7% ανοδος του αεπ
-
- Phorum.gr user: independent_44
Re: 7% ανοδος του αεπ
Να δεις μια ανάπτυξη που θα έχει η Ουκρανία σε 2 χρόνια... 400% μπορεί
- Οργισμένος
ΠΆΡΕ ΧΆΠΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!hellegennes έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 00:14Ξανά: η αύξηση οφείλεται στην αύξηση των τιμών. Η διαφορά είναι στα 7,5 δις.
Το ισοζύγιο εξαγωγών-εισαγωγών είχε αρνητική πορεία. Οι εισαγωγές αυξήθηκαν πολύ περισσότερο από τις εξαγωγές, ίσον είχε αρνητική επίδραση στο ΑΕΠ (από -5 δις πήγε στα -8).
Η αύξηση οφείλεται στην αύξηση των τιμών, είναι καθαρά πληθωριστική. Επίσης, ξανά, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματική ανάπτυξη, γιατί πρόκειται για συσσώρευση χρεών. Αυξάνεται το χρέος ιδιωτών προς ιδιώτες, που μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οδηγεί σε συστηματική κατάρρευση της οικονομίας.
Φυσικά αυξάνονται και οι οφειλές προς το κράτος. Οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία έφτασαν τα 43 δις από 36 που ήταν στο τέλος του 2019.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- hellegennes
Εσύ μάλλον χρειάζεσαι χάπια γιατί η πραγματικότητα σε προδίδει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Καθαρά αύξηση των τιμών είναι η άνοδος. Πάμε πάλι με αριθμούς:
7,5 δις πάνω η καταναλωτική δαπάνη, 3 δις κάτω οι εξαγωγές-εισαγωγές, 1 δις πάνω οι επενδύσεις.
Αυτά είναι κατευθείαν από το δελτίο της ΕΛΣΤΑΤ.
Αλλάζει το αναπτυξιακό μοντέλο, κατά τον Under, επειδή αυξήθηκαν κατά 1 δις οι επενδύσεις σε επίπεδο τριμήνου σε σχέση με πέρυσι.

Οι δε εξαγωγές είναι στην ουσία μερική επιστροφή του τουρισμού, δεν έχει κάποια σχέση με αλλαγή μοντέλου. Δεν αρχίσαμε να εξάγουμε τίποτα προϊόντα, απλά δεν είμαστε πλέον σε καραντίνα και αυξήθηκε κάπως ο τουρισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Για γελια ειστε
- Μαδουραίος
under έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 00:32Ενα απλο πειραμα θα σας πεισει.Περπατηστε σε μια οποιαδηποτε γειτονια.
Θα δειτε νεες οικοδομες και μικρομεσαιες επιχειρησεις να ζητουν ανειδικευτο προσωπικο.Παρα τον πληθωρισμο,παρα την αυξηση του κατωτατου μισθου.
Δεν υπαρχει γειτονια στην Αθηνα τουλαχιστον που να μην δει κανεις αυτα τα δυο φαινομενα.

Πολλές και κακοπληρωμένες δουλειές
- Eθνικοκοινωνιστης
ποτε δεν ζητουσαν οι καφετεριες προσωπικο (ακομη και στην πιο βαθια εποχη της κρισης)? 
το οτι ζητανε προσωπικο δεν σημαινει απαραιτητα οτι ανοιγουν καινουργιες θεσεις εργασιας,αλλα απλα οτι δεν βρισκουν προσωπικο (και στις ανειδικευτες θεσεις πλεον)

το οτι ζητανε προσωπικο δεν σημαινει απαραιτητα οτι ανοιγουν καινουργιες θεσεις εργασιας,αλλα απλα οτι δεν βρισκουν προσωπικο (και στις ανειδικευτες θεσεις πλεον)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ακόμα και η ανάπτυξη είναι ταξική ανάπτυξη. Το κεφάλαιο αναπτύσσεται σε βάρος του λαικου εισοδήματος Το λαϊκό εισόδημα στα δόντια του κεφαλαίου
Όλα αυτά που λέει ισχύουν. Το ΑΕΠ στην ανακοίνωση είναι σε τρέχουσες τιμές (όχι σταθερές) και η αύξηση των εξαγωγών αντικρύζεται από πολύ μεγαλύτερη αύξηση των εισαγωγών.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 02:28ΠΆΡΕ ΧΆΠΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!hellegennes έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 00:14Ξανά: η αύξηση οφείλεται στην αύξηση των τιμών. Η διαφορά είναι στα 7,5 δις.
Το ισοζύγιο εξαγωγών-εισαγωγών είχε αρνητική πορεία. Οι εισαγωγές αυξήθηκαν πολύ περισσότερο από τις εξαγωγές, ίσον είχε αρνητική επίδραση στο ΑΕΠ (από -5 δις πήγε στα -8).
Η αύξηση οφείλεται στην αύξηση των τιμών, είναι καθαρά πληθωριστική. Επίσης, ξανά, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματική ανάπτυξη, γιατί πρόκειται για συσσώρευση χρεών. Αυξάνεται το χρέος ιδιωτών προς ιδιώτες, που μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οδηγεί σε συστηματική κατάρρευση της οικονομίας.
Φυσικά αυξάνονται και οι οφειλές προς το κράτος. Οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία έφτασαν τα 43 δις από 36 που ήταν στο τέλος του 2019.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ισχύει, όπως ισχύει και ότι ο τουρισμός πάει σφαίρα εφέτο. Με διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης θα πάει σε εκλογές ο κυριάκος αν τις κάνει τέλος 22 ή αρχές 23under έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 00:32Ενα απλο πειραμα θα σας πεισει.Περπατηστε σε μια οποιαδηποτε γειτονια.
Θα δειτε νεες οικοδομες και μικρομεσαιες επιχειρησεις να ζητουν ανειδικευτο προσωπικο.Παρα τον πληθωρισμο,παρα την αυξηση του κατωτατου μισθου.
Δεν υπαρχει γειτονια στην Αθηνα τουλαχιστον που να μην δει κανεις αυτα τα δυο φαινομενα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Μαδουραίος
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 07:42Ισχύει, όπως ισχύει και ότι ο τουρισμός πάει σφαίρα εφέτο. Με διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης θα πάει σε εκλογές ο κυριάκος αν τις κάνει τέλος 22 ή αρχές 23under έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 00:32Ενα απλο πειραμα θα σας πεισει.Περπατηστε σε μια οποιαδηποτε γειτονια.

Ξυπόλητοι τουρίστες και κατασκευη βιλων η ανάπτυξη του Κουλη
Το μόνο διψήφιο θα είναι ο πληθυσμός
12% πληθωρισμό ανακοινώνει η ΕΛΣΤΑΤ.
Γάμα τους Κούλη
Γάμα τους
Αντέχουν
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
στον τάισα ήδη μέσα στο σπιτάκι σου το σκατωμένο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Υδράργυρος
7% άνοδος του ΑΕΠ σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 21 που η χώρα ήταν σε λοκντάουν. ΚΑι το διαφημίζουν. Τα άτομα έχουν θράσος
Που το είδες αυτό; Η αύξηση y-o-y είναι σε όρους όγκου (σταθερές τιμές). Σε τρέχουσες τιμές, η αύξηση του ΑΕΠ είναι 15,0%.foscilis έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 07:32Όλα αυτά που λέει ισχύουν. Το ΑΕΠ στην ανακοίνωση είναι σε τρέχουσες τιμές (όχι σταθερές) και η αύξηση των εξαγωγών αντικρύζεται από πολύ μεγαλύτερη αύξηση των εισαγωγών.Οργισμένος έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 02:28ΠΆΡΕ ΧΆΠΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!hellegennes έγραψε: ↑08 Ιουν 2022, 00:14Ξανά: η αύξηση οφείλεται στην αύξηση των τιμών. Η διαφορά είναι στα 7,5 δις.
https://www.statistics.gr/el/statistics ... _locale=el
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Τα νούμερα που αναφέρω είναι σε τρέχουσες τιμές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Άνοδος ΚΚΕ -2ος δημοφιλέστερος ο Κουτσουμπας
από Manolis » 28 Σεπ 2023, 21:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 972 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Μαρ 2024, 22:34
-
-
- 42 Απαντήσεις
- 1502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
10 Απρ 2024, 11:54
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγάλη άνοδος του afd στην ανατολική Γερμανία
από KRAKEN » 14 Σεπ 2023, 00:36 » σε Διεθνής πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
08 Νοέμ 2023, 09:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεχιζεται η εκρηκτικη ανοδος του ΚΚΕ και μετα τις εκλογες.
από Frappezitis » 03 Οκτ 2023, 12:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
04 Οκτ 2023, 08:35
-