Η δική μου απορία είναι άλλη. Το κατά πόσον οι διαμαρτυρόμενοι ενοικιαστές, έχουν δική τους οικογενειακή περιουσία και πώς τη διαχειρίζονται όταν τη νοικιάζουν.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 20:22τι θα ηθελες να γραφει ενα τετοιο μητρωο;Andromachi έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 18:05Μια γρήγορη ερωτηση:
Αντίστοιχο μητρώο για σκατοιδιοκτητες θα βγει????????
Λέω εγώ τώρα.....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Η ΝΔ φέρνει «Τειρεσία» για κακοπληρωτές ενοικιαστές
Re: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! Η ΝΔ φέρνει «Τειρεσία» για κακοπληρωτές ενοικιαστές
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί από τυπάκια που έχουν έσοδα από σπίτια που είναι ακόμα γραμμένα στους γονιούς, άλλο τίποτα. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
και ποιος θα έχει πρόσβαση στο αρχείο του Τειρεσία? οι γνωστοί? γιατί δεν νομίζω να χει κανείς σας πρόσβαση, ούτε να μπορεί να ζητήσει του χ καράμπαμπα μέλους που έτυχε και βρήκε τα στοιχεία του, τον φάκελο με τόσο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
επίσης, χρειάζεται συνδρομή για να μπαίνεις στο σύστημα, δεν ξέρω αν τώρα είναι πληρωμή ανά σελίδα αναζήτησης όπως ήταν παλιά και φυσικά το θύμα, έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να ζητήσει έλεγχο του φακέλου του για το ποιοι χρήστες και πότε μπήκαν και ψαχούλευαν και βάσει ποιου δικαιώματος.
το ότι πάω να νοικιάσω ένα σπίτι και δίνω τα στοιχεία μου, δεν σημαίνει ότι δίνω και γραπτή εξουσιοδότηση ελέγχου μου όπως στα δάνεια (κάτι που προβλέπεται και υπογράφεται από τον πελάτη στην αίτηση δανείου)
οπότε φυτζες μπλε ως συνήθως .
*
για τους ιδιώτες που έβγαλαν οργασμικές κραυγούλες.

προφανώς και αφορά ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ εκμετάλλευσης ακινήτων πχ αυτές που αγόρασαν τα δάνεια από τις τράπεζες με πακέτο τις συμβάσεις που λένε ότι μπορεί να γίνεται έλεγχος δεδομένων.
επίσης, χρειάζεται συνδρομή για να μπαίνεις στο σύστημα, δεν ξέρω αν τώρα είναι πληρωμή ανά σελίδα αναζήτησης όπως ήταν παλιά και φυσικά το θύμα, έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να ζητήσει έλεγχο του φακέλου του για το ποιοι χρήστες και πότε μπήκαν και ψαχούλευαν και βάσει ποιου δικαιώματος.
το ότι πάω να νοικιάσω ένα σπίτι και δίνω τα στοιχεία μου, δεν σημαίνει ότι δίνω και γραπτή εξουσιοδότηση ελέγχου μου όπως στα δάνεια (κάτι που προβλέπεται και υπογράφεται από τον πελάτη στην αίτηση δανείου)
οπότε φυτζες μπλε ως συνήθως .

προφανώς και αφορά ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ εκμετάλλευσης ακινήτων πχ αυτές που αγόρασαν τα δάνεια από τις τράπεζες με πακέτο τις συμβάσεις που λένε ότι μπορεί να γίνεται έλεγχος δεδομένων.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naranjita την 04 Σεπ 2024, 20:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Καλά εσύ με κανα μύριο και συζητιέταιOtto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 17:59με 200Κ σήμερα αγοράζεις τρώγλες.talaipwros έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 17:54Επιτέλους, η απόδοση θα μπορει πλεον να πεσει στο μολις 6%.
Δηλαδή ενα σπίτι που πωλείται 200 χιλιαρικα θα εχει νοικι μολις 1000 ευρω το μηνα.
Προχωράμε!
σήμερα επίσης, 1000 ενοίκιο ζητάνε για σπίτια που τα πουλάνε 400Κ.

Οι κόκκινες, οι πράσινες, οι θαλασσιές οι χάντρες.

Αν ήταν μόνον μπλέ, οι χάντρες για τους ιθαγενείς, θα ήταν πολύ πιο απλό στην επίλυση του το θέμα.
Αλλά ατυχώς ή ευτυχώς για κάποιους, δεν είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μπα δεν το είπα για την νδ, η έκφραση είναι έτσι.
είναι δυνατόν να είναι τα αριστερούδια τόσο ονειροπόλοι?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Μαδουραίος
Και ποιός θα ενημερώνει αυτό το μητρώο;

Ο ιδιοκτήτης που δηλώνει 200 ευρώ ενοίκιο και παίρνει στο χέρι αλλά 300;
Άλλη μια παπατζα των γιδοδεξιων και να τσιμπήσουν χρήματα από το ταμείο ανάπτυξης

Άλλη μια παπατζα των γιδοδεξιων και να τσιμπήσουν χρήματα από το ταμείο ανάπτυξης
Επ' ευκαιρία, καλό είναι και το να τσεκάρεις πόσοι ψάχνουν ευκαιρίες μέσω των πλειστηριασμών από τα φαντς.

Γιατί όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μπορεί να ενημερώνεται από το ταξις όπου δηλώνεις το ενοικιαστήριο κάθε χ ψ χρόνια με την κίνηση του λογαριασμού που γίνονται οι πιστώσεις και να πηγαίνει αυτόματα.Μαδουραίος έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 20:43Και ποιός θα ενημερώνει αυτό το μητρώο;
το θέμα μας όμως δεν είναι ο νυν σπιτονοικοκύρης, αλλά ο μελλοντικός. ο οποίος τον ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ προσβαση στον τειρεσία δεν θα χει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Και ακριβώς γι' αυτές τις ασήμαντες λεπτομέρειες θα παραμείνουμε τριτοκοζμικό κράτος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Αφού τρώγλες είναι. Πήγαινε στις αγγελίες, πάτα Πειραιάς και βάλε μέγιστη τιμή 200Κ.sharp έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 20:37Καλά εσύ με κανα μύριο και συζητιέταιOtto Weininger έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 17:59με 200Κ σήμερα αγοράζεις τρώγλες.talaipwros έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 17:54Επιτέλους, η απόδοση θα μπορει πλεον να πεσει στο μολις 6%.
Δηλαδή ενα σπίτι που πωλείται 200 χιλιαρικα θα εχει νοικι μολις 1000 ευρω το μηνα.
Προχωράμε!
σήμερα επίσης, 1000 ενοίκιο ζητάνε για σπίτια που τα πουλάνε 400Κ.
Κάνε το να γελάσουμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει τέτοιο ακίνητο, όπως και από τα κατασχεμένα του οοδυ πως λέγεται.
υπάρχουν και οι περιπτώσεις φάκτορινγκ, αλλά είμαι κουρασμένη για αυτά τώρα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Εάν υπάρχει ενοικιαστής που δίνει μαύρα είναι άξιος της τύχης τουΜαδουραίος έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 20:43Και ποιός θα ενημερώνει αυτό το μητρώο;
Και αν υπάρχει ιδιοκτήτης που παίρνει μαύρα, καλά ξεμπερδέματα εάν πάει να διεκδικήσει απλήρωτα ενοίκια.
Και με δεδομένο ότι ενοίκια πληρώνονται με τραπεζικό λογαριασμό δεν θα μπορεί ο ιδιοκτήτης να δηλώνει κακόβουλα ότι δεν πλήρωσε ο ενοικιαστής.
Το ίδιο και με τη ΔΕΗ
Ρε συ ....δεν μιλαει για τον γνωστό ΤειρεσίαNaranjita έγραψε: ↑04 Σεπ 2024, 20:36και ποιος θα έχει πρόσβαση στο αρχείο του Τειρεσία? οι γνωστοί? γιατί δεν νομίζω να χει κανείς σας πρόσβαση, ούτε να μπορεί να ζητήσει του χ καράμπαμπα μέλους που έτυχε και βρήκε τα στοιχεία του, τον φάκελο με τόσο ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
οπότε φυτζες μπλε ως συνήθως .*
Αμφιβάλω καν αν θα το λένε Τειρεσία.... μπορεί να το λενε και Καλλιόπη
Απλά απ οτι φαίνεται όταν θα έρχεται ο υποψήφιος ενοικιαστής .... θα δίνει τα στοιχεία του και ο ιδιοκτήτης θα μπαίνει στη Καλλιόπη και θα βλέπει αν ειναι καθαρός ή αν έχει τη φωλιά του λερωμένη
***φυσικά μένει να δουμε την εφαρμογή του

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Το μέτρο επί της αρχής είναι σωστό.
Αλλά επειδή ζούμε σε μία μπανανία, θα εφαρμοστεί με στρεβλό τρόπο.
Αλλά επειδή ζούμε σε μία μπανανία, θα εφαρμοστεί με στρεβλό τρόπο.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κυριάκος :από φέτος πληρώνω ενα νοίκι δώρο στους ενοικιαστές
από georgebi » 22 Απρ 2025, 15:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 127 Απαντήσεις
- 2397 Προβολές