Ας πάνε τώρα οι Παναγόπουλοι κι οι Κουτσιούκηδες και λοιποι ΝΔΠΑΣΟΚΟΖΑΙΟΙ να απεργήσουν...όχι τον Απρίλιο, αλλά "τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες"

Υπάρχει έναν νήμα που συνδέει το έγκλημα στα τέμπη, ζητήματα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, χαμηλούς μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, τις επιθετικές νατοικές δαπάνες, διάφορα άλλα ζητήματα και στην περίπτωση μας ακόμα και την μη απόδοση 13ου-14 μισθού. Αυτό το νήμα συνενώνεται σε έναν κόμβο, το κέρδος.
Τι γιατί; Τώρα που γυρίζει, είναι, τώρα βρήκαμε ευκαιρία
Κατ' αρχάς, η αύξηση των μισθών στον ΙΤ δεν μπορεί να είναι κλαδικό αίτημα του ΔΤ. Το ίδιο κι οι νατοϊκές δαπάνες.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 10:12Υπάρχει έναν νήμα που συνδέει το έγκλημα στα τέμπη, ζητήματα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, χαμηλούς μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, τις επιθετικές νατοικές δαπάνες, διάφορα άλλα ζητήματα και στην περίπτωση μας ακόμα και την μη απόδοση 13ου-14 μισθού. Αυτό το νήμα συνενώνεται σε έναν κόμβο, το κέρδος.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΡΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
Στην υπηρεσία της κυβέρνησης για τη συγκάλυψη των ευθυνών της έσπευσε, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη.
Προκαλώντας την οργή της Μαρίας Καρυστιανού, που καταγγέλλει τον βρομερό της ρόλο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει έναν τέτοιο ρόλο η Γεροβασίλη. Η κυρία αυτή ήταν που αμέσως μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, με τη συμμετοχή και ένστολων φονιάδων, έσπευδε, ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, να δηλώσει πως η αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της. Η ίδια λίγο αργότερα καταγγέλθηκε από την πανελλήνια συνδικαλιστική ένωση των μπάτσων για τις εντολές που έδινε για αιματοκύλισμα της Λευκίμμης.
Η ρυπαρή αυτή κυρία θα έπρεπε εδώ και χρόνια να ΄χει πάει σπίτι της με τις κλοτσιές. Εντούτοις, παραμένει σε ηγετική θέση στον ΣΥΡΙΖΑ. Επανεκλεγόμενη και στη Βουλή, όπως, εξάλλου και ο Κώστας Καραμανλής. Ως σύμπτωμα βαθιάς σήψης του μεταμνημονιακού καθεστώτος.
Οι προστυχιές και αθλιότητες της Γεροβασίλη δεν αφορούν, βέβαια, μόνο την ίδια, αλλά και το κόμμα της, που σπεύδει να δώσει σωσίβιο στο καθεστώς Μητσοτάκη, για να προστατεύσει και δικό του εμπλεκόμενο πρόσωπο, όπως λέει η Μαρία Καρυστιανού.
Ζέχνει ο τόπος...
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 10:12Υπάρχει έναν νήμα που συνδέει το έγκλημα στα τέμπη, ζητήματα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, χαμηλούς μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, τις επιθετικές νατοικές δαπάνες, διάφορα άλλα ζητήματα και στην περίπτωση μας ακόμα και την μη απόδοση 13ου-14 μισθού. Αυτό το νήμα συνενώνεται σε έναν κόμβο, το κέρδος.
Καταρχην είπα για ένα νήμα που συνδέει από Τέμπη μέχρι τους μισθούς στο Δημόσιο.Ναύτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 10:29Κατ' αρχάς, η αύξηση των μισθών στον ΙΤ δεν μπορεί να είναι κλαδικό αίτημα του ΔΤ. Το ίδιο κι οι νατοϊκές δαπάνες.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 10:12Υπάρχει έναν νήμα που συνδέει το έγκλημα στα τέμπη, ζητήματα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, χαμηλούς μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, τις επιθετικές νατοικές δαπάνες, διάφορα άλλα ζητήματα και στην περίπτωση μας ακόμα και την μη απόδοση 13ου-14 μισθού. Αυτό το νήμα συνενώνεται σε έναν κόμβο, το κέρδος.
Δεν είναι πολιτικός φορέας η ΑΔΕΔΥ, είναι τριτοβάθμια συνδικαλιστική ένωση.
Δεν βλέπω κανένα κλαδικό αίτημα σ' αυτό εδώ:
Ως άτομα να συμπαραστέκονται, και ορθώς, οι ΔΥ όπου θέλουν.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 11:31Καταρχην είπα για ένα νήμα που συνδέει από Τέμπη μέχρι τους μισθούς στο Δημόσιο.Ναύτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 10:29Κατ' αρχάς, η αύξηση των μισθών στον ΙΤ δεν μπορεί να είναι κλαδικό αίτημα του ΔΤ. Το ίδιο κι οι νατοϊκές δαπάνες.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 10:12
Υπάρχει έναν νήμα που συνδέει το έγκλημα στα τέμπη, ζητήματα ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, χαμηλούς μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, τις επιθετικές νατοικές δαπάνες, διάφορα άλλα ζητήματα και στην περίπτωση μας ακόμα και την μη απόδοση 13ου-14 μισθού. Αυτό το νήμα συνενώνεται σε έναν κόμβο, το κέρδος.
Δεν είναι πολιτικός φορέας η ΑΔΕΔΥ, είναι τριτοβάθμια συνδικαλιστική ένωση.
Δεν βλέπω κανένα κλαδικό αίτημα σ' αυτό εδώ:
Εγώ δεν είμαι της λογικής να κοιτάξουμε τα του οίκου μας, δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι να κοιτάνε μόνο την κωλαρα τους. Όταν το κάνουνε αυτό, τους τα χώνουμε και ορθώς pylothess. Είναι υγεία να συμπαραστεκονται στις οικογένειες των θυμάτων, στις λαϊκές οικογένειες που χάνουν τα σπίτια τους από τα φαντ.
Μπραβο στη ΑΔΕΔΥ που κάνει απεργία για να καλυφθούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην απεργία, μπράβο της που δεν αμπαρωμεται πίσω από και τι με νοιάζει εμένα. Έχω πολλά να σουρω στην ΑΔΕΔΥ αλλά για αλλά πράγματα.
φιλε η κοινωνία δεν είναι ένα απλό άθροισμα ατόμωνΝαύτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 11:35Ως άτομα να συμπαραστέκονται, και ορθώς, οι ΔΥ όπου θέλουν.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 11:31Καταρχην είπα για ένα νήμα που συνδέει από Τέμπη μέχρι τους μισθούς στο Δημόσιο.
Εγώ δεν είμαι της λογικής να κοιτάξουμε τα του οίκου μας, δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι να κοιτάνε μόνο την κωλαρα τους. Όταν το κάνουνε αυτό, τους τα χώνουμε και ορθώς pylothess. Είναι υγεία να συμπαραστεκονται στις οικογένειες των θυμάτων, στις λαϊκές οικογένειες που χάνουν τα σπίτια τους από τα φαντ.
Μπραβο στη ΑΔΕΔΥ που κάνει απεργία για να καλυφθούν όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην απεργία, μπράβο της που δεν αμπαρωμεται πίσω από και τι με νοιάζει εμένα. Έχω πολλά να σουρω στην ΑΔΕΔΥ αλλά για αλλά πράγματα.
Η απεργία της ΑΔΕΔΥ δεν κολλάει πουθενά.