ισχύει,μέχρι να με προσβάλλουν προσωπικά
https://www.skai.gr/news/opinions/dieth ... -mitsotaki
nowhere έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:31ισχύει,μέχρι να με προσβάλλουν προσωπικά
https://www.skai.gr/news/opinions/dieth ... -mitsotaki
Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα τη διάσημη Μόνα Λίζα και το ενδεχόμενο να εκτίθεται αλλού η Μόνα κι αλλού η Λίζα
Ξέρεις τι παρατηρώ σε εσένα; Όταν δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς με κάποιον του προσάπτεις κάποια φανταστικά χαρακτηριστικά και αντιπαρατίθεσαι με αυτά. Κατά τα λοιπά, πολύ σκατό.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 20:22Δεν είπα ότι δεν θέλω να τα βρούμε, είπα ότι δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε γιατί... ασ' το καλύτερα, πάλι δεν θα καταλάβεις. Είναι τα αντανακλαστικά που έλεγα, είσαι μετρ σ' αυτό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 19:10Δε θέλεις να τα βρούμε ούτε στη μέση. Τα θέλεις μονά ζυγά δικά σου. Οπότε ανασκευάζω. Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας είναι σαν καμπινές από δημόσιες τουαλέτες. Τόσο σκατό δεν υπάρχει άλλη κυβέρνηση.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 18:24
Δεν υπάρχει κάτι για να βρούμε στη μέση, πιστεύω. Απλά σού θυμίζω τα παλιά, για να τα συγκρίνεις με τα φρέσκα και να δεις ότι τα πάντα όσον αφορά αντιδράσεις κάποιων είναι θέμα αντανακλαστικών και μόνο και καθόλου κρίσης. Αλλά, τι λέω τώρα για αντανακλαστικά, ε;...
Ναύτης έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:14Εν κατακλείδι.
Μεταξύ μας μπορούμε να βριζόμαστε όσο θέλουμε. Όταν όμως προσβάλλεται ο Π/Θ της χώρας από έναν ξένο παράγοντα, τότε προσβάλλεται η ίδια η Ελλάδα και όλοι οι Έλληνες.
Και αυτό -θα το πω γιατί αλλιώς θα σκάσω- ισχύει ανεξάρτητα από το πρόσωπο που ενσαρκώνει κάθε φορά τον θεσμό, δηλαδή τόσο όταν ο Σούνακ προσβάλλει τον Μητσοτάκη, όσο κι όταν κάποτε διάφοροι ευρωπαϊκοί παράγοντες προσέβαλαν βάναυσα τον Τσίπρα.
Saturn έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:33nowhere έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:31ισχύει,μέχρι να με προσβάλλουν προσωπικά
https://www.skai.gr/news/opinions/dieth ... -mitsotakiΈφερε μάλιστα ως παράδειγμα τη διάσημη Μόνα Λίζα και το ενδεχόμενο να εκτίθεται αλλού η Μόνα κι αλλού η Λίζα
ανθελληνα τουρκοζαιε
Εγώ πάλι παρατηρώ ότι έχεις κολλημένη βελόνα σε διάφορα θέματα, one track mind που λένε και στο χωριό μου, και ό,τι και να σου λέει ο απέναντι βάζεις την κασέτα και παίζει. Σε πολλά και διάφορα θέματα, από πολιτικά, μέχρι και τι χρώμα είναι το φόρεμα. Τα δε αντανακλαστικά που σου ανέφερα δεν είναι καθόλου φανταστικό χαρακτηριστικό σου. Μια χαρά το δικαιολόγησες πιο πάνω. Είπες μια πίπα που δεν σου βγήκε, με εντελώς αντανακλαστικό τρόπο "ουγκ, ουγκ, Κούλη κακό, Δένδια κακό... ουγκ, να πω κάτι να τα συνδέσω", σού επισήμανα ότι δεν είναι λογικό για το ίδιο (κατ' εσέ ίδιο, βάσει του συλλογισμού σου) περιστατικό να είσαι μια με την μια πλευρά και να "ξεφτιλίζεται" η άλλη και μια με την άλλη πλευρά και να ξεφτιλίζεται η "μία", αρκεί ο ξεφτιλιζόμενος να είναι πάντα αυτός που δεν γουστάρεις κι ας είναι από την αντίθετη πλευρά της ιστορίας κάθε φορά, κι εκεί που όντως δεν είχες να πεις τίποτα (αυτό δηλαδή για το οποίο με κατηγορείς εσύ και δεν ισχύει), άρχισες τα αβαβά και τα "να τα βρούμε στη μέση". Ποιος, εσύ! Που σου λένε 5 άνθρωποι είναι νύχτα έξω, κι εσύ επιμένεις "όχι μέρα είναι", επειδή έτσι το άρχισες.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:34Ξέρεις τι παρατηρώ σε εσένα; Όταν δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς με κάποιον του προσάπτεις κάποια φανταστικά χαρακτηριστικά και αντιπαρατίθεσαι με αυτά. Κατά τα λοιπά, πολύ σκατό.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 20:22Δεν είπα ότι δεν θέλω να τα βρούμε, είπα ότι δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε γιατί... ασ' το καλύτερα, πάλι δεν θα καταλάβεις. Είναι τα αντανακλαστικά που έλεγα, είσαι μετρ σ' αυτό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 19:10
Δε θέλεις να τα βρούμε ούτε στη μέση. Τα θέλεις μονά ζυγά δικά σου. Οπότε ανασκευάζω. Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας είναι σαν καμπινές από δημόσιες τουαλέτες. Τόσο σκατό δεν υπάρχει άλλη κυβέρνηση.
γιολανταSaturn έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:33nowhere έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:31ισχύει,μέχρι να με προσβάλλουν προσωπικά
https://www.skai.gr/news/opinions/dieth ... -mitsotakiΈφερε μάλιστα ως παράδειγμα τη διάσημη Μόνα Λίζα και το ενδεχόμενο να εκτίθεται αλλού η Μόνα κι αλλού η Λίζα
Ατύχησες. Δέκα παρά τέταρτο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάζω κατεβατά. Την επόμενη φορά, αυτή την ώρα μικρότερες απαντήσεις.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:42Εγώ πάλι παρατηρώ ότι έχεις κολλημένη βελόνα σε διάφορα θέματα, one track mind που λένε και στο χωριό μου, και ό,τι και να σου λέει ο απέναντι βάζεις την κασέτα και παίζει. Σε πολλά και διάφορα θέματα, από πολιτικά, μέχρι και τι χρώμα είναι το φόρεμα. Τα δε αντανακλαστικά που σου ανέφερα δεν είναι καθόλου φανταστικό χαρακτηριστικό σου. Μια χαρά το δικαιολόγησες πιο πάνω. Είπες μια πίπα που δεν σου βγήκε, με εντελώς αντανακλαστικό τρόπο "ουγκ, ουγκ, Κούλη κακό, Δένδια κακό... ουγκ, να πω κάτι να τα συνδέσω", σού επισήμανα ότι δεν είναι λογικό για το ίδιο (κατ' εσέ ίδιο, βάσει του συλλογισμού σου) περιστατικό να είσαι μια με την μια πλευρά και να "ξεφτιλίζεται" η άλλη και μια με την άλλη πλευρά και να ξεφτιλίζεται η "μία", αρκεί ο ξεφτιλιζόμενος να είναι πάντα αυτός που δεν γουστάρεις κι ας είναι από την αντίθετη πλευρά της ιστορίας κάθε φορά, κι εκεί που όντως δεν είχες να πεις τίποτα (αυτό δηλαδή για το οποίο με κατηγορείς εσύ και δεν ισχύει), άρχισες τα αβαβά και τα "να τα βρούμε στη μέση". Ποιος, εσύ! Που σου λένε 5 άνθρωποι είναι νύχτα έξω, κι εσύ επιμένεις "όχι μέρα είναι", επειδή έτσι το άρχισες.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:34Ξέρεις τι παρατηρώ σε εσένα; Όταν δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς με κάποιον του προσάπτεις κάποια φανταστικά χαρακτηριστικά και αντιπαρατίθεσαι με αυτά. Κατά τα λοιπά, πολύ σκατό.
Αυτά. Που θα μού πεις ότι δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ κιόλας, κακομοίρη. Ναι, με τη λογική σου, που βάζεις βαμβάκι στ' αυτιά και λες μονόλογους, φυσικά και δεν μπορεί να γίνει κουβέντα.
Γιατί ατύχησα; Χέστηκα αν δεν το διαβάσεις. Να δικαιολογήσεις και το σκατό που λες τόση ώρα...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:46Ατύχησες. Δέκα παρά τέταρτο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάζω κατεβατά. Την επόμενη φορά, αυτή την ώρα μικρότερες απαντήσεις.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:42Εγώ πάλι παρατηρώ ότι έχεις κολλημένη βελόνα σε διάφορα θέματα, one track mind που λένε και στο χωριό μου, και ό,τι και να σου λέει ο απέναντι βάζεις την κασέτα και παίζει. Σε πολλά και διάφορα θέματα, από πολιτικά, μέχρι και τι χρώμα είναι το φόρεμα. Τα δε αντανακλαστικά που σου ανέφερα δεν είναι καθόλου φανταστικό χαρακτηριστικό σου. Μια χαρά το δικαιολόγησες πιο πάνω. Είπες μια πίπα που δεν σου βγήκε, με εντελώς αντανακλαστικό τρόπο "ουγκ, ουγκ, Κούλη κακό, Δένδια κακό... ουγκ, να πω κάτι να τα συνδέσω", σού επισήμανα ότι δεν είναι λογικό για το ίδιο (κατ' εσέ ίδιο, βάσει του συλλογισμού σου) περιστατικό να είσαι μια με την μια πλευρά και να "ξεφτιλίζεται" η άλλη και μια με την άλλη πλευρά και να ξεφτιλίζεται η "μία", αρκεί ο ξεφτιλιζόμενος να είναι πάντα αυτός που δεν γουστάρεις κι ας είναι από την αντίθετη πλευρά της ιστορίας κάθε φορά, κι εκεί που όντως δεν είχες να πεις τίποτα (αυτό δηλαδή για το οποίο με κατηγορείς εσύ και δεν ισχύει), άρχισες τα αβαβά και τα "να τα βρούμε στη μέση". Ποιος, εσύ! Που σου λένε 5 άνθρωποι είναι νύχτα έξω, κι εσύ επιμένεις "όχι μέρα είναι", επειδή έτσι το άρχισες.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:34
Ξέρεις τι παρατηρώ σε εσένα; Όταν δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς με κάποιον του προσάπτεις κάποια φανταστικά χαρακτηριστικά και αντιπαρατίθεσαι με αυτά. Κατά τα λοιπά, πολύ σκατό.
Αυτά. Που θα μού πεις ότι δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ κιόλας, κακομοίρη. Ναι, με τη λογική σου, που βάζεις βαμβάκι στ' αυτιά και λες μονόλογους, φυσικά και δεν μπορεί να γίνει κουβέντα.
Στο σπίτι του χεσμένου δε μιλάμε για μάρμαρα.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:48Γιατί ατύχησα; Χέστηκα αν δεν το διαβάσεις. Να δικαιολογήσεις και το σκατό που λες τόση ώρα...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:46Ατύχησες. Δέκα παρά τέταρτο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάζω κατεβατά. Την επόμενη φορά, αυτή την ώρα μικρότερες απαντήσεις.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:42
Εγώ πάλι παρατηρώ ότι έχεις κολλημένη βελόνα σε διάφορα θέματα, one track mind που λένε και στο χωριό μου, και ό,τι και να σου λέει ο απέναντι βάζεις την κασέτα και παίζει. Σε πολλά και διάφορα θέματα, από πολιτικά, μέχρι και τι χρώμα είναι το φόρεμα. Τα δε αντανακλαστικά που σου ανέφερα δεν είναι καθόλου φανταστικό χαρακτηριστικό σου. Μια χαρά το δικαιολόγησες πιο πάνω. Είπες μια πίπα που δεν σου βγήκε, με εντελώς αντανακλαστικό τρόπο "ουγκ, ουγκ, Κούλη κακό, Δένδια κακό... ουγκ, να πω κάτι να τα συνδέσω", σού επισήμανα ότι δεν είναι λογικό για το ίδιο (κατ' εσέ ίδιο, βάσει του συλλογισμού σου) περιστατικό να είσαι μια με την μια πλευρά και να "ξεφτιλίζεται" η άλλη και μια με την άλλη πλευρά και να ξεφτιλίζεται η "μία", αρκεί ο ξεφτιλιζόμενος να είναι πάντα αυτός που δεν γουστάρεις κι ας είναι από την αντίθετη πλευρά της ιστορίας κάθε φορά, κι εκεί που όντως δεν είχες να πεις τίποτα (αυτό δηλαδή για το οποίο με κατηγορείς εσύ και δεν ισχύει), άρχισες τα αβαβά και τα "να τα βρούμε στη μέση". Ποιος, εσύ! Που σου λένε 5 άνθρωποι είναι νύχτα έξω, κι εσύ επιμένεις "όχι μέρα είναι", επειδή έτσι το άρχισες.
Το τι κάνεις ο καθένας στο σπίτι του, είναι δικό σου θέμα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:48Στο σπίτι του χεσμένου δε μιλάμε για μάρμαρα.Isildur έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:48Γιατί ατύχησα; Χέστηκα αν δεν το διαβάσεις. Να δικαιολογήσεις και το σκατό που λες τόση ώρα...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑28 Νοέμ 2023, 21:46
Ατύχησες. Δέκα παρά τέταρτο δεν έχω καμία όρεξη να διαβάζω κατεβατά. Την επόμενη φορά, αυτή την ώρα μικρότερες απαντήσεις.