Α. Σαμαράς : «η πολιτικά ορθή ακροαριστερά υπονομεύει την κοινωνική συνοχή»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi
Δημοσιεύσεις: 4751
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 14:17

Α. Σαμαράς : «η πολιτικά ορθή ακροαριστερά υπονομεύει την κοινωνική συνοχή»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 10 Μάιος 2021, 13:22

Επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων ο Σαμαράς

https://www.efsyn.gr/politiki/293179_ep ... -o-samaras

Ο πρώην πρωθυπουργός εφτά μήνες μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματικής οργάνωσης», θεωρεί ότι η δημοκρατία στην Ε.Ε. κινδυνεύει εξίσου από την «πολιτικά ορθή :smt047 ακροαριστερά που υπονομεύει την κοινωνική συνοχή». :102:

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε συζήτηση που διοργάνωσε το think tank του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Wilfried Martens Center, με θέμα «Ζωτικά Ερωτήματα για το Μέλλον της Ευρώπης», και απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσο είναι επαρκώς προστατευμένα και ανθεκτικά τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου, απαντά:

«Ναι, αυτοί είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι που καθορίζουν τη συλλογική μας κουλτούρα. Το ποιοι είμαστε, πώς έχουμε εξελιχθεί μέσω της Ιστορίας και πού πηγαίνουμε. Και όχι, δεν θα πρέπει να τα θεωρούμε δεδομένα. Επειδή διατρέχουν τον κίνδυνο να διαβρωθούν από ομάδες της αυταρχικής ακροδεξιάς που υπονομεύουν τη Δημοκρατία ή της «πολιτικά ορθής» ακροαριστεράς που υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή».

Όσον αφορά δε το μεταναστευτικό και τα εξωτερικά σύνορα, ο κ. Σαμαράς τάσσεται υπέρ μιας σαφώς συντηρητικής πολιτικής, τονίζοντας:

«Χρειαζόμαστε μία πολιτική για την υπεράσπιση των κοινών ευρωπαϊκών συνόρων μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η ενότητα και η ενσωμάτωση στην Ευρώπη δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς να ελέγχουμε τα όριά μας και να επεκτείνουμε την επιρροή μας πέρα από τα όριά μας. Εάν χάσουμε τον έλεγχο στην ενδοχώρα μας, θα σπάσουμε και θα διαλυθούμε. Χρειαζόμαστε μία νέα πολιτική για την προβολή των προτεραιοτήτων ασφαλείας μας στο εξωτερικό».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών