Δεν είναι ιδεολογικό αυτό, αλλά χουλιγκανικού τύπου. Αν άκουσες τότε τις συνομιλίες που είχαν βγει, οι ΧΑγίτες ψάχνανε τον Φύσσα και 2-3 άλλους πολύ καιρό. Συγκεκριμένα αυτούς, όχι γενικά και αόριστα όποιον αντίφα βρίσκανε στα στέκια κλπ.Naida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:27Οι κόντρες και οι τσαμπουκάδες ήταν ας πούμε αν στο πιτογυρο βάζουμε πατάτες ή ξέρω γω κάτι πιο ιδεολογικό;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:22κόντρες και τσαμπουκάδες με χρυσαυγίτες που κατέληξαν στο τραγικό γεγονός.
Κάπου έλεος κυρία Μάγδα.
- Otto Weininger
Re: Κάπου έλεος κυρία Μάγδα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
βρέχει δίκαιο πάνω από τον ΔημοκράτηΔημοκράτης έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 12:08Το πρόβλημα είναι τα κοράκια οι ζαιοι που την εκμεταλευονται
Φυσικά η εφημερίδα των τρομοκρατών δεν θα κάνει ποτέ αφιέρωμα σε κάποια μανα από όσους σκότωσε η 17ν
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Βρε συ Όττο δεν ήταν ιδεολογικό το κίνητρο της δολοφονίας;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:29Δεν είναι ιδεολογικό αυτό, αλλά χουλιγκανικού τύπου. Αν άκουσες τότε τις συνομιλίες που είχαν βγει, οι ΧΑγίτες ψάχνανε τον Φύσσα και 2-3 άλλους πολύ καιρό. Συγκεκριμένα αυτούς, όχι γενικά και αόριστα όποιον αντίφα βρίσκανε στα στέκια κλπ.Naida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:27Οι κόντρες και οι τσαμπουκάδες ήταν ας πούμε αν στο πιτογυρο βάζουμε πατάτες ή ξέρω γω κάτι πιο ιδεολογικό;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:22
κόντρες και τσαμπουκάδες με χρυσαυγίτες που κατέληξαν στο τραγικό γεγονός.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν πιστεύω ότι έχουν βάθος τα πιστεύω και των δύο αυτών πλευρών. Το βλέπουμε κι εδώ μέσα που ξαφνικά από ναζί έγιναν αντιναζί. Παρομοίως και η άλλη πλευρά, αντιδραστική εφηβεία περισσότερο.Naida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:27Οι κόντρες και οι τσαμπουκάδες ήταν ας πούμε αν στο πιτογυρο βάζουμε πατάτες ή ξέρω γω κάτι πιο ιδεολογικό;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:22κόντρες και τσαμπουκάδες με χρυσαυγίτες που κατέληξαν στο τραγικό γεγονός.
Όσο ιδεολογικά είναι και τα πεσίματα μεταξύ ποδοσφαιρικών ομάδων.
Μιλάμε για τον αφρό της ιδεολογίας και από τις δύο πλευρές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Naida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:18Αν δεν δολοφονήθηκε για τις ιδέες του, τότε γιατί δολοφονήθηκε;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:02το έχουμε συζητήσει πολλάκις στο παρελθόν. Δεν θεωρώ ότι σκοτώθηκε για τα πιστεύω του αλλά γιατί άνοιξε κόντρες με τους ούγκανους μαχαιροβγάλτες.
Μετέπειτα κάποιοι για πολιτικούς λόγους αποφάσισαν ότι σκοτώθηκε για τις ιδέες του και εργαλειοποίησαν την δολοφονία του.
Για το ποδόσφαιρο προφανώς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Διαφωνώ. Μην κρίνεις από μεμονωμένες περιπτώσεις. Το δίπολο είναι υπαρκτό και διαχρονικό.sharp έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:34Δεν πιστεύω ότι έχουν βάθος τα πιστεύω και των δύο αυτών πλευρών. Το βλέπουμε κι εδώ μέσα που ξαφνικά από ναζί έγιναν αντιναζί. Παρομοίως και η άλλη πλευρά, αντιδραστική εφηβεία περισσότερο.Naida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:27Οι κόντρες και οι τσαμπουκάδες ήταν ας πούμε αν στο πιτογυρο βάζουμε πατάτες ή ξέρω γω κάτι πιο ιδεολογικό;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:22
κόντρες και τσαμπουκάδες με χρυσαυγίτες που κατέληξαν στο τραγικό γεγονός.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ήταν μαρξιστής;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:36Naida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:18Αν δεν δολοφονήθηκε για τις ιδέες του, τότε γιατί δολοφονήθηκε;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:02
το έχουμε συζητήσει πολλάκις στο παρελθόν. Δεν θεωρώ ότι σκοτώθηκε για τα πιστεύω του αλλά γιατί άνοιξε κόντρες με τους ούγκανους μαχαιροβγάλτες.
Μετέπειτα κάποιοι για πολιτικούς λόγους αποφάσισαν ότι σκοτώθηκε για τις ιδέες του και εργαλειοποίησαν την δολοφονία του.
Για το ποδόσφαιρο προφανώς.
Να θυμίσω ότι μπήκε φυλακή αρχηγός κόμματος μαζί με βουλευτές του κόμματος του ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Προσπάθησε να καταλάβεις κάτι. Αν εγώ περπατάω μετά το γήπεδο με ένα κασκόλ του Ολυμπιακού και ξαφνικά μου την πέσουν οργανωμένοι του Παναθηναικού έτσι απλά επειδή είμαι Ολυμπιακός, τότε αυτό έγινε επειδή είμαι Ολυμπιακός.Naida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:31Βρε συ Όττο δεν ήταν ιδεολογικό το κίνητρο της δολοφονίας;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:29Δεν είναι ιδεολογικό αυτό, αλλά χουλιγκανικού τύπου. Αν άκουσες τότε τις συνομιλίες που είχαν βγει, οι ΧΑγίτες ψάχνανε τον Φύσσα και 2-3 άλλους πολύ καιρό. Συγκεκριμένα αυτούς, όχι γενικά και αόριστα όποιον αντίφα βρίσκανε στα στέκια κλπ.
Αν είμαι οργανωμένος στην Θύρα 7, έχω κατέβει σε μανούρες, παίζω μάπες, τσαμπουκαλεύομαι κλπ με βάζελους, τόσο που με έχουν μάθει και με ψάχνουν για μήνες, όταν με πετύχουν και με σκοτώσουν θα το έκαναν απλά επειδή είμαι Ολυμπιακός; Είναι το ίδιο σενάριο με το πάνω;
Όντως τώρα; ρωτάς αν η αφορμή θα ήταν επειδή είσαι Ολυμπιακός ή επειδή θα ήσουν τραμπουκος Ολυμπιακός; προφανώς η λέξη που κερδίζει είναι το Ολυμπιακός. Και να ξαναπώ ότι εχωσαν στην φυλακή τον αρχηγό του κόμματος του δολοφόνου;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:42Προσπάθησε να καταλάβεις κάτι. Αν εγώ περπατάω μετά το γήπεδο με ένα κασκόλ του Ολυμπιακού και ξαφνικά μου την πέσουν οργανωμένοι του Παναθηναικού έτσι απλά επειδή είμαι Ολυμπιακός, τότε αυτό έγινε επειδή είμαι Ολυμπιακός.Naida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:31Βρε συ Όττο δεν ήταν ιδεολογικό το κίνητρο της δολοφονίας;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:29
Δεν είναι ιδεολογικό αυτό, αλλά χουλιγκανικού τύπου. Αν άκουσες τότε τις συνομιλίες που είχαν βγει, οι ΧΑγίτες ψάχνανε τον Φύσσα και 2-3 άλλους πολύ καιρό. Συγκεκριμένα αυτούς, όχι γενικά και αόριστα όποιον αντίφα βρίσκανε στα στέκια κλπ.
Αν είμαι οργανωμένος στην Θύρα 7, έχω κατέβει σε μανούρες, παίζω μάπες, τσαμπουκαλεύομαι κλπ με βάζελους, τόσο που με έχουν μάθει και με ψάχνουν για μήνες, όταν με πετύχουν και με σκοτώσουν θα το έκαναν απλά επειδή είμαι Ολυμπιακός; Είναι το ίδιο σενάριο με το πάνω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο να σκοτώσουν έναν τυχαίο φίλαθλο του Ολυμπιακού επειδή απλά τον πέτυχαν να φοράει κασκόλ με το να σκοτώσουν ένα οργανωμένο χουλιγκάνο γνωστό στα στέκια για τις μεταξύ τους κλωτσοπατινάδες, τότε οκ.Naida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:46Όντως τώρα; ρωτάς αν η αφορμή θα ήταν επειδή είσαι Ολυμπιακός ή επειδή θα ήσουν τραμπουκος Ολυμπιακός; προφανώς η λέξη που κερδίζει είναι το Ολυμπιακός. Και να ξαναπώ ότι εχωσαν στην φυλακή τον αρχηγό του κόμματος του δολοφόνου;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:42Προσπάθησε να καταλάβεις κάτι. Αν εγώ περπατάω μετά το γήπεδο με ένα κασκόλ του Ολυμπιακού και ξαφνικά μου την πέσουν οργανωμένοι του Παναθηναικού έτσι απλά επειδή είμαι Ολυμπιακός, τότε αυτό έγινε επειδή είμαι Ολυμπιακός.
Τον Παύλο λοιπόν τον σκότωσαν επειδή ήταν αντιφασίστας. Έψαχναν απεγνωσμένα έναν αντιφασίστα να τον σκοτώσουν, έπεσαν πάνω σε αυτόν και το έκαναν.
Ακριβώς τον σκότωσαν επειδή ήταν αντιφασιστας. Όχι τυχαίος αντιφασιστας. Γνωστός αντιφασιστας και για αυτό τον σκότωσαν.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:49Αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο να σκοτώσουν έναν τυχαίο φίλαθλο του Ολυμπιακού επειδή απλά τον πέτυχαν να φοράει κασκόλ με το να σκοτώσουν ένα οργανωμένο χουλιγκάνο γνωστό στα στέκια για τις μεταξύ τους κλωτσοπατινάδες, τότε οκ.Naida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:46Όντως τώρα; ρωτάς αν η αφορμή θα ήταν επειδή είσαι Ολυμπιακός ή επειδή θα ήσουν τραμπουκος Ολυμπιακός; προφανώς η λέξη που κερδίζει είναι το Ολυμπιακός. Και να ξαναπώ ότι εχωσαν στην φυλακή τον αρχηγό του κόμματος του δολοφόνου;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:42
Προσπάθησε να καταλάβεις κάτι. Αν εγώ περπατάω μετά το γήπεδο με ένα κασκόλ του Ολυμπιακού και ξαφνικά μου την πέσουν οργανωμένοι του Παναθηναικού έτσι απλά επειδή είμαι Ολυμπιακός, τότε αυτό έγινε επειδή είμαι Ολυμπιακός.
Τον Παύλο λοιπόν τον σκότωσαν επειδή ήταν αντιφασίστας. Έψαχναν απεγνωσμένα έναν αντιφασίστα να τον σκοτώσουν, έπεσαν πάνω σε αυτόν και το έκαναν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Έγινε. Το λύσαμεNaida έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:52Ακριβώς τον σκότωσαν επειδή ήταν αντιφασιστας. Όχι τυχαίος αντιφασιστας. Γνωστός αντιφασιστας και για αυτό τον σκότωσαν.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Σεπ 2022, 20:49Αν θεωρείς ότι είναι το ίδιο να σκοτώσουν έναν τυχαίο φίλαθλο του Ολυμπιακού επειδή απλά τον πέτυχαν να φοράει κασκόλ με το να σκοτώσουν ένα οργανωμένο χουλιγκάνο γνωστό στα στέκια για τις μεταξύ τους κλωτσοπατινάδες, τότε οκ.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα προτεινει ο ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ Μαρια Καρυστιανου η Μαγδα Φυσσα;
από SeaHawk » 05 Ιαν 2025, 09:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-