Όπως δεν μπορείς να χλευάσεις τη μάνα του Φύσσα που ζητά να πάνε όλοι φυλακή ακόμα και αυτοί οι οποίοι δεν είχαν καμμία σχέση με τον φόνο του γιού της, έτσι δεν μπορείς να χλευάσεις έναν καταδικασθέντα ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο, όσο γελοίος και αν φαίνεται, να ελαφρύνει τη θέση του.vantono έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:27Ειναι παρωδία οι τύποι. Δεν τα ακούμε στα αλήθεια αυτά, ζούμε σε ενα παράλληλο σύμπαν ως κομπάρσοι ταινίας των Μοντι Πάιθον, δεν εξηγείται αλλιώς.Σενέκας έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:12"Ο κ. Μπούκουρας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από πίτσες κι πεϊνιρλί"
Η συνήγορος του πρώην βουλευτή Στάθη Μπούκουρα ζήτησε την αναστολή της ποινής του: «Μέχρι να ολοκληρωθεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο αν μπει φυλακή θα έχει εκτίσει την ποινή του» είπε.
Μάλιστα, η Βάσω Πανταζή υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης ήρθαν 13 μάρτυρες ανάμεσα τους και ένας μητροπολίτης, οι οποίοι περιέγραψαν τη σύννομη και ήσυχη ζωή που ζει ο Σταθης Μπούκουρας, επισημαίνοντας στο τέλος: «κ. Πρόεδρε ο Μπούκουρας δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο από πίτσες κι πεϊνιρλί».
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Λυπάμαι (δεν). Μια χαρά μπορώ να τον χλευάσω.
Ατυχής η σύγκριση με τη μάνα.
Ατυχής η σύγκριση με τη μάνα.
Προφανώς είσαι κομμούνι και οι κανόνες καλής κοινωνικής συμπεριφοράς δεν έχουν καμμία εφαρμογή πάνω σου οπότε είσαι δικαιολογημένος να κάνεις ό,τι θέλεις. Συνέχισε με συνέπεια τον δρόμο που έχεις διαλέξει.
Όλοι έχουν σχέση με τον φόνο του γιου της. Αποδείχθηκε στο δικαστήριο άλλωστεPlanis έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:30Όπως δεν μπορείς να χλευάσεις τη μάνα του Φύσσα που ζητά να πάνε όλοι φυλακή ακόμα και αυτοί οι οποίοι δεν είχαν καμμία σχέση με τον φόνο του γιού της, έτσι δεν μπορείς να χλευάσεις έναν καταδικασθέντα ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο, όσο γελοίος και αν φαίνεται, να ελαφρύνει τη θέση του.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ο κουφοντίνας έχει μελίσσια
Ο μπούκουρας θέλει να φτιάνει πίτσες
Νοικοκύρηδες μας βγήκαν όλοι οι εγκληματίες.
Άντε με το καλό και οι διαλέξεις σε κάποιο παν/μιο.
Ο μπούκουρας θέλει να φτιάνει πίτσες
Νοικοκύρηδες μας βγήκαν όλοι οι εγκληματίες.
Άντε με το καλό και οι διαλέξεις σε κάποιο παν/μιο.
OK.Σενέκας έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:34Όλοι έχουν σχέση με τον φόνο του γιου της. Αποδείχθηκε στο δικαστήριο άλλωστεPlanis έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:30Όπως δεν μπορείς να χλευάσεις τη μάνα του Φύσσα που ζητά να πάνε όλοι φυλακή ακόμα και αυτοί οι οποίοι δεν είχαν καμμία σχέση με τον φόνο του γιού της, έτσι δεν μπορείς να χλευάσεις έναν καταδικασθέντα ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο, όσο γελοίος και αν φαίνεται, να ελαφρύνει τη θέση του.
- vantono
Τύποι, τιστομπούτσο κομπλεξιλίκι τραβάτε τοσο πολυ με τα κομμούνια? Κομμουνι ο ενας, κομμουνι ο άλλος, τον τελευταίο μήνα μόνο εδώ μεσα, εχω χαρακτηριστεί προσωπικά τουλάχιστον πανω απο 10 φορές και απο πάνω απο 5 χρηστες ως "κομμούνι", και χωρις μαλιστα να εχω εκφρασει καποια θέση υπερ του κκε συγκεκριμένα, που να το δικαιολογεί αυτό. Ουτε μπουμπυς ειμαι ουτε φλάφι.
Τί φασούλα, σας γαμούσανε τα γκομενάκια ολοι οι κνίτες στο σχολείο κι εσεις μενατε αγκαλιά με τη Μαρία την παλάμη σας, και τους εχετε τοσο άχτι απο τότε?
Τί φασούλα, σας γαμούσανε τα γκομενάκια ολοι οι κνίτες στο σχολείο κι εσεις μενατε αγκαλιά με τη Μαρία την παλάμη σας, και τους εχετε τοσο άχτι απο τότε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 16 Οκτ 2020, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Αρβανίτης που είναι 75 χρονών θα πάει φυλακή;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δηλαδη δεν εισαι κουμμουνι?vantono έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:37Τύποι, τιστομπούτσο κομπλεξιλίκι τραβάτε τοσο πολυ με τα κομμούνια? Κομμουνι ο ενας, κομμουνι ο άλλος, τον τελευταίο μήνα μόνο εδώ μεσα, εχω χαρακτηριστεί προσωπικά τουλάχιστον πανω απο 10 φορές και απο πάνω απο 5 χρηστες ως "κομμούνι", και χωρις μαλιστα να εχω εκφρασει καποια θέση υπερ του κκε συγκεκριμένα, που να το δικαιολογεί αυτό. Ουτε μπουμπυς ειμαι ουτε φλάφι.
- vantono
Όχι, δεν ειμαι τέτοιος.perseus έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:39Δηλαδη δεν εισαι κουμμουνι?vantono έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:37Τύποι, τιστομπούτσο κομπλεξιλίκι τραβάτε τοσο πολυ με τα κομμούνια? Κομμουνι ο ενας, κομμουνι ο άλλος, τον τελευταίο μήνα μόνο εδώ μεσα, εχω χαρακτηριστεί προσωπικά τουλάχιστον πανω απο 10 φορές και απο πάνω απο 5 χρηστες ως "κομμούνι", και χωρις μαλιστα να εχω εκφρασει καποια θέση υπερ του κκε συγκεκριμένα, που να το δικαιολογεί αυτό. Ουτε μπουμπυς ειμαι ουτε φλάφι.

Μακάρι να ειχα αυτή τη δύναμη ψυχής.
Λουλούδες ομως, που κλαψομουνιάζουν για να γλυτώσουν τη μπουζού, λέγοντας οτι φτιάχνουν καταπληκτικές καλτσόνε και σπανακόπιτες, ή οτι γραφουν ποιήματα ή οτι ειναι φιλόζωοι και χριστιανοί, εχω το δικαιωμα να τους χλευάζω είτε ως κομμούνι ειτε ως οτιδήποτε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δηλαδη ηθελες να εχεις την δυναμη να είσαι κατασκοπος ξενης χωρας? Μπραβο ολο και καλυτερα το παςvantono έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:48Όχι, δεν ειμαι τέτοιος.perseus έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:39Δηλαδη δεν εισαι κουμμουνι?vantono έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 12:37Τύποι, τιστομπούτσο κομπλεξιλίκι τραβάτε τοσο πολυ με τα κομμούνια? Κομμουνι ο ενας, κομμουνι ο άλλος, τον τελευταίο μήνα μόνο εδώ μεσα, εχω χαρακτηριστεί προσωπικά τουλάχιστον πανω απο 10 φορές και απο πάνω απο 5 χρηστες ως "κομμούνι", και χωρις μαλιστα να εχω εκφρασει καποια θέση υπερ του κκε συγκεκριμένα, που να το δικαιολογεί αυτό. Ουτε μπουμπυς ειμαι ουτε φλάφι.
Μακάρι να ειχα αυτή τη δύναμη ψυχής.
Λουλούδες ομως, που κλαψομουνιάζουν για να γλυτώσουν τη μπουζού, λέγοντας οτι φτιάχνουν καταπληκτικές καλτσόνε και σπανακόπιτες, ή οτι γραφουν ποιήματα ή οτι ειναι φιλόζωοι και χριστιανοί, εχω το δικαιωμα να τους χλευάζω είτε ως κομμούνι ειτε ως οτιδήποτε.
- vantono
Όχι. Τη δύναμη να χαμογελάω μπροστά στον επικείμενο θάνατό μου, και να σας κατουράω.
Όποιος καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται είναι κρυφοναζί. Αυτό μας λέει το σκίτσο.

- vantono
Εσύ τις καταδικάζεις όλες τις βίες, δηλαδή? Και τη βία κατά των ΠΑΜιτών αφισοκολλητών, να υποθέσω?
Ρωτάω, γιατι λιγες σελιδες πιο πάνω ή πιο πισω, διαβάζουμε άτομα που ξεκάθαρα και ανοιχτά την επικροτούν.
Ενώ αν έλεγε αντί για «λαθρομετανάστες» «παράνομοι μετανάστες» ή «παράνομα εισερχόμενα πρόσωπα» πω πω τι φοβερή διαφορά που θα είχε.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑16 Οκτ 2020, 07:55και,"δεν είναι ούτε πρόσφυγες ούτε μετανάστες, είναι λαθρομετανάστες"
[img]https://i.postimg.cc/gJLCf5st/1216 ... .jpg[/img]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ολοκληρώθηκε η δίκη για τις φωτιές στο Μάτι
από Unique » 29 Απρ 2024, 09:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
01 Μάιος 2024, 11:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σαμαράς για στημένο δικαστήριο χρυσής αυγής
από Αγχίαλος » 19 Φεβ 2024, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 770 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
20 Φεβ 2024, 13:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκράφιτι από τη νεολαία της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Colour Youth
από southern » 27 Μαρ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 107 Απαντήσεις
- 2374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
30 Μαρ 2024, 14:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλέξης Τσίπρας: Θέλουμε να κερδίσουμε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής
από talaipwros » 17 Μάιος 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 43363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
18 Μάιος 2023, 00:16
-