Θωρακίζει την οδική ασφάλεια η ΝΔ
Re: Θωρακίζει την οδική ασφάλεια η ΝΔ
Μιλάμε για διάνοια όχι μαλακίες.
- Otto Weininger
Άμα σκοτωθεί ή μείνει ανάπηρος, σου κοστίζει πολύ περισσότερο και για πολύ περισσότερο, παραπονιαρη φορολογουμενεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 13:36άκου ρε μλκ
θα πληρώνει λέει το κράτος (δηλ εγώ που με φορολογεί με τεκμαρτό εισόδημα κ πληρώνω περισσότερα απ'όσο μου αναλογεί γιατί έτσι γουστάρουνε) το ταξί για τους λεφτάδες που βγαίνουν και μεθάνε τα σάββατα
από τη τσέπη σου να τα πληρώνεις ρε καραγκιόζη
Let them make the first mistake. We make the last move.
Θα ανεβάσει λίγο το ποσοστό φόρου στα καύσιμα μάλλον για να καλύψει τα χρήματα που θα δώσει στους ταξιτζήδες.
Α, όλα και όλα. Η ασφάλεια είναι ακριβή.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Να πληρώνονται οι ταξιτζήδες με βάση την ποσότητα εμετού που θα παραδίδουν στην αρμόδια υπηρεσία.
Όπως παλιότερα που πλήρωναν τα δασαρχεία αναλογα με τα τομάρια αλεπούς που παρεδιδαν οι χωρικοί.
Όπως παλιότερα που πλήρωναν τα δασαρχεία αναλογα με τα τομάρια αλεπούς που παρεδιδαν οι χωρικοί.
Εντωμεταξύ ο μεθυσμένος που μένει ξέρω γω Μαρούσι και έχει κατέβει Γλυφάδα, θα αφήνει το αυτοκίνητο Γλυφάδα και θα πηγαίνει την άλλη μέρα με συγκοινωνία για να το μαζέψει. Και θα έχει και την συγκρότηση να το κάνει αυτό όντας μεθυσμένος.
Φοβερή ιδέα. Απορεί κανείς πώς όλοι αυτοί που τις σκέφτονται δεν είναι διεθνείς κολοσσοί επιχειρηματικότητας.
Φοβερή ιδέα. Απορεί κανείς πώς όλοι αυτοί που τις σκέφτονται δεν είναι διεθνείς κολοσσοί επιχειρηματικότητας.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Στην θεωρια θα παρεις ταξι και για να πας γνωριζοντας οτι θα πιεις.micmic έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 13:47Εντωμεταξύ ο μεθυσμένος που μένει ξέρω γω Μαρούσι και έχει κατέβει Γλυφάδα, θα αφήνει το αυτοκίνητο Γλυφάδα και θα πηγαίνει την άλλη μέρα με συγκοινωνία για να το μαζέψει. Και θα έχει και την συγκρότηση να το κάνει αυτό όντας μεθυσμένος.
H ιδέα του Κυρατσάκη είναι μια μαλακία και μισή όπως και να το δεί κανείς.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 13:46Άμα σκοτωθεί ή μείνει ανάπηρος, σου κοστίζει πολύ περισσότερο και για πολύ περισσότερο, παραπονιαρη φορολογουμενεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 13:36άκου ρε μλκ
θα πληρώνει λέει το κράτος (δηλ εγώ που με φορολογεί με τεκμαρτό εισόδημα κ πληρώνω περισσότερα απ'όσο μου αναλογεί γιατί έτσι γουστάρουνε) το ταξί για τους λεφτάδες που βγαίνουν και μεθάνε τα σάββατα
Από 'κει και πέρα, να βάζεις και pass για όσους ξέρω 'γω έχουν ρόουντ ρέητζ, γιατί αμα σκοτωθούν/σκοτώσουν κανέναν κοστίζει πολύ περισσότερο. Και δε ξέρω και 'γω σε πόσες ακόμα περιπτώσεις μαλακίας τίθεται η ζωή ανθρώπων σε κίνδυνο.
Μ' αρέσει που απ' τη μια μερά το καθεστώς Μητσοτάκη μας τα πρήζει για την ατομική ε-φτύνει, και απ' την άλλη θέλει να πιάσει τον κάθε μαλάκα μπεκρούλιακα παλιόγυφτο απ' το χεράκι.
- Eθνικοκοινωνιστης
και γιατι οχι και sex pass?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 13:36άκου ρε μλκ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κάπου διάβασα ότι θα πληρώσει μέχρι και 50€ την εβδομάδα σε κατόχους δίτροχων πατινιών να μην το οδηγούν στους δρόμους.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
οπότε να του πληρώνουμε το ταξί εμείς οι υπόλοιποι;Otto Weininger έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 13:46Άμα σκοτωθεί ή μείνει ανάπηρος, σου κοστίζει πολύ περισσότερο και για πολύ περισσότερο, παραπονιαρη φορολογουμενεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 13:36άκου ρε μλκ
αντί για τέτοιες μλκιες νομοθετείς δρακόντειους νόμους για αλκοολ και οδήγηση
όχι μόνο χρηματικά πρόστιμα και αφαίρεση διπλώματος αλλά και προφυλάκιση και φυλάκιση πραγματικό χρόνο χωρίς αναστολή χωρίς να είναι προϋπόθεση να έχει γίνει ατύχημα πρώτα
να ξέρει ότι αν πιαστεί πάνω από το επιτρεπόμενο όριο θα πάει φυλακή no matter what
ούτως ή άλλως, το πρόβλημα αυτών που βγαίνουν και μεθοκοπάνε δεν είναι η τιμή του ταξί. όπως και να 'χει το αυτοκίνητό τους θα πάρουν
ξέρεις για τι είδους κάφρους μιλάμε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Έτσι. Κι εγώ δεν βλέπω πως θα βοηθήσει το μέτρο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 14:19ούτως ή άλλως, το πρόβλημα αυτών που βγαίνουν και μεθοκοπάνε δεν είναι η τιμή του ταξί. όπως και να 'χει το αυτοκίνητό τους θα πάρουν
ξέρεις για τι είδους κάφρους μιλάμε
Όταν καταλήγει ένας στο νοσοκομείο πληρώνεις περισσότερα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 13:36άκου ρε μλκ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι αλλά πρέπει να καταλήξει στο νοσοκομείο πρώτα, δε του πληρώνουμε τα νοσήλεια προκαταβολικάgassim έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 14:34Όταν καταλήγει ένας στο νοσοκομείο πληρώνεις περισσότερα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2025, 13:36άκου ρε μλκ
επίσης, συνολικά το μέτρο αυτό ετησίως πόσο θα κοστίσει; έχουν κάνει κάποιο προϋπολογισμό;
νομίζεις το να πληρώνεις ένα ποσοστό του τζίρου όλων το ταξί της χώρας (ή έστω των μεγαλύτερων αστικών κέντρων της) για κάθε σ/κ όλο το χρόνο είναι φτηνότερο;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
βγαίνει ο άλλος και σκάει 100-500 ευρώ σε μια βραδιά και γίνεται σκνίπα αλλά το πρόβλημά του, πιστεύει ο κυρανάκης, ότι είναι το 20ρικο στο ταξι ξέρω 'γω
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ασφαλεια μετακινησεων με τρενο
από SeaHawk » 03 Νοέμ 2024, 20:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
04 Νοέμ 2024, 21:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδιωτική ασφάλεια υγείας
από Scouser » 24 Μάιος 2023, 17:10 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 3 Απαντήσεις
- 460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
24 Μάιος 2023, 17:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απεργίες για την ασφάλεια στον σιδηρόδρομο
από Ληστοσυμμορίτης » 23 Σεπ 2024, 17:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 489 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
27 Σεπ 2024, 08:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Hellenic train και ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών
από Ληστοσυμμορίτης » 08 Οκτ 2024, 19:49 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
19 Φεβ 2025, 21:16
-