πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Δημοκράτης

Re: πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 15 Μάιος 2023, 23:08

έργο_μακέτο έγραψε:
15 Μάιος 2023, 23:04
Δημοκράτης έγραψε:
15 Μάιος 2023, 23:02
έργο_μακέτο έγραψε:
15 Μάιος 2023, 22:52

Ναι βέβαια.
Η ουσία της ενεργού πολιτικού δράσης είναι το να σφίγγεις το χέρι του αντιπάλου. :fp:
όχι, αλλά η ουσία του μαλάκα είναι να αρνείσαι να το κάνεις
Και για ποιό λόγο έχω υποχρέωση να χαιρετήσω έναν πρωθύπουργο που δεν υποστηρίζω όταν ο ίδιος έρχεται στο μέρος μου και επιδιώκει οικειότητα ;
δεν σε υποχρεώνει κανένας να μην είσαι μαλάκας

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 15 Μάιος 2023, 23:10

έργο_μακέτο έγραψε:
15 Μάιος 2023, 22:52
nowhere έγραψε:
13 Μάιος 2023, 22:30
αν δεν γουστάρεις να σφίγγεις χέρια δεν συμμετέχεις και αν συμμετέχεις προσπαθείς να μην φέρεσαι σαν λινάτσα.απλά πραματάκια
Ναι βέβαια.
Η ουσία της ενεργού πολιτικού δράσης είναι το να σφίγγεις το χέρι του αντιπάλου. :fp:
οτιναναι

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 15 Μάιος 2023, 23:12

Δημοκράτης έγραψε:
15 Μάιος 2023, 23:08
έργο_μακέτο έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:
15 Μάιος 2023, 23:02

όχι, αλλά η ουσία του μαλάκα είναι να αρνείσαι να το κάνεις
Και για ποιό λόγο έχω υποχρέωση να χαιρετήσω έναν πρωθύπουργο που δεν υποστηρίζω όταν ο ίδιος έρχεται στο μέρος μου και επιδιώκει οικειότητα ;
Μαλάκας είσαι όταν δεν μπορείς να δεχτείς ότι δεν σου χρωστάει όλος ο κόσμος την ευγένεια του απλά και μόνο επειδή βρίσκεσαι σε θέση εξουσίας.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 15 Μάιος 2023, 23:18

έργο_μακέτο έγραψε:
15 Μάιος 2023, 23:12
Δημοκράτης έγραψε:
15 Μάιος 2023, 23:08
έργο_μακέτο έγραψε:

Μαλάκας είσαι όταν δεν μπορείς να δεχτείς ότι δεν σου χρωστάει όλος ο κόσμος την ευγένεια του απλά και μόνο επειδή βρίσκεσαι σε θέση εξουσίας.
true story

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Μάιος 2023, 02:04

foscilis έγραψε:
15 Μάιος 2023, 13:59
hellegennes έγραψε:
14 Μάιος 2023, 04:22

Είμαι με τον Νάνο. Από πού κι ως πού να δώσω το χέρι μου σε άτομο για το οποίο δεν έχω καλή γνώμη; Τι σημασία έχει ότι είναι ο πρωθυπουργός; Δεν είναι κάποιο επίσημο σέτινγκ όπου προβλέπεται εθιμοτυπικά η χειραψία.
Είναι σε πολιτικό περίπτερο προεκλογικά, δεν είναι δυο τυχαίοι πολίτες αλλά δυο πολιτικοί αντίπαλοι. Με το να μη δώσεις το χέρι δείχνεις ότι δεν τον βλέπεις σαν πολιτικό αντίπαλο αλλά σαν προσωπικό εχθρό άρα δε σκαμπάζεις και πολύ από δημοκρατικό πολίτευμα.
Ο ένας είναι αρχηγός της παράταξης κι ο άλλος μέλος του κόμματος, ούτε καν βουλευτής. Από πού κι ως πού να του δώσεις το χέρι; Για να δείξεις ότι "είσαι πολιτισμένος";
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Μάιος 2023, 02:05

Bic έγραψε:
15 Μάιος 2023, 13:51
hellegennes έγραψε:
14 Μάιος 2023, 23:00
Bic έγραψε:
14 Μάιος 2023, 19:57

Όχι που δεν θα 'σουν... :smt005::003:
Ότι τι; Είμαι συνέχεια με τον Νάνο; Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλον;
Εσύ αυτό κατάλαβες ότι είπα; :lol:
Κατάλαβα τι είπες αλλά το θεωρώ τόσο άκυρο που προτιμώ να σχολιάσω αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 16 Μάιος 2023, 08:18

Bic έγραψε:
15 Μάιος 2023, 14:15
Ναύτης έγραψε:
15 Μάιος 2023, 14:11
foscilis έγραψε:

Είναι σε πολιτικό περίπτερο προεκλογικά, δεν είναι δυο τυχαίοι πολίτες αλλά δυο πολιτικοί αντίπαλοι. Με το να μη δώσεις το χέρι δείχνεις ότι δεν τον βλέπεις σαν πολιτικό αντίπαλο αλλά σαν προσωπικό εχθρό άρα δε σκαμπάζεις και πολύ από δημοκρατικό πολίτευμα.
Λίγο πιο κάτω στην ίδια βόλτα, βέβαια, η ασφάλεια του ΚΜ προπηλάκισε και εν συνεχεία η αστυνομία συνέλαβε τον Δ. Σγουρό του ΜΕΡΑ25. Δεν το λες ακριβώς και επιτομή του πολιτικού πολιτισμού.
Γιατί τον συνέλαβαν; Δεν έπαιζε καλά;

(Ποιος είναι αυτός ο Δ. Σγουρός; Μόνο τον πιανίστα ξέρω)
Απ' ότι κατάλαβα, επειδή γιουχάρισε τον Μεσσία.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Μάιος 2023, 09:22

hellegennes έγραψε:
16 Μάιος 2023, 02:04

Ο ένας είναι αρχηγός της παράταξης κι ο άλλος μέλος του κόμματος, ούτε καν βουλευτής.
Και οι δύο είναι μέλη αντίπαλων κομμάτων, με διαφορετικές βαθμίδες.

Η λογική ότι η "διαφορά ισχύος" σε απαλάσσει από την υποχρέωση να μην είσαι αλητάμπουρας είναι κλασικός woke μεταμοντερνισμός "ναι τη βίασαν και μετά έσκαψαν την κοιλιά της και ξεκόλλησαν τα έντερα αλλά αυτοί είναι ταλαίπωροι πρόσφυγες με σκούρο δέρμα ενώ αυτή μια προνομιούχος λευκή".

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 16 Μάιος 2023, 09:27

hellegennes έγραψε:
16 Μάιος 2023, 02:04
foscilis έγραψε:
hellegennes έγραψε:
14 Μάιος 2023, 04:22

Είμαι με τον Νάνο. Από πού κι ως πού να δώσω το χέρι μου σε άτομο για το οποίο δεν έχω καλή γνώμη; Τι σημασία έχει ότι είναι ο πρωθυπουργός; Δεν είναι κάποιο επίσημο σέτινγκ όπου προβλέπεται εθιμοτυπικά η χειραψία.
Ο ένας είναι αρχηγός της παράταξης κι ο άλλος μέλος του κόμματος, ούτε καν βουλευτής. Από πού κι ως πού να του δώσεις το χέρι; Για να δείξεις ότι "είσαι πολιτισμένος";
Ναι ρε συ Χέλλη κι επίσης, μια που μιλάμε για τον ΠΘ της χώρας, ότι ανεξάρτητα από πρόσωπα, σέβεσαι τους θεσμούς. Καθώς έχει πει κι ο Πουλικάκος: "η αλητεία θέλει ευγένεια, ειδεμή είσαι απλώς τσόγλανος".

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 16 Μάιος 2023, 13:11

Bic έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
foscilis έγραψε:

Λίγο πιο κάτω στην ίδια βόλτα, βέβαια, η ασφάλεια του ΚΜ προπηλάκισε και εν συνεχεία η αστυνομία συνέλαβε τον Δ. Σγουρό του ΜΕΡΑ25. Δεν το λες ακριβώς και επιτομή του πολιτικού πολιτισμού.

Δικό μου λάθος. Δημήτρης Σιούγκρος λέγεται ο σύντροφος (όχι ότι τον ξέρω κιόλας δηλαδή).
Αναίτια προσαγωγή μέλους του ΠΣ της ΛΑΕ-Ανυπότακτη Αριστερά και στελέχους του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη σε περιοδεία Μητσοτάκη

Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη καταγγέλλει την αναίτια επίθεση και βίαιη προσαγωγή του Δημήτρη Σιούγκρου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά και στελέχους του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη από την φρουρά του Κ. Μητσοτάκη και την αστυνομία.

Το επεισόδιο συνέβει κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας του Κ. Μητσοτάκη στην Κυψέλη και ενώ πολίτες αποδοκίμαζαν την κυβερνητική πολιτική. Ο Δημήτρης Σιούγκρος βάδιζε προς το εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, όταν μέλη της προσωπικής φρουράς του κ. Μητσοτάκη, τον έσπρωξαν βίαια και επανειλημμένα πάνω σε κάγκελα, με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω. Στη συνέχεια προσήχθη μαζί με άλλους πολίτες από αστυνομικό με πολιτική αμφίεση.

Η ενέργεια αυτή δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία, αποτελεί ένα μόνο στιγμιότυπο στο κρεσέντο καταστολής που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. κατά την διάρκεια της τετραετίας της. Η “Μητσοτάκης Α.Ε.” δεν διστάζει μπροστά στην τρομοκράτηση και αποσιώπηση κάθε φωνής που τοποθετείται ενάντια στην αυταρχική και αντιδημοκρατική της πολιτική. Η κυβέρνηση που παρακολουθούσε δημοσιογράφους, πολιτικούς αντιπάλους, κυβερνητικά στελέχη και ανώτατους κρατικούς λειτουργούς, η κυβέρνηση της λίστας Πέτσα που έφερε την Ελλάδα στη θέση 107 στην ελευθερία του τύπου, η κυβέρνηση της καταστολής και της τρομοκράτησης της νεολαίας στα πανεπιστήμια και στις γειτονιές συνεχίζει το ίδιο ρεσιτάλ αυταρχισμού ακόμα και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα το πώς το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη αναδεικνύει την αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πώς, γι’αυτό τον λόγο, δέχεται τέτοιες επιθέσεις από τη Νέα Δημοκρατία και τον μιντιακό συρφετό που τη στηρίζει. Δεν θα τους περάσει, όμως. Στις 21 Μαΐου, ψηφίζουμε για να φύγει επιτέλους αυτή η κυβέρνηση του αυταρχισμού και της τρομοκρατίας, ψηφίζουμε για Πρώτη Φορά Ρήξη, ψηφίζουμε ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Μάιος 2023, 13:38

hellegennes έγραψε:
16 Μάιος 2023, 02:05
Bic έγραψε:
15 Μάιος 2023, 13:51
hellegennes έγραψε:
14 Μάιος 2023, 23:00

Ότι τι; Είμαι συνέχεια με τον Νάνο; Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλον;
Εσύ αυτό κατάλαβες ότι είπα; :lol:
Κατάλαβα τι είπες αλλά το θεωρώ τόσο άκυρο που προτιμώ να σχολιάσω αυτό.
ΟΚ τζουτζούκο, ό,τι πεις. Απλά, κάτι τέτοιους "κανόνες" που θέτεις να τους θυμάσαι και στο μέλλον...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Μάιος 2023, 13:49

Ναύτης έγραψε:
16 Μάιος 2023, 13:11
Bic έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Δικό μου λάθος. Δημήτρης Σιούγκρος λέγεται ο σύντροφος (όχι ότι τον ξέρω κιόλας δηλαδή).
Αναίτια προσαγωγή μέλους του ΠΣ της ΛΑΕ-Ανυπότακτη Αριστερά και στελέχους του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη σε περιοδεία Μητσοτάκη

Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη καταγγέλλει την αναίτια επίθεση και βίαιη προσαγωγή του Δημήτρη Σιούγκρου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά και στελέχους του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη από την φρουρά του Κ. Μητσοτάκη και την αστυνομία.

Το επεισόδιο συνέβει κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας του Κ. Μητσοτάκη στην Κυψέλη και ενώ πολίτες αποδοκίμαζαν την κυβερνητική πολιτική. Ο Δημήτρης Σιούγκρος βάδιζε προς το εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, όταν μέλη της προσωπικής φρουράς του κ. Μητσοτάκη, τον έσπρωξαν βίαια και επανειλημμένα πάνω σε κάγκελα, με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω. Στη συνέχεια προσήχθη μαζί με άλλους πολίτες από αστυνομικό με πολιτική αμφίεση.

Η ενέργεια αυτή δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία, αποτελεί ένα μόνο στιγμιότυπο στο κρεσέντο καταστολής που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. κατά την διάρκεια της τετραετίας της. Η “Μητσοτάκης Α.Ε.” δεν διστάζει μπροστά στην τρομοκράτηση και αποσιώπηση κάθε φωνής που τοποθετείται ενάντια στην αυταρχική και αντιδημοκρατική της πολιτική. Η κυβέρνηση που παρακολουθούσε δημοσιογράφους, πολιτικούς αντιπάλους, κυβερνητικά στελέχη και ανώτατους κρατικούς λειτουργούς, η κυβέρνηση της λίστας Πέτσα που έφερε την Ελλάδα στη θέση 107 στην ελευθερία του τύπου, η κυβέρνηση της καταστολής και της τρομοκράτησης της νεολαίας στα πανεπιστήμια και στις γειτονιές συνεχίζει το ίδιο ρεσιτάλ αυταρχισμού ακόμα και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα το πώς το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη αναδεικνύει την αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πώς, γι’αυτό τον λόγο, δέχεται τέτοιες επιθέσεις από τη Νέα Δημοκρατία και τον μιντιακό συρφετό που τη στηρίζει. Δεν θα τους περάσει, όμως. Στις 21 Μαΐου, ψηφίζουμε για να φύγει επιτέλους αυτή η κυβέρνηση του αυταρχισμού και της τρομοκρατίας, ψηφίζουμε για Πρώτη Φορά Ρήξη, ψηφίζουμε ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.
Κοίτα, αν τα πράματα έγιναν έτσι όπως τα λένε οι Εικοσπενταμερίτες, τότε να συμφωνήσω.

Επειδή όμως και το βίντεο που βγάλανε ως αντίλογο για την άρνηση της Κοπτοχερούς που και καλά δείχντι τον Μητσοτάκης να μην χαιρετά τον Βαρουφάκη στο ντιμπέι τελικά ήταν μούφα (επειδή το δείχνουν 2-3 δευτερόλεπτα μετά τον χαιρετισμό), έτσι δεν τους πιστεύω κι εδώ.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 16 Μάιος 2023, 13:51

Bic έγραψε:
16 Μάιος 2023, 13:49
Ναύτης έγραψε:
Bic έγραψε:

Κοίτα, αν τα πράματα έγιναν έτσι όπως τα λένε οι Εικοσπενταμερίτες, τότε να συμφωνήσω.

Επειδή όμως και το βίντεο που βγάλανε ως αντίλογο για την άρνηση της Κοπτοχερούς που και καλά δείχντι τον Μητσοτάκης να μην χαιρετά τον Βαρουφάκη στο ντιμπέι τελικά ήταν μούφα (επειδή το δείχνουν 2-3 δευτερόλεπτα μετά τον χαιρετισμό), έτσι δεν τους πιστεύω κι εδώ.
Ντιεμίτες, ρε άμπαλε, τι εικοσπενταμερίτες; Σιγά να μην είμαστε και εφταμηνίτες. :011:

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Μάιος 2023, 13:54

Ναύτης έγραψε:
16 Μάιος 2023, 13:51
Bic έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Ντιεμίτες, ρε άμπαλε, τι εικοσπενταμερίτες; Σιγά να μην είμαστε και εφταμηνίτες. :011:
Ξέρω τι λέω ρε. 25μερίτες. Βγαίνει από το πόσες μέρες αντέχουν οι γυναίκες του κόμματος δίπλα στον Βαρουφάκη, πριν παραιτηθούν.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 16 Μάιος 2023, 13:56

Bic έγραψε:
16 Μάιος 2023, 13:54
Ναύτης έγραψε:
16 Μάιος 2023, 13:51
Bic έγραψε:

Ξέρω τι λέω ρε. 25μερίτες. Βγαίνει από το πόσες μέρες αντέχουν οι γυναίκες του κόμματος δίπλα στον Βαρουφάκη, πριν παραιτηθούν.
:lol: τιμαλακαπαιδιεισαιρε

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών