δεν σε υποχρεώνει κανένας να μην είσαι μαλάκαςέργο_μακέτο έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 23:04Και για ποιό λόγο έχω υποχρέωση να χαιρετήσω έναν πρωθύπουργο που δεν υποστηρίζω όταν ο ίδιος έρχεται στο μέρος μου και επιδιώκει οικειότητα ;Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 23:02όχι, αλλά η ουσία του μαλάκα είναι να αρνείσαι να το κάνειςέργο_μακέτο έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:52
Ναι βέβαια.
Η ουσία της ενεργού πολιτικού δράσης είναι το να σφίγγεις το χέρι του αντιπάλου.
πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
-
Re: πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
οτιναναιέργο_μακέτο έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 22:52Ναι βέβαια.
Η ουσία της ενεργού πολιτικού δράσης είναι το να σφίγγεις το χέρι του αντιπάλου.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Μαλάκας είσαι όταν δεν μπορείς να δεχτείς ότι δεν σου χρωστάει όλος ο κόσμος την ευγένεια του απλά και μόνο επειδή βρίσκεσαι σε θέση εξουσίας.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 23:08δεν σε υποχρεώνει κανένας να μην είσαι μαλάκαςέργο_μακέτο έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 23:04Και για ποιό λόγο έχω υποχρέωση να χαιρετήσω έναν πρωθύπουργο που δεν υποστηρίζω όταν ο ίδιος έρχεται στο μέρος μου και επιδιώκει οικειότητα ;Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 23:02
όχι, αλλά η ουσία του μαλάκα είναι να αρνείσαι να το κάνεις
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
true storyέργο_μακέτο έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 23:12Μαλάκας είσαι όταν δεν μπορείς να δεχτείς ότι δεν σου χρωστάει όλος ο κόσμος την ευγένεια του απλά και μόνο επειδή βρίσκεσαι σε θέση εξουσίας.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 23:08δεν σε υποχρεώνει κανένας να μην είσαι μαλάκαςέργο_μακέτο έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 23:04
Και για ποιό λόγο έχω υποχρέωση να χαιρετήσω έναν πρωθύπουργο που δεν υποστηρίζω όταν ο ίδιος έρχεται στο μέρος μου και επιδιώκει οικειότητα ;
- hellegennes
Ο ένας είναι αρχηγός της παράταξης κι ο άλλος μέλος του κόμματος, ούτε καν βουλευτής. Από πού κι ως πού να του δώσεις το χέρι; Για να δείξεις ότι "είσαι πολιτισμένος";foscilis έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 13:59Είναι σε πολιτικό περίπτερο προεκλογικά, δεν είναι δυο τυχαίοι πολίτες αλλά δυο πολιτικοί αντίπαλοι. Με το να μη δώσεις το χέρι δείχνεις ότι δεν τον βλέπεις σαν πολιτικό αντίπαλο αλλά σαν προσωπικό εχθρό άρα δε σκαμπάζεις και πολύ από δημοκρατικό πολίτευμα.hellegennes έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 04:22
Είμαι με τον Νάνο. Από πού κι ως πού να δώσω το χέρι μου σε άτομο για το οποίο δεν έχω καλή γνώμη; Τι σημασία έχει ότι είναι ο πρωθυπουργός; Δεν είναι κάποιο επίσημο σέτινγκ όπου προβλέπεται εθιμοτυπικά η χειραψία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κατάλαβα τι είπες αλλά το θεωρώ τόσο άκυρο που προτιμώ να σχολιάσω αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απ' ότι κατάλαβα, επειδή γιουχάρισε τον Μεσσία.Bic έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 14:15Γιατί τον συνέλαβαν; Δεν έπαιζε καλά;
(Ποιος είναι αυτός ο Δ. Σγουρός; Μόνο τον πιανίστα ξέρω)
Και οι δύο είναι μέλη αντίπαλων κομμάτων, με διαφορετικές βαθμίδες.hellegennes έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 02:04
Ο ένας είναι αρχηγός της παράταξης κι ο άλλος μέλος του κόμματος, ούτε καν βουλευτής.
Η λογική ότι η "διαφορά ισχύος" σε απαλάσσει από την υποχρέωση να μην είσαι αλητάμπουρας είναι κλασικός woke μεταμοντερνισμός "ναι τη βίασαν και μετά έσκαψαν την κοιλιά της και ξεκόλλησαν τα έντερα αλλά αυτοί είναι ταλαίπωροι πρόσφυγες με σκούρο δέρμα ενώ αυτή μια προνομιούχος λευκή".
Ναι ρε συ Χέλλη κι επίσης, μια που μιλάμε για τον ΠΘ της χώρας, ότι ανεξάρτητα από πρόσωπα, σέβεσαι τους θεσμούς. Καθώς έχει πει κι ο Πουλικάκος: "η αλητεία θέλει ευγένεια, ειδεμή είσαι απλώς τσόγλανος".hellegennes έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 02:04Ο ένας είναι αρχηγός της παράταξης κι ο άλλος μέλος του κόμματος, ούτε καν βουλευτής. Από πού κι ως πού να του δώσεις το χέρι; Για να δείξεις ότι "είσαι πολιτισμένος";foscilis έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 13:59Είναι σε πολιτικό περίπτερο προεκλογικά, δεν είναι δυο τυχαίοι πολίτες αλλά δυο πολιτικοί αντίπαλοι. Με το να μη δώσεις το χέρι δείχνεις ότι δεν τον βλέπεις σαν πολιτικό αντίπαλο αλλά σαν προσωπικό εχθρό άρα δε σκαμπάζεις και πολύ από δημοκρατικό πολίτευμα.hellegennes έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 04:22
Είμαι με τον Νάνο. Από πού κι ως πού να δώσω το χέρι μου σε άτομο για το οποίο δεν έχω καλή γνώμη; Τι σημασία έχει ότι είναι ο πρωθυπουργός; Δεν είναι κάποιο επίσημο σέτινγκ όπου προβλέπεται εθιμοτυπικά η χειραψία.
Δικό μου λάθος. Δημήτρης Σιούγκρος λέγεται ο σύντροφος (όχι ότι τον ξέρω κιόλας δηλαδή).Bic έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 14:15Γιατί τον συνέλαβαν; Δεν έπαιζε καλά;
(Ποιος είναι αυτός ο Δ. Σγουρός; Μόνο τον πιανίστα ξέρω)
Αναίτια προσαγωγή μέλους του ΠΣ της ΛΑΕ-Ανυπότακτη Αριστερά και στελέχους του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη σε περιοδεία Μητσοτάκη
Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη καταγγέλλει την αναίτια επίθεση και βίαιη προσαγωγή του Δημήτρη Σιούγκρου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά και στελέχους του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη από την φρουρά του Κ. Μητσοτάκη και την αστυνομία.
Το επεισόδιο συνέβει κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας του Κ. Μητσοτάκη στην Κυψέλη και ενώ πολίτες αποδοκίμαζαν την κυβερνητική πολιτική. Ο Δημήτρης Σιούγκρος βάδιζε προς το εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, όταν μέλη της προσωπικής φρουράς του κ. Μητσοτάκη, τον έσπρωξαν βίαια και επανειλημμένα πάνω σε κάγκελα, με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω. Στη συνέχεια προσήχθη μαζί με άλλους πολίτες από αστυνομικό με πολιτική αμφίεση.
Η ενέργεια αυτή δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία, αποτελεί ένα μόνο στιγμιότυπο στο κρεσέντο καταστολής που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. κατά την διάρκεια της τετραετίας της. Η “Μητσοτάκης Α.Ε.” δεν διστάζει μπροστά στην τρομοκράτηση και αποσιώπηση κάθε φωνής που τοποθετείται ενάντια στην αυταρχική και αντιδημοκρατική της πολιτική. Η κυβέρνηση που παρακολουθούσε δημοσιογράφους, πολιτικούς αντιπάλους, κυβερνητικά στελέχη και ανώτατους κρατικούς λειτουργούς, η κυβέρνηση της λίστας Πέτσα που έφερε την Ελλάδα στη θέση 107 στην ελευθερία του τύπου, η κυβέρνηση της καταστολής και της τρομοκράτησης της νεολαίας στα πανεπιστήμια και στις γειτονιές συνεχίζει το ίδιο ρεσιτάλ αυταρχισμού ακόμα και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα το πώς το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη αναδεικνύει την αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πώς, γι’αυτό τον λόγο, δέχεται τέτοιες επιθέσεις από τη Νέα Δημοκρατία και τον μιντιακό συρφετό που τη στηρίζει. Δεν θα τους περάσει, όμως. Στις 21 Μαΐου, ψηφίζουμε για να φύγει επιτέλους αυτή η κυβέρνηση του αυταρχισμού και της τρομοκρατίας, ψηφίζουμε για Πρώτη Φορά Ρήξη, ψηφίζουμε ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.
ΟΚ τζουτζούκο, ό,τι πεις. Απλά, κάτι τέτοιους "κανόνες" που θέτεις να τους θυμάσαι και στο μέλλον...hellegennes έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 02:05Κατάλαβα τι είπες αλλά το θεωρώ τόσο άκυρο που προτιμώ να σχολιάσω αυτό.Bic έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 13:51Εσύ αυτό κατάλαβες ότι είπα;hellegennes έγραψε: ↑14 Μάιος 2023, 23:00
Ότι τι; Είμαι συνέχεια με τον Νάνο; Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλον;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Κοίτα, αν τα πράματα έγιναν έτσι όπως τα λένε οι Εικοσπενταμερίτες, τότε να συμφωνήσω.Ναύτης έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:11Δικό μου λάθος. Δημήτρης Σιούγκρος λέγεται ο σύντροφος (όχι ότι τον ξέρω κιόλας δηλαδή).Αναίτια προσαγωγή μέλους του ΠΣ της ΛΑΕ-Ανυπότακτη Αριστερά και στελέχους του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη σε περιοδεία Μητσοτάκη
Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη καταγγέλλει την αναίτια επίθεση και βίαιη προσαγωγή του Δημήτρη Σιούγκρου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά και στελέχους του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη από την φρουρά του Κ. Μητσοτάκη και την αστυνομία.
Το επεισόδιο συνέβει κατά τη διάρκεια προεκλογικής περιοδείας του Κ. Μητσοτάκη στην Κυψέλη και ενώ πολίτες αποδοκίμαζαν την κυβερνητική πολιτική. Ο Δημήτρης Σιούγκρος βάδιζε προς το εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, όταν μέλη της προσωπικής φρουράς του κ. Μητσοτάκη, τον έσπρωξαν βίαια και επανειλημμένα πάνω σε κάγκελα, με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω. Στη συνέχεια προσήχθη μαζί με άλλους πολίτες από αστυνομικό με πολιτική αμφίεση.
Η ενέργεια αυτή δεν έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία, αποτελεί ένα μόνο στιγμιότυπο στο κρεσέντο καταστολής που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της Ν.Δ. κατά την διάρκεια της τετραετίας της. Η “Μητσοτάκης Α.Ε.” δεν διστάζει μπροστά στην τρομοκράτηση και αποσιώπηση κάθε φωνής που τοποθετείται ενάντια στην αυταρχική και αντιδημοκρατική της πολιτική. Η κυβέρνηση που παρακολουθούσε δημοσιογράφους, πολιτικούς αντιπάλους, κυβερνητικά στελέχη και ανώτατους κρατικούς λειτουργούς, η κυβέρνηση της λίστας Πέτσα που έφερε την Ελλάδα στη θέση 107 στην ελευθερία του τύπου, η κυβέρνηση της καταστολής και της τρομοκράτησης της νεολαίας στα πανεπιστήμια και στις γειτονιές συνεχίζει το ίδιο ρεσιτάλ αυταρχισμού ακόμα και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει περίτρανα το πώς το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη αναδεικνύει την αντιλαϊκή και αντιδημοκρατική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πώς, γι’αυτό τον λόγο, δέχεται τέτοιες επιθέσεις από τη Νέα Δημοκρατία και τον μιντιακό συρφετό που τη στηρίζει. Δεν θα τους περάσει, όμως. Στις 21 Μαΐου, ψηφίζουμε για να φύγει επιτέλους αυτή η κυβέρνηση του αυταρχισμού και της τρομοκρατίας, ψηφίζουμε για Πρώτη Φορά Ρήξη, ψηφίζουμε ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.
Επειδή όμως και το βίντεο που βγάλανε ως αντίλογο για την άρνηση της Κοπτοχερούς που και καλά δείχντι τον Μητσοτάκης να μην χαιρετά τον Βαρουφάκη στο ντιμπέι τελικά ήταν μούφα (επειδή το δείχνουν 2-3 δευτερόλεπτα μετά τον χαιρετισμό), έτσι δεν τους πιστεύω κι εδώ.

Ντιεμίτες, ρε άμπαλε, τι εικοσπενταμερίτες; Σιγά να μην είμαστε και εφταμηνίτες.Bic έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:49Κοίτα, αν τα πράματα έγιναν έτσι όπως τα λένε οι Εικοσπενταμερίτες, τότε να συμφωνήσω.Ναύτης έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:11Δικό μου λάθος. Δημήτρης Σιούγκρος λέγεται ο σύντροφος (όχι ότι τον ξέρω κιόλας δηλαδή).Αναίτια προσαγωγή μέλους του ΠΣ της ΛΑΕ-Ανυπότακτη Αριστερά και στελέχους του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη σε περιοδεία Μητσοτάκη
Επειδή όμως και το βίντεο που βγάλανε ως αντίλογο για την άρνηση της Κοπτοχερούς που και καλά δείχντι τον Μητσοτάκης να μην χαιρετά τον Βαρουφάκη στο ντιμπέι τελικά ήταν μούφα (επειδή το δείχνουν 2-3 δευτερόλεπτα μετά τον χαιρετισμό), έτσι δεν τους πιστεύω κι εδώ.

Ξέρω τι λέω ρε. 25μερίτες. Βγαίνει από το πόσες μέρες αντέχουν οι γυναίκες του κόμματος δίπλα στον Βαρουφάκη, πριν παραιτηθούν.Ναύτης έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:51Ντιεμίτες, ρε άμπαλε, τι εικοσπενταμερίτες; Σιγά να μην είμαστε και εφταμηνίτες.Bic έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:49Κοίτα, αν τα πράματα έγιναν έτσι όπως τα λένε οι Εικοσπενταμερίτες, τότε να συμφωνήσω.

Bic έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:54Ξέρω τι λέω ρε. 25μερίτες. Βγαίνει από το πόσες μέρες αντέχουν οι γυναίκες του κόμματος δίπλα στον Βαρουφάκη, πριν παραιτηθούν.Ναύτης έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:51Ντιεμίτες, ρε άμπαλε, τι εικοσπενταμερίτες; Σιγά να μην είμαστε και εφταμηνίτες.Bic έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 13:49
Κοίτα, αν τα πράματα έγιναν έτσι όπως τα λένε οι Εικοσπενταμερίτες, τότε να συμφωνήσω.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σκοτώθηκε άτομο στο λούνα πάρκ σου? Κανένα πρόβλημα.
από Kauldron » 30 Αύγ 2024, 13:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
01 Σεπ 2024, 13:44
-
-
- 129 Απαντήσεις
- 4303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
11 Μαρ 2025, 17:19
-
-
Νέα δημοσίευση Σας πάει ΤΡΟΛΛΕΫ το ποντκαστάκι.
από Kauldron » 27 Μάιος 2024, 00:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Μάιος 2024, 00:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση τι παει να πει αμελια ανηλικου ?
από jackie Daniels » 19 Ιαν 2025, 14:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
19 Ιαν 2025, 14:48
-