Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Ναύτης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ναύτης » 06 Οκτ 2023, 13:44
Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:30
Ναύτης έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 12:33
Εγώ τά 'χω πει, ο Γιάνης είναι προ χριστού προφήτης.
Σε 10-20 χρόνια οι απόψεις του θα είναι η μέινστριμ πολιτική σκέψη της Δύσης.
Το κακό είναι πως παραείναι εγωπαθής και νάρκισσος για πολιτικός.
Ενώ εσύ όχι ας πούμε. Που μου έσβηνες νήμα που έκραζα την Μιχαλολιάκου με τη δικαιολογία ότι δεν ήταν χάι επιπέδου ο λόγος μου. Έτσι! Επειδή το συγκεκριμένο δευτερόλεπτο, την είδες ποιοτικός. Κι όχι ποιοτικός με συγκερκιμένα κριτήρια, αλλά με το πως το ένιωσες. Γιατί έτσι και πάλι.

και δεύτερο, έχεις γνώσεις ή επιχειρήματα να αποδείξεις το αν έχει κάποιος ναρκισσιστική προσωπικότητα

Έχει ένα ρυθμό στο λόγο του, μία συγκεκριμένη χροιά και επειδή δεν μας κάθεται εύπετα η φάση, βρίσκουμε να πούμε κάτι. Το οποίο κιόλας είναι αρνητικό, γιατί πάλι έτσι.
Α δεν μου αρέσει αυτός, μου βγάζει κάτι ναρκισσιστικό. Α δεν θέλω νάρκισσους. Θέλω να μου κάθονται ωραία στο μάτι.
Το περιεχόμενο του λόγου και τα νοήματα, ποιος τα γαμάει μωρέ; Γι αυτά ζούμε;
Ποιο νήμα λες ότι σού έσβησα, καλέ μου άνθρωπε, δεν είμαι συντονιστής για να σβήνω νήματα. Μάλλον μπερδεύτηκες.
Κατά τ' άλλα, πιο εγωπαθής και ναρκισσιστής από τον Γιάνη πεθαίνεις.
Τέλος, ηρέμησε και μην αντιδράς επιθετικά, για να μην πω οπαδικά, απέναντι σε κάθε γνώμη με την οποία δεν συμφωνείς.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 06 Οκτ 2023, 14:05
Ναύτης έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:44
Ναύτης έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 12:33
Εγώ τά 'χω πει, ο Γιάνης είναι προ χριστού προφήτης.
Σε 10-20 χρόνια οι απόψεις του θα είναι η μέινστριμ πολιτική σκέψη της Δύσης.
Το κακό είναι πως παραείναι εγωπαθής και νάρκισσος για πολιτικός.
Ενώ εσύ όχι ας πούμε. Που μου έσβηνες νήμα που έκραζα την Μιχαλολιάκου με τη δικαιολογία ότι δεν ήταν χάι επιπέδου ο λόγος μου. Έτσι! Επειδή το συγκεκριμένο δευτερόλεπτο, την είδες ποιοτικός. Κι όχι ποιοτικός με συγκερκιμένα κριτήρια, αλλά με το πως το ένιωσες. Γιατί έτσι και πάλι.

και δεύτερο, έχεις γνώσεις ή επιχειρήματα να αποδείξεις το αν έχει κάποιος ναρκισσιστική προσωπικότητα

Έχει ένα ρυθμό στο λόγο του, μία συγκεκριμένη χροιά και επειδή δεν μας κάθεται εύπετα η φάση, βρίσκουμε να πούμε κάτι. Το οποίο κιόλας είναι αρνητικό, γιατί πάλι έτσι.
Α δεν μου αρέσει αυτός, μου βγάζει κάτι ναρκισσιστικό. Α δεν θέλω νάρκισσους. Θέλω να μου κάθονται ωραία στο μάτι.
Ποιο νήμα λες ότι σού έσβησα, καλέ μου άνθρωπε, δεν είμαι συντονιστής για να σβήνω νήματα. Μάλλον μπερδεύτηκες.
Τέλος, ηρέμησε και μην αντιδράς επιθετικά, για να μην πω οπαδικά, απέναντι σε κάθε γνώμη με την οποία δεν συμφωνείς.
Όχι δεν θα ηρεμήσω. Θα νιώθω όπως γουστάρω και θα αντιδρώ οπαδικά. Έτσι, επειδή δεν συμφωνώ

Τι να κάνουμε τώρα;
Γιατί να κάνω αυτό που λες; Υπάρχει λόγος;
Δεν είναι εγωπαθής εντελώς καθόλου. Πολύ απλά. ορίζεται μία διαταραχή της προσωπικότητας που ονομάζεται ναρκισσιστική. Δες την, εδώ είναι το ίντερνετ.
Αφού ήσουν ο Ιανός, τι λες τώρα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Ναύτης
από Ναύτης » 06 Οκτ 2023, 14:06
Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 14:05

Όχι δεν θα ηρεμήσω. Θα νιώθω όπως γουστάρω και θα αντιδρώ οπαδικά. Έτσι, επειδή δεν συμφωνώ

Τι να κάνουμε τώρα;
Δεν είναι εγωπαθής εντελώς καθόλου. Πολύ απλά. ορίζεται μία διαταραχή της προσωπικότητας που ονομάζεται ναρκισσιστική. Δες την, εδώ είναι το ίντερνετ.
Α, κατάλαβα. Περαστικά σου φίλε, δεν είναι τίποτα, όλα περνάνε, θα δεις.
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 06 Οκτ 2023, 14:21
Ναύτης έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 14:06
Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 14:05

Τι να κάνουμε τώρα;
Α, κατάλαβα. Περαστικά σου φίλε, δεν είναι τίποτα, όλα περνάνε, θα δεις.
Καλά ναι, μου την είπες τώρα.
Δεν σε παίρνει κακομοίρη μου. Αποδέξου το.
-
sharp
από sharp » 06 Οκτ 2023, 16:43
Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:22
Μάντεψες ποιος είναι πιο σπουδαία προσωπικότητα. Ο Ρότζερ Γουότερς ή ο βλαχοπουθενάς του φόρουμ;

Ε όχι και βλαχοπουθενάς ο χρήστης του φόρουμ. Λίγο Χαοτικός είναι... λίγο παραπάνω ίσως...
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 06 Οκτ 2023, 20:39
sharp έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 16:43
Χαοτικός έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 13:22
Μάντεψες ποιος είναι πιο σπουδαία προσωπικότητα. Ο Ρότζερ Γουότερς ή ο βλαχοπουθενάς του φόρουμ;

Ε όχι και βλαχοπουθενάς ο χρήστης του φόρουμ. Λίγο Χαοτικός είναι... λίγο παραπάνω ίσως...
Όχι. Δεν είσαι χαοτικός. Εγώ είμαι.
-
Χαοτικός
από Χαοτικός » 07 Οκτ 2023, 23:25
Στηρίζουν κάποιον για περιφερειάρχη εκεί κάτω; Εδώ έχουμε την Τσίχλη

-
kongrosian
από kongrosian » 07 Οκτ 2023, 23:38
Χαοτικός έγραψε: ↑07 Οκτ 2023, 23:25
Στηρίζουν κάποιον για περιφερειάρχη εκεί κάτω; Εδώ έχουμε την Τσίχλη

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: «Αντίσταση Πολιτών» με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου
Πάτρα: Λαϊκή Συσπείρωση (Κώστας Πελετίδης)
Αίγιο: ΜΠΡΟΣΤΑ (Γιώργος Κουβαράς)

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.