Οκ, θα επιχειρήσω μια προσέγγιση μέσω παραδείγματος.
Πρόσθεσα στην αγροτιά και τους μεταλλωρύχους του Λαύριου και δεν ήταν τυχαίο.
Στο Λαύριο γίνονται τα γυρίσματα του masterchef.
Οι κριτές στο πρότζεκτ είναι εργαζόμενοι* και όχι βιομήχανοι.
Οι παίκτες επίσης.
*To ότι κάποιοι σεφ έχουν και δικά τους μαγαζιά, δε λέει κάτι. Οι περισσότεροι είναι εργαζόμενοι ή ξεκινούν έτσι και σίγουρα αμείβονται πολύ καλύτερα από τους άλλους. Αυτό που εννοώ είναι ότι με το δικό σας σκεπτικό, στις έμμισθες υπηρεσίες, εργάτης είναι και ο σεφ, εργάτης και ο σερβιτόρος.
Στη θέση του σεφ, μπορείς να βάλεις τον οποιονδήποτε διευθύνοντα στον ιδιωτικό ή κρατικό τομέα.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είστε σχεδόν έναν αιώνα πίσω, φλάφυ. Γι' αυτό προτείνω την πιο βελούδινη αλλαγή στα καλέσματα σας.
Στράτα-στρατούλα, στεπ μπάι στεπ που λέμε στην καθομιλουμένη και μετά βλέπουμε.