Τι Τσιπρας Τι Κουλης
Τι Τσιπρας Τι Κουλης
Τελικα το σκανδαλο της Νοvartis απεδειξε οτι ο δικομματισμος επεστρεψε.Η ΝΔ σε συνεργασια με τον Συριζα και το ΚΙΝΑΛ συγκαλυπτουν το σκανδαλο οπως οπως αρνουμενοι να φερουν τους μαρτυρες να καταθεσουν ακουκουλωτοι οπως θα επρεπε.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι Νεοδημοκρατες του πχορουμ σφυριζουν αδιαφορα για την Novartis πλεον.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Τι Τσιπρας Τι Κουλης
Ποτε εφυγε ;;;;zteo έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 07:11Τελικα το σκανδαλο της Νοvartis απεδειξε οτι ο δικομματισμος επεστρεψε.Η ΝΔ σε συνεργασια με τον Συριζα και το ΚΙΝΑΛ συγκαλυπτουν το σκανδαλο οπως οπως αρνουμενοι να φερουν τους μαρτυρες να καταθεσουν ακουκουλωτοι οπως θα επρεπε.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι Νεοδημοκρατες του πχορουμ σφυριζουν αδιαφορα για την Novartis πλεον.
Hang on sloopy 

Η Novartis ειναι η Siemens του σημερα.Παιζει μπαλα και με τους δυο.Απο εκει και περα ειναι εμφανεστατο οτι εχουν συμφωνησει κατω απο το τραπεζι να τα χρεωσουν ολα στον Παπαγγελοπουλο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σε μια κατάσταση σαν και αυτή που αντιμετωπίζουμε τώρα στα σύνορα ,ο Τσίπρας τι θα έκανε άραγε;
-
Παπαγγελοπουλος= ο νέος Ι.Κ Μαντζουράνης
Θα χρεωθεί τις απατεώνες του νέου "Αντρέα" ;)
zteo έγραψε: ↑25 Φεβ 2020, 07:11Τελικα το σκανδαλο της Νοvartis απεδειξε οτι ο δικομματισμος επεστρεψε.Η ΝΔ σε συνεργασια με τον Συριζα και το ΚΙΝΑΛ συγκαλυπτουν το σκανδαλο οπως οπως αρνουμενοι να φερουν τους μαρτυρες να καταθεσουν ακουκουλωτοι οπως θα επρεπε.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι Νεοδημοκρατες του πχορουμ σφυριζουν αδιαφορα για την Novartis πλεον.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκαλυψε τιποτα. Οι μαρτυρες κατεθεσαν οπως οριζει ο νομος που ψηφισε η ΝΔ το 2014 (και οχι οπως ηθελαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ) και μαλιστα ειναι η τριτη φορα που καταθετουν.
Εχουν καταθεσει μια φορα στη δικαιοσυνη επι ΣΥΡΙΖΑ, μια στη δικαιοσυνη επι ΝΔ και μια φορα στην Εξεταστικη.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 164 Απαντήσεις
- 5119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
29 Ιουν 2023, 23:48
-
- 36 Απαντήσεις
- 1202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
19 Μαρ 2025, 07:23
-
-
Νέα δημοσίευση Πέμπτος σε δημοφιλία ο Αλ Τσίπρας;
από Libre arbitre » 10 Ιουν 2023, 13:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
10 Ιουν 2023, 19:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ - Ο Τσίπρας θέλει να...
από Libre arbitre » 05 Ιούλ 2024, 21:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Ιούλ 2024, 15:21
-