κάτι λέγανε για εισαγγελείς και fake news
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κάτι λέγανε για εισαγγελείς και fake news
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: κάτι λέγανε για εισαγγελείς και fake news
Θα κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου (έτσι, επειδή μπορώ).
Στα τελευταία δευτερόλεπτα φαίνεται σαν να είναι κάτι ποσταρισμένο σε social media από το 2015. Έχουμε κάποιο λινκ στο πρωτογενές, που να φαίνεται αδιαμφησβήτητα ότι είναι όντως παλιό το βίντεο; Γιατί θα μπορούσε κάλλιστα (λέμε τώρα) να είναι όντως το βίντεο προχτεσινό και το "ποστάρισμα από το 2015" να είναι απλή φωτοσοπιά. Λέω, ίσως, θα μπορούσε...
Στα τελευταία δευτερόλεπτα φαίνεται σαν να είναι κάτι ποσταρισμένο σε social media από το 2015. Έχουμε κάποιο λινκ στο πρωτογενές, που να φαίνεται αδιαμφησβήτητα ότι είναι όντως παλιό το βίντεο; Γιατί θα μπορούσε κάλλιστα (λέμε τώρα) να είναι όντως το βίντεο προχτεσινό και το "ποστάρισμα από το 2015" να είναι απλή φωτοσοπιά. Λέω, ίσως, θα μπορούσε...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γιάννης έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:45Θα κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου (έτσι, επειδή μπορώ).
Χαμος θα γίνει στα χελλενικ χοουξις
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Περιμένω να σιγουρευτώ πριν αρχίσω χοντρά μπινελίκια, και πάρω τηλέφωνο φίλους που το παίζουν δημοσιογράφοι, να τους γαμήσω τη μάνα και τη γυναίκα και την αδερφή (στα λόγια μόνο). Ως τώρα το βρήκα στο Υ.Τ., αλλά δεν μπορώ να βεβαιωθώ για ημερομηνία δημοσίευσης. Θέλω να είμαι βέβαιος πριν τους γαμήσω το σπίτι.
Ordem e Progresso.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Γιάννης έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:45Θα κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου (έτσι, επειδή μπορώ).
ναι μπήκε και χθες κάπου το λινκ και ήταν αναρτημένο το 2015.Γιάννης έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:45Θα κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου (έτσι, επειδή μπορώ).
λέει ημερομηνία δημοσίευσης κάτω απο το βιντεοCavaliere έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:50Περιμένω να σιγουρευτώ πριν αρχίσω χοντρά μπινελίκια, και πάρω τηλέφωνο φίλους που το παίζουν δημοσιογράφοι, να τους γαμήσω τη μάνα και τη γυναίκα και την αδερφή (στα λόγια μόνο). Ως τώρα το βρήκα στο Υ.Τ., αλλά δεν μπορώ να βεβαιωθώ για ημερομηνία δημοσίευσης. Θέλω να είμαι βέβαιος πριν τους γαμήσω το σπίτι.
Αυτό το έγραψε ως τίτλο ο συντάκτης του, δεν υπάρχει στο Υ.Τ. ένα πρωτόκολλο κάπου να βλέπουμε πότε μπήκε ως ποστ;nowhere έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:57λέει ημερομηνία δημοσίευσης κάτω απο το βιντεοCavaliere έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:50Περιμένω να σιγουρευτώ πριν αρχίσω χοντρά μπινελίκια, και πάρω τηλέφωνο φίλους που το παίζουν δημοσιογράφοι, να τους γαμήσω τη μάνα και τη γυναίκα και την αδερφή (στα λόγια μόνο). Ως τώρα το βρήκα στο Υ.Τ., αλλά δεν μπορώ να βεβαιωθώ για ημερομηνία δημοσίευσης. Θέλω να είμαι βέβαιος πριν τους γαμήσω το σπίτι.
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:59Αυτό το έγραψε ως τίτλο ο συντάκτης του, δεν υπάρχει στο Υ.Τ. ένα πρωτόκολλο κάπου να βλέπουμε πότε μπήκε ως ποστ;nowhere έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:57λέει ημερομηνία δημοσίευσης κάτω απο το βιντεοCavaliere έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:50Περιμένω να σιγουρευτώ πριν αρχίσω χοντρά μπινελίκια, και πάρω τηλέφωνο φίλους που το παίζουν δημοσιογράφοι, να τους γαμήσω τη μάνα και τη γυναίκα και την αδερφή (στα λόγια μόνο). Ως τώρα το βρήκα στο Υ.Τ., αλλά δεν μπορώ να βεβαιωθώ για ημερομηνία δημοσίευσης. Θέλω να είμαι βέβαιος πριν τους γαμήσω το σπίτι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Winston Smith
Το βίντεο που ανεβάσαν 2 ποστ πιο πάνω είναι ανεβασμένο από το 2015, άνοιξε το στο YT. Η γκρι γραμματοσειρά δίπλα στα views είναι το πότε ανέβηκε.Cavaliere έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:59Αυτό το έγραψε ως τίτλο ο συντάκτης του, δεν υπάρχει στο Υ.Τ. ένα πρωτόκολλο κάπου να βλέπουμε πότε μπήκε ως ποστ;nowhere έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:57λέει ημερομηνία δημοσίευσης κάτω απο το βιντεοCavaliere έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 17:50Περιμένω να σιγουρευτώ πριν αρχίσω χοντρά μπινελίκια, και πάρω τηλέφωνο φίλους που το παίζουν δημοσιογράφοι, να τους γαμήσω τη μάνα και τη γυναίκα και την αδερφή (στα λόγια μόνο). Ως τώρα το βρήκα στο Υ.Τ., αλλά δεν μπορώ να βεβαιωθώ για ημερομηνία δημοσίευσης. Θέλω να είμαι βέβαιος πριν τους γαμήσω το σπίτι.
Από περιέργεια τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Προβλέπεται κάνα πρόστιμο;
Ποια γκρι γραμμή, δεν υπάρχει σε μένα.Winston Smith έγραψε: ↑08 Ιαν 2021, 18:03Το βίντεο που ανεβάσαν 2 ποστ πιο πάνω είναι ανεβασμένο από το 2015, άνοιξε το στο YT. Η γκρι γραμματοσειρά δίπλα στα views είναι το πότε ανέβηκε.
Από περιέργεια τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Προβλέπεται κάνα πρόστιμο;
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Fake News περί επιστράτευσης
από Otto Weininger » 08 Οκτ 2024, 10:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 475 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
09 Οκτ 2024, 16:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση FAKE news η αλλιως ΗΠΑ,Ευρωπη και Γκαιμπελς εις σαρκαν μιαν.
από Frappezitis » 11 Οκτ 2023, 15:14 » σε Διεθνής πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 3409 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Αύγ 2024, 23:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δείτε τον μπουμπούκο να αναπαράγει fake news ενός μέθυσο
από Μαδουραίος » 09 Ιουν 2024, 06:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 141 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
09 Ιουν 2024, 06:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μα, αν υπήρχαν πλειστηριασμοί, θα το λέγανε στις ειδήσεις!!
από Kauldron » 19 Μάιος 2023, 11:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Μάιος 2023, 11:16
-