Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://www.phorum.com.gr/
Να το θεσω διαφορετικα ο Καμενος ριχνει την κυβερνηση και ο Κουλης γινεται πρωθυπουργος τι θα κανει με το Σκοπιανο?
ΝΔ: «ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…»
Τι είπε ρε ο μαλακας;
Τότε γιατί αλλάζει η κυβέρνηση Τσίπρα την προηγούμενη συμφωνία;;
Εντελώς για κλωτσιές η ΝΔ και ντροπή σε όσους την ψηφίσουν μετά από αυτή την παραδοχή.
Η μόνη λογική φωνή για το θέμα, πάλι, είναι της ΧΑ
Η οποια τι θα κανει σαν κυβερνηση?
Να θυμησω σε ολους οτι η συμφωνια αυτη γινεται για να μπουν τα Σκοπια σε ΕΕ και στο ΝΑΤΟ.Εγω σαν αντιιμπεριλιστης λεω οχι στην συμφωνια διοτι δεν θελω την επεκταση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Εδω θελω να μου γραψουν οι δεξιοι και οι εθνικιστες πως θα ακυρωσουν την συμφωνια ακομα και εαν ψηφιστει.
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει, φοβάμαι πως η μόνη μας ελπίδα θα είναι όταν παιχτεί το sequel του Κοσόβου και οι Αλβανοί τους σφάζουν, να επιτρέψουμε να περάσουν τα σύνορα μόνον οι Έλληνες και οι ελληνόφωνοι Βλάχοι και μετά να τα κλείσουμε και να αφήσουμε τους Αλβανούς να κάνουν ό,τι νομίζουν.
Μετά όλα επαναδιαπραγματεύονται.
Τώρα πώς θα γίνει να περάσουν μόνον οι Έλληνες, δύσκολο μια που είναι προς τα βόρεια της χώρας, αλλά και έχει ξαναγίνει το 1993 όταν ο Ντερτιλής έσωσε τους Έλληνες που έμεναν στην Γεωργία (ή την Αμπχαζία; Θα σε γελάσω) όταν γινόταν πόλεμος μεταξύ των δύο χωρών. Γίνεται, αλλά όχι με αριστερή κυβέρνηση.
Πάντως είναι δύσκολο.
Γι' αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα ό,τι μπορούμε και το παραπάνω σχέδιο μπορεί να παίξει ούτως ή άλλως.