https://www.in.gr/2021/07/23/greece/mat ... kos-tafos/
.
α, τοσο απλο, σηκωνεις το τηλ και παραγγελενεις. το ποσα και ποια χρειαζονται, ποτε ειναι ετοιμοπαραδοτα, ποιος θα τα συντηρει,ποιος θα τα πιλοταρει, και προπαντως ποσα λεφτα εχει το ταμειο, ειναι ασημαντες λεπτομερειες.nowhere έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 14:00έχεις δίκιο αυτό είναι δικιά μου δουλειά.έπρεπε να έχω παραγγείλει κι άλλα αεροπλάνα.θα το κάνω τώρα αμέσωςΑσέβαστος έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 13:13
ρε σεις, οι ανθρωποι που εχουν παρει φωτια εχουν και ενα δικιο μεσα στην αγωνια τους να ζητανε απο ενα ελικοπτερο ο καθενας. αυτοι που τα ποσταρουν, δεν καταλαβαινουν οτι αμα στειλουμε ελικοπτερο σε αυτον, θα σκουζει καποιος αλλος που θα του το παρουμε, και το που ακριβως πρεπει να παει καθε ελικοπτερο ΔΕΝ ειναι δουλεια του πρωθυπουργου που βριζουν;
Μαλάκας δηλαδή;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 06:46Δικός μας είναι αυτός, στυλ κονκλάβιου
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου συντροφε
dna replication έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 10:12σε ανακληση αδειών και υπερωρίες όλα ανεξαιρέτως τα τρολ του Κούλη
αντι να αερίζουν τα @ρχίδι@ του στα Φαλάσαρνα ξεροσταλιάζουν στο πληκτρολόγιο
Όχι. Εσύ έχεις εγκεφαλική δυσλειτουργία και δεν αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάς με ειρμό σαν των παιδιών του δημοτικού. Ανούσιες κουβέντες, αλητεία και σκατοψυχιά. και λες κιόλας ότι σας βρίζουν ενώ είστε τα κατακάθια της ηθικής. Ρε ουστ από δω.dtri2020 έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 12:26Καταφεύγεις σε βρισιές για τον ίδιο ακριβώς λόγο καταφευγουν σε βρισιές και όλοι οι άλλοι. Γιατί δεν έχετε επιχειρήματα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 12:19Το γεγονός πως αναγκάζομαι να καταφύγω σε βρισιές και προσβολές δείχνει απόλυτα με τι σκουπίδι έχω να κάνω. Εύχομαι ρε σκουπίδι εκεί στο υπόγειο που είσαι να μη μάθεις ότι κάηκε το σπίτι σου και ας μη δω μετά πώς θα αντιδρούσες με κάτι σκουπίδια όπως εσύ, που θα σε ειρωνεύονταν ότι τάχα το σπίτι σου είναι αυθαίρετο ή δεν έχεις αφήσει δρόμο.
Αυτά στην αντιπαράθεση μου μαζί σου σκουπίδι. Μπορείς να συνεχίσεις να βρωμίζεις τον τόπο. Τα σκουπίδια σαν εσένα πάντα από κάπου το βρίσκουν...
Το ξαναλέω: έχετε χάσει την μπάλλα, έχετε χάσει το παχνίδι και, όπως πάτε σε λίγο θα τα χάσετε όλα!
Και αυτό σημαίνει εκνευρισμό και βρισιές!
Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 13:04δεδομενο. ισως και παλαιοπασοκα, εχει φωλια στην περιοχη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 09:37Κι αυτή σίγουρα Συριζαία θα είναι.
Ροχάλες από παντού, σιχάματα.
https://thefaq.gr/i-apognosi-poy-den-th ... sto-soyli/
αν δεν ηταν ζαια, θα εχει το μυαλο να καταλαβει οτι δεν εβαλε τη φωτια "ο πουστης" ουτε ειναι η δουλεια του να επιβλεψει καθε σημειο που καιγεται.
έχεις την πληροφορία ότι τα τελευταία δύο χρόνια ξύνει το κεφάλι του και επεξεργαζεται την σκέψη να παραγγείλει?
Ειλικρινά σε λυπάμαι.
Δεν πειράζει λέμε, αφού είναι εκκενωμενη
Εγώ δεν σε λυπάμαι καθόλου,once a μπετόβλακας,always a μπετόβλακας.
Ισχύει.