Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 02 Μαρ 2025, 01:55

enaon έγραψε:
01 Μαρ 2025, 22:29

σαχλαμαρες ειναι αυτα. Ο καραμανλης, και ο Κυριακος, μετα το δυστύχημα ειπαν ψεμματα για τις αιτίες, και ειπαν ψεμματα και για το μετα. Υποσχέθηκαν σοβαρότητα, ήταν πιο σοβαροι που ειχαμε, μια χαρά λογικό να τους εμπιστευτουμε.
Αυτα τα ψεμματα παντως σιγουρα δεν τα ειπαν ο Μητσοτακης με τον Καραμανλη
Τεμπη sponsored by Kouvadex

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Μαρ 2025, 01:56

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
01 Μαρ 2025, 23:01
GoBzi έγραψε:
01 Μαρ 2025, 22:42
πατησιωτης έγραψε:
01 Μαρ 2025, 22:35

Ωραία,να ξεκινήσουμε.Ποιό σώμα θα αξιολογεί τους υπουργούς και ποιός θα το ορίζει;θα έχει το δικαίωμα αυτό το σώμα να απολύει ανεπαρκή υπουργό ακόμη και εάν τον θέλει η βουλή;για πες ιδέες.
Ρε φίλε δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος θα αξιολογεί ποιον. Φέρτε τον Μασκ να κάνει ελληνικό DOGE, τι να σου πω. Αυτό που λέω είναι ότι το σύστημα όχι απλά δεν δουλεύει, αλλά καταρρέει. Δεν καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε mad Max ζούγκλα; Δεν έχει να κάνει μονο με τον Μητσοτάκη, οι προηγούμενοι από το ίδιο σύστημα έτρωγαν και οι επόμενοι θα κάνουν το ίδιο. Δηλαδή δεν νιώθετε την Παναγία σας γιατί βγήκε τόσος κόσμος στους δρόμους χθες;
το ποστ του μηνα :102:
δεν ξέρεις πως χαίρομαι μλκ μου, διάβασε πιο πάνω ποστ διαμάντι του φος, ο εναον, ο νάνος, σπερνουν, άμα αρχίσω να γράφω κι εγώ ανά μισή παράγραφο θα βρίζω οπότε δε λέει.
Κάτι τέρμιναλ περιπτώσεις όπως σαρπ γαλη και τέτοια ιγκνόρ εννοείται και άντε γειά απορώ πως αντέχουν τα ματάκια σας, από τις παράθεσεις καμμιά φορά διαβάζω τους εκνευριστικά χαζούς οχετούς του σαρπ πχ και σκατά ρε μλκ, χάσιμο χρόνου, με τους υπόλοιπους τους μουρουτοϋπάλληλους είναι αλλιώς η φάση, τους θέλουμε να δουλεύουν, να ξεδιπλώνουν την σκέπση τους δημόσια, να εκτίθενται όσο το δυνατόν περισσότερο και ελεύθερα, αφήστε τους να προσβάλουν τις μητέρες των νεκρών όσο θέλουν, το σχήμα είναι απαράβατο και αναπόδραστο, δεν είναι θέμα πίστης ακριβώς αυτό.
Κατά τα άλλα ρε συ, σοβαρά, μετά από το 41τακατο, τον αχ Καραμανλή κι όλους αυτούς που επιμένουν να ψηφίζουν τους ίδιους ακριβώς αποτυχημένους - ανίκανους νομίζω ότι κάτι έσπασε μέσα μου, μάλλον δεν αξίζει τίποτα καλό σε όλες αυτές τις σκορδαλιές, τα παιδιά όμως;
Δεν ξέρω ρε, πάντως χτες κάτι έγινε νομίζω.
Δεν ξέρω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 02 Μαρ 2025, 01:58

George_V έγραψε:
02 Μαρ 2025, 01:53

Αν ενα εργο καθυστερει ενα μηνα. Ποιος θα ερωτηθει?

Ο Υπουργος.

Και ο Υπουργος πρεπει να απαντησει γιατι καθυστερει.

Οπως και σε εναν υπαλληλο σε μια εταιρεια που καθυστερει τη δουλεια, δεν θα ρωτησει ο διευθυντης τον υπαλληλο. Θα ρωτησει τον Προισταμενο.
Ρε μπαγάσα, με δουλεύεις; :lol:

Τι σημασία έχει ποιος θα ρωτήσει ποιον; Για διάβασε ξανά τι έγραψα και απάντησε αν θες σε αυτό που σε ρώτησα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Μαρ 2025, 02:01

Βέβαια αυτό το 41τακατό πάντως σίγουρα θα άλλαζε, αν πήγαιναν οι enaon στις εκλογές, και ψήφιζαν εννοώ, οκ και σε κόμμα να κατέβαιναν, έστω.

.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 02 Μαρ 2025, 02:04

πω πω, έμπλεξα που κατέβηκε ο κοσμος, θα με μαλώνει ο συς τωρα.

κουδουνίστρα θες;

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 02 Μαρ 2025, 02:06

sharp έγραψε:
02 Μαρ 2025, 01:58
George_V έγραψε:

Ο Υπουργος.

Οπως και σε εναν υπαλληλο σε μια εταιρεια που καθυστερει τη δουλεια, δεν θα ρωτησει ο διευθυντης τον υπαλληλο. Θα ρωτησει τον Προισταμενο.

Τι σημασία έχει ποιος θα ρωτήσει ποιον; Για διάβασε ξανά τι έγραψα και απάντησε αν θες σε αυτό που σε ρώτησα.
Σου απαντησα.

Ειτε ο Υπουργος αγνοει, ειτε δεν εχει πληρη ελευθερια, ειτε οτιδηποτε φερει ακεραια την ευθυνη για πραξεις η παραλειψεις των υφισταμενων του και των υπηρεσιων/αρχων που εποπτευει.

Μπορει μια υπηρεσια να τον παιζει ολη μερα και να μην κανει δουλεια.

Ευθυνεται ο Υπουργος για αυτο.

Τα δεν ηξερα και λαθος με πληροφορησαν και δεν μου το ειπαν δεν τον απαλλασουν.

Η εχει τον ελεγχο του Υπουργειου του και κανει δουλεια ή δεν εχει τον ελεγχο του Υπουργειου και ειναι διακοσμητικος. Η τριτη περιπτωση (που εχουμε δει) να εχει τον ελεγχο του Υπουργειου αλλα να δουλευει για τον εαυτο του.

Σε καθε περιπτωση ομως ευθυνεται για τα παντα. Ειτε γιατι κωλοβαρανε οι Υπηρεσιες, ειτε γιατι κλεβουν το Υπουργειο, ειτε γιατι χασανε τα εγγραφα κλπ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Μαρ 2025, 02:11

sys3x έγραψε:
02 Μαρ 2025, 01:56
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
01 Μαρ 2025, 23:01
GoBzi έγραψε:
01 Μαρ 2025, 22:42

Ρε φίλε δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος θα αξιολογεί ποιον. Φέρτε τον Μασκ να κάνει ελληνικό DOGE, τι να σου πω. Αυτό που λέω είναι ότι το σύστημα όχι απλά δεν δουλεύει, αλλά καταρρέει. Δεν καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε mad Max ζούγκλα; Δεν έχει να κάνει μονο με τον Μητσοτάκη, οι προηγούμενοι από το ίδιο σύστημα έτρωγαν και οι επόμενοι θα κάνουν το ίδιο. Δηλαδή δεν νιώθετε την Παναγία σας γιατί βγήκε τόσος κόσμος στους δρόμους χθες;
το ποστ του μηνα :102:
δεν ξέρεις πως χαίρομαι μλκ μου, διάβασε πιο πάνω ποστ διαμάντι του φος, ο εναον, ο νάνος, σπερνουν, άμα αρχίσω να γράφω κι εγώ ανά μισή παράγραφο θα βρίζω οπότε δε λέει.
Κάτι τέρμιναλ περιπτώσεις όπως σαρπ γαλη και τέτοια ιγκνόρ εννοείται και άντε γειά απορώ πως αντέχουν τα ματάκια σας, από τις παράθεσεις καμμιά φορά διαβάζω τους εκνευριστικά χαζούς οχετούς του σαρπ πχ και σκατά ρε μλκ, χάσιμο χρόνου, με τους υπόλοιπους τους μουρουτοϋπάλληλους είναι αλλιώς η φάση, τους θέλουμε να δουλεύουν, να ξεδιπλώνουν την σκέπση τους δημόσια, να εκτίθενται όσο το δυνατόν περισσότερο και ελεύθερα, αφήστε τους να προσβάλουν τις μητέρες των νεκρών όσο θέλουν, το σχήμα είναι απαράβατο και αναπόδραστο, δεν είναι θέμα πίστης ακριβώς αυτό.
Κατά τα άλλα ρε συ, σοβαρά, μετά από το 41τακατο, τον αχ Καραμανλή κι όλους αυτούς που επιμένουν να ψηφίζουν τους ίδιους ακριβώς αποτυχημένους - ανίκανους νομίζω ότι κάτι έσπασε μέσα μου, μάλλον δεν αξίζει τίποτα καλό σε όλες αυτές τις σκορδαλιές, τα παιδιά όμως;
Δεν ξέρω ρε, πάντως χτες κάτι έγινε νομίζω.
Δεν ξέρω.
:g094:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 02 Μαρ 2025, 02:15

George_V έγραψε:
02 Μαρ 2025, 02:06
sharp έγραψε:
George_V έγραψε:

Ο Υπουργος.

Σου απαντησα.

Ειτε ο Υπουργος αγνοει, ειτε δεν εχει πληρη ελευθερια, ειτε οτιδηποτε φερει ακεραια την ευθυνη για πραξεις η παραλειψεις των υφισταμενων του και των υπηρεσιων/αρχων που εποπτευει.

Η εχει τον ελεγχο του Υπουργειου του και κανει δουλεια ή δεν εχει τον ελεγχο του Υπουργειου και ειναι διακοσμητικος. Η τριτη περιπτωση (που εχουμε δει) να εχει τον ελεγχο του Υπουργειου αλλα να δουλευει για τον εαυτο του.

Σε καθε περιπτωση ομως ευθυνεται για τα παντα. Ειτε γιατι κωλοβαρανε οι Υπηρεσιες, ειτε γιατι κλεβουν το Υπουργειο, ειτε γιατι χασανε τα εγγραφα κλπ.
ΟΚ, ωραία λόγια όλα αυτά, καλά νά μαστε.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν θα λειτουργήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε εσύ θα δεχόσουν ποτέ να αναλάβεις ένα έργο με 10 άτομα, τα οποία δεν μπορείς να αλλάξεις αν είναι άχρηστα, από την στιγμή που την όποια ζημιά θα την πληρώσεις από την τσέπη σου. Γιατί αν το δέχεσαι έχω να σου προτείνω τέτοια δουλειά, στείλε πμ.

Αυτό είναι άλλη μια παθογένεια, να τα λέμε όλα καλά στα χαρτιά και να αδιαφορούμε για το αν θα μπορούσαν ποτέ να εφαρμοστούν. Στην Ελλάδα φτάνει και μέχρι στα Πανεπιστήμια, δυστυχώς. Και γενικώς είναι το υπ' αριθμόν 1 πρόβλημα της χώρας το οποιο όλοι σιωπηρά αποδέχονται και δεν διαδήλωσαν ποτέ ενάντια. Υπάρχουν πχ σχολεία δωρεάν, γουάου, δωρεάν Παιδεία, αλλά όλοι σκίζονται να στείλουν τα παιδιά τους στα φροντιστήρια.. Το ίδιο με δημόσια νοσοκομεία, αλλά πληρώνουν γιατρό κοκ.

Και εδώ προτείνεται η λύση "δεν ξέρω, κόφτε το λαιμό σας, να βρείτε τρόπο να εκδικάζονται 100 μηνύσεις το μήνα για κάθε υπουργό". Ε, δεν θα βρούμε, γιατί δεν υπάρχει. Πιο πρακτικό είναι να τους καταργήσουμε, εγώ προτείνω αυτό. Ούτως ή άλλως από μόνα τους λειτουργούν τα πράγματα, όπου λειτουργούν. Συμφωνείς να τους καταργήσουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 02 Μαρ 2025, 02:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 02 Μαρ 2025, 02:22

sharp έγραψε:
02 Μαρ 2025, 02:15
George_V έγραψε:
02 Μαρ 2025, 02:06
sharp έγραψε:

Σου απαντησα.

ΟΚ, ωραία λόγια όλα αυτά, καλά νά μαστε.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν θα λειτουργήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Ούτε εσύ θα δεχόσουν ποτέ να αναλάβεις ένα έργο με 10 άτομα, τα οποία δεν μπορείς να αλλάξεις αν είναι άχρηστα, από την στιγμή που την όποια ζημιά θα την πληρώσεις από την τσέπη σου. Γιατί αν το δέχεσαι έχω να σου προτείνω τέτοια δουλειά, στείλε πμ.

Αυτό είναι άλλη μια παθογένεια, να τα λέμε όλα καλά στα χαρτιά και να αδιαφορούμε για το αν θα μπορούσαν ποτέ να εφαρμοστούν. Στην Ελλάδα φτάνει και μέχρι στα Πανεπιστήμια, δυστυχώς. Και γενικώς είναι το υπ' αριθμόν 1 πρόβλημα της χώρας το οποιο όλοι σιωπηρά αποδέχονται και δεν διαδήλωσαν ποτέ ενάντια. Υπάρχουν πχ σχολεία δωρεάν, γουάου, δωρεάν Παιδεία, αλλά όλοι σκίζονται να στείλουν τα παιδιά τους στα φροντιστήρια.. Το ίδιο με δημόσια νοσοκομεία, αλλά πληρώνουν γιατρό κοκ.

Και εδώ προτείνεται η λύση "δεν ξέρω, κόφτε το λαιμό σας, να βρείτε τρόπο να εκδικάζονται 100 μηνύσεις το μήνα για κάθε υπουργό". Πιο πρακτικό είναι να τους καταργήσουμε, εγώ προτείνω αυτό. Ούτως ή άλλως από μόνα τους λειτουργούν τα πράγματα, όπου λειτουργούν. Συμφωνείς να τους καταργήσουμε;
Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι καμια κυβερνηση δεν κοπτεται να αλλαξει το υπαρχον συστημα?

Ειδικοτερα τη στιγμη που κανεις δεν τιμωρειται και απο πανω.

Απο τη στιγμη που βολευονται ολοι απο Υπουργο μεχρι κλητηρα να βγάζουν μαυρο χρημα απο εικονικα εργα, εικονικα τιμολογια, απο προχειροδουλειες κλπ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να το αλλαξουν.

Παρα μονο αν συμβει καποιο κατακλυσμιαιο γεγονος που θα τους αναγκασει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 02 Μαρ 2025, 02:28

Μωρέ το έχω καταλάβει. Απλώς δεν υποστηρίζω "λύσεις" που δεν θα το έλυναν, διότι δεν γίνεται να εφαρμοστούν. imho πάντα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Μαρ 2025, 05:03

enaon έγραψε:
02 Μαρ 2025, 02:04
πω πω, έμπλεξα που κατέβηκε ο κοσμος, θα με μαλώνει ο συς τωρα.

κουδουνίστρα θες;
Έχω.
Εσύ; θα πας;

.

wirth

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wirth » 02 Μαρ 2025, 05:17

Το 2005-2007 δεν θυμάμαι ακριβώς, πρότεινα σε δημόσια διαβούλευση του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές να κάνουν το πολύ δύο θητείες, μη συνεχόμενες χρονικά.

Διακριθέντες για την αποτελεσματικότητα τους βουλευτές θα μπορούσαν να γίνονται μέλη σε μια τύπου Γερουσία στην ενδιάμεση περίοδο παρέχοντας θεματικά συμβουλευτικό έργο στη Βουλή.

Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος » 02 Μαρ 2025, 07:14

πατησιωτης έγραψε:
01 Μαρ 2025, 22:21
Δρακουμελ έγραψε:
01 Μαρ 2025, 22:15
Ο πατησιωτης θέλει αξιολόγηση για τον δημόσιο υπάλληλο το οποίο δεν θα κοστίσει τίποτα για 750.000 άτομα, αλλά για 50 υπουργους είναι πολύπλοκη διαδικασια
Οι υπουργοί αξιολογούνται από τον λαό στις εκλογές και φυσικά από τον πρωθυπουργό καθημερινά και αυτός πάλι στις εκλογές.Δεν ξέρω ποιός άλλος νομίζεις ότι πρέπει να τους αξιολογεί.
Ἑρμηνεία παλαιοπασοκικὴς νοοτροπίας, ἡ ὁποία στὴν πραγματικότητα ἔχει προέλευση τὸν παλαιοκομματισμὸ πρὶν τὴ μεταπολίτευση.
Οἱ ἐκλογὲς δὲν ἀξιολογοῦν κανέναν, καθὼς οὔτε τὶς ἐπιδόσεις μετροῦν, οὔτε τους ἀποτυχόντες ἀποκλείουν.
Ὁποιοσδήποτε μπορεῖ νὰ ἐπανέλθει στὴν ὑπουργικὴ θέση του, κατὰ τὴν κρίση τοῦ πρωθυπουργοῦ.
Ὁ ψηφοφόρος ἐκλέγει τὸν βουλευτὴ καὶ ὁ βουλευτὴς ἂν θέλει, ἐνεργεῖ ἔμμεσα σὰν ἀξιολογητής, ἀλλὰ συνήθως δηλώνει ἐμπιστοσύνη ἐὰν ἀνήκει στὸ κόμμα του ἡ κυβέρνηση.

Ὅσο γιὰ τὴν ἔννοια τῆς ἀξιολόγησης τῶν Δ.Υ. προσπαθῶ νὰ καταλάβω πῶς γίνεται νὰ ἀξιολογήσεις κάποιον ποὺ εἶχε διοριστεῖ γιὰ νὰ μὴν κάνει κάποια συγκεκριμένη δουλειά, ὅσο τὸ νὰ ἱκανοποιηθεῖ ἕνα ρουσφέτι.
Δηλαδὴ θὰ ἀξιολογήσω τὴν ἐπίδοσή του σὲ μιὰ προσχηματικὴ θέση μὲ ὑποτιθέμενα ἀόριστα καθήκοντα;

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki » 02 Μαρ 2025, 07:43

Σε αυτήν την χώρα διαχρονικά με διάφορες κυβερνήσεις υπήρξαν πολλά τραγικά γεγονότα όπως το Μάτι , πλημμύρες ,
καράβια που βούλιαξαν γιατί δεν περνούσαν τον έλεγχο άλλα έπλεαν πυρκαγιές και πολλά άλλα που στοίχησαν ανθρώπινες ζωές.
Σε όλα αυτά η δικαιοσύνη χειραγωγούμενη έβγαλε λάδι τους πολιτικούς.
Αν δεν γίνει ανεξάρτητη η δικαιοσύνη να φοβούνται οι πολιτικοί ότι θα πάνε φυλακή αν δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.
Τότε θα έχουμε και άλλα Τέμπη.
Τι ζητούσε ο Ελληνικός λαός με την κάθοδο του στους δρόμους;
Για μένα προσωπικά.
Έβαλε ένα φραγμό σε αυτό.
Είπε ένα μεγάλο μέχρι εδώ.
Τέρμα.
Κανονίστε.
Φυσικά είχε και ένα δεύτερο αίτημα ο Ελληνικός λαός δευτερεύων.
Να μαζέψει η ΝΔ τον γγ και τους κλώνους του από το διαδίκτυο. :lol:
Τώρα περιμένει να δει κινήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 02 Μαρ 2025, 08:17

πατησιωτης έγραψε:
01 Μαρ 2025, 21:14
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
01 Μαρ 2025, 20:57
)ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
Αυτό θέλει συνταγματική αναθεώρηση.Ας πούμε ότι γίνεται.Ξέρεις πόσες μηνύσεις φθάνουν τώρα στη βουλή εναντίον υπουργών;εκατοντάδες.Χωρίς το νόμο όλες αυτές θα πήγαιναν στα δικαστήρια.Ο κάθε υπουργός δεν θα είχε άλλη δουλειά παρά να τρέχει κάθε μέρα στο δικαστήριο.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
01 Μαρ 2025, 20:57
2)ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Η ευθύνη να είναι ευθύνη. Κακόβουλες ενέργειες, λάθη, παραλείψεις να έχουν συγκεκριμένες συνέπειες.
Δηλαδή τι συνέπειες;και ποιός θα αποφασίζει για τις συνέπειες;;άλλα δικαστήρια;
Παράλειψη είναι και εάν ένα δημόσιο έργο - καλή ώρα η 717 - δεν ολοκληρώνεται επειδή κάποιος έκανε προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας ή ο εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος;
Το 90% των δημοσίων έργων στην Ελλάδα καθυστερούν.Έπρεπε να έχουν συνέπειες όλοι οι υπουργοί που πέρασαν και έκαναν 15 χρόνια παραπάνω για το μετρό Θεσσαλονίκης;
Δηλαδή εσένα ποια είναι η διαφωνία σου σε αυτά που λέει ο τζιτσι; ότί είναι δύσκολο να εφαρμοστούν ή ότι είναι λάθος να εφαρμοστούν;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών