Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
zteo
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από zteo » 19 Ιουν 2023, 20:52
Λοξίας έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:00
zteo έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 19:47
southern έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 19:37
Το Πακιστάν δεν έχει πόλεμο
Δεν είναι μόνο οι πρόσφυγες λόγω πολεμου.
Είναι οι οικονομικοί πολιτικοί και λόγω κλιματικής αλλαγής πρόσφυγες.
Ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει και μόλις φέρεις τις διεθνείς συμβάσεις που επιβεβαιώνουν το υπογραμμισμένο, θα συμφωνήσω με αυτό.
Προς το παρόν,
μελέτησε αυτό το διαφωτιστικό άρθρο του ΟΗΕ
που εξηγεί την σημασιολογική και ουσιαστική διαφορά μεταξύ πρόσφυγα και μετανάστη και αν έχεις απορία, πες μου...
Όντως ο όρος είναι οικονομικός μετανάστης. Αλλά όλες αυτές οι καταστάσεις διαπλεκονται.
Για παράδειγμα το Πακισταν είναι σε ένταση με την Ινδία και σε κάποιες επαρχίες στα ανατολικά υπάρχει ένας ιδιότυπος εμφύλιος πολεμος με παραφυάδες των Ταλιμπαν. Αλλά επισήμως δεν μπορεις να πεις ότι είναι σε πόλεμο.
Όποιος σπέρνει Τσιπρες και ραντίζει Ανδρουλακηδες θερίζει Μητσοτακιδες και μια γκέισα Παναγία.
-
Saliveros
- Phorum.gr user: Saliveros
από Saliveros » 19 Ιουν 2023, 21:31
Pillars έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:29
Δηλαδή είναι συνετό να βλέπουμε 700 ανθρώπους να οδεύουν σε βέβαιο πνιγμό, και
ακόμα και αν αρνούνται συνδρομή να τους αφήνουμε τελικά να πνιγούν;
Είπαμε.
Κουρσάρικη επιδρομή.
"Κάτσε να σε σώσω, Πακιστανικό σκουλήκι!"
Σας κάναμε ανθρώπους.
Πάνος Σκουρλέτης
-
nemo
από nemo » 19 Ιουν 2023, 21:41
Nandros έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:48
3f3k έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:44
Θα ελεγε κανεις ότι οι νδ-ελ ιθαγενείς δεν έχουν τέτοιο ζήλο για το λαθρο-πετρέλαιο που περνάει από τα ίδια νερά και κάνει τη διαδρομή Ρωσία-Δύση με ελληνικά πλοία.
Το Λιμενικό δε, σίγουρα είναι το ίδιο αυστηρό σε αυτά τα πλοία.
Άλλος ένας τσομπάνος της Πίνδου που έχει άποψη.
αμα μου βρεις ενα τσοπανο που να λεει βλαμμενα που λενε τουτοι οι ταχα διαβασμενοι
εγω θα γινω τσοπανος να σαλαγαω γιδια -- οι τσοπανοι γενικα εχουν περισσοτερες
γνωσεις για την φυση και για τους ανθρωπους απο οτι οι ειδικευμενοι γραφειοκρατες
-
nemo
από nemo » 19 Ιουν 2023, 21:47
γραμμη του κκε ;του κουτσουμπα; ή δικια σου ; να τα μας τα κανεις νια νια αυτα !
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 19 Ιουν 2023, 21:47
nemo έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:41
Θα ελεγε κανεις ότι οι νδ-ελ ιθαγενείς δεν έχουν τέτοιο ζήλο για το λαθρο-πετρέλαιο που περνάει από τα ίδια νερά και κάνει τη διαδρομή Ρωσία-Δύση με ελληνικά πλοία.
αμα μου βρεις ενα τσοπανο που να λεει βλαμμενα που λενε τουτοι οι ταχα διαβασμενοι
γνωσεις για την φυση και για τους ανθρωπους απο οτι οι ειδικευμενοι γραφειοκρατες
Ειδικά όταν οι προβατογάμηδες έχουν άποψη για θαλασσινά πράγματα, ενώ το περισσότερο νερό που έχουν δει είναι η λακκούβα της βροχής στο μαντρί τους.
ΥΓ. Θυμήθηκα το ξαδελφάκι μου που το πήραμε από το παππουδοχωριό μου και το πήγαμε στον Πειραιά. Τα μάτια του όταν πρωτοείδε την θάλασσα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
nemo
από nemo » 19 Ιουν 2023, 21:52
Nandros έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:47
nemo έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 21:41
Ειδικά όταν οι προβατογάμηδες έχουν άποψη για θαλασσινά πράγματα, ενώ το περισσότερο νερό που έχουν δει είναι η λακκούβα της βροχής στο μαντρί τους.
ΥΓ. Θυμήθηκα το ξαδελφάκι μου που το πήραμε από το παππουδοχωριό μου και το πήγαμε στον Πειραιά. Τα μάτια του όταν πρωτοείδε την θάλασσα.
αλλο αυτο και αλλο το αλλο ..γενικα οι τσοπανηδες δεν λενε μκλς
εγω στα ορειβατικα ταξιδια εκανα πολλες φορες παρεα και απεκτησα λιγη απο την γνωση τους
του τυπου οτι το πακισταν ειναι φτωχο σε σχεση με την ελλαδα ενω οι πλουσιότεροι πολιτες του
ειναι περισσοτεροι απο τον πληθυσμο της ελλαδος
-
3f3k
- Phorum.gr user: letryf
από 3f3k » 20 Ιουν 2023, 00:45
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:51
Άποψη για οτιδήποτε άλλο, έχει.
Άποψη για το ποιος θα πληρώσει τα ζητούμενα του, σαφώς και δεν έχει.
Ούτε έναν αριθμό δεν μπορούν να προσδιορίσουν...
Ποια να πληρώσει ποιος; Τα πετρέλαια, τα διαμάντια και τον πλούτο που τους κλέβει η Δύση; Ή τις βόμβες που τους ρίχνει; Έχετε πάει σε ξένο σπίτι τους έχετε κολλήσει όλους πανούκλα και αναρωτιέστε γιατί δε τους κάνει καλά το ντεπόν και γιατί θέλουν να φύγουν από το σπίτι.
θα μας πει το Λιμενικο αληθειας πόσοι ήταν, επίσημη πηγή.
-
Unique
από Unique » 20 Ιουν 2023, 06:30
Τώρα βγαίνουν στη φόρα τα αποτελέσματα της Ρωσικής προπαγάνδας τα τελευταία 30 χρόνια.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
-
Frappezitis
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 06:33
Ντροπιαζουν την Ελλαδα με τα ψεμματα τους οι Λιμενικοι.
Αποκάλυψη: Βίντεο και ηχητικό υλικό από την κάμερα και τις επικοινωνίες του Λιμενικού «φωτίζουν» το ναυάγιο
Υλικό από κάμερες που διέθετε –όπως αποκαλύπτει το in – το πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος 920 με το όνομα «Υποκελευστής Α’ ΛΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣ Γρηγόριος» που είχε προσεγγίσει το μοιραίο αλιευτικό στα ανοικτά της Πύλου, έχει παραδοθεί από τις 15 Ιουνίου, στις δικαστικές αρχές. Ενα οπτικό υλικό που αναμένεται να διαφωτίσει τις συνθήκες του τραγικού ναυαγίου με τους δεκάδες νεκρούς και τους 550 περίπου αγνοουμένους.
Κι αυτό όταν
αξιωματικοί του Λιμενικού είχαν δηλώσει στα ΜΜΕ, ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε καταγραφή του δραματικού συμβάντος από το σκάφος του λιμενικού αφού «δεν περίσσευε κανείς λιμενικός στην προσπάθεια της διάσωσης, που να ασχολείται με την βιντεοσκόπηση όσων συνέβαιναν».
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
southern
- Phorum.gr user: southern
από southern » 20 Ιουν 2023, 11:14
GoBzi έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:02
southern έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 19:54
zteo έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 19:47
Δεν είναι μόνο οι πρόσφυγες λόγω πολεμου.
Είναι οι οικονομικοί πολιτικοί και λόγω κλιματικής αλλαγής πρόσφυγες.
Φαιδροτητες. Το Πακιστάν δεν έχει προβλήματα.
Στο Πακιστάν κόβεται το ρεύμα σε καθημερινή βάση και υπάρχει κόσμος που ζει με ένα κρεμμύδι την μέρα. Η χώρα είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και λιμού.
Και εγώ δεν χωνεύω τους Πακιστανούς (έχω γνωρίσει αρκετούς στο ΗΒ), αλλά μην λέμε ότι μαλακία μας κατέβει.
H νομοθεσία προβλέπει άσυλο για άτομα από εμπολεμες χώρες
-
GoBzi
από GoBzi » 20 Ιουν 2023, 11:44
southern έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 11:14
GoBzi έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:02
southern έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 19:54
Φαιδροτητες. Το Πακιστάν δεν έχει προβλήματα.
Στο Πακιστάν κόβεται το ρεύμα σε καθημερινή βάση και υπάρχει κόσμος που ζει με ένα κρεμμύδι την μέρα. Η χώρα είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και λιμού.
Και εγώ δεν χωνεύω τους Πακιστανούς (έχω γνωρίσει αρκετούς στο ΗΒ), αλλά μην λέμε ότι μαλακία μας κατέβει.
H νομοθεσία προβλέπει άσυλο για άτομα από εμπολεμες χώρες
Ο καθένας μπορεί να αιτηθεί άσυλο για όποιον λόγο θέλει, εκεί πατάνε αυτοί. Μέχρι να ολοκληρωθεί η αίτηση ασύλου (άσχετος του αποτελέσματος), οι περισσότεροι θα την έχουν κάνει για άλλες χώρες.
-
sys3x
από sys3x » 20 Ιουν 2023, 11:56
Unique έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 06:30
Τώρα βγαίνουν στη φόρα τα αποτελέσματα της Ρωσικής προπαγάνδας τα τελευταία 30 χρόνια.
Ντουντ, σε έχουνε ταΐσει στο στόμα από την κούνια τόσο πολύ ράμπο, ρόκυ και τζίατζο που για να βγάλεις
την ξανθιά τσαπού την δαμόκλεια σπάθα του Ιβάν Ντράγκο από το γεμάτο με γιαούρτι, σκόρδο και ψιλοκομμένο αγγουράκι μυαλουδάκι σου δεν φτάνει ούτε το αεπ της Νορβηγίας σε συνεδρίες.
Και οκ, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημά με το ντέζερτ στορμ μπλουζάκι που φορούσες μικρός, αν ήσουν κανονικό αμερικανάκι.
Δυστυχώς όμως ελληνά φιλαράκο, δεν είσαι.
Σόρρυ ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Lord Brum
- Phorum.gr user: coriander
από Lord Brum » 20 Ιουν 2023, 12:00
Στα @# μας οι εισβολείς. Είδαμε και πάθαμε να διώξουμε το ισλάμ που μας είχε καταξιωθεί 400+ Χρόνια, δεν θα το καταφέρουμε και μάλιστα οικειοθελώς έχοντας δει τι χαβουζες έγιναν οι πολεις της σουηδιας της γαλλιας και του βελγιπυ που δεχρηκαν μεγαλο αειθμο.ορκς
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Ιουν 2023, 12:00
3f3k έγραψε: ↑20 Ιουν 2023, 00:45
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2023, 20:51
Άποψη για οτιδήποτε άλλο, έχει.
Άποψη για το ποιος θα πληρώσει τα ζητούμενα του, σαφώς και δεν έχει.
Ούτε έναν αριθμό δεν μπορούν να προσδιορίσουν...
Ποια να πληρώσει ποιος; Τα πετρέλαια, τα διαμάντια και τον πλούτο που τους κλέβει η Δύση; Ή τις βόμβες που τους ρίχνει; Έχετε πάει σε ξένο σπίτι τους έχετε κολλήσει όλους πανούκλα και αναρωτιέστε γιατί δε τους κάνει καλά το ντεπόν και γιατί θέλουν να φύγουν από το σπίτι.
θα μας πει το Λιμενικο αληθειας πόσοι ήταν,
επίσημη πηγή.
Το 'χετε κάψει τελείως ή μου φαίνεται;
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42
Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
17 Νοέμ 2023, 22:29
-
-
- 88 Απαντήσεις
- 1583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
26 Αύγ 2024, 10:14
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
18 Φεβ 2024, 20:31
-
-
- 49 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
12 Ιούλ 2024, 18:51
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.