Έτσι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους οι λάθρο!
Re: Έτσι δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους οι λάθρο!
φερνουν τον μωαμεθανικο μεσαιωνα και περιμενουν πως θα το κανουν ετσι
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Kαλα ειναι ευκολο να φανταζεσαι τον NANDROS και καποιους αλλους να λενε τα ιδια για τους Εβραιους μετα το ολοκαυτωμα
Ζητω η ΝΔ, το κομμα που χρεωκοπησε την χωρα
γινεται κανα μωαμεθανικο ολοκαύτωμα??
ισα ισα οι μωαμεθανοι περνουν από μαχαιρι χριστιανους σε αφρικη και ασια
ισα ισα οι μωαμεθανοι περνουν από μαχαιρι χριστιανους σε αφρικη και ασια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Αν οι λαθρομετανάστες ήταν πολιτισμένοι δεν θα στοιβάζονταν σαν ζώα σε τρύπιες βάρκες για να περάσουν τη θάλασσα...
-
Θα βγαζαν βιζες και θα ερχοντουσαν νομιμα οπως κανει η πλειονοτητα των μουσουλμανων. Ελα ομως που στην χωρα τους επικρατει μπαχαλο. Ποιος θα βγαλει βιζες εκει περα?Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:30Αν οι λαθρομετανάστες ήταν πολιτισμένοι δεν θα στοιβάζονταν σαν ζώα σε τρύπιες βάρκες για να περάσουν τη θάλασσα...
Προσβολές; Αν σε προσβάλλουν αυτά, τότε σταματά να συμπεριφέρεσαι αναλόγως. Σε ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί, αλλά οι πράξεις που τους προκαλούν δεν σε προβληματιζουν. Τέλος πάντων. Κακώς ασχολήθηκα. Έχεις εμμονές.Nandros έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:01Οι προσβολές και χοντρομαλακίες διαγράφονται, γιατί δεν θα ρισκάρω μπαν απαντώντας αναλόγως! Βέβαια κάπου υπάρχει όριο!
Εγώ είδα στο βίντεο έναν χώρο καθαρό και μια άδεια πισίνα, επίσης καθαρή όπου έπαιζαν μπάλα. Και μετά τους ίδιους χώρους γεμάτους σκατά!
Περιμένω να μου αναλύσεις τα δικά σου συμπεράσματα από το βίντεο.
.
Και για ποια συμπεράσματα μιλάς; Εσύ έγραψες κανένα συμπέρασμα και δεν το είδαμε;
Άσε μας ρε Νανδρε
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:06Γιατί δεν τους παίρνεις στο σπίτι σου στα ΒΠ να τους φιλοξενήσεις, μια οικογένεια έστω, αφού είσαι τόσο λαρτζ;
Που ξέρεις εσύ τι έχω κάνει εγώ; Μπορεί να έχω κάνει αυτό, μπορεί να τους έχω δώσει κάποιο άλλο σπίτι που έχω και να τα τσεπωνω από κάποια ΜΚΟ, μπορεί να πληρώνω ο ιδιος μια ΜΚΟ να τους φροντιζει. Τι σε νοιάζει και πως μπορεί να αποδειχθεί το οτιδήποτε; Άκυρα τα ερωτήματα σου.
Και μπορώ να ανταπάντησω, με το:
"εσύ γιατί δεν παίρνεις κάποιον άστεγο Έλληνα σπίτι σου, πατριωταρα μου;"
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Αυτοί οι λαοί έχουν την βρώμα στο αίμα τους. 3 χρόνια στο Κάιρο έχω δει απίστευτες καταστάσεις βρωμιάς και δυσωδίας και ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ο κάθε κακομοίρης ιδεοληπτικός μπορεί να φαντάζεται όποια μακακία του κατέβει στο κενό ανάμεσα στα αυτιά του και να κολλάει ταμπέλες - νομίζει - γιατί έτσι του καύλωσε!Στρακαστρουκας έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:24Kαλα ειναι ευκολο να φανταζεσαι τον NANDROS και καποιους αλλους να λενε τα ιδια για τους Εβραιους μετα το ολοκαυτωμα
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Την γνώμη του κάθε κακομοίρη για μένα να μην σου πω ΠΟΥ την γράφω!Pirate7G έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:42Προσβολές; Αν σε προσβάλλουν αυτά, τότε σταματά να συμπεριφέρεσαι αναλόγως. Σε ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί, αλλά οι πράξεις που τους προκαλούν δεν σε προβληματιζουν. Τέλος πάντων. Κακώς ασχολήθηκα. Έχεις εμμονές.Nandros έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:01Οι προσβολές και χοντρομαλακίες διαγράφονται, γιατί δεν θα ρισκάρω μπαν απαντώντας αναλόγως! Βέβαια κάπου υπάρχει όριο!
Εγώ είδα στο βίντεο έναν χώρο καθαρό και μια άδεια πισίνα, επίσης καθαρή όπου έπαιζαν μπάλα. Και μετά τους ίδιους χώρους γεμάτους σκατά!
.
Και για ποια συμπεράσματα μιλάς; Εσύ έγραψες κανένα συμπέρασμα και δεν το είδαμε;
Άσε μας ρε Νανδρε
Το βίντεο το είδες; Δεν τολμάς να το δεις! :
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Ναι δεν τολμάω. Δνε μου αρέσει να χαλάω φαντασιώσεις, αγαπητέ φιλάνθρωπε συμφορουμιτη.Nandros έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:54Το βίντεο το είδες; Δεν τολμάς να το δεις! :Pirate7G έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:42Προσβολές; Αν σε προσβάλλουν αυτά, τότε σταματά να συμπεριφέρεσαι αναλόγως. Σε ενοχλούν οι χαρακτηρισμοί, αλλά οι πράξεις που τους προκαλούν δεν σε προβληματιζουν. Τέλος πάντων. Κακώς ασχολήθηκα. Έχεις εμμονές.Nandros έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:01
Οι προσβολές και χοντρομαλακίες διαγράφονται, γιατί δεν θα ρισκάρω μπαν απαντώντας αναλόγως! Βέβαια κάπου υπάρχει όριο!
.
Άσε μας ρε Νανδρε
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Nandros
Είχα πάει Αλεξάνδρεια, ήταν σκατά, αλλά ήταν πολύ παλιά και δεν το μετράω.
Όμως έχω 19 συναπτά έτη επαγγελματικής σχέσης με Αιγυπτίους καθημερινά και έχω μάθει πάρα πολλά συν πληροφορίες από φίλο Αιγυπτιώτη.
Αλλά αυτά είναι terra incognita για τα χθεσινογενημμένα ροζουλιά, κόκκινα, μαυροκόκκινα μποτάκια που μασούν και διαδίδουν σανό.
Δεν έχω θέμα με μη μουσλίμ μετανάστες, υπό την προϋπόθεση πως υπάρχει έλεγχος τί μπαίνει. Ήμουν ο ίδιος νόμιμος μετανάστης σε ξένη χώρα για μια 5ετία και η πρώην μου νόμιμη μετανάστρια εδώ στην Ελλάδα. Και από ρατσισμό γνωρίζω κάτι παραπάνω.
Δεν γουστάρω μουσλίμ στην Δύση. Δεν προσαρμόζονται και θέλουν να την κάνουν το ίδιο σκατά όπως εκεί από όπου το σκάνε.
Έχουν την μισή Αφρική και άλλη τόση Ασία και τους είναι αρκετή. Μακρυά, για να'χουν τα παιδιά μας το κεφάλι τους ήσυχο και στην θέση του.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υπέθεσα πως θα είχες τη εντιμότητα να απαντήσεις στα ίσα για το τι έχεις κάνει, μιας και αφ υψηλου βαπτιζεις έτσι στα ίσα κάποιον ρατσιστή (χωρίς να έχεις φάει ήδη περμαμπαν, και κακως).Pirate7G έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:49Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 19:06Γιατί δεν τους παίρνεις στο σπίτι σου στα ΒΠ να τους φιλοξενήσεις, μια οικογένεια έστω, αφού είσαι τόσο λαρτζ;
Που ξέρεις εσύ τι έχω κάνει εγώ; Μπορεί να έχω κάνει αυτό, μπορεί να τους έχω δώσει κάποιο άλλο σπίτι που έχω και να τα τσεπωνω από κάποια ΜΚΟ, μπορεί να πληρώνω ο ιδιος μια ΜΚΟ να τους φροντιζει. Τι σε νοιάζει και πως μπορεί να αποδειχθεί το οτιδήποτε; Άκυρα τα ερωτήματα σου.
Και μπορώ να ανταπάντησω, με το:
"εσύ γιατί δεν παίρνεις κάποιον άστεγο Έλληνα σπίτι σου, πατριωταρα μου;"
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Oι περισσοτεροι ειναι νομιμοι. Ζουμε σε εποχες παγκοσμιοποιησης και σ αρεσει δεν σ αρεσει θα φας (και) τον μουσουλμανο στην μαπα, οπως και τον Κινεζο, και τον Αφρικανο κτλπ κτλπNandros έγραψε: ↑22 Μαρ 2019, 20:11Είχα πάει Αλεξάνδρεια, ήταν σκατά, αλλά ήταν πολύ παλιά και δεν το μετράω.
Όμως έχω 19 συναπτά έτη επαγγελματικής σχέσης με Αιγυπτίους καθημερινά και έχω μάθει πάρα πολλά συν πληροφορίες από φίλο Αιγυπτιώτη.
Αλλά αυτά είναι terra incognita για τα χθεσινογενημμένα ροζουλιά, κόκκινα, μαυροκόκκινα μποτάκια που μασούν και διαδίδουν σανό.
Δεν έχω θέμα με μη μουσλίμ μετανάστες, υπό την προϋπόθεση πως υπάρχει έλεγχος τί μπαίνει. Ήμουν ο ίδιος νόμιμος μετανάστης σε ξένη χώρα για μια 5ετία και η πρώην μου νόμιμη μετανάστρια εδώ στην Ελλάδα. Και από ρατσισμό γνωρίζω κάτι παραπάνω.
Δεν γουστάρω μουσλίμ στην Δύση. Δεν προσαρμόζονται και θέλουν να την κάνουν το ίδιο σκατά όπως εκεί από όπου το σκάνε.
Έχουν την μισή Αφρική και άλλη τόση Ασία και τους είναι αρκετή. Μακρυά, για να'χουν τα παιδιά μας το κεφάλι τους ήσυχο και στην θέση του.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νήματα που δείχνουν ότι χρειάζεται σνυεργασία και σκέψη
από Χαοτικός » 08 Σεπ 2023, 16:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
08 Σεπ 2023, 16:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τρεις κινήσεις που δείχνουν σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ, πάμε για συγκυβέρνηση;
από Αρίστος » 31 Μαρ 2024, 06:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 69 Απαντήσεις
- 1222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
31 Μαρ 2024, 21:13
-
-
- 29 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
19 Οκτ 2024, 15:04
-
-
Νέα δημοσίευση Μνημείο για τους λαθρο που πνιγηκανε στη Πύλο θα φτιάξει ο Μητσοτακης;
από southern » 23 Ιουν 2023, 08:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
23 Ιουν 2023, 09:06
-