Καλό το συντριβάνι στην Ομόνοια αλλά με τα μαχαιρώματα και τους πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι τί γίνεται;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Καλό το συντριβάνι στην Ομόνοια αλλά με τα μαχαιρώματα και τους πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι τί γίνεται;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 14 Φεβ 2020, 16:01

Στη Μενάνδρου δίπλα στην Ομόνοια είχαμε χθες πυροβολισμούς ανάμεσα σε Πακιστανούς και Αφγανούς. Νεκρός ένας Αφγανός που τον ξεκοίλιασαν κυριολεκτικά με μαχαίρια και του βγάλαν έξω τα άντερα (η ανταλλαγή πυροβολισμών ξεκίνησε μετά).

Ήμουν λίγο πιο κάτω στην Αθηνάς εκείνη την ώρα. Αν είναι να ξανακατέβω προς τα εκεί θα χρειαστώ άδεια οπλοφορίας και ένα 45άρι Σμιθ εντ Γουέστον.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Καλό το συντριβάνι στην Ομόνοια αλλά με τα μαχαιρώματα και τους πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι τί γίνεται;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 14 Φεβ 2020, 16:03

Και μήπως λεω, μηπως εκτος απο τα Εξαρχεια πρεπει η κυβερνηση να ασχοληθει σοβαρα με τι γινεται και στην Ομονοια;

.

Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Re: Καλό το συντριβάνι στην Ομόνοια αλλά με τα μαχαιρώματα και τους πυροβολισμούς μέρα μεσημέρι τί γίνεται;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro » 14 Φεβ 2020, 16:05

Καλημερα αριστο. Αργησες να καταλαβεις καποια πραγματα..
Golden Age έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε:
28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 14 Φεβ 2020, 16:09

Εγω τα λεω για την Ομονοια πανω απο 10 χρονια.

Γυρω απο την Ομονοια η και πανω στην πλατεια υπαρχουν τουλαχιστον 5 πιατσες ναρκωτικων, πιατσες πορνειας γυναικειας και αντρικης, πιατσες λαθραιων τσιγαρων, απειρα κλεφτρονια και τοξικομανεις.

Οποιαδηποτε αφρικανικη χωρα θα προσεχε περισσοτερο την κεντρικη πλατεια της.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Φεβ 2020, 16:12

Αρίστος έγραψε:
14 Φεβ 2020, 16:09

Γυρω απο την Ομονοια η και πανω στην πλατεια υπαρχουν τουλαχιστον 5 πιατσες ναρκωτικων, πιατσες πορνειας γυναικειας και αντρικης, πιατσες λαθραιων τσιγαρων, απειρα κλεφτρονια και τοξικομανεις.

.
Επί σρζ πως την λέγαμε την πλατεία Ομονοίας για θύμισε μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 14 Φεβ 2020, 16:18

sys3x έγραψε:
14 Φεβ 2020, 16:12
Αρίστος έγραψε:

.

Τι σχεση εχει ο ΣΥΡΙΖΑ; Απο το 1991 η πλατεια Ομονοιας ειναι γκετο μεταναστων, αρχικα Αλβανων. Πλεον οι Αλβανοι εχουν καλοπιαστει και δεν καταδεχονται φτηνοπιατσες σαν την Ομονοια. Ο πολεμος ειναι πια μεταξυ Πακιστανων και Αφγανων. Πολεμος που μαινεται απο Ομονοια μεχρι Πατησια.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 14 Φεβ 2020, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Φεβ 2020, 16:21

Αρίστος έγραψε:
14 Φεβ 2020, 16:18
sys3x έγραψε:
14 Φεβ 2020, 16:12
Αρίστος έγραψε:

.

Τι σχεση εχει ο ΣΥΡΙΖΑ; Απο το 1991 η πλατεια Ομονοιας ειναι γκετο μεταναστων, αρχικα Αλβανων. Πλεον οι Αλβανοι εχουν καλοπιαστει και δεν καταδεχονται φτηνοπιατσες σαν την Ομονοια. Πλεον ο πολεμος ειναι μεταξυ Πακιστανων και Αφγανων. Πολεμος που μαινεται απο Ομονοια μεχρι Πατησια.

.
Επί κυβερνήσεως σρζ ρε ρώτησα, πως την λέγαμε αυτή τη πλατεία, θυμάσαι;
Που να θυμάσαι πες μου, τόσος καιρός πέρασε.
:D

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 14 Φεβ 2020, 16:22

Μεινε εσυ με τα κολληματα σου με τον ΣΥΡΙΖΑ οταν η ΝΔ εχει παραδωσει ολη την περιοχη απο Ομονοια μεχρι Πατησια πολυ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ.

.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 14 Φεβ 2020, 16:23

Ο Σύριζα είναι γεγονός ότι άδειασε την Ομόνοια από πάγκους κτλ, μέχρι και την οδό Μενάνδρου και μάλιστα τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2015 !
Ταυτόχρονα όμως δημιούργησε τα Εξάρχεια ενώ και η Ομόνοια ξαναγέμισε.
Οι τύποι αυτοί όμως όπως και οι Εξαρχιόπαιδες αντί να συνεννοηθούν μεταξύ τους ώστε να λειτουργεί η αγορά με εύρυθμο τρόπο, βγάζουν μαχαίρια-πιστόλια, φωτοβολίδες-αγκίστρι, και δεν συμαζεύεται.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 14 Φεβ 2020, 17:00

Εδω πεντε λεπτα καθεσαι στην ξαπλωστρα χωρις ομπρέλα και σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
Αυτοι εχουν τόσα χρονια που λιαζονται όλη μερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick την 14 Φεβ 2020, 17:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 14 Φεβ 2020, 17:06

παραβατικοί λάθρο και περιθωριακοί

οι ιερές αγελάδες της αριστερής ελλάδας
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 14 Φεβ 2020, 18:06

Αρίστος έγραψε:
14 Φεβ 2020, 16:01
Στη Μενάνδρου δίπλα στην Ομόνοια είχαμε χθες πυροβολισμούς ανάμεσα σε Πακιστανούς και Αφγανούς. Νεκρός ένας Αφγανός που τον ξεκοίλιασαν κυριολεκτικά με μαχαίρια και του βγάλαν έξω τα άντερα (η ανταλλαγή πυροβολισμών ξεκίνησε μετά).

Ήμουν λίγο πιο κάτω στην Αθηνάς εκείνη την ώρα. Αν είναι να ξανακατέβω προς τα εκεί θα χρειαστώ άδεια οπλοφορίας και ένα 45άρι Σμιθ εντ Γουέστον.

.
Αυτό να το ρωτήσεις στα βουλευτικά καθίκια του σύριζα, που όχι μόνο γλύφουν ότι λαθροκώλο βρίσκουν, όχι μόνο υπερασπίζονται κάθε καθίκι εγκληματία που συλλαμβάνεται, όχι μόνο έχουν φτιάξει νόμους που έχουν κάνει τους εγκληματίες θεούς, αλλά σχίζουν και τις κιλότες τους κάθε φορά που κάποιος κάνει κάτι - με νόμο ή πράξη - ενάντια σε αυτό τον βόθρο, χαρακτηρίζοντας τον φασίστα!!!
Πρώτα λοιπόν η ερώτηση στον βόθρο του ΣΥΡΙΖΑ, στον βόθρο του ΜΕΡΑ 25, στον βόθρο του ΚΚΕ, στον βόθρο του ΚΙΝΑΛ, και μετά σε εμάς...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Φεβ 2020, 18:16

Αρίστος έγραψε:
14 Φεβ 2020, 16:22
Μεινε εσυ με τα κολληματα σου με τον ΣΥΡΙΖΑ οταν η ΝΔ εχει παραδωσει ολη την περιοχη απο Ομονοια μεχρι Πατησια πολυ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ.

.
Είσαι σκέτη απογοήτευση ρε μλκ, τα ίδια ακριβώς "κολλήματα" έχω για όλους, ίσως γιατί σκέφτομαι ακομμάτιστα πράγματα που αναλύω μόνος μου στο μυαλό μου χωρίς να κοιτάω το άμεσο προσωπικό μου συμφέρον εις βάρος σου.
Για το μπούστο είστε όλοι.

.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 14 Φεβ 2020, 20:23

Αρίστος έγραψε:

.
search.php?keywords=%CE%9F%CE%BC%CE%BF% ... F%83%CE%B7

Δεν υπάρχει νήμα σου με την λέξη Ομόνοια επί σύριζα, πλην μιας και άσχετης αναφοράς.
Άρα πάλι ψεύδεσαι! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 15 Φεβ 2020, 06:16

Κανεις αναζητηση και στο παλιο πχορουμ που εχει πεσει παππου; :lol:

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών