Κι εγώ συμφωνώ με αυτά που λες με την σειρά μου.Green Dragon έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 09:29Συμφωνώ κι εγώ. Δεν έχει πλάκα όμως να βλέπεις υποτιθέμενους δημοκράτες χα χα χα δεν μπορώ να κρατηθώsys3x έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:06Όλα αυτά που αναφέρεις παίζουν σημαντικό ρόλο. Κρίμα πάντως όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, θα τον ήθελα μέσα στο κυνοβούλιο, έστω αυτό το πανηγυρτζίδικο που έχουμε, πέρα από τις εμμονές του έχει να προσφέρει ο άνθρωπος στον δημόσιο λόγο.ST48410 έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 00:00
Όντως. Αλλά αυτά θα έπρεπε να είχαν πάρει κάποια δημοσιότητα πριν τις εκλογές. Τελικά φαίνεται πως μέτρησε ότι Καρατζαφέρης και Λεβέντης είχαν δικό τους κανάλι. Κι ο Τζήμερος αν δεν είχε εκλεγεί στην περιφέρεια, θα είχε ακουστεί ακόμα λιγότερο.
Ίσως και οι παραδοσιακοί τρόποι επικοινωνίας, φυλλάδια, συγκεντρώσεις να παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από όσο θέλουμε να πιστεύουμε εμείς που περνάμε τη μισή ζωή μας online.να παρακαλάνε να μείνουν εκτός όλα τα υπόλοιπα κόμματα εκτός από το δικό τους; Ξέρεις, κάτι Philip Mortimer, κάτι νεοδημοκράτες που λύσσαξαν με τη Νίκη και τον Κασιδιάρη, κάτι συριζαίους που επίσης είχαν λυσσάξει με τον Κασιδιάρη άσχετα αν το ξέχασαν τελευταία για λόγους σκοπιμότητας κλπ. Μιλάμε για απίστευτους ξεφτιλόπουστες και τελικά εγώ που δεν δηλώνω δημοκράτης ενδιαφέρομαι πολύ περισσότερο για την δημοκρατία από δαύτους.
Και δηλαδή έλεος πια, ο Τζήμερος έχει ακούσει 50 φορές περισσότερο κράξιμο από τον παρασιτικό κοπρίτη - άχρηστο γόνο που παριστάνει τον δήμαρχο κάπου εκεί στην Αθηνάς. Για να συνέλθουν λίγο κάποιοι!
Αυτό που θέλω να πω χρυσό μου, είναι ότι οποιαδήποτε απόπειρα λογικής προσέγγισης των πραγμάτων με κάποιον ζαίο, είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 14:17"Αγάπη μου"; Βιάζεται λίγο ε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 14:10Παίζει και άλλη φάση.Sid Vicious έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 13:36
Δεν το έχεις, αυτογκόλ βάζεις, μπορεί άνετα στην επίμαχη στιγμή να σε απαντήσει μετά, τελικά δεν είναι τόσο μεγάλο αυτό το κράτος και να φύγει
Σαφώς και βάζει αυτογκόλ. Σκέψου σκηνικό, που παραπέμπει σε σήριαλ στο περί ανέμων.
Τζημερικιά: "Tώρα αγάπη μου σε θέλω όλο μέσα μου".
Αεράτος αντιτζημερικός: "Mα είμαι όλος μέσα".
Εδώ έδωσες ωραία πάσα. Αν δεν προκύψει κάποιο νομικό κώλυμα και αφεθεί η Λατινοπούλου να λάβει μέρος ποιο ποσοστό της πιστεύεις ότι θα είναι ικανό να κάνει τον Τζήμερο και τον Φαήλο να σκεφτούν μήπως έκαναν κάποια λάθη;Gordian Knot έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 09:00Λένε πως η μίμηση είναι η πιο ειλικρινής μορφή κολακείας, αλλά εδώ Αφρούλα (όση καψούρα κι αν κουβαλάμε για σένα και όλες τις «γατούλες - μελανούρια»¹ φορ δατ μάτερ) δεν μιλάμε για αντιγραφή, για ξεπατίκωμα, αλλά για... ξεπάτωμα (που καταλήγει κακέκτυπο).
Αυτό απο που το ξέρουμε;Green Dragon έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 13:10αλλά και μόνο το ότι όσοι την ψήφισαν πηγαίνουν σχεδόν αποκλειστικά ΝΔ τι σου λέει; Ότι τελικά στόχευε στον ίδιο χώρο με τη ΝΔ. Ε δεν υπήρχε περίπτωση να περπατήσει έτσι, περισσότερο σαν συνιστώσα της ΝΔ ήταν.
Δύσκολο, 30 Μαΐου έχει πάει κι ακόμα τραγουδάω «Έχεις κιτρινόμαυρη ψ**ή, Μουκουντί, Μουκουντί-ί-ί».
Μια πρώτη ένδειξη έχεις εδώ μέσα. Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω μόνο ένα άτομο που τον ψήφισε και τώρα θα ρίξει ΝΔ. Αλλά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα το ίδιο λέει, δες πχ δήλωση Κρανιδιώτη.Golden Age έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:24Αυτό απο που το ξέρουμε;Green Dragon έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 13:10αλλά και μόνο το ότι όσοι την ψήφισαν πηγαίνουν σχεδόν αποκλειστικά ΝΔ τι σου λέει; Ότι τελικά στόχευε στον ίδιο χώρο με τη ΝΔ. Ε δεν υπήρχε περίπτωση να περπατήσει έτσι, περισσότερο σαν συνιστώσα της ΝΔ ήταν.
Gordian Knot έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:35Δύσκολο, 30 Μαΐου έχει πάει κι ακόμα τραγουδάω «Έχεις κιτρινόμαυρη ψ**ή, Μουκουντί, Μουκουντί-ί-ί».
Κομβικής σημασίας εκείνος ο (αυτο)τραυματισμός του Τζαβέλλα στο Αγρίνιο που οδήγησε στην αναγκαστική αντικατάστασή του.
Να αγιάζει το τζάμι που χτύπησε πάνω στα νεύρα του!
Εμείς να δεις τι νεύρα είχαμε κάθε φορά που ο οπλαρχηγός μανούριαζε στο γήπεδο κι έκανε τα ματς πουτάνα...
Από εκείνο το σημείο και μετά, ελάχιστες φορές βγήκε από την 11άδα ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ από τοΚαμερούν
(που είχε αποχωρήσει από το championnat με βαρύ φορτίο, χειρότερη άμυνα πρωταθλήματος και δεν συμμαζεύεται), τους πήρε όλους παραμάζωμα!
Α, μην σε απασχολεί, εδώ εγώ έβαλα επίτηδες αστεράκια στο «ψ**ή» για να ’ναι διφορούμενο.sys3x έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:53Gordian Knot έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:35Δύσκολο, 30 Μαΐου έχει πάει κι ακόμα τραγουδάω «Έχεις κιτρινόμαυρη ψ**ή, Μουκουντί, Μουκουντί-ί-ί».
Κομβικής σημασίας εκείνος ο (αυτο)τραυματισμός του Τζαβέλλα στο Αγρίνιο που οδήγησε στην αναγκαστική αντικατάστασή του.
Εμείς να δεις τι νεύρα είχαμε κάθε φορά που ο οπλαρχηγός μανούριαζε στο γήπεδο κι έκανε τα ματς πουτάνα...
Από εκείνο το σημείο και μετά, ελάχιστες φορές βγήκε από την 11άδα ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ από τοΚαμερούν
(που είχε αποχωρήσει από το championnat με βαρύ φορτίο, χειρότερη άμυνα πρωταθλήματος και δεν συμμαζεύεται), τους πήρε όλους παραμάζωμα!
Α προπό, στο θέμα της ψήφου αναφερόμουν.
Gordian Knot έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 16:34Α, μην σε απασχολεί, εδώ εγώ έβαλα επίτηδες αστεράκια στο «ψ**ή» για να ’ναι διφορούμενο.sys3x έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:53Gordian Knot έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:35
Δύσκολο, 30 Μαΐου έχει πάει κι ακόμα τραγουδάω «Έχεις κιτρινόμαυρη ψ**ή, Μουκουντί, Μουκουντί-ί-ί».
Α προπό, στο θέμα της ψήφου αναφερόμουν.
Οι περισσότεροι θα υποθέσουν πως εννοούσα ψυχή. Η πλειοψηφία, είμαι βέβαιος.
Κάποιοι άλλοι, πιο πονηροί, ενδέχεται να το εκλάβουν διαφορετικά και το μυαλό τους να πάει αλλού, π.χ. σε εξοπλισμό υποβρύχιας αλιείας (βλ. ψαροντουφεκοστολή).