Ένα e-pass για όλη τη χώρα από 4 Νοεμβρίου
- Dwarven Blacksmith
Ένα e-pass για όλη τη χώρα από 4 Νοεμβρίου
Επιτέλους.
Λατρεύω να περνάω από το e-pass κοιτάζοντας με ένα μείγμα δυσπιστίας και αυτάρασκης ανωτερότητας τους μπούμερς που έχουν κάνει ουρά. Πλέον θα μπορώ να το κάνω παντού. Ευχαριστούμε Κυριάκο.
https://www.insider.gr/aytokinito/ellad ... ss-poy-tha
Όσοι το χρησιμοποιούν θα ξέρουν ότι υπήρχε ήδη μία διαλειτουργικότητα για κάποιους.
Στην ουσία πηγαίνουμε από αυτό:
σε αυτό:
Λατρεύω να περνάω από το e-pass κοιτάζοντας με ένα μείγμα δυσπιστίας και αυτάρασκης ανωτερότητας τους μπούμερς που έχουν κάνει ουρά. Πλέον θα μπορώ να το κάνω παντού. Ευχαριστούμε Κυριάκο.
Όσοι το χρησιμοποιούν θα ξέρουν ότι υπήρχε ήδη μία διαλειτουργικότητα για κάποιους.
Στην ουσία πηγαίνουμε από αυτό:
σε αυτό:
There are decades where you fuck around and days where you find out
-
Re: Ένα e-pass για όλη τη χώρα από 4 Νοεμβρίου
Μόνο μη σου πέσει μπροστά σου κανένας με ληγμένο epass. Γιατί τότε οι άλλοι θα σε βλέπουν σαν ένα μαλάκα μπούμερ που θα προσπαθεί να χωθεί στην ουρά.
μου έχει συμβεί με 2 ταυτόχρονα, σε σημείο που νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο το μηχάνημα,Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 13:21Μόνο μη σου πέσει μπροστά σου κανένας με ληγμένο epass. Γιατί τότε οι άλλοι θα σε βλέπουν σαν ένα μαλάκα μπούμερ που θα προσπαθεί να χωθεί στην ουρά.
οι ουρές με tellers ήταν άδειες εντωμεταξύ
αργησε.
μολις χτες αναγκαστηκα να βγαλω την καρτα να πληρωσω γιατι το επαςς μου δεν ηταν για τα συγκεκριμμενα διοδια, την ακουμπησα μετα βιαστικα στα γονατα μου, την ξεχασα εκει, μου επεσε οταν βγηκα στο βενζιναδικο και σημερα ακυρωνω και περιμενω να μου φερουν αλλη και μαλακιες.
γιατι; επειδη τα μουνια δεν το εναναν απο την προηγουμενη εβδομαδα πρωτη μερα που φτιαχτηκαν διοδια.
μολις χτες αναγκαστηκα να βγαλω την καρτα να πληρωσω γιατι το επαςς μου δεν ηταν για τα συγκεκριμμενα διοδια, την ακουμπησα μετα βιαστικα στα γονατα μου, την ξεχασα εκει, μου επεσε οταν βγηκα στο βενζιναδικο και σημερα ακυρωνω και περιμενω να μου φερουν αλλη και μαλακιες.
γιατι; επειδη τα μουνια δεν το εναναν απο την προηγουμενη εβδομαδα πρωτη μερα που φτιαχτηκαν διοδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
επιτέλους ρε αρχίδι καραμανλή, είχα κάνε συλλογή epass
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δεν είχες όπως και οι περισσότεροι από εμάς για τον ίδιο λόγο: κάθε εταιρία που έχει υπό τον έλεγχό της ένα συγκεκριμένο κομμάτι του εθνικού δικτύου αυτοκινητόδρομων, έχει το δικό της e-pass το οποίο μάλιστα είναι με ετήσια ή/και μηνιαία συνδρομή. Το ενιαίο e-pass θα λειτουργεί σαν προπληρωμένη κάρτα, δηλαδή θα μπορείς να προπληρώνεις την διαδρομή που θα κάνεις και θα μπορείς να περνάς από τις αυτόματες μπάρες των διοδίων.
Επί τέλους, τώρα κι'εγώ που είμαι μπούμερ, θα βγάλω e-pass, καθώς πιά δεν θα χρειάζεται να έχω 5 τέτοια που να τα περιφέρω από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 13:17Επιτέλους.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ είχα το epass της Αττικής Οδού, που λειτουργούσε ήδη όπως το λες σαν προπληρωμένη με το πρόγραμμα Express, και το χρησιμοποιούσα και στην Πελοπόνησσο που ήταν συμβατό. Προς τα βόρεια ήταν πρακτικά άχρηστο λόγω του κενού Αθήνας-Λαμίας.a8s έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 14:59Δεν είχες όπως και οι περισσότεροι από εμάς για τον ίδιο λόγο: κάθε εταιρία που έχει υπό τον έλεγχό της ένα συγκεκριμένο κομμάτι του εθνικού δικτύου αυτοκινητόδρομων, έχει το δικό της e-pass το οποίο μάλιστα είναι με ετήσια ή/και μηνιαία συνδρομή. Το ενιαίο e-pass θα λειτουργεί σαν προπληρωμένη κάρτα, δηλαδή θα μπορείς να προπληρώνεις την διαδρομή που θα κάνεις και θα μπορείς να περνάς από τις αυτόματες μπάρες των διοδίων.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Έχει τέτοια κάρτα; Τσάμπα ταλαιπωρούμαι τα τελευταία δύο χρόνια δηλαδή (μένω Κόρινθο και πετάγομαι συχνά στην Αθήνα)...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 15:08Εγώ είχα το epass της Αττικής Οδού, που λειτουργούσε ήδη όπως το λες σαν προπληρωμένη με το πρόγραμμα Express, και το χρησιμοποιούσα και στην Πελοπόνησσο που ήταν συμβατό. Προς τα βόρεια ήταν πρακτικά άχρηστο λόγω του κενού Αθήνας-Λαμίας.
Το epass της Αττικής Οδού λειτουργεί και στους αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου καθώς και στη γέφυρα.a8s έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 15:16Έχει τέτοια κάρτα; Τσάμπα ταλαιπωρούμαι τα τελευταία δύο χρόνια δηλαδή (μένω Κόρινθο και πετάγομαι συχνά στην Αθήνα)...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 15:08Εγώ είχα το epass της Αττικής Οδού, που λειτουργούσε ήδη όπως το λες σαν προπληρωμένη με το πρόγραμμα Express, και το χρησιμοποιούσα και στην Πελοπόνησσο που ήταν συμβατό. Προς τα βόρεια ήταν πρακτικά άχρηστο λόγω του κενού Αθήνας-Λαμίας.
Τώρα θα λειτουργεί παντού.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στην Αθηνών Πατρών , εκεί που βάζεις μόνος κέρματα , αναγνωρίζει την μοτοσικλέτα και παίρνει και κάρτα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
στη Γέφυρα όμως είναι 3 ευρώ πιο ακριβή η διέλευση σε σχέση με το epass της Γέφυραςkameron έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 21:41Το epass της Αττικής Οδού λειτουργεί και στους αυτοκινητοδρόμους της Πελοποννήσου καθώς και στη γέφυρα.a8s έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 15:16Έχει τέτοια κάρτα; Τσάμπα ταλαιπωρούμαι τα τελευταία δύο χρόνια δηλαδή (μένω Κόρινθο και πετάγομαι συχνά στην Αθήνα)...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Οκτ 2020, 15:08Εγώ είχα το epass της Αττικής Οδού, που λειτουργούσε ήδη όπως το λες σαν προπληρωμένη με το πρόγραμμα Express, και το χρησιμοποιούσα και στην Πελοπόνησσο που ήταν συμβατό. Προς τα βόρεια ήταν πρακτικά άχρηστο λόγω του κενού Αθήνας-Λαμίας.
Τώρα θα λειτουργεί παντού.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Λογικό γιατί η συγκεκριμένη κάρτα αφορά αυτούς που χρησιμοποιούν συχνά τη γέφυρα.
Το e pass είναι για τους κατοίκους της Αττικής.
Αν βέβαια κάποιος χρησιμοποιεί συχνά και τη γέφυρα και την Αττική Οδό τον συμφέρει να έχει και τα δυο pass.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καθημερινότητα ντεμέκ με «καλάθια» και «pass»
από southern » 06 Δεκ 2023, 10:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO