To μυστηριο λυθηκε.Οπαδοι Σακιρα.

Τσούζει η κωλάρα τουςGolden Age έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 20:56Εγώ πάντως θα επιμείνω στην ερώτηση. Ποια ήταν η σημαία των SS;
Επίσης, τι σχέση έχει το "τμήμα ρατσιστικής βίας" της εισαγγελίας με το θέμα;
Χειρότερος τρολ και από τον ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ είσαι. Σε φτύνουν, δεν βρέχει.Golden Age έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 20:56Εγώ πάντως θα επιμείνω στην ερώτηση. Ποια ήταν η σημαία των SS;
brb και tyt έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 22:53500 χιλιάδες ψηφοφόροι τρώνε Χρυσαυγίτικη Νεοναζιστική προπαγάνδα ότι είναι ακροδεξιοί και όχι Νεοναζί, ότι χαιρετάνε αρχαιοελληνικά και όχι Ναζιστικά και ότι η σβάστικα είναι αρχειοελληνικό σύμβολο. (το τελευταίο το ανακάλυψε στην Τροία ο Σλίμαν και πέρασε στη γερμανική κουλτούρα και όχι στην ελληνικά. Οι Έλληνες το γνώρισαν σαν σύμβολο του σφαγέα και κατακτητή)
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 12:46brb και tyt έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 22:53500 χιλιάδες ψηφοφόροι τρώνε Χρυσαυγίτικη Νεοναζιστική προπαγάνδα ότι είναι ακροδεξιοί και όχι Νεοναζί, ότι χαιρετάνε αρχαιοελληνικά και όχι Ναζιστικά και ότι η σβάστικα είναι αρχειοελληνικό σύμβολο. (το τελευταίο το ανακάλυψε στην Τροία ο Σλίμαν και πέρασε στη γερμανική κουλτούρα και όχι στην ελληνικά. Οι Έλληνες το γνώρισαν σαν σύμβολο του σφαγέα και κατακτητή)
πάντως καλά κάνουν και μας δουλεύουν, έχουμε χάσει την μπάλα. Πάλι καλά που δεν είχε βάλει τον Παρθενώνα πουθενά ο Γερμανός εθνικιστής πασόκος.
Μεγάλη, το έχω με το διάβασμα, δεν είμαι Χρυσαυγίτης.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 12:57Έλα μικρέ, ρίξε μια ματιά και άσε τις ανοησίες.
Σου βρήκα κάτι σχετικό.
Κι επειδή δεν σε κόβω να το πολυέχεις με το διάβασμα, κοίτα μόνον τις φωτο.
http://terrapapers.com/ieri-svastika-sy ... vdemonias/
Έχεις κολλήσει στα κτήρια του Τσίλερ.brb και tyt έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 13:02Μεγάλη, το έχω με το διάβασμα, δεν είμαι Χρυσαυγίτης.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 12:57Έλα μικρέ, ρίξε μια ματιά και άσε τις ανοησίες.
Σου βρήκα κάτι σχετικό.
Κι επειδή δεν σε κόβω να το πολυέχεις με το διάβασμα, κοίτα μόνον τις φωτο.
http://terrapapers.com/ieri-svastika-sy ... vdemonias/
Εσύ βέβαια που διαβάζεις πιο πολύ πρέπει να ξέρεις αυτό:
https://www.mixanitouxronou.gr/giati-o- ... melathron/
Το σύμβολο αυτό δεν υπήρχε στην νεοελληνική κουλτούρα αλλά στην γερμανική. Εμείς το γνωρίσαμε με οικτρό τρόπο.
Κι εγώ έγραψα ότι πέρασε στην γερμανική κουλτούρα με τον Σλήμαν κλκπ. κι εμείς το γνωρίσαμε με οικτρό τρόπο με τον Χίτλερ. Εκτός και αν το είχαμε εμείς (πριν τον Χίτλερ) και δεν το ξέρω. Είμαι όλος αυτιά μάτια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 13:42Έχεις κολλήσει στα κτήρια του Τσίλερ.
Αυτό που σου λέω εγώ είναι ότι η σβάστικα ήταν γνωστή στους αρχαιολόγους, ιστορικούς, καλλιτέχνες πολύ πριν τη δουν στα κτήρια του Τσίλερ.
Και δεν είναι μόνον ελληνικό αλλά και παγκόσμιο ηλιακό σύμβολο. Υπάρχει στη χ ή ψ μορφή σχεδόν σε όλους τους πολιτισμούς.
Ουσιαστικώς, είναι σαν να συγκρίνει κάποιος τη σβάστικα με το σύμπλεγμα των δύο φιδιών της ράβδου του Ασκληπιού.
Ε, όσοι δεν έχουν ιδέα από αυτά τα παγκόσμια σύμβολα, την ταυτίζουν μόνον με τον Χίτλερ. Πρόβλημα τους.
έστω και έχεις δίκιο και δεν το ξέραμε, οφείλουμε θαυμασμό και τιμή στα παιδιά αυτά, που κόντρα στον σκοταδισμό της εποχής μας ανοίγουν τα μάτια και διαλύουν στερεότυπα. ήρωες.brb και tyt έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 13:45Κι εγώ έγραψα ότι πέρασε στην γερμανική κουλτούρα με τον Σλήμαν κλκπ. κι εμείς το γνωρίσαμε με οικτρό τρόπο με τον Χίτλερ. Εκτός και αν το είχαμε εμείς (πριν τον Χίτλερ) και δεν το ξέρω. Είμαι όλος αυτιά μάτια.
Μ' αυτό τον τρόπο φαίνεται το γελοίον της προπαγάνδας τον Νεοναζί της Χρυσής Αυγής.