Δεν είσαι νδ,εντάξει.Apergos8 έγραψε: ↑10 Μάιος 2019, 14:55To άβαταρ μου λέει αλήθειες ειρωνεύεται την πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ πράγμα το οποίο είναι ένα πραγματικό γεγονός(έχουν διοριστεί όλα τα σόγια των συριζαιών σε όλες τις θέσεις κλειδιά υπό αυτή την ένοια ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασιλιάς των κομματόσκυλων).Δεν συμπαθώ το ΠΑΣΟΚ καθόλου.Γιατί να συμπαθήσω τον ΣΥΡΙΖΑ που έγινε το νέο ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ που έχει γίνει κολητάρι με το(μικρότερο από παλιά) παλιό ΠΑΣΟΚ;Δεν είμαι ούτε ΣΥΡΙΖΑ,ούτε ΝΔ,ούτε ΠΑΣΟΚ.Εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται ότι όποιος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ ή όποιος ειρωνεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οπωσδήποτε ΝΔ.Και όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα θεωρεί ότι όποιος δεν συμπαθεί και κριτικάρει την κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι οπωσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ.Εσείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είστε όμως για την ώρα κυβέρνηση εσάς κριρικάρουμε όπως κριτικάραμε και την Κυβέρνηση Σαμαρά και όπως θα κριτικάρουμε την κυβερνηση Μητσοτάκη.Θα πρέπει εκεί στα μεγάλα κόμματα να αλλάξετε κάποια στιγμή μυαλά.Όσο για τις βουλευτικές αυτές θα γίνουν(το πολύ) σε 4(και όχι σε 5) μήνες μετά τις ευρωεκλογές.
Τελευταίες προβλέψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Re: Τελευταίες προβλέψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Υπάρχει εικόνα για το τι σκέφτονται οι ηλικίες 17-20;
Δεν έχω ιδέα.
Δεν έχω ιδέα.
Το μόνο που μπορώ να προβλέψω με σχετική σιγουριά είναι ότι τα ποσοτά του ΚΚΕ θα κυμαίνονται :
Έστω Χ τα ποσοστά του ΚΚΕ.
4,5%<χ<8,2%
Έστω Χ τα ποσοστά του ΚΚΕ.
4,5%<χ<8,2%
Συριζα.independent_44 έγραψε: ↑10 Μάιος 2019, 15:03Υπάρχει εικόνα για το τι σκέφτονται οι ηλικίες 17-20;
Δεν έχω ιδέα.
Exεις καμμία ένδειξη ότι δεν είμαι πολύ πιό επιτυχημένος από εσένα;-71 έγραψε: ↑10 Μάιος 2019, 13:44Αυτός εδώ είναι σοβαρός επιστήμων τώρα,δε μου κάνει εντύπωση το χάλι της σύγχρονης τεχνικής στην Ελλάδα.Η αποτυχία και η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο.Leporello έγραψε: ↑10 Μάιος 2019, 12:27Αλλού γιά αλλού. Αν οι μπούκηδες ήταν άσχετοι θα το είχαν κλείσει το κατάστημα. Και φυσικά δεν κρίνουν με βάση τις δημοσκοπήσεις. Κρίνουν με βάση τα στοιχήματα που έχουν. Και επειδή τα στοιχήματα συνοδεύονται από λεφτά, είναι πολύ πιό αξιόπιστα από οποιαδήποτε δημοσκόπηση.Highlander έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 23:50Οι μπουκηδες είναι άσχετοι και κρίνουν με βάση της δημοσκοπήσεις, δεν έχουν αποτι καταλαβαίνω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα και μου κάνει εντύπωση που παρολαυτα ριψοκινδυνεύουν τα λεφτά τους. Εγώ πάντως έπαιξα κάποια χρήματα που το ότι θα τα βγάλω είναι σίγουρο. Στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει πάνω από 23,5%. Μοιράζουν τζάμπα χρήμα.
Τέλος πάντων, εγώ κρίνω πως δεν είναι άσχετοι οι μπούκηδες, εσύ είσαι άσχετος και όπου να' ναι θα το κλείσεις το μαγαζί.

1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Απ'τις βλακείες που γράφεις φαίνεται ότι δεν είσαι ευφυής.Πετυχημένος θεωρεί ότι είναι και ο κυριάκος μητσοτάκης,δε μου λέει κάτι αυτό.Η επιτυχία γενικά κάνει ένα βλάκα να φαίνεται έξυπνος.
Ότι θέλεις κάνεις.Δεν έχω κατάστημα για να το κλείσω.
Το χειρότερος είναι ένας βλάκας να νομίζει ότι είναι έξυπνος και χωρίς να έχει επιτυχία. Να, εσύ γιά παράδειγμα.
Και δεν χρειάζετια να έχεις κατάστημα γιά να το κλείσεις. Θα τα κλείσετε όλα γενικώς.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Όχι ότι ενδιαφέρει τους πολλούς,για την ώρα πάντως είμαι εντός στόχων και προδιαγραφών.Η μεγαλύτερη μου επιτυχία είναι το ότι με βρίζουν κάτι τύποι σαν και σένα...και αυτό κάτι λέει,για να μην πω ότι λέει πολλά.
Το προφανές λέει: ότι είσαι βλαξ και υβριστής. Γι'αυτό σε βρίζουν όλοι πλήν των παρακμιακών συριζαίων
1.
Επαναλαμβάνω κρατικοκαπιταλιστή βυσματοπασόκε των χαμηλότερων αντικειμενικών αξιών της ΕΕ και του πάτου του πρώην ανατολικού μπλοκ,είμαι πολύ καλά για την ώρα και καλύτερα από σένα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και προοπτικής για το μέλλον.Κάποιοι είναι απλά καλύτεροι και δίνουν τον αγώνα τον καλό και επικρατούν στην αγορά μόνοι τους.Αν δεν έχεις καταλάβει καλά εσύ και οι όμοιοί σου για την ώρα πριονίζω τις καρέκλες σας και αύριο θα δουλεύετε για μένα.Υπομονή χρειάζεται και έχω άφθονη.
Αν ήμουνα ΝΔ γιατί τότε ασκούσα κριτική σκληρή στην κυβέρνηση Σαμαρά;Ασκώ κριτική στην εκάστοτε κυβέρνηση όταν δεν κάνει σωστά τη δουλειά της.Και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η μία κυβέρνηση είναι χειρότερη από την προηγούμενη.Εγώ δεν είμαι ούτε συριζαιους ούτε νεοδημοκρατης σε αντίθεση με εσένα που είσαι συριζαιος. Τα δύο μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) πήραν μαζί στις τελευταίες εκλογές το 63,6% του 56,5% του ελληνικού πληθυσμού που πήγε στις κάλπες να ψηφίσει(το 43,5% δεν ψήφισε καθόλου).Συνεπώς δεν είναι όλη η Ελλάδα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ όπως ψευδώς προσπαθείς να απεικονίσεις εσύ και το κόμμα σου.Ποιός σου είπε πως είμαι δεξιός και δεν είμαι ακροδεξιος, κεντρώος, κεντροαριστερος,ΚΚΕες,Χρυσαυγιτης,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,Βελοπουλικος,Ανένταχτος πολιτικά κτλ;Το τι θα ψηφίσω θα το ψαξω πολύ καλά και αν δεν καταληξω κάπου δεν θα ψηφίσω καθόλου στις ευρωεκλογές (παρόλα αυτά θα ψηφίσω στις περιφερειακες εκλογές και στις δημοτικές εκλογές καθώς εκεί η επιλογή είναι περισσότερο επιλογή προσώπου παρά επιλογή κόμματος).Αν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δε θέλετε να καταληξετε να κλαίτε με μαύρο δάκρυ το βράδυ της 26ης Μαϊου και λίγο αργότερα το βράδυ των βουλευτικών εκλογών για τα αποτελέσματα σταματήστε αυτή την απαράδεκτη πολιτική της ταμπέλας(δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑ ή διατάζεις να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ;Είσαι ΝΔ τότε!Είσαι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών; Είσαι φασίστας! κτλ). Κάντε προεκλογική εκστρατεία με αξιοπρέπεια και σεβασμό επιτέλους σε όσους δεν υιοθετούν την ιδεολογία σας.-71 έγραψε: ↑10 Μάιος 2019, 15:01Δεν είσαι νδ,εντάξει.Apergos8 έγραψε: ↑10 Μάιος 2019, 14:55To άβαταρ μου λέει αλήθειες ειρωνεύεται την πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ πράγμα το οποίο είναι ένα πραγματικό γεγονός(έχουν διοριστεί όλα τα σόγια των συριζαιών σε όλες τις θέσεις κλειδιά υπό αυτή την ένοια ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασιλιάς των κομματόσκυλων).Δεν συμπαθώ το ΠΑΣΟΚ καθόλου.Γιατί να συμπαθήσω τον ΣΥΡΙΖΑ που έγινε το νέο ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ που έχει γίνει κολητάρι με το(μικρότερο από παλιά) παλιό ΠΑΣΟΚ;Δεν είμαι ούτε ΣΥΡΙΖΑ,ούτε ΝΔ,ούτε ΠΑΣΟΚ.Εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται ότι όποιος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ ή όποιος ειρωνεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οπωσδήποτε ΝΔ.Και όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα θεωρεί ότι όποιος δεν συμπαθεί και κριτικάρει την κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι οπωσδήποτε ΣΥΡΙΖΑ.Εσείς εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είστε όμως για την ώρα κυβέρνηση εσάς κριρικάρουμε όπως κριτικάραμε και την Κυβέρνηση Σαμαρά και όπως θα κριτικάρουμε την κυβερνηση Μητσοτάκη.Θα πρέπει εκεί στα μεγάλα κόμματα να αλλάξετε κάποια στιγμή μυαλά.Όσο για τις βουλευτικές αυτές θα γίνουν(το πολύ) σε 4(και όχι σε 5) μήνες μετά τις ευρωεκλογές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Apergos8 την 10 Μάιος 2019, 15:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Δεν πρόκειται φυσικά να δουλέψω ποτέ γιά έναν πνευματικά καθυστερημένο σαν εσένα, ούτε να σου κάνω παρέα στον συριζαϊκό βόθρο.-71 έγραψε: ↑10 Μάιος 2019, 15:34Επαναλαμβάνω κρατικοκαπιταλιστή βυσματοπασόκε των χαμηλότερων αντικειμενικών αξιών της ΕΕ και του πάτου του πρώην ανατολικού μπλοκ,είμαι πολύ καλά για την ώρα και καλύτερα από σένα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και προοπτικής για το μέλλον.Κάποιοι είναι απλά καλύτεροι και δίνουν τον αγώνα τον καλό και επικρατούν στην αγορά μόνοι τους.Αν δεν έχεις καταλάβει καλά εσύ και οι όμοιοί σου για την ώρα πριονίζω τις καρέκλες σας και αύριο θα δουλεύετε για μένα.Υπομονή χρειάζεται και έχω άφθονη.
1.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ευρωεκλογές: ΝΔ 33%- Σύριζα 26%.
Εθνικές: ΝΔ 35% Σύριζα 28%.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
όσο νυχτώνει το αγγούρι μεγαλώνειΠρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μάιος 2019, 16:12Ευρωεκλογές: ΝΔ 33%- Σύριζα 26%.
πάνε οι 15 μονάδες διαφορά τουλάχιστον που μας ζαλίζατε τα τελευταία χρόνια...
Φαντάζομαι ότι μιά διαφορά 7 ποσοστιαίες μονάδες και παράλληλη εξαφάνιση του κυβερνητικού εταίρου, δείχνει αποδοχή τής Κυβέρνησης από την κοινωνία.dna replication έγραψε: ↑10 Μάιος 2019, 16:18όσο νυχτώνει το αγγούρι μεγαλώνειΠρετεντέρης έγραψε: ↑10 Μάιος 2019, 16:12Ευρωεκλογές: ΝΔ 33%- Σύριζα 26%.
πάνε οι 15 μονάδες διαφορά τουλάχιστον που μας ζαλίζατε τα τελευταία χρόνια...
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΝΑΥΆΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ στις 25/6...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 27 Ιουν 2023, 15:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
27 Ιουν 2023, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προβλέψεις για το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών
από Mitharadir » 04 Νοέμ 2024, 09:38 » σε Διεθνής πολιτική - 125 Απαντήσεις
- 3336 Προβολές
-