Κούλης yolo
Re: Κούλης yolo
Γιατι δεν ζωγραφίζεις και συ μερικά πεύκα στο τοίχο σου, και να έχεις ολο-δικό σου δρυμο;
Ο ορισμός του εντούρο είναι οτι δεν γίνεται σε πιστα. Δεν μιλάμε για μοτοκρος.
Γαμώ την ασχετοσύνη γαμώ.
Ο ορισμός του εντούρο είναι οτι δεν γίνεται σε πιστα. Δεν μιλάμε για μοτοκρος.
Γαμώ την ασχετοσύνη γαμώ.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έδωσε το οκ ο Κούλης και ο Άδωνις έφυγα σκ για μοτοκρός 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αφού δε γίνεται σε πίστα, να μη γίνει καθόλου.Ζωγραφίστε εσείς πεύκα και κάντε εκεί enduro.
Κι αυτό τι βλακεία είναι πάλι;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 17:25Ούτε βέβαια καταλαβαίνω το επιχείρημα που λέει ότι «Ήμασταν εμείς οι μηχανόβιοι στο βουνό και μετά ήρθατε εσείς». Το βουνό
υπάρχει πολύ καιρό πριν τις μοτοσικλέτες αυτές καθαυτές.
Ε να μην πηγαίνει κανεις τότε, αφου το βουνό ήταν εκει πρώτο!
Τελικά δεν υπάρχει πιο α-φιλελέ απο τους "φιλελέ" διαπιστώνω.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Μπορεί να πάει όποιος σέβεται το βουνό. Οι κάγκουρες που θέλουν να κάνουν κωλιές να τις κάνουν στη δική τους αυλή,Imperium έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 17:31Κι αυτό τι βλακεία είναι πάλι;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 17:25Ούτε βέβαια καταλαβαίνω το επιχείρημα που λέει ότι «Ήμασταν εμείς οι μηχανόβιοι στο βουνό και μετά ήρθατε εσείς». Το βουνό
υπάρχει πολύ καιρό πριν τις μοτοσικλέτες αυτές καθαυτές.
Ε να μην πηγαίνει κανεις τότε, αφου το βουνό ήταν εκει πρώτο!
Τελικά δεν υπάρχει πιο α-φιλελέ απο τους "φιλελέ" διαπιστώνω.
θέλω να δω κάτι.
Μη λέτε αηδίες ότι το εντούρο δεν προκαλεί ούτε την παραμικρή ζημιά στο οικοσύστημα του βουνού.
Προφανώς και προκαλεί.
Δεν είμαι υπέρ του να απαγορευτεί σε όλα τα βουνά αλλά σαφώς θα πρέπει να περιοριστεί. Σε βουνό όπως η Πάρνηθα θα πρέπει ασφαλώς να απαγορεύεται.
Προσωπικα θα έβαζα περιορισμούς και στα τζιπ που κινούνται σε τέτοιους χώρους. Δηλαδή μέχρι ένα βάρος και μέχρι έναν κυβισμό. Τα jimny δηλαδή θα τα άφηνα σίγουρα, κάτι αλλά θα τα απαγόρευα.
Προφανώς και προκαλεί.
Δεν είμαι υπέρ του να απαγορευτεί σε όλα τα βουνά αλλά σαφώς θα πρέπει να περιοριστεί. Σε βουνό όπως η Πάρνηθα θα πρέπει ασφαλώς να απαγορεύεται.
Προσωπικα θα έβαζα περιορισμούς και στα τζιπ που κινούνται σε τέτοιους χώρους. Δηλαδή μέχρι ένα βάρος και μέχρι έναν κυβισμό. Τα jimny δηλαδή θα τα άφηνα σίγουρα, κάτι αλλά θα τα απαγόρευα.
Μπα, ήρθαν τα ήμερα να διώξουν τ' άγρια τώρα;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 17:30Αφού δε γίνεται σε πίστα, να μη γίνει καθόλου.Ζωγραφίστε εσείς πεύκα και κάντε εκεί enduro.
Και υπάρχει κάποιος λόγος να ακούσουμε τις απόψεις του κάθε κομπλεξικού γραφιά;
Καλα σε λέω φιλτρο-φιλελέ...
Άκου να μήν γίνεται αν δεν γίνεται σε πίστα!
Και το ψάρεμα να γίνεται μόνο με χρυσόψαρα...
Που σας βρήκαμε μωρέ;
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εντάξει φίλε μου με έπεισες. Να σου πω λοιπόν πως το δικό μου χόμπι είναι οι πολεμικές τέχνες. Λέω να βγω και εγώ έξω να το ασκήσω.Imperium έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 17:40Μπα, ήρθαν τα ήμερα να διώξουν τ' άγρια τώρα;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 17:30Αφού δε γίνεται σε πίστα, να μη γίνει καθόλου.Ζωγραφίστε εσείς πεύκα και κάντε εκεί enduro.
Και υπάρχει κάποιος λόγος να ακούσουμε τις απόψεις του κάθε κομπλεξικού γραφιά;
Καλα σε λέω φιλτρο-φιλελέ...
Άκου να μήν γίνεται αν δεν γίνεται σε πίστα!
Και το ψάρεμα να γίνεται μόνο με χρυσόψαρα...
Που σας βρήκαμε μωρέ;
Στις πλατείες, τα κλάμπ και τα γήπεδα. Γιατί να με σταματήσουν άλλωστε? Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα? Όταν εγώ πήγαινα στα
προαναφερθέντα μέρη που ήταν όλοι οι κομπλεξικοί γραφιάδες που τους χαλάω το ζεν?
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Βασικά, θα ασκήσω το χόμπι μου πάνω στους εντουράδες της Πάρνηθας και αν με ρωτήσουν το πως και το γιατί, θα τους
απαντήσω «Εσύ το χόμπι σου φίλε μου και εγώ το δικό μου»
απαντήσω «Εσύ το χόμπι σου φίλε μου και εγώ το δικό μου»

-
Σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε επειδή τρομάζουν τα ελάφια και δεν τους σηκώνεται. Στην τελική θα ιδρύσουμε μία ΜΚΟ για την προστασία των ελαφιών και θα κονομήσουμε κιόλας...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 17:22Πάμε πάλι από την αρχή. Πότε διεπίστωσες πως δε με ενοχλούν οι βίλες στο βουνό? Λες να με ενοχλούν τα enduro και να μη με ενοχλούν οι βίλες?Belisarius έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 14:42Στη Πάρνηθα συγκεκριμένα μπορεί να πηγαίνεις 1 φορά στα 10 χρόνια αλλά θες να φύγουν τα μηχανάκια που πάνε εκεί κάθε μέρα, αθλούνται και απολαμβάνουν το βουνό. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Καμιά ζημιά δε παθαίνει το βουνό. Τουλάχιστον καμία που να μην είναι αναστρέψιμη. Και σιγά την ηχορύπανση που προκαλούν. Πέρασε ένα μηχανάκι και σου χάλασε το ζεν. Στη πραγματικότητα στο 99,99% των περιπτώσεων στο βουνό θα συναντήσεις μηχανάκι και θα το ακούς για μερικά sec. Αν είναι πρόβλημα το ότι έσπασε κανα κλαδί στο εντουρομονοπάτι, τότε είναι πρόβλημα και το κλαδί στο μονοπάτι των πεζοπόρων.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑01 Δεκ 2020, 23:15Δε πάω 1 φορά το χρόνο στα βουνά αλλά ακόμα και αν πήγαινα θα είχα την υποχρέωση να ζητώ την έξωση όσων κάνουν enduro από τους
συγκεκριμένους χώρους. Δεν είναι μόνο η ηχορύπανση που προκαλούν, το εκάστοτε βουνό αποτελεί ένα χώρο όπου συγκεντρώνονται κομμάτια
της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας. Τα αμάξια ακολουθούν το προκαθορισμένο οδικό δίκτυο και παρκάρουν κατά μήκος αυτού. Βεβαιώς,
δε θέλω τις βίλες στο βουνό.
Τα αμάξια εξακολουθούν προκαθορισμένο οδικό που από μόνο του έχει κάνει τόση ζημιά όση θα έκαναν αν μαζεύονταν όλα τα εντούρο της ευρωπαϊκής ηπείρου μαζί. Το δίκτυο δρόμων επεκτείνεται συνεχώς γιατί επεκτείνονται οι παράνομες βίλες, που η μία μόνο κάνει τόση ζημιά (μη αναστρέψιμη) όση δε κάνουν 10 χρόνια τα μηχανάκια. Τις εποχές που δέναμε στους σκύλους με λουκάνικα αρχίσαν να έρχονται τζιπ που έκαναν όντως ζημιά. Κανένας δε μιλάει γι αυτά. Για να μη πιάσουμε τους κυνηγούς.
Με λίγα λόγια έχουμε άτομα που σχεδόν δεν πατάνε Πάρνηθα, που δεν βγάζουν κιχ για τις βίλες και τα τζιπ αλλά ενοχλούνται από τα μηχανάκια.
Είμαι υπέρ των κανόνων. Ωστόσο οι κανόνες πρέπει να αναγνωρίζουν ότι ο κόσμος που κυρίως πήγαινε Πάρνηθα ήταν οι μηχανοκίνητοι. Είναι άθλημα και πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη. Η όποια ζημιά που γίνεται πρέπει να τεθεί σε πραγματική βάση και να αναγνωριστεί ότι υπάρχουν άλλα 100 φορές μεγαλύτερα προβλήματα στο βουνό.
Κατά τα άλλα, δεν είπα να μη κανεί κάποιος enduro γενικά. Φτιάχτε μία πίστα και κάντε εκεί όσο γουστάρετε. Το βουνό της Πάρνηθας είναι
εθνικός δρυμός και αυτό σημαίνει πως απαγορεύεται εντός των ορίων του η χρήση δίκυκλων και μη οχημάτων πλην όσων χρησιμοποιούν το
οδικό δίκτυο που έχει καθοριστεί για αυτό τον σκοπό. Ο νόμος είναι απολύτως σωστός. Το βουνό δεν αποτελεί πίστα για το MotoGP. Είναι ο χώρος
όπου ζούν αμέτρητα φυτά και ζώα αλλά και ο χώρος που ηρεμούμε. Δε κατάλαβα γιατί η ηρεμία αναφέρεται ειρωνικά στο σχόλιό σου σαν «ζεν».

-
Επίσης ο ορισμός της βίλας βουνό είναι η βίλα να είναι στο βουνό. Γιατί να με κυνηγήσουν αν πάω να χτίσω μία στην Πάρνηθα;
Ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Παραγματικά. Έχουμε κάνει lockdown που κυριολεκτικά απαγορεύεται να αλλάξεις νομό, δήμο, συνοικία, πρέπει να στέλνεις μήνυμα ακόμη και για να πας μέχρι το σούπερ μάρκετ δίπλα, πρέπει να φοράς μάσκα ακόμη και όταν κυκλοφορείς μόνος σου, αν υποχρεούσαι να διατηρείς 1,5 μέτρα απόσταση από τον συναθλούμενο σου αλλά για ποδήλατο, εντούρο στην Πάρνηθα ή η βόλτα στην Κινέττα είσαι καλυμμένος μεμε το 6 γιατί δεν κολλάει...

Βάστα κορονοϊέ...

triggered

γαμώ την αυτοδυναμία σας γαμώ μπιντέδες των πασόκων, γελοίοι γαλαζαίκοι
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Nα, πως οδηγείς μηχανή μέσα σε σπίτι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κούλης ξεζουμίζει το Λαο
από talaipwros » 02 Οκτ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις