Άδεια πήρε.
Μην πανικοβαλεσαι.
Μπερδευεσαι
Προς τιμήν της αν δεν κατέβηκε. Πάντως απο την εκλογή της και μετά έχει τελείως εχθρική στάση (αλλά και πιο παλιά, μετα την αποχώρησή της απο τον ΣΥΡΙΖΑ, την εποχή της συμφωνίας των Πρεσπών πετούσε λάσπη κατα της ΧΑ και ακτηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν "την ευνοούσε"). Θυμάμαι να λέει στον Ευαγγελάτο για τους Σπαρτιάτες ότι "θα δούμε αν ελέγχονται απο την εγκληματική οργάνωση" κλπ. Είναι τελείως εχθρική και ίσως αυτό να το ήξερε ο Κασιδιάρης και γι' αυτό όταν είχε αρχίσει να έχει ρεύμα στους κύκλους του κόμματός του η ιδέα να ψηφιστεί η Κωνσταντοπούλου, έβγαλε ανακοίνωση όπου καλούσε να μην ψηφιστεί. Ίσως κάτι να ήξερε.Annibas έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 10:43Στην συγκέντρωση στην Αλεξάνδρας την ημέρα της καταδίκης δεν νομίζω να είχε κατέβει, κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους με την ΧΑ, τώρα τα γύρισε.Golden Age έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 01:03Βασικά οι συνεργάτες του Κας κάνουν βλακείες. Απομόνωσαν ένα απόσπασμα για να παρουσιάσουν μια τελείως διαφορετική εικόνα, παντελώς αντίθετη απο την πραγματική, επειδή πιστεύουν ότι αυτό είναι "υπερ" του "ηγέτη". Η Κωνσταντοπούλου όχι μόνο υποστηρίζει την καταδίκη της ΧΑ, όχι μόνο υποστηρίζει τον εγκλεισμό του Κας, αλλά λέει και ότι είναι "μικρές" οι ποινές που επιβλήθηκαν στην δίκη.
Τις άδειες που δικαιούται παίρνει. Δεν είναι "η μία μετά την άλλη". Τον παρακρατούν στην φυλακή, παρότι έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος χρόνος φυλακίσεώς του και δικαιούται αποφυλάκιση. Τώρα αν πήζεις που δεν τον έστειλαν στο εκτελεστικό απόσπασμα, ξυδάκι.Space_Passenger έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 14:43Ειναι η ιδεα μου ή ο Κας παιρνει τη μια αδεια μετα την αλλη????? Τι σοι φυλακη ειναι αυτη? Ποιος υπογραφει τις αδειες συνεχως? Ακουν οι πολιτικοι προισταμενοι του??
Όχι, αποφυλάκιση δικαιούται. Γι' αυτό κάνει την αίτηση. Αν δεν δικαιούνταν την αποφυλάκιση, δεν θα έκανε την αίτηση. Δεν γράφει εκθέσεις. Έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο χρόνο (συν την προφυλάκιση) δικαιώματος αποφυλακίσεως και έχει δείξει καλή διαγωγή, οπότε δικαιούται. Η κυβέρνηση το δικαστικό συμβούλιο, την απορρίπτει με γελοία αιτιολογικά του τύπου δεν επιβεβαιώνεται ότι θα διαμείνει στο σπίτι του και άλλα τέτοια.Space_Passenger έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 14:51Δε δικαιουται αποφυλακιση τα μπερδευειες. Δικαιουται ΑΙΤΗΣΗ για αποφυλακιση. Αν αυτη εγκριθει ειναι αλλο θεμα. Ειναι φυλακη διοτι ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ.
Δεν είπα ότι έχει εκτίσει την ποινή του. Δικαιούται όμως πρόωρη αποφυλάκιση μετά το διάστημα που έχει εκτίσει. Τον κρατούν μέσα νομότυπα, αλλά αυθαίρετα, επικαλούμενοι βλακείες του τύπου "δεν επιβεβαιώνεται ότι θα διαμείνει στην οικεία του" (τα...κριτήρια που..."δεν πληρούνται"). Στην πραγματικότητα ασκούν αυθαίρετη συμπεριφορά έναντί του ως κρατουμένου και τον παρακρατούν.Space_Passenger έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 15:04Εχει συμπληρωθει το ελαχιστο οριο για αποφυλακιση ΟΧΙ ολη την ποινη. Δικαιουται αποφυλακιση υπο ορους, αν πληρουνται και αλλα κριτηρια. Ε, δεν πληρουνται. Τι να κανουμε.
Για να πω την αλήθεια το έχεις αναφέρει αρκετές φορές και σου το δίνω αυτό.Beria έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 14:12Μπερδευεσαι
Εγώ έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι η καταδίκη της κοινοβουλευτικής ομάδας ενός κόμματος για κακουργήματα μελών είναι δικαστικό και κοινοβουλευτικο πραξικόπημα
Η δικηγόρος του αναφέρει ότι έχει συμπληρωθεί η περίοδος της ποινής του.Space_Passenger έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 15:04Εχει συμπληρωθει το ελαχιστο οριο για αποφυλακιση ΟΧΙ ολη την ποινη. Δικαιουται αποφυλακιση υπο ορους, αν πληρουνται και αλλα κριτηρια. Ε, δεν πληρουνται. Τι να κανουμε.
Δεν ήταν κόμμα αλλά εγκληματική ομάδα. (Κανονικά θα έπρεπε να έχουν δικαστεί ως τρομοκρατική ομάδα, που θα επέσυρε και άλλες ποινές, αλλά ας οψεται ο ΣΥΡΙΖΑ που έσπευδε να τους προστατεύει από τις κακοτοπιες). Όσο για το κοινοβουλιο το συγκεκριμένο "κόμμα" είχε μείνει εκτός βουλής πριν καταδικαστεί.Beria έγραψε: ↑21 Απρ 2025, 14:12Μπερδευεσαι
Εγώ έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι η καταδίκη της κοινοβουλευτικής ομάδας ενός κόμματος για κακουργήματα μελών είναι δικαστικό και κοινοβουλευτικο πραξικόπημα