Καταστροφη των περιπτερων της Φωνης Λογικης (κομμα Λατινοπουλου) και ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονικη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Καταστροφη των περιπτερων της Φωνης Λογικης (κομμα Λατινοπουλου) και ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 23 Ιουν 2023, 15:49

Rakomelofronas έγραψε:
23 Ιουν 2023, 13:58
Green Dragon έγραψε:
23 Ιουν 2023, 13:02
Αυτό όχι μόνο δεν είναι κακό αλλά η χώρα το έχει τεράστια ανάγκη. Πάντως από κάτι που έχω μάθει βγάζω το συμπέρασμα ότι έχει τις αντιστάσεις της αφού αρνήθηκε κάτι που λίγοι θα αρνιόντουσαν. Το βασικό της πρόβλημα είναι το ψώνισμα και οι ανασφάλειες (φίλτρα κλπ) που είναι τόσο έντονες ώστε δεν μπορεί να τις κρύψει και βγαίνουν προς τα έξω.
Η αστυνομία είναι ένα εργαλείο του κράτους. Δεν υπάρχει λόγος να τη βλέπει κάποιος θετικά καθαυτή.

Δεν ξέρω αν αυτό που έχεις υπόψη σου σχετίζεται με τον Εμφιετζόγλου, πιστεύω πάντως ότι έκανε πολύ μεγάλο λάθος που διαχώρισε τη θέση της και μάλιστα τόσο άτσαλα.
Περιέργως θα συμφωνήσω, είχα συμπεριλάβει σε παρένθεση σχόλιο επ' αυτού που συμφωνούσε μαζί σου αλλά γενικά θέλω να είμαι λακωνικός και αποφάσισα να το αφαιρέσω. Δηλαδή εννοώ ότι η κίνησή της δείχνει συνέπεια σε κάποια πράγματα, άσχετα αν ήταν λάθος.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Καταστροφη των περιπτερων της Φωνης Λογικης (κομμα Λατινοπουλου) και ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονικη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 25 Ιουν 2023, 11:48

taxalata xalasa έγραψε:
23 Ιουν 2023, 14:19
Ναύτης έγραψε:
23 Ιουν 2023, 14:15
taxalata xalasa έγραψε:
23 Ιουν 2023, 14:14

λιγουρη!
Προτιμώ το: λάτρης του ωραίου φύλου.
με μια λεξη: Λιγούρης! :003: Άσε τα σάπια!
Θαυμαστής.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών