντως.
Ε όλο και κάποιο κουσούρι θα έχεις. Μπορεί να γλίτωσες από αυτά που είναι βαριά ομολογουμένως αλλά... Μη μας το παίζεις τέλειος :8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 04 Μαρ 2019, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 04 Μαρ 2019, 22:52

ελα ρε το κάνω για το χατίρι της γαλής, μετά :)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών