Αυτα τα ψεμματα παντως σιγουρα δεν τα ειπαν ο Μητσοτακης με τον Καραμανλη
Τεμπη sponsored by Kouvadex
Αυτα τα ψεμματα παντως σιγουρα δεν τα ειπαν ο Μητσοτακης με τον Καραμανλη
δεν ξέρεις πως χαίρομαι μλκ μου, διάβασε πιο πάνω ποστ διαμάντι του φος, ο εναον, ο νάνος, σπερνουν, άμα αρχίσω να γράφω κι εγώ ανά μισή παράγραφο θα βρίζω οπότε δε λέει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 23:01το ποστ του μηναGoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:42Ρε φίλε δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος θα αξιολογεί ποιον. Φέρτε τον Μασκ να κάνει ελληνικό DOGE, τι να σου πω. Αυτό που λέω είναι ότι το σύστημα όχι απλά δεν δουλεύει, αλλά καταρρέει. Δεν καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε mad Max ζούγκλα; Δεν έχει να κάνει μονο με τον Μητσοτάκη, οι προηγούμενοι από το ίδιο σύστημα έτρωγαν και οι επόμενοι θα κάνουν το ίδιο. Δηλαδή δεν νιώθετε την Παναγία σας γιατί βγήκε τόσος κόσμος στους δρόμους χθες;πατησιωτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:35
Ωραία,να ξεκινήσουμε.Ποιό σώμα θα αξιολογεί τους υπουργούς και ποιός θα το ορίζει;θα έχει το δικαίωμα αυτό το σώμα να απολύει ανεπαρκή υπουργό ακόμη και εάν τον θέλει η βουλή;για πες ιδέες.
Ρε μπαγάσα, με δουλεύεις;
Σου απαντησα.
sys3x έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 01:56δεν ξέρεις πως χαίρομαι μλκ μου, διάβασε πιο πάνω ποστ διαμάντι του φος, ο εναον, ο νάνος, σπερνουν, άμα αρχίσω να γράφω κι εγώ ανά μισή παράγραφο θα βρίζω οπότε δε λέει.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 23:01το ποστ του μηναGoBzi έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:42
Ρε φίλε δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος θα αξιολογεί ποιον. Φέρτε τον Μασκ να κάνει ελληνικό DOGE, τι να σου πω. Αυτό που λέω είναι ότι το σύστημα όχι απλά δεν δουλεύει, αλλά καταρρέει. Δεν καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε mad Max ζούγκλα; Δεν έχει να κάνει μονο με τον Μητσοτάκη, οι προηγούμενοι από το ίδιο σύστημα έτρωγαν και οι επόμενοι θα κάνουν το ίδιο. Δηλαδή δεν νιώθετε την Παναγία σας γιατί βγήκε τόσος κόσμος στους δρόμους χθες;
Κάτι τέρμιναλ περιπτώσεις όπως σαρπ γαλη και τέτοια ιγκνόρ εννοείται και άντε γειά απορώ πως αντέχουν τα ματάκια σας, από τις παράθεσεις καμμιά φορά διαβάζω τους εκνευριστικά χαζούς οχετούς του σαρπ πχ και σκατά ρε μλκ, χάσιμο χρόνου, με τους υπόλοιπους τους μουρουτοϋπάλληλους είναι αλλιώς η φάση, τους θέλουμε να δουλεύουν, να ξεδιπλώνουν την σκέπση τους δημόσια, να εκτίθενται όσο το δυνατόν περισσότερο και ελεύθερα, αφήστε τους να προσβάλουν τις μητέρες των νεκρών όσο θέλουν, το σχήμα είναι απαράβατο και αναπόδραστο, δεν είναι θέμα πίστης ακριβώς αυτό.
Κατά τα άλλα ρε συ, σοβαρά, μετά από το 41τακατο, τον αχ Καραμανλή κι όλους αυτούς που επιμένουν να ψηφίζουν τους ίδιους ακριβώς αποτυχημένους - ανίκανους νομίζω ότι κάτι έσπασε μέσα μου, μάλλον δεν αξίζει τίποτα καλό σε όλες αυτές τις σκορδαλιές, τα παιδιά όμως;
Δεν ξέρω ρε, πάντως χτες κάτι έγινε νομίζω.
Δεν ξέρω.
ΟΚ, ωραία λόγια όλα αυτά, καλά νά μαστε.George_V έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 02:06Σου απαντησα.
Ειτε ο Υπουργος αγνοει, ειτε δεν εχει πληρη ελευθερια, ειτε οτιδηποτε φερει ακεραια την ευθυνη για πραξεις η παραλειψεις των υφισταμενων του και των υπηρεσιων/αρχων που εποπτευει.
Μπορει μια υπηρεσια να τον παιζει ολη μερα και να μην κανει δουλεια.
Ευθυνεται ο Υπουργος για αυτο.
Τα δεν ηξερα και λαθος με πληροφορησαν και δεν μου το ειπαν δεν τον απαλλασουν.
Η εχει τον ελεγχο του Υπουργειου του και κανει δουλεια ή δεν εχει τον ελεγχο του Υπουργειου και ειναι διακοσμητικος. Η τριτη περιπτωση (που εχουμε δει) να εχει τον ελεγχο του Υπουργειου αλλα να δουλευει για τον εαυτο του.
Σε καθε περιπτωση ομως ευθυνεται για τα παντα. Ειτε γιατι κωλοβαρανε οι Υπηρεσιες, ειτε γιατι κλεβουν το Υπουργειο, ειτε γιατι χασανε τα εγγραφα κλπ.
Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι καμια κυβερνηση δεν κοπτεται να αλλαξει το υπαρχον συστημα?sharp έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 02:15ΟΚ, ωραία λόγια όλα αυτά, καλά νά μαστε.George_V έγραψε: ↑02 Μαρ 2025, 02:06Σου απαντησα.
Ειτε ο Υπουργος αγνοει, ειτε δεν εχει πληρη ελευθερια, ειτε οτιδηποτε φερει ακεραια την ευθυνη για πραξεις η παραλειψεις των υφισταμενων του και των υπηρεσιων/αρχων που εποπτευει.
Μπορει μια υπηρεσια να τον παιζει ολη μερα και να μην κανει δουλεια.
Ευθυνεται ο Υπουργος για αυτο.
Τα δεν ηξερα και λαθος με πληροφορησαν και δεν μου το ειπαν δεν τον απαλλασουν.
Η εχει τον ελεγχο του Υπουργειου του και κανει δουλεια ή δεν εχει τον ελεγχο του Υπουργειου και ειναι διακοσμητικος. Η τριτη περιπτωση (που εχουμε δει) να εχει τον ελεγχο του Υπουργειου αλλα να δουλευει για τον εαυτο του.
Σε καθε περιπτωση ομως ευθυνεται για τα παντα. Ειτε γιατι κωλοβαρανε οι Υπηρεσιες, ειτε γιατι κλεβουν το Υπουργειο, ειτε γιατι χασανε τα εγγραφα κλπ.
Το θέμα είναι όμως ότι δεν θα λειτουργήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε εσύ θα δεχόσουν ποτέ να αναλάβεις ένα έργο με 10 άτομα, τα οποία δεν μπορείς να αλλάξεις αν είναι άχρηστα, από την στιγμή που την όποια ζημιά θα την πληρώσεις από την τσέπη σου. Γιατί αν το δέχεσαι έχω να σου προτείνω τέτοια δουλειά, στείλε πμ.
Αυτό είναι άλλη μια παθογένεια, να τα λέμε όλα καλά στα χαρτιά και να αδιαφορούμε για το αν θα μπορούσαν ποτέ να εφαρμοστούν. Στην Ελλάδα φτάνει και μέχρι στα Πανεπιστήμια, δυστυχώς. Και γενικώς είναι το υπ' αριθμόν 1 πρόβλημα της χώρας το οποιο όλοι σιωπηρά αποδέχονται και δεν διαδήλωσαν ποτέ ενάντια. Υπάρχουν πχ σχολεία δωρεάν, γουάου, δωρεάν Παιδεία, αλλά όλοι σκίζονται να στείλουν τα παιδιά τους στα φροντιστήρια.. Το ίδιο με δημόσια νοσοκομεία, αλλά πληρώνουν γιατρό κοκ.
Και εδώ προτείνεται η λύση "δεν ξέρω, κόφτε το λαιμό σας, να βρείτε τρόπο να εκδικάζονται 100 μηνύσεις το μήνα για κάθε υπουργό". Πιο πρακτικό είναι να τους καταργήσουμε, εγώ προτείνω αυτό. Ούτως ή άλλως από μόνα τους λειτουργούν τα πράγματα, όπου λειτουργούν. Συμφωνείς να τους καταργήσουμε;
Ἑρμηνεία παλαιοπασοκικὴς νοοτροπίας, ἡ ὁποία στὴν πραγματικότητα ἔχει προέλευση τὸν παλαιοκομματισμὸ πρὶν τὴ μεταπολίτευση.πατησιωτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 22:21Οι υπουργοί αξιολογούνται από τον λαό στις εκλογές και φυσικά από τον πρωθυπουργό καθημερινά και αυτός πάλι στις εκλογές.Δεν ξέρω ποιός άλλος νομίζεις ότι πρέπει να τους αξιολογεί.
Δηλαδή εσένα ποια είναι η διαφωνία σου σε αυτά που λέει ο τζιτσι; ότί είναι δύσκολο να εφαρμοστούν ή ότι είναι λάθος να εφαρμοστούν;πατησιωτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 21:14Αυτό θέλει συνταγματική αναθεώρηση.Ας πούμε ότι γίνεται.Ξέρεις πόσες μηνύσεις φθάνουν τώρα στη βουλή εναντίον υπουργών;εκατοντάδες.Χωρίς το νόμο όλες αυτές θα πήγαιναν στα δικαστήρια.Ο κάθε υπουργός δεν θα είχε άλλη δουλειά παρά να τρέχει κάθε μέρα στο δικαστήριο.Δηλαδή τι συνέπειες;και ποιός θα αποφασίζει για τις συνέπειες;;άλλα δικαστήρια;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Μαρ 2025, 20:572)ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Η ευθύνη να είναι ευθύνη. Κακόβουλες ενέργειες, λάθη, παραλείψεις να έχουν συγκεκριμένες συνέπειες.
Παράλειψη είναι και εάν ένα δημόσιο έργο - καλή ώρα η 717 - δεν ολοκληρώνεται επειδή κάποιος έκανε προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας ή ο εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος;
Το 90% των δημοσίων έργων στην Ελλάδα καθυστερούν.Έπρεπε να έχουν συνέπειες όλοι οι υπουργοί που πέρασαν και έκαναν 15 χρόνια παραπάνω για το μετρό Θεσσαλονίκης;