Σοβαρα; Εγω τους βρηκα; Εγω εκανα υπουργο τον Αδωνι στις 3 τελευταιες νεοδημοκρατικες κυβερνησεις;
.
Ρε συ Αρίστο, σου έχει περάσει έστω ως ιδέα βρε παιδί μου, ότι εσύ επηρεάζεσαι από τον Πορτοσάλτε, πολύ περισσότερο απ' όλους;Αρίστος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:12Ο Πορτοσαλτε ειπε για νεο πρωθυπουργο μεσα απο την παρουσα κυβερνηση.
Κάποιος πρέπει να αναλάβει την συγκρότηση του κράτους από την αρχή, δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Έχει ενδιαφέροντα άλλα; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει για να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας.»
.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Frappezitis έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 08:03Το ότι δεν φορέσαμε μαντήλα στην Σακελλαροπούλου, το λες και διπλωματική επιτυχία.
τα ίδια ακριβώς λέγανε. Και όχι μόνο με τις υποκλοπές. Και πήρανε διπλό πούλο.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:15Ρε συ Αρίστο, σου έχει περάσει έστω ως ιδέα βρε παιδί μου, ότι εσύ επηρεάζεσαι από τον Πορτοσάλτε, πολύ περισσότερο απ' όλους;Αρίστος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:12Ο Πορτοσαλτε ειπε για νεο πρωθυπουργο μεσα απο την παρουσα κυβερνηση.
Κάποιος πρέπει να αναλάβει την συγκρότηση του κράτους από την αρχή, δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Έχει ενδιαφέροντα άλλα; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει για να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας.»
.
Otto Weininger έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:17τα ίδια ακριβώς λέγανε. Και όχι μόνο με τις υποκλοπές. Και πήρανε διπλό πούλο.
Έτσι, έτσι.Αρίστος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:19Otto Weininger έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:17τα ίδια ακριβώς λέγανε. Και όχι μόνο με τις υποκλοπές. Και πήρανε διπλό πούλο.
Το ποιος πηρε πουλο φαινεται τωρα, πολυ φοβαμαι οτι αν συνεχισετε ετσι θα ειναι η πιο μαυρη σελιδα στην ιστορια της δεξιας παραταξης αυτη η κυβερνηση.
.
Με την διαφορά ότι τώρα μαζεύει ο λαός τους νεκρούς του και το επιτελικό κρατος έχει καταρρεύσει.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:17τα ίδια ακριβώς λέγανε. Και όχι μόνο με τις υποκλοπές. Και πήρανε διπλό πούλο.
Otto Weininger έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:22Έτσι, έτσι.Αρίστος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:19Otto Weininger έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:17
τα ίδια ακριβώς λέγανε. Και όχι μόνο με τις υποκλοπές. Και πήρανε διπλό πούλο.
Το ποιος πηρε πουλο φαινεται τωρα, πολυ φοβαμαι οτι αν συνεχισετε ετσι θα ειναι η πιο μαυρη σελιδα στην ιστορια της δεξιας παραταξης αυτη η κυβερνηση.
.
Όσο βρίσκετε συμμάχους σε πανδημίες, φωτιές, πλημμύρες, νεκρές Μαρίες κλπ θα παίρνετε πάντα πουλο
ξέρω, ξέρω. όλα καλάΑρίστος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:25Otto Weininger έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:22Έτσι, έτσι.
Όσο βρίσκετε συμμάχους σε πανδημίες, φωτιές, πλημμύρες, νεκρές Μαρίες κλπ θα παίρνετε πάντα πουλο
Δεν μ' ενδιαφερει ο ΣΥΡΙΖΑ μιας και εισαστε μαζι με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πλεον ταλε κουαλε.
Μ' ενδιαφερει μονο ο εθνικιστικος χωρος αλλα ουτε απο εκει βλεπω φως.
.
Frappezitis έγραψε: ↑09 Δεκ 2023, 08:03Το ότι δεν φορέσαμε μαντήλα στην Σακελλαροπούλου, το λες και διπλωματική επιτυχία.
Otto Weininger έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:26ξέρω, ξέρω. όλα καλάΑρίστος έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:25Otto Weininger έγραψε: ↑07 Σεπ 2023, 17:22
Έτσι, έτσι.
Δεν μ' ενδιαφερει ο ΣΥΡΙΖΑ μιας και εισαστε μαζι με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πλεον ταλε κουαλε.
Μ' ενδιαφερει μονο ο εθνικιστικος χωρος αλλα ουτε απο εκει βλεπω φως.
.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.