Ναι, από Δευτέρα, τα γνωστά.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:22Ατσαλωσου Αρίστο, έρχεται shitstorm που λένε και στο χωριό μου.

Πριν μερικά χρόνια θα έλεγα ότι δεν μπορεί να είστε τόσο απίθανα γελοίοι πάντως.
Μάη μπαντ.

Ναι, από Δευτέρα, τα γνωστά.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:22Ατσαλωσου Αρίστο, έρχεται shitstorm που λένε και στο χωριό μου.
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:22Ατσαλωσου Αρίστο, έρχεται shitstorm που λένε και στο χωριό μου.
Η ζημενς κρατικα λεφτα εδινε στον Τσουκατο;Αρίστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:20Κρατικα λεφτα εδωσε ο Καλογριτσας στο ΣΥΡΙΖΑ η λεφτα απο την τσεπη του;
Το λεω γιατι η ΝΔ κατηγορειται οτι εχει φαει επανειλημμενα κρατικο χρημα ενω εχει εξαπατησει αποδεδειγμενα τις τραπεζες για να εξασφαλισει τα θαλασσοδανεια της.
Συνεπως δεν μπορει να υπαρξει καμια συγκριση και καενας συμψηφισμος.
.
sys3x έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:23Γεια σου φίλε Αρίστο.Αρίστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:20Κρατικα λεφτα εδωσε ο Καλογριτσας στο ΣΥΡΙΖΑ η λεφτα απο την τσεπη του;
Το λεω γιατι η ΝΔ κατηγορειται οτι εχει φαει επανειλημμενα κρατικο χρημα ενω εχει εξαπατησει αποδεδειγμενα τις τραπεζες για να εξασφαλισει τα θαλασσοδανεια της.
.
under έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:26Η ζημενς κρατικα λεφτα εδινε στον Τσουκατο;Αρίστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:20Κρατικα λεφτα εδωσε ο Καλογριτσας στο ΣΥΡΙΖΑ η λεφτα απο την τσεπη του;
.
Και ο Καλογριτσας γιατι τα εδινε τα μαυρα; Για την ψυχη της μανας του;Αρίστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:28under έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:26Η ζημενς κρατικα λεφτα εδινε στον Τσουκατο;Αρίστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:20Κρατικα λεφτα εδωσε ο Καλογριτσας στο ΣΥΡΙΖΑ η λεφτα απο την τσεπη του;
.
Οχι αλλα του εδινε λεφτα με σκοπο να ζημιωσει το ελληνικο κρατος προτιμωντας τις δικες της συμβασεις απο αλλες επικερδεστερες.
.
Εκείνη την Δευτέρα (για την ακριβεια Τετάρτη) όπως έγραψα και στον άλλο τον χαλβά, βγήκαν στην φόρα οι παρακολουθήσεις των ζαίων και τα λοιπά (Citizen's Lab). Έτσι το βουλώσατε και κάνατε μια παρενθεση με τον Κολωνό, ώσπου να επανέλθετε.sys3x έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:24Ναι, από Δευτέρα, τα γνωστά.Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:22Ατσαλωσου Αρίστο, έρχεται shitstorm που λένε και στο χωριό μου.
Πριν μερικά χρόνια θα έλεγα ότι δεν μπορεί να είστε τόσο απίθανα γελοίοι πάντως.
Μάη μπαντ.
Ρε ουστ απο δω που θα μου πεις από που και ως που είναι αποδεικτικό στοιχείο η επώνυμη καταγγελία όταν μας είχες κάνει τα παπαρια ζεπελιν με τους κουκουλοφόρους ανώνυμους μαρτυρες για την Νοβάρτις, οι οποίοι ούτε που εμφανίστηκαν ποτέ.Αρίστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:25Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:22Ατσαλωσου Αρίστο, έρχεται shitstorm που λένε και στο χωριό μου.
Σοβαρα; Απο που κι ως που ειναι αποδεικτικο στοιχειο η καταθεση της γραμματεως ενος τυπου που τα εχει εδω και καιρο κανει πλακακια με τη ΝΔ;
.
Αρα ο συριζα τα πιανει για να κανει χατηρια;
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:34Ρε ουστ απο δω που θα μου πεις από που και ως που είναι αποδεικτικό στοιχείο η επώνυμη καταγγελία όταν μας είχες κάνει τα παπαρια ζεπελιν με τους κουκουλοφόρους ανώνυμους μαρτυρες για την Νοβάρτις, οι οποίοι ούτε που εμφανίστηκαν ποτέ.Αρίστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:25Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:22
Ατσαλωσου Αρίστο, έρχεται shitstorm που λένε και στο χωριό μου.
Σοβαρα; Απο που κι ως που ειναι αποδεικτικο στοιχειο η καταθεση της γραμματεως ενος τυπου που τα εχει εδω και καιρο κανει πλακακια με τη ΝΔ;
.
Αρίστος έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:35Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 16:34Ρε ουστ απο δω που θα μου πεις από που και ως που είναι αποδεικτικό στοιχείο η επώνυμη καταγγελία όταν μας είχες κάνει τα παπαρια ζεπελιν με τους κουκουλοφόρους ανώνυμους μαρτυρες για την Νοβάρτις, οι οποίοι ούτε που εμφανίστηκαν ποτέ.
Φυσικα και εμφανιστηκαν, κατεθεσαν στην Αμερικη και η αμερικανικη δικαιοσυνη με βαση τις καταθεσεις τους καταδικασε τη NOvartis στην Αμερικη.
.