Antinews: όπου να ‘ναι θα γίνει το μεγάλο μπαμ.
Δημοσιεύτηκε: 08 Νοέμ 2019, 00:16
Οι πιτσαγιολικοί τρώνε καιρό τώρα τα λυσσακά τους:
Τέτοιο ασάλιωτο ξεκώλιασμα προσφάτως άρτι εκλεγμένης κυβέρνησης από στελέχη της δεν μπορώ να θυμηθώ από το 1994.
Συνεχίζουν βέβαια:



http://www.antinews.gr/action.read/poli ... -/2.138532
Ο Strange Attractor είναι τακτικός αρθρογράφος του ΑΝΤΙ, από την εποχή των εσωκομματικών του 2009. Έτι περαιτέρω, για τους γνωρίζονται το σάιτ, έχει πολύ σκληρή διαχείριση, και αποκλείεται να περάσει, όχι άρθρο αλλά ούτε σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.
Μια και είπα σχόλιο, τα σχόλια είναι απολαυστικά:


Νταξ θα μου πεις, οποιοσδήποτε με διψήφιο έστω IQ καταλάβαινε ότι η ΝΔούλα υποσχόταν πίπες, αλλά η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη:Και έτσι ερχόμαστε στο σήμερα, 4 ακριβώς μήνες από τότε που ανέλαβε ο Κυριάκος (με τον Χρυσοχοΐδη), και τι βλέπουμε;
Αυξημένη εγκληματικότητα, και αυξημένες ροές.
Με μια κυβέρνηση που σε αυτούς τους δυο κρίσιμους τομείς δείχνει πελαγωμένη και ανήμπορη.
Άσχετα αν προεκλογικά διαφήμιζε πως για όλα μα όλα τα προβλήματα έχει σχέδιο.
Συριζαίοι με γραβάτα; Συριζαίοι με γραβάτα;Απλά, οι σημερινοί, τους οποίους ήδη κάποιοι κακοπροαίρετοι αποκαλούν «συριζαίους με γραβάτα», ή πάσχουν από το μεταπολιτευτικό σύνδρομο της «ενοχικής δεξιάς», ή δεν είχαν κανένα σχέδιο, ή δεν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα επειδή δεν μπορούν, ή είχαν σχεδιάσει την κυβίστηση από πριν, υποσχόμενοι ψέματα προκειμένου να μπουν στο Μαξίμου, ή απλά δεν είναι «δεξιοί».
Τέτοιο ασάλιωτο ξεκώλιασμα προσφάτως άρτι εκλεγμένης κυβέρνησης από στελέχη της δεν μπορώ να θυμηθώ από το 1994.

Συνεχίζουν βέβαια:
Προς το παρόν όμως το μόνο που υλοποιείται είναι η μετεγκατάσταση δεκάδων χιλιάδων ικετών (έτσι τους λένε τώρα τα παπαγαλάκια) στην ενδοχώρα (κυρίως στη Μακεδονία), με διάφορους κυβερνητικούς να μιλάνε για «μπόλιασμα του γένους», για ενσωμάτωση, για αφομοίωση, κλπ. κλπ.
Το πως ακριβώς θα αφομοιωθούν όμως όλοι αυτοί, που ούτε στη Γαλλία δεν αφομοιώθηκαν μετά από 2-3 γενιές, ή που παντού όπου εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη έχουν φτιάξει γκέτο, με τον νόμο της Σαρίας, δεν μας το λένε.
Τι μας λένε; Ότι αν αντιδράσουμε θα μας το επιβάλουν με τον τσαμπουκά, ότι οι «ικέτες» θα περάσουν από πάνω μας, με κάποιους μάλιστα διανοούμενους (που τους είχα σε εκτίμηση), όπως ο Στάθης Καλύβας, να μιλάνε και να γράφουν για τους λαούς που θα μας διαδεχτούν σε αυτόν εδώ τον ευλογημένο τόπο, ή κάπως έτσι.
Ή με άλλους (αρθρογράφους) να μας λένε ότι αντί για τα χωριά, οι «πρόσφυγες» θα πρέπει να πάνε στις πόλεις, διότι εκεί υπάρχουν μεγαλύτερες ευκαιρίες δημιουργικής απασχόλησης και εύρεσης εργασίας, λόγω και της ανάπτυξης που όλο και έρχεται!
Περιμένουν δηλαδή την λύση να την δώσει ο... Κούλης.Έτσι, με αυτά και με αυτά, η χώρα διολισθαίνει καθημερινά, οι τοπικές κοινωνίες βράζουν, και όπου να ‘ναι θα γίνει το μεγάλο μπαμ.
Εκτός και αν προκάμει ο Κυριάκος και αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος, και προχωρήσει σε ριζοσπαστικές λύσεις για το μεταναστευτικό.
Αλλιώς, πολύ φοβάμαι πως θα ζήσουμε νέες πολιτικές και κυρίως κοινωνικές περιπέτειες, όπου το αν θα τρώμε νόμιμα πανσέτες και σταβλίσιες θα είναι το μικρότερο από τα προβλήματά μας.



http://www.antinews.gr/action.read/poli ... -/2.138532
Ο Strange Attractor είναι τακτικός αρθρογράφος του ΑΝΤΙ, από την εποχή των εσωκομματικών του 2009. Έτι περαιτέρω, για τους γνωρίζονται το σάιτ, έχει πολύ σκληρή διαχείριση, και αποκλείεται να περάσει, όχι άρθρο αλλά ούτε σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.
Μια και είπα σχόλιο, τα σχόλια είναι απολαυστικά:
Ποιο 3%; Ο Γκαντέμης μόλις είχε ξεπεράσει το 1% όταν είχε κατέβει μόνος του.Αυτά είναι τα επακόλουθα της ψήφου απελπισίας.Αν γνωρίζαμε τις οδηγίες της λέσχης Bilderberg θα μπορούσαμε να λύσουμε όλες τις απορίες.Ο προκαθήμενος της ελληνικής αποικίας θα φέρει την ΝΔ στα μέτρα του πατρός του δλδ κάτω του 3%.

ΣωωωωωωπαTις αστειότητες για 100 δις extra επενδύσεις, 4-5% ανάπτυξη, μείωση πρωτογενούς πλεονάσματος και άλλες τέτοιες γραφικότητες χωρίς καμία εξήγηση για το πως θα γίνουν όλα αυτά
