Να τον βάλουνε HR managerΑρίστος έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:21pylothess έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:19Εύγε...Αρίστος έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:16Οπορτουνισμος, ξεοπορτουνισμος, απο οτι φαινεται ο Κασσελακης δουλευει 24 ωρες το 24ωρο οσο μαζι ολος ο υπολοιπος ΣΥΡΙΖΑ που τον αντιπολιτευεται. Πηγε στην Ευβοια και σε ενα απογευμα εβγαλε σελφι με ολη την πολη. Αυτα ο Φιλης, ο Τσακαλωτος και η Αχτσιογλου, ουτε στον υπνο τους δεν θα τα σκεφτονταν και δεν θα τα εγκριναν. Ο Κασσελακης ομως εκατσε και επιασε παρεες, εστησε πηγαδακια, καθισε σε τραπεζια με Ευβοιωτες και συνεχως τους μιλαγε. Αυτα δεν τα εχει κανει κανενας μεχρι τωρα.
.
Μου θυμίζει τους υπόλοιπους πολιτικάντηδες που προεκλογικά έρχονται και σου σφίγγουν το χέρι.
Καμια σχεση, αυτοι το κανουν ψευτικα, αυτος φαινεται οτι το απολαμβανει να στηνει παρεες και να μιλαει με απλο κοσμο.
Και ισως γι' αυτο επιλεχτηκε απο Τσιπρα και Πολακη, να ειδαν δηλαδη οτι αφενος εχει ενα τρομερο μαγνητισμο που τραβαει τον κοσμο γυρω του και αφετερου οτι δουλευει σα μυρμηγκι και χαιρεται να κανει σχεσεις με αυτον τον κοσμο.
.
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
όχι!!!!!
και εξήγησέ μου λίγο το ποστ αυτό λοιπόν, γιατί δεν κατάλαβα τίποτα
και εξήγησέ μου λίγο το ποστ αυτό λοιπόν, γιατί δεν κατάλαβα τίποτα

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου , της οικολογίας και των κινημάτων...
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Πολύ ριζοσπαστικής όμως...
Δηλαδή ο Κασελλάκης ας πούμε είναι ο νέος Άρης Βελουχιώτης ( Θανάσης Κλάρας)όπου θα οργανώσει έναν νέο Ε.Λ.Α.Σ. και θα επιβάλλει την λαοκρατία.
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Πολύ ριζοσπαστικής όμως...
Δηλαδή ο Κασελλάκης ας πούμε είναι ο νέος Άρης Βελουχιώτης ( Θανάσης Κλάρας)όπου θα οργανώσει έναν νέο Ε.Λ.Α.Σ. και θα επιβάλλει την λαοκρατία.
Για αυτά που λέτε παραπάνω, μεταφέρω αυτούσια την παράθεση από άλλο νήμα. Αυτό κάνει ο Κασσελ στην Ελλάδα, την άμερικανοποιεί
Saturn έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 15:55Aυτά που λες, για την αμερικανοποίηση της ελλ πολιτικής σκηνής, ενισχύονται από τον τρόπο που ο Κασσελ πέρασε την πολιτική του περσόνα στο κοινό, να σου πω δηλαδή οτι αυτή ήταν η υπέρτατη πολιτική του δήλωση παύλα παρέμβαση. Κάτι μεταξύ stand up commedy και Ophrah Winfrey shownostromos έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 14:59δεν πηγε για πλακα ο Τσιπρας το καλοκαιρι στις ΗΠΑ ... βασικα εχουμε σταθερη μετατροπη του πολιτικου συστηματος της χωρας προς το 2κομματικο Αμερικανικο ... οι Συριζαιοι θα παριστανουν και θα αντιγραφουν τους Δημοκρατικους των ΗΠΑ ενω αντιστοιχα θα ειναι η δεξια με τους Ρεπουμπλικανους ... που και που θα βγαινει καποιος δυναμικος ηγετης να προσπαθησει να κανει ριζικες αλλαγες αλλα δυσκολα θα τον αφησει το συστημα ...Χαοτικός έγραψε: ↑24 Σεπ 2023, 12:20Πόσο καιρό είναι μέλος του κόμματος ο Κασελάκης; Τον ήξεραν όλοι; Εσείς τον ξέρατε;
Μα χρειάζεται να τον ξέρω; θα μου πεις. Αρκεί να ανταποκριθώ σε αυτούς που με καθοδηγούν. Έτσι ξαφνικά μου πετάνε μπροστά ένα προϊόν και σπεύδω εγώ να τους ικανοποιήσω αυτό που μου ζητούν. Τι προσόντα και χαρακτηριστικά και ιδέες πρέπει να έχει ένας αρχηγός κόμματος; Να πηγαίνει γυμναστήριο και να τον βλέπει ο κόσμος με το φανελάκι; Νόμιζα ότι αυτό είναι κριτήριο για γαμήσι.
Πως θα οργανώσει το κόμμα; Ξέρει από κομματικούς μηχανισμούς, διαδικασίες, δυναμικές κλπ; Που τα έμαθε; Πότε;
Κι εγώ γιατί πείθομαι να ψηφίσω κάποιον; Ξέρω τι πιστεύει; Μα δεν χρειάζεται. Αρκεί μία εντύπωση, ένας ενθουσιασμός ότι θα γίνει κάτι καινούργιο κι αυτό θα είναι απαραίτητα και καλό.
Κι αν σε αρκετά χρόνια ξαναβρεθώ με την ίδια αξιακή ένδεια και μιζέρια της αβέβαιης καθημερινότητας, κάτι καινούργιο θα μου πετάξει το σύστημα - οποιοδήποτε σύστημα - για να έχω τροφή να προχωρήσω. Δεν μας αφήνει ποτέ νηστικούς το σύστημα. πάντα μεριμνά για μας και μας φροντίζει.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Χτύπα στο γοογλε για την Νταινέρυς .
Ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας , όπου ηγήθηκε ενός στρατού σκλάβων για να καταλάβει τον θρόνο.
Ο Κασελλάκης είναι αριστοκράτης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν "αριστερό" κόμμα υποτίθεται είναι το κόμμα των φτωχών.
Ο Κασελλάκης είναι ο " ηγέτης των φτωχών"
Δηλαδή Αρίστο, ο εν λόγω δεν φτιάχνει απλώς σωστά "πηγαδάκια" στην Εύβοια και δεν κάνει μόνο πάμπλικ ριλέισιονς, καλλιεργεί μια καινούρια πολιτική κουλτούρα στο Ελλαδιστάν
Αυτοί είμαστε αυτό μας αξίζει
Αυτοί είμαστε αυτό μας αξίζει
οκ μερσίpylothess έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:29Χτύπα στο γοογλε για την Νταινέρυς .
Ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας , όπου ηγήθηκε ενός στρατού σκλάβων για να καταλάβει τον θρόνο.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και ποιον δράκο θα καβαλήσει ο κασ ;pylothess έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:29Χτύπα στο γοογλε για την Νταινέρυς .

Πριν τον Συνασπισμό υπήρχε η Ε.ΑΡ. Ελληνική αριστερά σε αντίθεση με την Ρωσική Αριστερά (Κ.Κ.Ε.)
Σήμερα μάλλον θα έπρεπε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να ονομαστεί Αμερικανική Αριστερά και αντί για το κόκκινο αστέρι να έχει το άγαλμα της ελευθερίας...
pylothess έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:22Να τον βάλουνε HR managerΑρίστος έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:21
Καμια σχεση, αυτοι το κανουν ψευτικα, αυτος φαινεται οτι το απολαμβανει να στηνει παρεες και να μιλαει με απλο κοσμο.
Και ισως γι' αυτο επιλεχτηκε απο Τσιπρα και Πολακη, να ειδαν δηλαδη οτι αφενος εχει ενα τρομερο μαγνητισμο που τραβαει τον κοσμο γυρω του και αφετερου οτι δουλευει σα μυρμηγκι και χαιρεται να κανει σχεσεις με αυτον τον κοσμο.
.
Nα στειλουν για αποσυρση Φιληδες, Κατρουγκαλους, Αχτσιογλου και Τσακαλωτους που κοιμιζαν τον κοσμο ειναι μια καλυτερη ιδεα.
.
Τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.taliban έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:30Και ποιον δράκο θα καβαλήσει ο κασ ;pylothess έγραψε: ↑25 Σεπ 2023, 19:29Χτύπα στο γοογλε για την Νταινέρυς .
Το καλάμι μόνο να μην καβαλήσει...
Αρίστο, λίγο ακόμα και σε βλέπω αγκαλιά με Κασσελ, να καλύπτεις ως ανταποκριτής το επόμενο γκευ παρέιντ 

- Frappezitis
Οι ξένοι αγόρασαν αεροδρόμια, λιμάνια τρένα και τον Σύριζα.
Ήταν όρος των καπιταληστικων μνημονίων που κανείς μας δεν γνώριζε.
Ήταν όρος των καπιταληστικων μνημονίων που κανείς μας δεν γνώριζε.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Μην επαναλαμβανομαστε, εγω ιδεολογικα ΔΕΝ ειμαι μαζι του, ΟΥΤΕ θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ, τον θεωρω ομως ανθρωπο που εχει μαγνητισμο και δουλευει 24 ωρες το 24ωρο, εχει χαρισμα που ουτε στον υπνο τους δεν ειχαν τα ντουβαρια οι μαρξιστες ψαλτες του ΣΥΡΙΖΑ που ανοιγαν το στομα τους και κοιμοταν ο κοσμος.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-