Οι λαικοδεξιοί ισχυρίζονται ότι η Παιδεία και το Λαθρομεταναστευτικό είναι σημαντικότεραπατησιωτης έγραψε: ↑24 Οκτ 2019, 06:54ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑23 Οκτ 2019, 18:38Άμα ήθελαν οι μαχητικοί δεξιοί μπορούσαν να ψηφίσουν τον Άδωνη
στις εσωκομματικές εκλογές.Δεν ξέρω τι θα έκανε αλλά έστω και σε
επίπεδο λόγων υπόσχοταν ατόφιες δεξιές λύσεις.Ακόμη και ο Φαήλος
Μειμαράκη έριξε.
Δεν τα ξέρεις καλά.Δεν είναι μόνο τα εθνικά και το μεταναστευτικό αλλά και η οικονομία στη μέση.Ο Άδωνις δεν είναι αρεστός επειδή είναι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων.Ο Φαήλος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και είναι κρατιστής.Το ίδιο είναι και ο λεγόμενος καραμανλισμός που δεν διαφέρει από την αριστερά παρά μόνο στο περιτύλιγμα - κάποτε μιλάγανε για "γαλάζιο σφυριδρέπανο" και κόκκινο Πάνο.
Τι μαχητικοί επομένως μου λες.Μαχητικοί για να μην αν αναγνωρισθούν διπλώματα από το εξωτερικό π.χ. και να μην έχουν ανταγωνισμό στην αγορά;με το αναπτυξιακό του Άδωνι και τις αντιδράσεις ξεβρακώθηκαν πολλοί "δεξιοί" των διαφόρων συντεχνιών.Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ΟΛΜΕ που είπε κατά των πρότυπων σχολείων
για να προστατεύσει το αραλίκι των καθηγητών σε τι διαφέρει από τους πασοκοσυριζαίους;στη σημαία;
Η ευκολία με την οποία το κόμμα ΑΝΕΛ ξεπούλησε τα πάντα όσα έλεγε δείχνει ότι τα εθνικά είναι προσχήματα.Δεν μιλάω τώρα για Μητσοτάκη.Όποιος πολέμησε τον Σαμαρά που ήταν ο πιο δεξιός πρωθυπουργός μετά το 1974 δεν μπορεί να παριστάνει τώρα τον ακραιφνή δεξιό.
ζητήματα από την οικονομία.Ο Κρανιδιώτης γράφει με το γνωστό γλαφυρό του ύφος(

ότι το Έθνος μπορεί να επιβιώσει από την οικονομική κρίση αλλά δε μπορεί χωρίς Παιδεία.
Βέβαια ο Κρανιδιώτης δοκίμασε να φτιάξει κόμμα,οι άλλοι που παραμένουν στη ΝΔ δε μπορώ
να καταλάβω πως σκέφτονται.Πρώτα μαυρίσαν τον Άδωνη που είναι οικονομικά φιλελεύθερος και
μετά τον υπερψηφίσαν μαζί με τον Μητσοτάκη που θεωρείται ότι είναι σκέτο φιλελεύθερος.Οκ
λενε κάποιοι ότι πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά απ'τη στιγμή που θεωρείς ότι ο Μητσοτάκης
ταυτίζεται στα κοινωνικά θέματα με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί πας και τον ψηφίζεις?Γενικά έχω την εντύπωση ότι
οι ψηφοφόροι των μεγάλων κομμάτων είναι πραγμάτι κρατιστές αλλά με τον ιδιόμορφο ελληνικό
τρόπο της ένταξης σε κάποιο κομματικό(ενίοτε με στοιχεία οικογενειακού) δίκτυο και του συνακόλουθου
βολέματος.