Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο ''ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' [UPD τίτλου]

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο ''ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' [UPD τίτλου]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 11 Οκτ 2020, 12:43

Υδράργυρος έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:33
πατησιωτης έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:24
Υδράργυρος έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:10
Για να δουμε ποιος ηταν πιο κοντα στη χρυση αυγη, να θυμηθουμε τις ιστορια με την κυρα τασια, τοτε που οι ρητορικες χα και νδ ταυτιζονταν
Το 2015 έγινε και ένα δημοψήφισμα.Τι ψήφισαν οι χρυσαυγίτες τότε,αυτό που ζήτησε ο Τσίπρας ή αυτό που ζήτησε ο Σαμαράς;
Το 60% ψηφισε οχι, ειναι κονταστη χρυση αυγη; δεν πας καλα.
Το ναι στο δημοψηφισμα ηταν αυτο που αφηνε τη χα να αλωνιζει και οχι το οχι. Οι εφημεριδες του ναι ηταν που παρουσιαζαν τη χα σαν προσκοπακια τυπε. Αστο

Η επίσημη θέση της Χρυσής Αυγής ήταν ΟΧΙ και μέσα στο 62% του ΟΧΙ ήταν και το 7% της ΧΑ.Οτι και να κάνεις δεν μπορείς να διαγράψεις το γεγονός ότι αντιμνημονιακή ήταν και η άκρα δεξιά και όχι μόνο η ΧΑ.
Άλλωστε για το λόγο αυτό έγινε η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ.
Ο καθένας μπορεί να παίρνει ένα θέμα που τον βολεύει (μεταναστευτικό,μακεδονικό ή ευρωζωνικό) και να βρίσκει ομοιότητες.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι η άκρα δεξιά έχει δικό της πρόγραμμα που σε άλλα συμπίπτει με τον ένα και σε άλλα με τον άλλο.Στον αντιευρωπαισμό συμπίπτει με την αριστερά.Οχι εδώ,σε όλη την Ευρώπη.
Η Λεπέν καταχειροκρότησε τον Τσίπρα όταν μίλησε στο ευρωκοινοβούλιο,πριν την κωλοτούμπα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο ''ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' [UPD τίτλου]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Οκτ 2020, 12:44

georgebi έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:35
Yochanan έγραψε:
11 Οκτ 2020, 09:38
georgebi έγραψε:
10 Οκτ 2020, 23:39

Σωστή η παρατήρηση σου.

Και εγώ προβληματίστηκα για τον τίτλο μου.

Επέλεξα να γράψω "αγκυλωτός σταυρός" γιατί αυτό είναι αυτό που εγώ βλέπω στα σύμβολα της Χρυσής Αυγής...και αυτό είναι που βλέπουν οι συντάκτες του πρωτοσέλιδου της ΑΥΓΗΣ

Θεωρώ πως ο τίτλος μου είναι δίκαιος.
δεν ντρεπονται κιολας ετσι; ο τιτλος σου ειναι 100% δικαιος και σωστος. αν μπερδευεις τον μαιανδρο της χα με τον αγκυλωτο σταυρο των ναζι δεν ειναι απο λαθος. σημαινει οτι το σημα της χα works as intended
Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη ....του αυτονόητου...το ίδιο ευχαριστώ και τον foscilis για αυτό το ποστ foscilis @ Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο ''ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' [UPD τίτλου]
Επιμένω.

Είναι άλλο να ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ τον μαίανδρο της χα με τον αγκυλωτό σταυρό των ναζί και άλλο να ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ (γραπτώς) τον μαίανδρο ως αγκυλωτό σταυρό χωρίς την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ διευκρίνηση και όχι σε κάποιο εσωτερικό κείμενο αλλά στον ΤΙΤΛΟ.

Ο τίτλος σου είναι απαράδεκτος και συκοφαντικός για ένα κλασσικό ελληνικό σύμβολο.

Οπότε αν δεν τον αλλάξεις θα προχωρήσω στην καταγγελία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 11 Οκτ 2020, 12:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Οκτ 2020, 01:08

Από τη στιγμή που στο χαλαρό προσδιορίζεις τα αρχαιοελληνικά σύμβολα ως σβάστικα, μπορώ να προσδιορίσω το εγκεφαλογράφημα σας όπως γουστάρω.
Σε λιγο θα μας πειτε οτι και το ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ στο μπρατσο του Κασι δεν ειναι ναζιστικο συνθημα του Ηρακλειτου.

ΥΓ Απειρα respect για το αβαταρι.Απο που το πηρες?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 11 Οκτ 2020, 12:50

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:31
Καραμελίτσα έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:25
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:20

Σχολή χιλ, τύπε;
Πρώτο θέμα ή μακελειό;
Καραμελίτσα ή Καραμήτρος;
Θα θελες πολύ πολύ να είμαι άντρας, ε;
Z

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 11 Οκτ 2020, 12:51

Arisvilla έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:43
Αυτοί που πριν 2 χρόνια κατέβαιναν στις πλατείες με τους χρυσαυγίτες να διαδηλώσουν για το μακεδονικό.
Αυτοί κατέβηκαν στις πλατείες να διαδηλώσουν μαζί για το μακεδονικό και οι συριζαίοι πριν 5 χρόνια στις πλατείες για να διαδηλώσουν για το ευρωζωνικό.
Μάλιστα οι συριζαίοι έγραψαν και περισπούδαστα άρθρα για την "αναδιάταξη" του πολιτικού συστήματος με βάση το μακεδονικό.Αναδιάταξη = συνεργασθήκαμε με την άκρα δεξιά ως αντιμνημονιακοί για να διαλύσουμε το ΠΑΣΟΚ και να γίνουμε κυβέρνηση και τώρα θα το γυρίσουμε στο αντιεθνικιστικό αφού κάναμε την κωλοτούμπα στο μνημόνιο και θα συνεργασθούμε με το ΠΑΣΟΚ/Ποτάμι για να συνεχίσουμε να κυβερνάμε.
Μόνο που οι πασόκοι θυμούνταν τι είχε γινει και το κράταγαν μανιάτικο.
ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Οκτ 2020, 12:53

Obi Wan Iakobi έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:48
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Οκτ 2020, 01:08

Από τη στιγμή που στο χαλαρό προσδιορίζεις τα αρχαιοελληνικά σύμβολα ως σβάστικα, μπορώ να προσδιορίσω το εγκεφαλογράφημα σας όπως γουστάρω.
Σε λιγο θα μας πειτε οτι και το ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ στο μπρατσο του Κασι δεν ειναι ναζιστικο συνθημα του Ηρακλειτου.

ΥΓ Απειρα respect για το αβαταρι.Απο που το πηρες?
Δεν έχω μελετήσει με τόση εμβρίθεια το σώμα του Κάσι, κουκλίτσες μου.

Εσείς το ψάχνετε πόντο πόντο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 11 Οκτ 2020, 12:56

Yochanan έγραψε:
11 Οκτ 2020, 10:33
οχι κι εγω πιστευω οτι ειναι τυχαιο που το σημα που διαλεξαν μοιαζει τοσο πολυ με τη ναζιστικη σημαια.στο κατω κατω αν υπάρχει 1 πραγμα που χαρακτηριζει τον ελληνικο πολιτισμο διαχρονικα και διεθνως ειναι κατι που μοιαζει στον ιδιο φοντο και στα ιδια χρωματα με τη σβαστικα
Αυτη η σημαια τουλαχιστον δεν εχει σχεση με τη ναζιστικη.Η σβαστικα μονη της επισης,αλλιως θα λεγαμε οτι και οι βουδιστες ειναι ναζι αφου εχουν σβαστικες στα αγαλματα του βουδα.

Εικόνα

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 11 Οκτ 2020, 12:56

Arisvilla έγραψε:
Το θράσος των νεοδημοκρατών έχει ξεπεράσει τα όρια. Εχουν γίνει τώρα αντιφασίστες και καλά. Ποιοι? Οι Μπαλτάκοι, οι Βορίδηδες, οι Αδώνιδες. Αυτοί που έχουν στις τάξεις τους νοσταλγούς της χούντας. Αυτοί που πριν το 2013 και τη δολοφονία Φύσσα συνομιλούσαν με την ΧΑ. Αυτοί που πριν 2 χρόνια κατέβαιναν στις πλατείες με τους χρυσαυγίτες να διαδηλώσουν για το μακεδονικό.
Δεν είναι πιά μόνο αυτή η ΝΔ. Ετσι ήταν παλιότερα.
Arisvilla έγραψε:
Αυτοί που πήραν το 2019 τις μισές ψήφους από τους χρυσαυγίτες.
Αυτό το συριζαϊκό αφήγημα δεν ευσταθεί, γιατί προϋποθέτει τις αναπόδεικτες παραδοχές ότι ΟΛΟΙ οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ πήγαν στον Βελόπουλο και κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ (οι ψεκασμένοι βουλευτές εξελέγησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ αμοιγώς με ψήφους συριζαίων που τους επιβράβευσαν γιά την ψήφο τους στην συμφωνία των Πρεσπών) και άρα οι ψηφοφόροι τής Χρυσής Αυγής δεν πήγαν στον Βελόπουλο αλλά στην ΝΔ.
Arisvilla έγραψε:
Το οτι έχει ευθύνες και ο Σύριζα για την άνοδο της ΧΑ έχει. Οχι φυσικά γιατί υπήρχαν υπόγειες συνεργασίες και καλά όπως λένε οι δεξιοί τώρα (μόνο ο Μπαλτάκος είχε υπόγεια συνεργασία) αλλά γιατί δεν φρόντισε την περίοδο της διακυβέρνησης του και όχι μόνο να απομονώσει ιδεολογικά αυτόν τον συρφετό του εθνικισμού που είναι η μήτρα που γεννά τέτοιες νεοναζιστικές ιδεολογίες. Και εκεί μεγάλο λάθος ήταν η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ.
Ε, και τι άλλο ήθελες να κάνει; Λίγα είναι αυτά; Και επιπλέον:
- Μιά χαρά οι χρυσαυγίτες στους "αγανακτισμένους"
- Στην ψηφοφορία του 2014 γιά ΠτΔ μιά χαρά ήταν οι ψήφοι τής ΧΑ κατά του Δήμα
- Στο δημοψήφισμα του 2015 οι χρυσαυγίτες μιά χαρά ήταν μέσα στο 60% του Ελληνικού λαού που έδωσε την απάντησή του στους τοκογλύφους.
- Μιά χαρά ήταν και οι Χρυσαυγίτες στο Καστελόριζο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 11 Οκτ 2020, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Οκτ 2020, 12:57

Καραμελίτσα έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:50
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:31
Καραμελίτσα έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:25

Πρώτο θέμα ή μακελειό;
Καραμελίτσα ή Καραμήτρος;
Θα θελες πολύ πολύ να είμαι άντρας, ε;
Αδιάφορο. Είσαι τόσο γοητευτική προσωπικότητα που δεν έχει σημασία το φύλο. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο αγκυλωτός σταυρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 11 Οκτ 2020, 13:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:53

Ειχαν δημοσιευθει φωτογραφιες οταν ηταν στη παραλια.Η περικεφαλαια που φοραγαν τα Waffen SS και απο κατω τo ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ (=Sieg Heil στα ελληνικα)του Ηρακλειτου.

Μας περνατε για χαζους κυρια μου?

Εικόνα

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Re: Πρωτοσέλιδο «Αυγής» :ο Κυριάκος Μητσοτάκης,ο Αντώνης Σαμαράς και στο βάθος ο αγκυλωτός σταυρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 11 Οκτ 2020, 13:04

Arisvilla έγραψε:
Το θράσος των νεοδημοκρατών έχει ξεπεράσει τα όρια. Εχουν γίνει τώρα αντιφασίστες και καλά. Ποιοι? Οι Μπαλτάκοι, οι Βορίδηδες, οι Αδώνιδες. Αυτοί που έχουν στις τάξεις τους νοσταλγούς της χούντας. Αυτοί που πριν το 2013 και τη δολοφονία Φύσσα συνομιλούσαν με την ΧΑ. Αυτοί που πριν 2 χρόνια κατέβαιναν στις πλατείες με τους χρυσαυγίτες να διαδηλώσουν για το μακεδονικό. Αυτοί που πήραν το 2019 τις μισές ψήφους από τους χρυσαυγίτες. Και κατηγορούν την Αυγή γιατί ανέδειξε το προφανές, δηλαδή τις ευθύνες τους για την άνοδο της ΧΑ. Το οτι έχει ευθύνες και ο Σύριζα για την άνοδο της ΧΑ έχει. Οχι φυσικά γιατί υπήρχαν υπόγειες συνεργασίες και καλά όπως λένε οι δεξιοί τώρα (μόνο ο Μπαλτάκος είχε υπόγεια συνεργασία) αλλά γιατί δεν φρόντισε την περίοδο της διακυβέρνησης του και όχι μόνο να απομονώσει ιδεολογικά αυτόν τον συρφετό του εθνικισμού που είναι η μήτρα που γεννά τέτοιες νεοναζιστικές ιδεολογίες. Και εκεί μεγάλο λάθος ήταν η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ.
Διαφωνώ στην τελευταία πρόταση, καθότι κάθε φορά που αναφέρεται ο ΠτΘ, το κεφάλι των νδουλικών γυρίζει όπως της δαιμονισμένης όταν είδε τον πατέρα Ντάμιεν, αλλά στα υπόλοιπα είσαι σποτ ον. Για να μαζέψουν πσηφουλάκια στο κέντρο, μας κάνουν τους αντιναζί, όταν κανείς δεν έχει ρωτήσει τι κάνει σήμερα αυτή η πσυχούλα ο Μαυρουδής και τι λέει για την δίκη.

Ελπίζω να μην αρχίσουν να δίνουν και κώλο για να μαζέψουν τους πσήφους των γκέι (ικανούς τους έχω)
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Οκτ 2020, 13:06

Obi Wan Iakobi έγραψε:
11 Οκτ 2020, 13:00
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Οκτ 2020, 12:53

Ειχαν δημοσιευθει φωτογραφιες οταν ηταν στη παραλια.Η περικεφαλαια που φοραγαν τα Waffen SS και απο κατω τo ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ (=Sieg Heil στα ελληνικα)του Ηρακλειτου.

Μας περνατε για χαζους κυρια μου?

Εικόνα
Θα προτιμούσα το "βραχιόλι" με τον μαίανδρο, σκέτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 11 Οκτ 2020, 13:07

aljawn έγραψε:
11 Οκτ 2020, 13:04

Ελπίζω να μην αρχίσουν να δίνουν και κώλο για να μαζέψουν τους πσήφους των γκέι (ικανούς τους έχω)
Εχουν τα αναλογα στελεχη πχ Καιριδης.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 11 Οκτ 2020, 13:09

Obi Wan Iakobi έγραψε:
11 Οκτ 2020, 13:07
aljawn έγραψε:
11 Οκτ 2020, 13:04

Εχουν τα αναλογα στελεχη πχ Καιριδης.
Ναι, δεν διαφωνώ, στελέχη έχουν από παντού (όπως πχ. ο Μαυρουδής για τους ΕΠΕΝίτες), την κυρίαρχη εικόνα λέω.
Όπως βγαίνουν όλοι τώρα και λένε για την νίκη της δημοκρατίας, μπορεί αύριο να μας λένε τι πειράζει μια πιπούλα ρε παιδιά;
My Life had stood, a Loaded Gun

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών